Agzına yapıştırdım

Dimi.bende.bunu.dusundum.nolacak.bosamicamiz.ortada.iki.trip yapicam.sonra.mecbur devam.bende.cok.agir.bir cevap verdim

Iyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Cevabini verirdim. O zaman adam size vursa oda sizden aşağı kalmayacağını ispatlamış olur geçinir gidersiniz vura kıra. Yaptığınız hiç doğru değil ama hala savunuyorsunuz

Bir dahaki sefere "öyle vurulmaz böyle vurulur" deyip harekete geçmez umarım.

Hayr yani bu sefer siz de daha büyüğüyle yanıt vermek isteyeceksiniz. Ee sonra o yine cevap verecek. Off sonu yok bu işin

Dimi.bende.bunu.dusundum.nolacak.bosamicamiz.ortada.iki.trip yapicam.sonra.mecbur devam.bende.cok.agir.bir cevap verdim

Maalesef böyle ağır cevaplar bende de var.
Haklı olduğumda gözüm dönüyor.
Haa sağlıklı bir iletişim oluyor mu?
Olmuyor biliyorum.
Belki iyi anlamda bir şeyler değişmiyor bile.

Ama diğer türlü hem bir şeyler değişmiyor, hem haddini bildirmedim diye
kendi kendimi yerim o benim için daha kötü.

Cevabini verirdim. O zaman adam size vursa oda sizden aşağı kalmayacağını ispatlamış olur geçinir gidersiniz vura kıra. Yaptığınız hiç doğru değil ama hala savunuyorsunuz
Herkesin dusuncesi farkli tabiki ben ayy harika.birsey.demiorum.ama.tecrubelerim.bazi seylerin erkeklere yasatilmasini soyluyor.agzina ha vuracam deyip.icinden.gecirmis.ha.vurmus benim.icin.ayni.acitir.

Bir dahaki sefere "öyle vurulmaz böyle vurulur" deyip harekete geçmez umarım.

Hayr yani bu sefer siz de daha büyüğüyle yanıt vermek isteyeceksiniz. Ee sonra o yine cevap verecek. Off sonu yok bu işin
Vallahi.bana bir kere.vurur..o sansi.bir kere yakalar

Iyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Cidden saçmalıyorsunuz. Boş keseden atmasın eyvallah yapıştırırım dediyse bir tane çakması lazımdı çünkü
Tövbe tövbe..... Kusura bakmayın hatalısınız. Adama ders vermenin yolu bumudur yani?

Evet bana karsilik.verse son.kez.kari.koca sifati ile birbirimizi.dovecektik.bunlara fedakar kadin.yaramiyor.birde olay.bu ama.benim genel.anlamda.nasil.bir es.olduguma.bakmali.

Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
Sahit olmasina gerek yok ki. Siddet yanlisi bir anne babasiniz. Cocugunuza ne sekilde ornek olabilirsiniz ben onu kastettim.

Siddet goren kadin arkadaslara yaptigim ayni yorumu size de yapiyorum yani,farkli bir durum degil. Hic bir davranis ,siddeti hakli gostermez. Yasayan hic bir varlik siddeti hak etmez.

Ders vermek.istemedim.onun anladigi.dilden konustum.yine.soyluyorum.ki.bana.kimse.siddet uygulayamaz.sozlu.dahi.olsa ben sirf bu laf yuzunden.bosanabilirim

Herkesin dusuncesi farkli tabiki ben ayy harika.birsey.demiorum.ama.tecrubelerim.bazi seylerin erkeklere yasatilmasini soyluyor.agzina ha vuracam deyip.icinden.gecirmis.ha.vurmus benim.icin.ayni.acitir.
Aynıymış evet o söylemiş siz yapmışsınız.

Şimdi o da sizle aynı tepkiyi verse, evi terketse ne yapacaksınız? Bir şeyi söylemekle yapmak aynı şey değil. Haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz ve bu halde siz daha çok hatalısınız. Şimdi siz ona vurunca cevabını almış olmadı, bi tane de o size yapıştırdığında kendini savunma hakkı verdiniz. İnşallah bir daha bu raddelere gelmezsiniz.

Eee doğru mu bu şimdi? Alkış mı bekliyorsunuz?

O da üstüne yapıştırsaydı erkek gücüyle dişinizi falan kırsaydı, kaşınızı patlatsaydı orantısız güç diye mi haklı olacaktınız?

Yazık o çocuk nelere şahit oluyor böyle dengesiz ebeveynlerle..
Eşiniz de haksız siz de..

Bu kadar seyden bizim.anne.ve babaligimizi.sorgulayamya gecmeyin bence. 4 yasindaki.kizimi.sevgi ile.buyuttum ve evimizde de genel.anlamda.kavga olmaz.alisim.olmadigim.icin dir.ki.soka.girdim.ve bu kadar garipsedim.kizima.kimse.bir.fiske.vurmadj.kldiki.bgiran.bir.anne dahi.deilim

O size soz ile siddet uygulamis sizde fiziksel ondan bir farkiniz kalmamis ona size verdigi gibi bir cevap verebilirdiniz soyledigi sey icin utanmasini saglayacak siz isi bir adim oteye tasimizsiniz iliskinizin sagligi acisindan iyi degil

Aslında aynısı bile değil konu sahibinin yaptığı daha ağır. Ben o kocanın yerinde olsam konu sahibini boşardım iyi ki kocası kendisine vurmamış. Eşim bana vursa aynısını görür ha ben bu olayda kadının eşi olsam bende ona vururdum beni tutan ne ki adam daha masum kalıyor yani

Terkedebilir.bana.vurmayi.icinden.cok.istekle.gecirme raddine.gelmis.bir.adam evimi.terkedebilir.

Benim.onu.bosamadigima.dua.etain.bence.bana.vurmaya.ici.gitmis.adamin yapmistan farki yok.benim.gozumde.ha yapmis.he soylemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…