Agzına yapıştırdım

Telgrafmı çekiyorsunuz? bu her kelimeden sonra nokta koymak da neyin nesi...
Bu arada haksızsınız.
Eşinizin haklıydın demesi sizi haklı yapmaz.
Haksızsınız.

Esin darp raporu alsin sonra da seni bosasin bence
Nasil fikir?

Tokati yiyen sen olsaydin boyle derdim
Ehh esin icin de aynisini yazmak zorundayim

Esine Allah sabir versin.

Anneler cocuguna seni geberticem.diyor gebertmelimi

Bakın celistiniz kendinizle bizde bunu diyoruz zaten :) siz direk icraate dökmüşsünüz olayı her ağızdan çıkan söz siddet mi ? Eşinizin ağzına çakarım demesiyle ,bir annenin seni geberticem demesi arasında fark yok ama siz esiniz için sözel şiddet uyguladi demiştiniz :) :) sonuç itibariyle ağızdan çıkmış ama yapılmamış bir şeyden bahsediyoruz ve bu durumda eşiniz suçsuz :)

eşinin tehdidine bir tepki vermesi gerekiyoru. çünkü vermeseydi, bir sonrakinde iş gerçekleşmiş olacaktı. yani kocası yapsam ne oluru merak etmiş, bayan da ne oluru göstermiş. bir bakıma doğru tepkisi ama tepki şekli yanlış. ama kesinlikle sessiz kalmaması gerekirdi. sana vurururum diye tehdit etmiş kocası...

Keske sen yapmasaydın yine de haklıyken haksiz olmuşsun ama o sinirle ben de yapardım sanirim

Çok merak ettim, evlilikleri ne durumda acaba?

Seni gebertirim.diyen anne cocuga siddet uygulamiyor mu yani vahlar size ki.ne vahlar

Siz Cidden yüksek lisans derecesinde eğitimli bir diş hekimi misiniz? Profilde görünce inanamadım çünkü inanılacak gibi değil :/
Neden degil..? Inanmalisiniz gercek bu cunku..ve inanin dogru olani yaptim.bir kadin kadina.soylese.bunu yapmam ama.bir erkek kadini bununla.tehdit edeemeZ ederse cevabini alir.seni oldururum.dese tabiki.tutup.ben onunoldurecek deilim.ozamanki tepki.de bosanmak.olurdu.korkardim.ama.hafif.capla.bunu gostermeli idi.bu.beni nempiskopat ne siddet yanlisi yapmiyor

Esin darp raporu alsin sonra da seni bosasin bence
Nasil fikir?

Tokati yiyen sen olsaydin boyle derdim
Ehh esin icin de aynisini yazmak zorundayim

Esine Allah sabir versin.
Darp raporu? Sakamisiniz heee agzindan kanlar akti.darp raporu alabilecegi kanitlar dolu surati komiksiniz sadece

.yine.soyluyorum.ki.bana.kimse.siddet uygulayamaz.sozlu.dahi.olsa.
ben sirf bu laf yuzunden.bosanabilirim

Kimse sana siddet uygulayamaz ama sen uygularsin hatta sadece sozle...vururum sana..diyen kocayi bile bosarsin.

O derece net sınırlarin var.

Ama sen kocana vurabilirsin.
Senin ayrilacaligin ne o zaman?

Bu durumda sen kocana siddet uyguladigina gore adam seni hemen bosamali.(senin mantigina gore.)
Ben olsam yarin acarim davayi sana.

Karimin siddet egilimi var diye cocugun velayetini de alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…