ağzına geleni saydı :(

madem bu kadar kötü oldun
bir iki gün ailende yada arkadaşında kal
eşinde yalnız kalsın
kafasını toparlar hatasını anlar

Yatak ayırmayın ben de arkadaşlarla aynı şeyi söylüyorum. Eşiniz sizin hakkınızda o duygulara sahip değildir elbet sinirle konuşmuştur. Kırgınlığınızı belli edin mesafe koyun ama yatak ayırmadan yapın.
katılıyorum erkekler basit düşünürler hatta çoğu zaman hiç düşünmeden konuşurlar.yatak ayırmayın fakat ruh halinizi mutlaka t-yansıtın derim Allah yardımcınız olsun

günün stresi olabilir vs. ama içinde neleri biriktirmiş böyle okadar saydıki ne fesatlığım kaldı ne başkabirşeyim hiç haketmedim o laflarını hiç. aynı gün ise kızkardeşinin oğlu hastanede yatıyordu ateşten kızkardeşi ile bekledik araba altımda ordan oraya çırpındım eşyalarını al,2 hastane gezdik yoğunluktan eve bırak fln kız döne döne tesekkur ettı tabıkı yapacağım bız aileyiz fakat günün sonunda kocamın bana fesatsın sen tam belasın demesi ........
hayır anlamıyorum ki niye bu kadar körler daima ben haklıyım edasındalar erkekler

günün stresi olabilir vs. ama içinde neleri biriktirmiş böyle okadar saydıki ne fesatlığım kaldı ne başkabirşeyim hiç haketmedim o laflarını hiç. aynı gün ise kızkardeşinin oğlu hastanede yatıyordu ateşten kızkardeşi ile bekledik araba altımda ordan oraya çırpındım eşyalarını al,2 hastane gezdik yoğunluktan eve bırak fln kız döne döne tesekkur ettı tabıkı yapacağım bız aileyiz fakat günün sonunda kocamın bana fesatsın sen tam belasın demesi ........
Sinirliyken söylenmiş şeylerdir herkes kavga eder eğer mutlu bir yuvan varsa ve gerçekten hakaret, aldatma, şiddet gibi şeyler yoksa sinirle söylediği şeyler için büyütmemelisin bence hatasını anlayıp özür dileyene kadar etrafında dönsün dursun ama yatakları ayırma bu meseleyi büyütür

Çok kırılmışsınız, insan beklemediği önem verdiği insandan kırıcı şeyler duyunca kırgınlığı da büyük olur. Normalde kırıldığınızda ya da kavga sonrası belli bir davranış biçiminiz varsa bunu uygulamayın. Yani konuşma, bağırmayla belli ediyorsanız bu sefer tepkisizlikle, sessizlikle tavrınızı koyun. Bunun sizi ne kadar kırdığını belki böylelikle anlar eşiniz. Umarım kısa zamanda gönlünüzü alır.

Bence de sessiz tavrınızı ortaya koyun sizi ne kadar kırdığını ancak öyle anlar. Konuşmanız gerektiğinde de eline koz vermeyecek şekilde konuşun. Yatak konusunda gelince siz yatağınızda yatın o gelirse gelir. Ama yaklaşmak isterse fırsat vermezsiniz.

iki hafta önde bizde tartistik
vayy neler biriktirmis icinde
neler neler söyledi
yani küfür falan degil iste senin esinin söyledigi gibi seyler benim temizligim
suyum buyum falan
valla sasirdim
ama bende saydirdim tabi
ertesi gün unuttuk bitti
bazan öyle yapmak lazim
yatak ayirma konusuda kesinlikle tavsiye etmiyorum

Tubitak arkadasim seni cok iyi anliyorum. Ayni durum bikac ay once benim basima geldi. Esim aynen senin esine benzer seyler soyledi, kilitledim kapiyi. Sonra aksam bi is vardi mutlaka halledilmesi gereken oraya giderken eve gecince konusalim dedi bende insan sinirlenir ama bu laflari karisina soylemez soyleyemez bu cok baska bisey konusmak istemiyorum dedim. Bir hafta boyunca bana yaptigi biseyde tesekkurler lafi haricinde biseyde konusmadim kisa cevaplar verdim. Sonra da o olay benim iliskide miladim oldu ve asla da unutmadim maalesef ki bazi olaylar beni bagladi ve evi terkedemedim, tek sorun bu degildi cunku baska bir suru sorun var bizim evliligimizde. Umarim sen duzeltirsin ne yaparsan yap aglamadan duvar gibi dur.

Birde evet tamamen arkadaslara katiliyorum yatagini ayirma sirtini yat don. Niye diye sorunca tek ve soguk cumle ile cevabini ver. Bundan sonra tartismalarda bana saygini korumani istiyorum de. Biraz eli ayagina dolassin bakalim ne oluyor.

bende kocamla ara ara hararetli tartışmalarınm olmuştu ama bizim küslüğümüz şükür ki 5 10 dk sadece gelir gönlümü alır kavgalarımızda asla yataklarımızı ayırmadık:KK66:. Küs girdiğimz yataktada sabah birbirimize sarılmış vaziyette uyanırdık şükür ...:KK23:

Keşke öfkesini kusmasaydı evden çıksaydı işte o vakit adam gibi adam belli oluyor ,

Tubitak arkadasim seni cok iyi anliyorum. Ayni durum bikac ay once benim basima geldi. Esim aynen senin esine benzer seyler soyledi, kilitledim kapiyi. Sonra aksam bi is vardi mutlaka halledilmesi gereken oraya giderken eve gecince konusalim dedi bende insan sinirlenir ama bu laflari karisina soylemez soyleyemez bu cok baska bisey konusmak istemiyorum dedim. Bir hafta boyunca bana yaptigi biseyde tesekkurler lafi haricinde biseyde konusmadim kisa cevaplar verdim. Sonra da o olay benim iliskide miladim oldu ve asla da unutmadim maalesef ki bazi olaylar beni bagladi ve evi terkedemedim, tek sorun bu degildi cunku baska bir suru sorun var bizim evliligimizde. Umarim sen duzeltirsin ne yaparsan yap aglamadan duvar gibi dur.

zaten başka başka sorunların bırıkımı patlama oluyor.

Back
X