ağzına geleni saydı :(

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kızlar okadar moralim bozuk ki anlatamam dün eşimle kavga ettik sebep çok buyuk değildi klasik şeyler kavga akşama uzadı tabi ağzına geleni söyledi bana :( okadar kırgınım ki içinde neler tutmuş meğer fesatlığımdan tutundan ne aşağılamalar küfür hakaret yok ama bu sözler canımı daha cok yaktı meğer gözünde nasıl bir insanmışım çünkü böyle biri değilim. Herkesle sevecen muhabbetimi samimiyetşm vardır özellikle ailesiyle hiç problem yaşamadım mukemmel olduklarından değil , hoşgörüşümden demek ki böyle olmamak lazımmış... artık dün gece ağlayarak uyuduğumda anladım ki kendimi kandırdığım koca bir mutluluk oyunu içerisindeyim gercekten canım çok yandı konusmamayı düşünüyorum hemde hiç.......:KK20::cry::cry: ağlaya ağlaya uyumuşum sonra baktım yanıma gelip yatmış dün gece çok uykuluydum kalkamadım bu gece kesınlıkle yanında uyumayacağım

kızlar okadar moralim bozuk ki anlatamam dün eşimle kavga ettik sebep çok buyuk değildi klasik şeyler kavga akşama uzadı tabi ağzına geleni söyledi bana :KK43: okadar kırgınım ki içinde neler tutmuş meğer fesatlığımdan tutundan ne aşağılamalar küfür hakaret yok ama bu sözler canımı daha cok yaktı meğer gözünde nasıl bir insanmışım çünkü böyle biri değilim. Herkesle sevecen muhabbetimi samimiyetşm vardır özellikle ailesiyle hiç problem yaşamadım mukemmel olduklarından değil , hoşgörüşümden demek ki böyle olmamak lazımmış... artık dün gece ağlayarak uyuduğumda anladım ki kendimi kandırdığım koca bir mutluluk oyunu içerisindeyim gercekten canım çok yandı konusmamayı düşünüyorum hemde hiç.......:KK20::cry::cry: ağlaya ağlaya uyumuşum sonra baktım yanıma gelip yatmış dün gece çok uykuluydum kalkamadım bu gece kesınlıkle yanında uyumayacağım
Çok kırılmışsınız, insan beklemediği önem verdiği insandan kırıcı şeyler duyunca kırgınlığı da büyük olur. Normalde kırıldığınızda ya da kavga sonrası belli bir davranış biçiminiz varsa bunu uygulamayın. Yani konuşma, bağırmayla belli ediyorsanız bu sefer tepkisizlikle, sessizlikle tavrınızı koyun. Bunun sizi ne kadar kırdığını belki böylelikle anlar eşiniz. Umarım kısa zamanda gönlünüzü alır.

Kavganın patlama nedeni neydi?

Bazen insanlar birikmişlerden dolayı patlayıverir ya da gün içinde yaşadığı ters bir şey etkiler.

Erkekler kavga esnasinda cok kirici oluyorlar ozellikle canimizin yandigini bildikleri icin. Biz ise hep onuru gururu kirilmasin diye alttan aliyoruz. Uzulme canim agirligini koy isin ciddiyetini anlasin

kırılmakta haklısınız
tabi ki tavrınızı koyun
işi düştüğünde nasıl tıpış tıpış gelecek!

kızlar okadar moralim bozuk ki anlatamam dün eşimle kavga ettik sebep çok buyuk değildi klasik şeyler kavga akşama uzadı tabi ağzına geleni söyledi bana :KK43: okadar kırgınım ki içinde neler tutmuş meğer fesatlığımdan tutundan ne aşağılamalar küfür hakaret yok ama bu sözler canımı daha cok yaktı meğer gözünde nasıl bir insanmışım çünkü böyle biri değilim. Herkesle sevecen muhabbetimi samimiyetşm vardır özellikle ailesiyle hiç problem yaşamadım mukemmel olduklarından değil , hoşgörüşümden demek ki böyle olmamak lazımmış... artık dün gece ağlayarak uyuduğumda anladım ki kendimi kandırdığım koca bir mutluluk oyunu içerisindeyim gercekten canım çok yandı konusmamayı düşünüyorum hemde hiç.......:KK20::cry::cry: ağlaya ağlaya uyumuşum sonra baktım yanıma gelip yatmış dün gece çok uykuluydum kalkamadım bu gece kesınlıkle yanında uyumayacağım

kesinlikle yatağını ayırma konuşmayı dene özür dilemesini dahada büyümesin sinirle söylemiştir kırıldığını çok üzüldüğünü dile getir

Yatak ayırmayın ben de arkadaşlarla aynı şeyi söylüyorum. Eşiniz sizin hakkınızda o duygulara sahip değildir elbet sinirle konuşmuştur. Kırgınlığınızı belli edin mesafe koyun ama yatak ayırmadan yapın.

kesinlikle yatağını ayırma konuşmayı dene özür dilemesini dahada büyümesin sinirle söylemiştir kırıldığını çok üzüldüğünü dile getir

yatak ayırmama konusunda bugune kadar sizlerle hemfikirdim lakin aynı yatakta olup birbirine değmemek için uğraşmak daha yaralıyıcı dün sayıklar gıbı oldum ben moralim bozuk olduğunda kabus görürüm bır ara eli yuzumdeydı inanın hiç etkilenmedim hatta nıye burda yatmışım diye sordum kendime..

