Agzına yapıştırdım

Aynen

Basliga bak..agzina yapistirdim!
Kocasindan bahsediyor haa..

Alkis istiyor herhalde bizden
Haksız değil öyle bir şey beklerse eğer,çünkü burdaki kadinlar,kocam bana yanlışlıkla omuz attı dese sende atsaydın,sende dovseydin,hatta boşa derler :)

Ne bilim ablam kac yillik evlilikte hic mi ses yukselmez hic mi kirici birsey cikmaz agizdan? Cidden bana hayal urunu geliyor.. insaniz yani

Ne bilim ablam kac yillik evlilikte hic mi ses yukselmez hic mi kirici birsey cikmaz agizdan? Cidden bana hayal urunu geliyor.. insaniz yani
Ses yükselir tontrikocum elbette, ama kontrol edeceğiz.
Yükselttiğimiz gibi düşürmeyi de bileceğiz.
Öfke kontrolü için yapılabilecek çok şey var.
Kızgınlığımızı,kırıcı olmadan da dile getirebiliriz.
İnsan olduğumuz için zaten böyle yapmalıyız.
Meşhur sözdür, 'hayvanlar koklaşa koklaşa,insanlar konuşa konuşa anlaşır'
Elbette koklaşma ve sevişme insanoğlu için de güzeldir,faydalıdır,keyiflidir,konuşmaya ve iletişime eklenmelidir.

Eşiniz tokatınıza karşılık verse, yerden kalkamayacağınızın farkındasınız değil mi ?
Yapacak olan adam zaten direk vururdu
Veya vurduğunuz da karşılık verirdi

Allah sabır versin eşinize
İyi ki sizin gibi gelinimiz yok evlerden ırak olsun

Bunuda diyen var.. su kadar yillik evlilikte hic kirmadik birbirimizi sesimizi yukseltmedik bla bla.. ben bunlara cidden inanmiyorum

Cogunlukla yaptigim gibi konunuza yorum yapmayacagim. Zaten arkadaslar yazmis fikirlerini, siz de cvp vermissiniz.Burda elbet kimse birbirini tanimiyor, kendilerini anlattiklari kadar, usluplari ve yorumlari dogrultusunda degerlendiriliyor. Ama dikkatimi ceken bir seyi sormak istiyorum. Normal hayatinizda da uslubunuz bumu? Carptim agzina, Allah ne verdiyse dalardim, sen kimsin tarzi cumleleriniz cok argo kusura bakmayin. Esinizle, cevrenizle iliskileriniz cok iyi olabilir, yasadiginiz tartisma konusunda hakli olabilirsiniz. Ama siz bana ne derseniz diyin kafamda naif kibar olgun bir hanimefendi canlanmadi malesef.

Bunuda diyen var.. su kadar yillik evlilikte hic kirmadik birbirimizi sesimizi yukseltmedik bla bla.. ben bunlara cidden inanmiyorum
Hiç kırmadık mümkün değil.
Sesimizi hiç yükseltmedik de mümkün değil.
İnsan doğasına aykırı.
Belki genelde sakin ve uyumlu ise çiftler, onu anlatmak için genelleme yapılıyordur.

Seni gebertirim.diyen anne cocuga siddet uygulamiyor mu yani vahlar size ki.ne vahlar

Bunu diyen de fiziksel şiddet uygulayan bir kadın! asıl o kadına vah diyorum .

Yaptığı ile söylediği bu kadar çelişir bir insanın .Hepimizin ağzından zaman zaman çıkabiliyor bu tarz sözler ama devamlılık teşkil edip etmediği önemli.

Son düzenleme:
Efendi bir insanla evliymişsiniz ki ağzınızla burnunuzu bir etmemiş.

O da size bir tane yapıştırsa 3 gün iş göremez raporu alır, uzaklaştırma kararı çıkartırdınız. Sizi boşasa haklı.

Adamın söylemeye bile hakkı yok ama kadın vurabilir öyle mi.yazıklar olsun.benim de erkek evladım var empati yaptım oğlumun ağzına yapıştıracak kadının da elleri kırılsın derim
Siz oğlunuzu doğru yetiştirirseniz tabiki dersiniz hakkınız evladınız bu lafım oğullarına adam akıllı terbiye insanlık veremeyenlere.

Hiç.Belli.Etmiyorsunuz.Ama.

Eşinizle öpüşüp barışın. Olur böyle şeyler, evliliğin tuzu biberi deyip unutun. Unutun, barışın ki siz de eşiniz de boşanıp başkalarının başını yakmayın. Uyumlu evliliğiniz daimi olsun işşallak, dinimiz amin.

Siz Cidden yüksek lisans derecesinde eğitimli bir diş hekimi misiniz? Profilde görünce inanamadım çünkü inanılacak gibi değil :/
-Kamu spotu on-
Diş hekimliğinden mezun olan herkes yüksek lisans derecesiyle mezun oluyor. Okul 5 yıl olduğu için.
Tıp fakültesi mezunları doktora derecesi ile, 6 yıl olduğundan
-Kamu spotu off-
Konuyla alakası yok ama burada bulunsun.

Bence herkes sussun koca şiddetine maruz kalan kadınlar konuşsun :)
Aslında fiziksel bir durum değil. Sahi ya neden kadınlar dayak yiyiyor? Madem boşanmayacak,buna gücü yetmiyor bari onlar da çaksın iki tane.
Ben de üç beş çakıp öyle boşasaydım keşke.
Mal mal dayak yedim yer elmasından.

Şairin burada anlatmak istediği şey; üslup, yazım kuralları vs gibi kriterlerin alınan eğitimle hiç doğru orantılı olarak gelişmemiş olmasının vurgulanması idi :)
Yinede tabii bilgi için teşekkürler. :)

Sahi kardeş neden bu kadar noktalama işareti kullandınız? Diye soracağım ama kesin cevabınız "mobilden giriyorum" dur.
Yaw arkadaş adamlar sizin için yememiş içmemiş 7-8 bin liralık telefonlar üretmiş,hala da Türkçe'ye yaptığınız zulmü bitirememişler.
Ne yapsınlar ha ne yapsınlar? Telefonların fiyatı 20 bin mi olsun onu istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…