Biz ilk buluşmamızda Türk kahvesini toptan üstüme dökmüştüm. Sakarlığım hala meşhur. :))
Ahaha komik olmuş.
Korkma insanlar birbirinden bu tip şeyler yüzünden soğumaz, soğursa da zaten tam ısınmamıştır o sular.
Kendini koy yerine, onun ağzından fırlasaydı sen soğur muydun?
Gülme krizlerine girdim burda
Ya o an karizmatik karizmatik otururken üstüne kahvenin saçma sapan dökülmesi cok feci amaO yine çok kötü bir şey değil ya yemek ağzımdan fırlıyordu off
Soğumazdım ama çok dalga geçerdim herhalde
Ya lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok hoşlandığım bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Canım anan.Anneme anlattım gülerken ağladıoff benim sakar başım
Hahahha soğumamıştır korkma, çok şeker geldin banaYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?