- 15 Ekim 2016
- 7.163
- 12.816
- 248
Haklı değilsin.Sen bu kafayla cok kapinin onune konursun ben kopekmiyim.beni kapinin onune koyuyo valla hicte bosamadi ne kdar hakli.oldugumu soyledi anlamis.demekki
Telgrafmı çekiyorsunuz? bu her kelimeden sonra nokta koymak da neyin nesi...Guncelleme yapuyorun.kendisi benden ozur diledi ve dediginin nenkadar kirici.oldugunu anladigini soyledi demekki neymis yasamasi gerekiyormus.oyle.yorunla yapmissiniz ki sanki balyoz vurdum benim.vuracagindan nolacak allah ne verdiyse abandim.sanki tokat atsam.romantik olurdu ah ask filmi..hic pisman deiljm.evet aksine hala.cok kizginim.bana nasl boyle.bir cumle.kurar die..ben vurdum.evet.ve gercekten bu sekilde anladi sacma sacma.abartmayin yok.oldurmekmis yok.bilmem.ne yok cocugun velayetini alsinmis.kafalar nasil.piril.piril.anneligimi.ne biliosun ya da normal zamanda nasil.bir kadininm.dostum.esim.tuhafsiniz ayrica.ben ona vurunca bisey olmadi ama o bana vursa komaya gorerdim.bir dimi
Siz Cidden yüksek lisans derecesinde eğitimli bir diş hekimi misiniz? Profilde görünce inanamadım çünkü inanılacak gibi değil :/Sen anlamadigin islere.karisma.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.
Anneler cocuguna seni geberticem.diyor gebertmelimi
Ben ego savasinda deilim.sadece gururluyum.siz verirseniz yinede alirim
Benim bir kuzenim vardı. Vardı diyorum yıllardır konuşmuyoruz.
Neyse yeni evliydi, yaşıda 18 di. Kocasıda 27. Sokakta yürüyorlarmış kocası ile. Bir kızda karşı yoldaymış. Hani istemsizce bakmış kocası. Ardından çatttttt diye bir ses. Kuzenim kocasına yapıştırmış.
Annesine gelip anlatmış bide saksı. Baştan böyle yapayım ki tedbirli olsun bir daha yapmasın. Annesi de benim kızım ne akıllı diye güle oynaya anlatmıştı.
Sizin konunuzla alakası yok ama o kadar absürt gelmiştiki o konu bana. Sizin konunuzda da yaptığınız şey absürt. Kusura bakmayın.
Seni gebertirim.diyen anne cocuga siddet uygulamiyor mu yani vahlar size ki.ne vahlarBakın celistiniz kendinizle bizde bunu diyoruz zaten :) siz direk icraate dökmüşsünüz olayı her ağızdan çıkan söz siddet mi ? Eşinizin ağzına çakarım demesiyle ,bir annenin seni geberticem demesi arasında fark yok ama siz esiniz için sözel şiddet uyguladi demiştiniz :) :) sonuç itibariyle ağızdan çıkmış ama yapılmamış bir şeyden bahsediyoruz ve bu durumda eşiniz suçsuz :)
Neden degil..? Inanmalisiniz gercek bu cunku..ve inanin dogru olani yaptim.bir kadin kadina.soylese.bunu yapmam ama.bir erkek kadini bununla.tehdit edeemeZ ederse cevabini alir.seni oldururum.dese tabiki.tutup.ben onunoldurecek deilim.ozamanki tepki.de bosanmak.olurdu.korkardim.ama.hafif.capla.bunu gostermeli idi.bu.beni nempiskopat ne siddet yanlisi yapmiyorSiz Cidden yüksek lisans derecesinde eğitimli bir diş hekimi misiniz? Profilde görünce inanamadım çünkü inanılacak gibi değil :/
Darp raporu? Sakamisiniz heee agzindan kanlar akti.darp raporu alabilecegi kanitlar dolu surati komiksiniz sadeceEsin darp raporu alsin sonra da seni bosasin bence
Nasil fikir?
Tokati yiyen sen olsaydin boyle derdim
Ehh esin icin de aynisini yazmak zorundayim
Esine Allah sabir versin.
Sen daha komiksin.Darp raporu? Sakamisiniz heee agzindan kanlar akti.darp raporu alabilecegi kanitlar dolu surati komiksiniz sadece
.yine.soyluyorum.ki.bana.kimse.siddet uygulayamaz.sozlu.dahi.olsa.
ben sirf bu laf yuzunden.bosanabilirim
AynenAlkış mi istiyorsun yaptığın saygısızlık iciN? Şiddet her iki cinsiyet için de çirkin bir eylem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?