- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Sorgulamak degil benim yaptigim,dogrudan fikrimi soyledim. Etrafina siddet uygulayan anne babalarin hepsine aynisini soyluyorum. İkiniz de esit derecede haksizsiniz. Davranis bozukluklariniz var. Size aferin diyemem kusura bakmayin. Esiniz de kusura bakmasin,”agzina saglik oh olsun bir dahakine karini evire cevire dov hemserim ki sana yapistiramasin “ diyememBu kadar seyden bizim.anne.ve babaligimizi.sorgulayamya gecmeyin bence. 4 yasindaki.kizimi.sevgi ile.buyuttum ve evimizde de genel.anlamda.kavga olmaz.alisim.olmadigim.icin dir.ki.soka.girdim.ve bu kadar garipsedim.kizima.kimse.bir.fiske.vurmadj.kldiki.bgiran.bir.anne dahi.deilim
Gerçekten hırsınız algınızı kapatıyor şu anda. Siz şiddete meyillisiniz. Eşinizin söylediği yanlış tamam ama bu sizin yaptığınız ayıbı aklamıyorTerkedebilir.bana.vurmayi.icinden.cok.istekle.gecirme raddine.gelmis.bir.adam evimi.terkedebilir.
Siddete.mi.meyilliyim.ilginctir.hayatimda.ilk.siddet uyguladigim.ksi.esim.30 yildir.bastirdim galiba.Gerçekten hırsınız algınızı kapatıyor şu anda. Siz şiddete meyillisiniz. Eşinizin söylediği yanlış tamam ama bu sizin yaptığınız ayıbı aklamıyor
Sizin.mantiginzla.burdaki.herkeskn.konusundan.bizene..anlatanlar babanin.oglu mu? Herkesin anlatigi.ozelPeki bundan bizene... Artık her ozelinizi anlatacak misiniz. Dert mi tasa mı ne bu. Her seyi anlatiyorsunuz eskiden insanlar cekinirmis anlatmaya. Simdi anlatmak icin olay yaşıyoruz gelip birde onaylatıyorsunuz. He he cok haklısın en iyisini yapmissın tehditlerde savurmussun eşınde cok korkmustur simdi.
Hic yasamazdik
Cocuk.yanimda.degildi.die.kac kere.demeliyimçocuğun yanında
eşinizin böyle konuşup üzerine tokat atmanız çok kötü.
aile terapisine gidin derim tahammül azalmış ikinizde de. eşinizde özellikle. anahtar unutması insanlık hali olabiliyor ama eşinizin laf sokmaları geç gelmesi şiddet tehditi onda sizin yavaş yavaş bittiğinizin göstergesi. tokat atmanız temelli bitmenize sebep olmuş olabilir.
iyi bir anında karşınıza alıp özür dileyin o da dilesin bu konuyu tatlıya bağlayın ve bi terapiste gidin derim
Demekki...Siddete.mi.meyilliyim.ilginctir.hayatimda.ilk.siddet uyguladigim.ksi.esim.30 yildir.bastirdim galiba.
Ilk.kez.dogru.bir.tespit belki.ben onun.bana.bunu demesini.yediremedimçocuğun yanında
eşinizin böyle konuşup üzerine tokat atmanız çok kötü.
aile terapisine gidin derim tahammül azalmış ikinizde de. eşinizde özellikle. anahtar unutması insanlık hali olabiliyor ama eşinizin laf sokmaları geç gelmesi şiddet tehditi onda sizin yavaş yavaş bittiğinizin göstergesi. tokat atmanız temelli bitmenize sebep olmuş olabilir.
iyi bir anında karşınıza alıp özür dileyin o da dilesin bu konuyu tatlıya bağlayın ve bi terapiste gidin derim
Belkide.hic kavga etmiyor.olusumuz.sorunmushic kavga etmeyen bir cift nasil oldu da bu hale geldi ben anlamadim.
Esiniz o sozu nasil soyledi,
siz tek bir sozle nasil bu sekilde dusunme yetinizi yitirdiniz?
Peki bundan bizene... Artık her ozelinizi anlatacak misiniz. Dert mi tasa mı ne bu. Her seyi anlatiyorsunuz eskiden insanlar cekinirmis anlatmaya. Simdi anlatmak icin olay yaşıyoruz gelip birde onaylatıyorsunuz. He he cok haklısın en iyisini yapmissın tehditlerde savurmussun eşınde cok korkmustur simdi.
Telefonum dandirik.birde sinirliyim suan fevri yaziyorumNeden düzgün yazmıyorsunuz? Sürekli nokta var aralarda
Benide cok rahatsiz ediyor.dikkat etmeye calisiyorumBir de cok rica edecegim ya,duz yazi yazin lutfen
Aralardaki noktalar insani rahatsiz ediyor
Belkide.hic kavga etmiyor.olusumuz.sorunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?