"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O da sınırdan geçmiş yani
Ama sana kızması da olmamış ya isteyerek yapmamışsın

Meşe odunu gelecek bak Takmaz bunlara, soğumaz, en fazla düğünde toast esnasında anlatılıp gülünecek bir anı olur.

Canım anan.

Güzel sav

Hahahha soğumamıştır korkma, çok şeker geldin bana Bende baya örnek var yazmaya kalksam sığmaz o derece, takma kafana bir şey olmaz

Dinlerim valla

Tamam kendimi biraz daha iyi hissettim şimdi Gerçi bu sakarlıkla yakındır benim de öyle bir şey patlatmam

Cok sekersiniz bence ve inanin sizi gulumseyerek hatirliyordur. Hos bir ani kalacak iliskinizde:)

Anlatayım bir tane o halde. Ben ayaktaydım sevgilim de oturuyordu, biraz tümsek bir yerdeydim. Elimde meyve suyu vardı, açmaya uğraşıyodum ama bir türlü açılmıyordu. Ters çevirmemle birlikte kutudaki tüm içecek üstüne döküldü. Üstelik evde ya da yakınlarda da değildik, yoldaydık ve temizleneceği bir yer bulmak mümkün değildi. 12 saat yapış yapış gezdi Baya sinirlenmişti ama, niye tepemde açmaya uğraşıyorsun, açılmadıysa bana ver neden bir de ters çeviriyorsun diye Sakin kafayla düşününce haklı ve baya gereksiz hareketler yapmışım ama o an çok mantıklıydı

Yakalayip geri yerine soktum derken? Agzinizdan firlayan seyi hamburgerin icine veya agziniza geri sokmadiniz umarim. bir peceteyle şey etseymissin iyimiş olan olmuş

Yok havadayken yakaladım öyle yetenekler geliştirdim artık sakarlıklarımı kapatmak için napayım

Neden ters çevirdi acaba diye okudum yarısında hahaha

Yürüyen merdivene ters yönden binmeye çalışmıştım Allah'tan erken fark edip binmedim

Iste yakalayinca nereye soktunuz? Elinizden peceteye mi koydunuz yoksa tekrar yediniz mi o ani merak ettim

Ahahahah hayalinizde canlandırmanız için betimleyeyim ağzımdan 2-3 cm dışarıdaydı yeminle nasıl o panikle yakaladım havada bilmiyorum

Açılmayınca bir de böyle deneyeyim dedim

Belki baş aşağı olunca yorulup açılır

Yürüyen merdivene ters yönden binmeye çalışmıştım Allah'tan erken fark edip binmedim

Sayılmaz bu kurtarmışsınız paçayı

O an baya utanmıştım rezil hissetmiştim. Bir de işin komiği öncesinde de sen önden geç diye buyur etmiştim ilk buluşmaydı sanırım.. Ben hala unutmadım da eşimin hatırladığını zannetmiyorum

Sadece benim başıma gelmemiş demek ki Eşimle sevgiliyken bir keresinde beni öyle güldürdü ki, bendende bir pırt çıktı

Cem Yılmaz'ın sevgiliyi tanıma testi gibibu halinizle sizden iğrenmezse uzun süreli evliliğe giden bir ilişkiniz olurmuş

Valla çok saygılısın demişsiniz ama belli ki kibar biri değilmiş yoksa sizi utandırmamak için görmemezlikten gelirdi.

gözümde canlandı. Aşk ne kadar hoş altına kaçıran ilkokul bebesi gibi utandırıyor insanı :)

Yok kız bir şey olmaz. Beyimiz güzel süspanse etmiş, görmezden gelse bence daha sinir bozucu olurdu. “Gülelim geçelim” demiş işte, utanmanı istememiş. Bence sorun yok.

Yeni sevgilisiniz ama hamburgerci mi
Yanlış tercihin sonuçları

Gerçekten çok komik ama sadece komik yanı yani tiksinecek bişey değil yaşınız kaç bilmiyorum ama tiksinirse ya ergendir ya da takıntılı . :)) .Ayrıca tiksinse öyle bi tepki vermez espiri yapmaz gülmez vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…