Agzına yapıştırdım

Yaptığınız hiç doğru değil.Siddet sözü içeren bir cümle duydunuz ve siz kendinizi savunmak adına şiddet uyguladınız ne farkınız kaldı eşinizden?
Tam tersine sakin bir şekilde davranıp vereceğiniz cevabı ciddiyetle söyleseydiniz daha güzel anlatmış olurdunuz.simdi iyice yüz göz oldunuz.
Birde eşiniz iyiki o sinirle karşılık olarak size vurmamış.Ne yapacaktınız o zaman karşılıklı dövüş düellosu mu??

Sorgulamak degil benim yaptigim,dogrudan fikrimi soyledim. Etrafina siddet uygulayan anne babalarin hepsine aynisini soyluyorum. İkiniz de esit derecede haksizsiniz. Davranis bozukluklariniz var. Size aferin diyemem kusura bakmayin. Esiniz de kusura bakmasin,”agzina saglik oh olsun bir dahakine karini evire cevire dov hemserim ki sana yapistiramasin “ diyemem

Peki bundan bizene... Artık her ozelinizi anlatacak misiniz. Dert mi tasa mı ne bu. Her seyi anlatiyorsunuz eskiden insanlar cekinirmis anlatmaya. Simdi anlatmak icin olay yaşıyoruz gelip birde onaylatıyorsunuz. He he cok haklısın en iyisini yapmissın tehditlerde savurmussun eşınde cok korkmustur simdi.

Gerçekten hırsınız algınızı kapatıyor şu anda. Siz şiddete meyillisiniz. Eşinizin söylediği yanlış tamam ama bu sizin yaptığınız ayıbı aklamıyor
Siddete.mi.meyilliyim.ilginctir.hayatimda.ilk.siddet uyguladigim.ksi.esim.30 yildir.bastirdim galiba.

çocuğun yanında

eşinizin böyle konuşup üzerine tokat atmanız çok kötü.

aile terapisine gidin derim tahammül azalmış ikinizde de. eşinizde özellikle. anahtar unutması insanlık hali olabiliyor ama eşinizin laf sokmaları geç gelmesi şiddet tehditi onda sizin yavaş yavaş bittiğinizin göstergesi. tokat atmanız temelli bitmenize sebep olmuş olabilir.

iyi bir anında karşınıza alıp özür dileyin o da dilesin bu konuyu tatlıya bağlayın ve bi terapiste gidin derim

Sizin.mantiginzla.burdaki.herkeskn.konusundan.bizene..anlatanlar babanin.oglu mu? Herkesin anlatigi.ozel

Cocuk.yanimda.degildi.die.kac kere.demeliyim

"Yapmak istediğin şey çok korkunç, onur kırıcı, gözümde iğrenç bir adamsın." diye içinizden geçirip aynı şeyi uygulamaya döktünüz yani.
E hani fark?
Hani şiddete tahammülsüzlük?
Sözlü şiddete karşılık fiziksel şiddetten başka bir şey yapmamışsınız ki.
Böyle ders verilmez ki anca yüz göz olunur.

Ilk.kez.dogru.bir.tespit belki.ben onun.bana.bunu demesini.yediremedim

burası dert bölümü herşeyi anlatıyorsunuz ne demek? tabi ki anlatacak insanlar. çok sıkılınca çıkmak kolay beni de basıyor bazen okuduğum dertler çıkış yapıyorum bitiyor insanlara herşeyinizi anlatmayın demek ne kadar doğru? sizin için konular sıkıcı geliyordur belki ama bi insanın en büyük derdidir o. insanlar dert beğendirmek için yazmıyorlar buraya.

Belkide.hic kavga etmiyor.olusumuz.sorunmus

neden sorun olabilir ben anlayamadim.

biz de kavga etmeyiz mesela,

esim bana boyle bir laf etse yillar sonra,
parlamak yerine,
elbette baenimle bu sekilde konusamayacagini soylerim net bir sekilde,
ama bir yandan da kac yil sonra boyle bir seyi huyu vs nedeniyle yapmayacagini da bilirim, baska buyuk bir derdi vardir diye dusunup sorarim.

ya da diyelim ben esime vurdum sizin gibi,
yine asla boyle bir huyum olmadigini bilecegi icin o da bana kinlenmez ve derdimi sorar, belki psikolojik bir sorunum var cozemiyorum vs vs

ama sizin yazim tarziniz bana sanki,
"hic kavga etmezdik" durumunda degilmissiniz gibi dusunduruyor,
bir kere yaptiginizdan cok memnunsunuz,
bir de kullandiginiz, bir imzaya bakar, bosarim ederim laflari normal mutlu bir evlilikte insanlarin kurmaktan cekinecegi cumleler olurdu, sizse cok rahat kullaniyorsunuz.

Adam neden deneyemedi? Kadınsınız çünkü değil mi? Kadına şiddete hayır, erkeklere ölüm. Eşinizin azıcık aklı varsa yakında boşanma davası için kağıt alırsınız zaten. Sonuçta adamı dövdünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…