Ağzımızdan çıkan sözler

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba kızlar , ben bu ara bir şeye çok taktım o da hani düşüncemizi ağzımızdan çıkan sözleri kendimize çekeriz meselesi .
Ne zamanki kendimce olumsuz bir şey söylediğimi düşünsem hemen iptal fln yapmaya çalışıyorum içimden . Bugün de bir arkadaşımla beraberdik denizde yüzerken konuşuyorduk. Konuşurken aslında hayatımda olmasını istediğim şeyleri sanki olmasını istemiyormuşum gibi konuştum. Hani ne bilim muhtaçmışım gibi görünmeyim diye. Sonra pişman oldum.

şimdi ben bu söylemlerim için iptal ediyorum dersem işe yarar mı acaba ya ?

Merhaba kızlar , ben bu ara bir şeye çok taktım o da hani düşüncemizi ağzımızdan çıkan sözleri kendimize çekeriz meselesi .
Ne zamanki kendimce olumsuz bir şey söylediğimi düşünsem hemen iptal fln yapmaya çalışıyorum içimden . Bugün de bir arkadaşımla beraberdik denizde yüzerken konuşuyorduk. Konuşurken aslında hayatımda olmasını istediğim şeyleri sanki olmasını istemiyormuşum gibi konuştum. Hani ne bilim muhtaçmışım gibi görünmeyim diye. Sonra pişman oldum.

şimdi ben bu söylemlerim için iptal ediyorum dersem işe yarar mı acaba ya ?
Merhabalar bence bu düşünceden vazgeçin sonuçta siz konussanız da konusmasanızda düşünseniz de düşünmesenizde hayat biz planlarken bambaşka basımıza gelen bir düzen. O an öyle yapmak istediyseniz çok onemsemeyin.

Ağzınızdan her çıkan olmaz tabiki de endişe etmeyin. Bilhassa sürekli tekrar ettikleriniz veya şok etkisi ile söyledikleriniz blokaj yaratır.

Bundan sonra düşünmediğiniz veya olmasını istemediğiniz şeyleri konuşmayın olsun bitsin ☺️ çok dert edilecek birşey değil bence.. Biliyorsunuz bir şeyi 40 kez dersen gerçek olur derler..

Tekrar tekrar aynı şeyi dillendirmeyin ve bu şekilde olmayan şeyler üzerinden gerçeklik yansıtmayan düşüncelerinizi de konuşmayı alışkanlık haline getirmeyin, pozitif düşünün, dileklerinizi dile getirmekten çekinmeyin.. Zaten sonra bu olumsuz düşüncelerde yok olacak kafanızdan rahatlayacaksınız.. ☺️

Ağzınızdan her çıkan olmaz tabiki de endişe etmeyin. Bilhassa sürekli tekrar ettikleriniz veya şok etkisi ile söyledikleriniz blokaj yaratır.
Bu ilginçmiş . Şok etkisi ile söylediklerimiz nasıl bir blokaj yaratır örnek ile açıklayabilir misiniz ? Merak ettim doğrusu

Back
X