"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne olacak ya hicbisey yok bunda. bizim ilk zamanlarimizda daha sevgili değilken yemekte boğazıma et takılmıştı bildigin morardım gidiyordum sirtima vurdu cikti, hala hayatini kurtardım diye dalga gecer. bir de daha fenasi ameliyat olmustum hastanede bana bakmıştı, detay vermeyeceğim mide bulandirmamak icin. ozet olarak sizi seviyorsa bunlar tatli birer ani olarak kalıyor:)

Hahaha bir şey olmaz ya! Keşke o an peçeteye koysaydınız.

Bak bir tane de ben anlatayım.

İşten çıkmıştı yürüdük sonda ben susadım büfe vardı yanımızda o büfeye gitti ben de kaldırımda bekliyorum. Beklediğimi sanıyor da olabilirdim..

Giymişim yeni aldığım topukluyu artist artist suyumu bekliyorum. Resmen topukluyla yürüyen küçük çocuklar gibi bacaklarım titreye titreye kaldırımdan cuuup suyun içine.. Büfedeki beyefendi sevgilime demiş ki “pardon hanımefendi yerde..”

Tek yerde olsam iyi. Belediyenin yaptığı mükemmel yolların içindeki minik havuzdaydım.

Hahahaha
Havada yakalanan ben olmustum ilk gorusme gunumuzde.
Bir yerlere gidip oturacaktik
İnanilmaz cooldum
O sirada sohbet ediyorduk
Cam kapiyi gormemisim
Doonk diye carptim ve hala carptigima inanmamis olarak zorluyordum girmeye

Tabi garsonlar insanlar kapiya kostular
Kapiyi actilar
Derin bir sessizlik
Herkesin gozlerinde mal lan bu bakisi
Esim Anadolunun kapilari Turklere boyle acilmamistir demisti :))
Ehe mehe derken aynaya baktim caktirmadan
Yanagim alnim falan kipkirmizi
Masalardan iyi misiniz sorgulari surerken
İyiyim sakarlik iste eheheh yaparken
Tokezleyip dusmustum
Ahahaha
Cocugun montunu falan cekistirdigim icin mont siyrilip cikmisti
Bayilma numarasi mi yapsam acaba demistim o an icimden
Cunku bu kadar da salaklik olmaz
Esim hala yanimda ama dirayete bak lan falan diye sekil sekil sukul yapiyorum icimden

Oturduk cay isteyecegiz
Kekelemeye basladim
Ç
Ç
Ça
Çaaay diye bir hönkürmüştüm
Eşim sürekli kahkahalar atiyor
Ama bu kadar hoslandigim bir cocuktan boyle salakca ayrilmak kanima dokunur diye nasil da yuvarlandim ama beee diye arsizliga vurmustum artik
Belki sevimli hatirlar en azindan diye
Eheh ama evlendik :))
Ve hatta isteme gununde de dusmustum hahaha :d

Son düzenleme:
Hepimiz böyle şeylerin sadece bizim başımıza geldiğini sanıyoruz ama aslında herkes yaşıyor bunları :) Son derece sıradan olaylar bunlar hem öyle ciddi ciddi dursa daha çok utanacaktınız ne güzel espri yapmış olayı sulandırmış ciddiye almamış yani.Bu yüzden soğuyan flört de ne biliyim :/

Hahahah yasaklar listesi aynen ne bileyim açlıktan aklıma gelmedi Vanillav o hamburgeri nasıl yersin aşık olduğun adamın karşısında falan Bir de o kibar kibar kese kese yiyor benimkinden soslar aktı en son baktım hmm ben de senin gibi yapayım dedim keserek yemeye başladım
Az rezil değilim

Eğer sana karşı güçlü duyguları varsa tiksinmez niye tiksinsin, kendisi insan değil mi? Bir gün ondan da birşeylerin fırlamayacağının garantisi var mı

O günleri de görürüm umarım da esprilerimi hazırlayayım

Nasıl gelişti olaylar kız anlatsana merak ettim

Ben dedim seninle bişi konuşucam derdin ne senin diye pata küte girdim mevzuya
Meğer ben o gün ona ısrar etmiştim ondan biraz geri çekilmiş
2. buluşmada böyleysen evlensek napardın sen bana dedi
Sonra kaptırdık gittik öyle muhabbete
Özür diledi tavırları için, iki kez
Öyle şimdi şiriniz

Keşke “o kadar saygılısın ki,bunu hemen ifade edivermek için,lokmamın bitmesini bile bekleyemedim.”deseydiniz.

Ahh işte bende böyle laflar olsa hala yalnız olmazdım zaten

"Pardon hanımefendi yerde" mi?
Ahaha ay olaydan ziyade bu lafa güldüm, ne kadar soğukkanlı bir adammış hahaha Pardon cüzdanınız düştü der gibi

Neyseki onca dert icin burayi okuyoruz moral oluyor

Ay aynen "hanımefendi yerde" beni benden aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…