Kavganın patlama nedeni neydi?

Bazen insanlar birikmişlerden dolayı patlayıverir ya da gün içinde yaşadığı ters bir şey etkiler.

günün stresi olabilir vs. ama içinde neleri biriktirmiş böyle okadar saydıki ne fesatlığım kaldı ne başkabirşeyim hiç haketmedim o laflarını hiç. aynı gün ise kızkardeşinin oğlu hastanede yatıyordu ateşten kızkardeşi ile bekledik araba altımda ordan oraya çırpındım eşyalarını al,2 hastane gezdik yoğunluktan eve bırak fln kız döne döne tesekkur ettı tabıkı yapacağım bız aileyiz fakat günün sonunda kocamın bana fesatsın sen tam belasın demesi ........

bu yaptığını hiç unutmayacağım istediği kadar dilesin şimdi o kaybettiğini düşünsün bu gece ayrı yatacağım istemiyorum. :(

yatak ayırmama konusunda bugune kadar sizlerle hemfikirdim lakin aynı yatakta olup birbirine değmemek için uğraşmak daha yartaalıyıcı dün sayıklar gıbı oldum ben moralim bozuk olduğunda kabus görürüm bır ara eli yuzumdeydı inanın hiç etkilenmedim hatta nıye burda yatmışım diye sordum kendime..

işte bunu söyle eşine.. "neden senin yanında yattığımı sorgulatacak kadar çok kırdın beni" de...
herşey konuşmadan geçer.. yatak ayırma, tripler, o bana gelsinler...
fuzuli bir inatlaşmaya iter ilişkiyi, bazı şeyler daha çıkmaza girebilir..

anladığım kadarıyla ortada , ağzından çıkanı bilmemesi dışında başka büyük bir sorununuz yok.. yani konuşarak çözülecek bir şey.. o yüzden yıpratmayın ... konuşun içinizdekileri anlatın..
hatasını anlarsa ne ala.. anlamazsa o zaman düşünürsünüz...:KK11:

işte bunu söyle eşine.. "neden senin yanında yattığımı sorgulatacak kadar çok kırdın beni" de...
herşey konuşmadan geçer.. yatak ayırma, tripler, o bana gelsinler...
fuzuli bir inatlaşmaya iter ilişkiyi, bazı şeyler daha çıkmaza girebilir..

anladığım kadarıyla ortada , ağzından çıkanı bilmemesi dışında başka büyük bir sorununuz yok.. yani konuşarak çözülecek bir şey.. o yüzden yıpratmayın ... konuşun içinizdekileri anlatın..
hatasını anlarsa ne ala.. anlamazsa o zaman düşünürsünüz...:KK11:

bugune kadar aslında ortada pek şey vardı affettim şans verdim . değerimin olmadığı okadar belli oldu ki içim gercekten kan ağlıyor bılemezsın .

yatak ayırmama konusunda bugune kadar sizlerle hemfikirdim lakin aynı yatakta olup birbirine değmemek için uğraşmak daha yaralıyıcı dün sayıklar gıbı oldum ben moralim bozuk olduğunda kabus görürüm bır ara eli yuzumdeydı inanın hiç etkilenmedim hatta nıye burda yatmışım diye sordum kendime..

Ama bi yerden rüzeltmek lazım bırakıpta inceldiği yerden kopsun mu inşallah en yakın zamanda eşiniz hatasını anlar birbirinizden daha fazla kopmadan birsirinizi incitmeden aranız düzelir..

cnm belki de içinde biriktirmemiştir ama bir sinirle söylemiştir. bunu ben de bir kez yaptım ewt yanlıştı biliyorum ama oldu. bence yatak ayırma bu evliliğinize duvar çeker. konuşarak üzdünüz konuşarak tamir edin. ben hep yatak ayırmanın boşanmadan bir önceki evre olduğunu düşünürüm. o yüzden konuşarak çözün bence..

günün stresi olabilir vs. ama içinde neleri biriktirmiş böyle okadar saydıki ne fesatlığım kaldı ne başkabirşeyim hiç haketmedim o laflarını hiç. aynı gün ise kızkardeşinin oğlu hastanede yatıyordu ateşten kızkardeşi ile bekledik araba altımda ordan oraya çırpındım eşyalarını al,2 hastane gezdik yoğunluktan eve bırak fln kız döne döne tesekkur ettı tabıkı yapacağım bız aileyiz fakat günün sonunda kocamın bana fesatsın sen tam belasın demesi ........
Ah canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama erkekler sinirlenince söylemek istemedikleri herşeyi söylüyorlar.sonrada üzülüyorlar.sen mesafeli ol tavrını koy hiç muhatap olma özürdilemeden affetme yoksa yüze gelir

bence yatağını ayırma fakat bir arkadaşında dediği gibi ''seninle aynı yatağa girmeyi sorgulatacak kadar kırdın beni''demen sanırım diyebileceğin en ağır cümle olur..

Back
X