- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Haksız değil öyle bir şey beklerse eğer,çünkü burdaki kadinlar,kocam bana yanlışlıkla omuz attı dese sende atsaydın,sende dovseydin,hatta boşa derler :)Aynen
Basliga bak..agzina yapistirdim!
Kocasindan bahsediyor haa..
Alkis istiyor herhalde bizden
Telgraf güzeldi.güldürdünüz beni.Allah da sizi güldürsün.Telgrafmı çekiyorsunuz? bu her kelimeden sonra nokta koymak da neyin nesi...
Bu arada haksızsınız.
Eşinizin haklıydın demesi sizi haklı yapmaz.
Haksızsınız.
Ne bilim ablam kac yillik evlilikte hic mi ses yukselmez hic mi kirici birsey cikmaz agizdan? Cidden bana hayal urunu geliyor.. insaniz yaniEvet reel hayatta bu şekilde yaşayan var,
biz bu şekilde yaşıyoruz mesela.
Hemen her konuyu konuşarak çözüyoruz.
Ne mükemmel bir eşim, ne de mükemmel anneyim.
Oğluma ve eşime sitem ettiğim de oluyor,
'içimde bir volkan var, patlamak üzere,üstüme gelmeyin' diye uyardığım da.
Eşim bazen oğlana duyurmadan,muzurluk yapar,'volkan ne çeşit?Söndürebilirim' diye.
Çok kızdıysam arada trip de yaparım.
Ama bağrış,çağrış yaşamıyoruz,kavga, gürültü yok evimizde.
Neden mi? İkisi de çatışmalı evliliklerde büyümüş ve bundan duygusal olarak zarar görmüş çocuklarız biz eşimle.
Bu durumun farkına varıp,aynısını yaşamak ve oğlumuza yaşatmak istemedik.
Bir de ikimiz de 'üç günlük dünya,altı toprak, birbirimizi toprağa verene kadar güzel yaşayalım' diye bakıyoruz olaya'
Evlilikte huzuru ve dinginliği yakalamak,
hayata genel bakış açınızla ve kişilik yapınızla da çok ilgili bence.
Yani Fransız mürebbiylerle,steril ailelerde büyümedik. @witch hunt
Birimiz sinirliyse, diğeri susuyor gerginlik anında.
Hatalı olan özür dilemeyi,kırılan da uzatmadan özrü kabul etmeyi biliyor.
Bir de yaş aldıkça insan daha anlayışlı ve hoşgörülü oluyor.
Eeee biz de yaş aldık artık.
25 yıllık evliliğimde eşimden en ufak bir şiddet görmedim,ne sözel olarak,ne de fiziksel anlamda.
Hiç kötü söz duymadım ki 3-4 büyük kavgamız da oldu özellikle yeni evliyken.
Üstelik benim eşim çabuk parlayan, sonra da hemen sönen bir adamdır.
O parlayınca ateşe körükle gitmiyorum,odadan çıkıp onu yalnız bırakıyorum çıkarken de
'derin nefes almayı unutma' diyorum.
Ben de inadımı ve küsme huyumu törpüledim, keçi modundan, insani trip boyutuna geçtim.
Demem o ki 'geçinmeye gönlünüz var mı azizim?'
Hepinize evinizde huzur ve enişte beylerle mutluluklar dilerim.
Ses yükselir tontrikocum elbette, ama kontrol edeceğiz.Ne bilim ablam kac yillik evlilikte hic mi ses yukselmez hic mi kirici birsey cikmaz agizdan? Cidden bana hayal urunu geliyor.. insaniz yani
Bunuda diyen var.. su kadar yillik evlilikte hic kirmadik birbirimizi sesimizi yukseltmedik bla bla.. ben bunlara cidden inanmiyorumSes yükselir tontrikocum elbette, ama kontrol edeceğiz.
Yükselttiğimiz gibi düşürmeyi de bileceğiz.
Öfke kontrolü için yapılabilecek çok şey var.
Kızgınlığımızı,kırıcı olmadan da dile getirebiliriz.
İnsan olduğumuz için zaten böyle yapmalıyız.
Meşhur sözdür, 'hayvanlar koklaşa koklaşa,insanlar konuşa konuşa anlaşır'
Elbette koklaşma ve sevişme insanoğlu için de güzeldir,faydalıdır,keyiflidir,konuşmaya ve iletişime eklenmelidir.
Cogunlukla yaptigim gibi konunuza yorum yapmayacagim. Zaten arkadaslar yazmis fikirlerini, siz de cvp vermissiniz.Burda elbet kimse birbirini tanimiyor, kendilerini anlattiklari kadar, usluplari ve yorumlari dogrultusunda degerlendiriliyor. Ama dikkatimi ceken bir seyi sormak istiyorum. Normal hayatinizda da uslubunuz bumu? Carptim agzina, Allah ne verdiyse dalardim, sen kimsin tarzi cumleleriniz cok argo kusura bakmayin. Esinizle, cevrenizle iliskileriniz cok iyi olabilir, yasadiginiz tartisma konusunda hakli olabilirsiniz. Ama siz bana ne derseniz diyin kafamda naif kibar olgun bir hanimefendi canlanmadi malesef.Arkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
Hiç kırmadık mümkün değil.Bunuda diyen var.. su kadar yillik evlilikte hic kirmadik birbirimizi sesimizi yukseltmedik bla bla.. ben bunlara cidden inanmiyorum
Seni gebertirim.diyen anne cocuga siddet uygulamiyor mu yani vahlar size ki.ne vahlar
Siz oğlunuzu doğru yetiştirirseniz tabiki dersiniz hakkınız evladınız bu lafım oğullarına adam akıllı terbiye insanlık veremeyenlere.Adamın söylemeye bile hakkı yok ama kadın vurabilir öyle mi.yazıklar olsun.benim de erkek evladım var empati yaptım oğlumun ağzına yapıştıracak kadının da elleri kırılsın derim
Hiç.Belli.Etmiyorsunuz.Ama.Neden degil..? Inanmalisiniz gercek bu cunku..ve inanin dogru olani yaptim.bir kadin kadina.soylese.bunu yapmam ama.bir erkek kadini bununla.tehdit edeemeZ ederse cevabini alir.seni oldururum.dese tabiki.tutup.ben onunoldurecek deilim.ozamanki tepki.de bosanmak.olurdu.korkardim.ama.hafif.capla.bunu gostermeli idi.bu.beni nempiskopat ne siddet yanlisi yapmiyor
AhahahahahAhsen tv muhabirine , kadınım ben kadın düzgün konus benle kadınım s.kerim belanı diyen kadini hatırlattinız bana. Cıks cıks.
HAHAHA Tam unutmuşken yine hatırladımAhahahahah
Şimdi açıp izledim
Belki de o abladırtavır benziyor.
-Kamu spotu on-Siz Cidden yüksek lisans derecesinde eğitimli bir diş hekimi misiniz? Profilde görünce inanamadım çünkü inanılacak gibi değil :/
Şairin burada anlatmak istediği şey; üslup, yazım kuralları vs gibi kriterlerin alınan eğitimle hiç doğru orantılı olarak gelişmemiş olmasının vurgulanması idi :)-Kamu spotu on-
Diş hekimliğinden mezun olan herkes yüksek lisans derecesiyle mezun oluyor. Okul 5 yıl olduğu için.
Tıp fakültesi mezunları doktora derecesi ile, 6 yıl olduğundan
-Kamu spotu off-
Konuyla alakası yok ama burada bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?