Hic yasamazdikHep böyle karsılıklı sürtüşme yasarmısınız ?
Tabiki hayir. Ama o islerin nasil.oldugunu anlasinNasıl yani kadına şiddete hayır ama erkeğe evet mi? Benim için ikisi de her türlü saygısızlık. Hiç hoş olmamış
Olmadi.vursa.dalacaktim.cok.sinirlendim..trip yapmakla.anliyorlarmi.sizceBir taraf sozlu siddet
Diger taraf fiziksel siddet
İkisi de yanlis
Adamin soyledigini uygulamaya gecirmeseniz olmuyor muydu? Simdi ondan bir farkiniz kalmadi ki?
YoktuInsallah çocuk o anda orada yoktu!
Anlar herhalde. O insan gibi konusamadi diye siz de onun aynisini yapmissiniz. Hos degil. Taraflari degistirelim, siz ona laf soyleseydiniz de o da sizin agziniza yapistirsaydi eline saglik mi diyecektik? Ayip bir sey. Nasil yuz yuze bakiyorsunuz ayni evde? Ustelik yaninizda da bir cocuk var. Anne baba olarak boyle mi ornek olacaksiniz?Olmadi.vursa.dalacaktim.cok.sinirlendim..trip yapmakla.anliyorlarmi.sizce
Iyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip miEşinden ne farkın var
Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence hakettiAnlar herhalde. O insan gibi konusamadi diye siz de onun aynisini yapmissiniz. Hos degil. Taraflari degistirelim, siz ona laf soyleseydiniz de o da sizin agziniza yapistirsaydi eline saglik mi diyecektik? Ayip bir sey. Nasil yuz yuze bakiyorsunuz ayni evde? Ustelik yaninizda da bir cocuk var. Anne baba olarak boyle mi ornek olacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?