Agzına yapıştırdım

Telefondan yazan biri olarak cevap vereyim.
Benim istemediğim yazıyı kendiliğinden göndermiyor.
Önce okuyor sonra göndere basıyorum.
İlgililere tavsiye ederim :)

Ahsen tv muhabirine , kadınım ben kadın düzgün konus benle kadınım s.kerim belanı diyen kadini hatırlattinız bana. Cıks cıks.
Nette gordum sanirim bunu. Bu kadar cirkeflesmek hic bi kadina yakismiyor ama.. ulkede anneler ve kadin olanlarda genel bi kompleks mevcut. Anayim anaaaaaa diyenlerle kadinim kaaaaaadiiinnnnnn diyenler olmuune kapisir:))

Nette gordum sanirim bunu. Bu kadar cirkeflesmek hic bi kadina yakismiyor ama.. ulkede anneler ve kadin olanlarda genel bi kompleks mevcut. Anayim anaaaaaa diyenlerle kadinim kaaaaaadiiinnnnnn diyenler olmuune kapisir:))
Evet ya. Hem kendilerini kalıptan kalıba sokup hemde cirkefe baglıyolar.

ilk defa olduysa adamı baya doldurmuşunuz patlamaış artık..söylediğiniz sözlerden anlaşılıyor.bir imzaya bakar,üstüne tokat' güzel konuşmak dıye bırşey var.

Siz şiddete hayırı çok yanlış anlamışsınız. Dert için değil takdir toplamak için yazmışsınız. Siz kk yıda çok yanlış anlamışsınız

Evlilik karşılıklı saygı alttan alma ve saygıyla yürür ve evlilikte gurur olmaz olmamalı sen bana nasıl dersin sen nasıl yaparsinlar yerine hayatım sen hiç böyle yapmazdin anlıyorum ki gergin bir gün gecirmissin ama bu yaptığın kalbimi çok kırdı olmalıdır Allah Kuran'da firavuna tatlı dille git belki öğüt alır der ben 1 yılı aşkın olacak evliyim ve hiç gurur yapmadım bu lafı ben de evet duydum ama kurduğum cümle buydu ve sonuç bugün beni incitmeye kiyamaysn bir eş ve hergun sukrederek uyandigim bir evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…