Dimi.bende.bunu.dusundum.nolacak.bosamicamiz.ortada.iki.trip yapicam.sonra.mecbur devam.bende.cok.agir.bir cevap verdimValla bence iyi yapmışsın.
Çok kırıldım canım senden beklemezdimle geçsen
tekrarı olurdu.
Bunlara uygulamalı anlatmak gerekiyor bazı şeyleri..
Ne olmuş eve gelmişse.
Ayy hiç bir şeye tahammülü olmayan adamlar evlenmesin.
Ne biçim iş!
Cevabini verirdim. O zaman adam size vursa oda sizden aşağı kalmayacağını ispatlamış olur geçinir gidersiniz vura kıra. Yaptığınız hiç doğru değil ama hala savunuyorsunuzIyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Dimi.bende.bunu.dusundum.nolacak.bosamicamiz.ortada.iki.trip yapicam.sonra.mecbur devam.bende.cok.agir.bir cevap verdim
Herkesin dusuncesi farkli tabiki ben ayy harika.birsey.demiorum.ama.tecrubelerim.bazi seylerin erkeklere yasatilmasini soyluyor.agzina ha vuracam deyip.icinden.gecirmis.ha.vurmus benim.icin.ayni.acitir.Cevabini verirdim. O zaman adam size vursa oda sizden aşağı kalmayacağını ispatlamış olur geçinir gidersiniz vura kıra. Yaptığınız hiç doğru değil ama hala savunuyorsunuz
Vallahi.bana bir kere.vurur..o sansi.bir kere yakalarBir dahaki sefere "öyle vurulmaz böyle vurulur" deyip harekete geçmez umarım.
Hayr yani bu sefer siz de daha büyüğüyle yanıt vermek isteyeceksiniz. Ee sonra o yine cevap verecek. Off sonu yok bu işin
Cidden saçmalıyorsunuz. Boş keseden atmasın eyvallah yapıştırırım dediyse bir tane çakması lazımdı çünküIyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Evet bana karsilik.verse son.kez.kari.koca sifati ile birbirimizi.dovecektik.bunlara fedakar kadin.yaramiyor.birde olay.bu ama.benim genel.anlamda.nasil.bir es.olduguma.bakmali.Al birini vur ötekine sözünü nasıl doğrulamışsınız.
Hadi öyle dedi. Sert bir şekilde cevabını verseniz olmaz mıydı?
Vurdunuz da noldu? O da refleksle size vursaydı bir tane, karı koca birbirinizi mi dövecektiniz?
Sahit olmasina gerek yok ki. Siddet yanlisi bir anne babasiniz. Cocugunuza ne sekilde ornek olabilirsiniz ben onu kastettim.Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
Ders vermek.istemedim.onun anladigi.dilden konustum.yine.soyluyorum.ki.bana.kimse.siddet uygulayamaz.sozlu.dahi.olsa ben sirf bu laf yuzunden.bosanabilirimCidden saçmalıyorsunuz. Boş keseden atmasın eyvallah yapıştırırım dediyse bir tane çakması lazımdı çünkü
Tövbe tövbe..... Kusura bakmayın hatalısınız. Adama ders vermenin yolu bumudur yani?
Aynıymış evet o söylemiş siz yapmışsınız.Herkesin dusuncesi farkli tabiki ben ayy harika.birsey.demiorum.ama.tecrubelerim.bazi seylerin erkeklere yasatilmasini soyluyor.agzina ha vuracam deyip.icinden.gecirmis.ha.vurmus benim.icin.ayni.acitir.
Size kimse yapamaz ama siz yapabilirsiniz yani öyle mi?bana.kimse.siddet uygulayamaz.sozlu.dahi.olsa b
Bu kadar seyden bizim.anne.ve babaligimizi.sorgulayamya gecmeyin bence. 4 yasindaki.kizimi.sevgi ile.buyuttum ve evimizde de genel.anlamda.kavga olmaz.alisim.olmadigim.icin dir.ki.soka.girdim.ve bu kadar garipsedim.kizima.kimse.bir.fiske.vurmadj.kldiki.bgiran.bir.anne dahi.deilimSahit olmasina gerek yok ki. Siddet yanlisi bir anne babasiniz. Cocugunuza ne sekilde ornek olabilirsiniz ben onu kastettim.
Siddet goren kadin arkadaslara yaptigim ayni yorumu size de yapiyorum yani,farkli bir durum degil. Hic bir davranis ,siddeti hakli gostermez. Yasayan hic bir varlik siddeti hak etmez.
Aslında aynısı bile değil konu sahibinin yaptığı daha ağır. Ben o kocanın yerinde olsam konu sahibini boşardım iyi ki kocası kendisine vurmamış. Eşim bana vursa aynısını görür ha ben bu olayda kadının eşi olsam bende ona vururdum beni tutan ne ki adam daha masum kalıyor yaniAnlar herhalde. O insan gibi konusamadi diye siz de onun aynisini yapmissiniz. Hos degil. Taraflari degistirelim, siz ona laf soyleseydiniz de o da sizin agziniza yapistirsaydi eline saglik mi diyecektik? Ayip bir sey. Nasil yuz yuze bakiyorsunuz ayni evde? Ustelik yaninizda da bir cocuk var. Anne baba olarak boyle mi ornek olacaksiniz?
Terkedebilir.bana.vurmayi.icinden.cok.istekle.gecirme raddine.gelmis.bir.adam evimi.terkedebilir.Şimdi o da sizle aynı tepkiyi verse, evi terketse ne yapacaksınız? Bir şeyi söylemekle yapmak aynı şey değil. Haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz ve bu halde siz daha çok hatalısınız. Şimdi siz ona vurunca cevabını almış olmadı, bi tane de o size yapıştırdığında kendini savunma hakkı verdiniz. İnşallah bir daha bu raddelere gelmezsiniz.
Benim.onu.bosamadigima.dua.etain.bence.bana.vurmaya.ici.gitmis.adamin yapmistan farki yok.benim.gozumde.ha yapmis.he soylemisAslında aynısı bile değil konu sahibinin yaptığı daha ağır. Ben o kocanın yerinde olsam konu sahibini boşardım iyi ki kocası kendisine vurmamış. Eşim bana vursa aynısını görür ha ben bu olayda kadının eşi olsam bende ona vururdum beni tutan ne ki adam daha masum kalıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?