Öksürdüğümde minik boncuk gibi tatlı sevimli bir şey fırladı ciğerlerimden
Pasaport kontrolündeyiz sırada
Sağıma baktım soluma baktım Yok
Nereye fırladı bu tatlı boncuk şeyimsi şey dedim
Zira son zamanlarda çok fırlamışlığı vardı,tanıştık boncukla
Ararken tararken sıram geldi pasaportum polisin elinde
Benim tatlı şey pasoya yapışmış
Dua ettim adamın eline falan değmesin diye
Eşim diyor “bu nasıl birşey ayıp yahu”
Ya benim suçum ne,istem dışı fırladı,sınırdan geçti ne yapabilirim
Meşe odunu gelecek bakTakmaz bunlara, soğumaz, en fazla düğünde toast esnasında anlatılıp gülünecek bir anı olur.
Canım anan.
Hahahha soğumamıştır korkma, çok şeker geldin banaBende baya örnek var yazmaya kalksam sığmaz o derece, takma kafana bir şey olmaz
Şimdi benimle çok dalga geçen olacaktir. Esimle sevgiliyken sürekli simsiki sarılırdı bana. Bir gun oyle bir sarıldı ve sıktı ki bildiginiz gaz çıkardım zart diyeHala kahkahayla güleriz aklımıza gelince
Anlatayım bir tane o halde. Ben ayaktaydım sevgilim de oturuyordu, biraz tümsek bir yerdeydim. Elimde meyve suyu vardı, açmaya uğraşıyodum ama bir türlü açılmıyordu. Ters çevirmemle birlikte kutudaki tüm içecek üstüne döküldü. Üstelik evde ya da yakınlarda da değildik, yoldaydık ve temizleneceği bir yer bulmak mümkün değildi. 12 saat yapış yapış gezdiDinlerim valla
Yakalayip geri yerine soktum derken? Agzinizdan firlayan seyi hamburgerin icine veya agziniza geri sokmadiniz umarim.bir peceteyle şey etseymissin iyimiş olan olmuş
Anlatayım bir tane o halde. Ben ayaktaydım sevgilim de oturuyordu, biraz tümsek bir yerdeydim. Elimde meyve suyu vardı, açmaya uğraşıyodum ama bir türlü açılmıyordu. Ters çevirmemle birlikte kutudaki tüm içecek üstüne döküldü. Üstelik evde ya da yakınlarda da değildik, yoldaydık ve temizleneceği bir yer bulmak mümkün değildi. 12 saat yapış yapış gezdiBaya sinirlenmişti ama, niye tepemde açmaya uğraşıyorsun, açılmadıysa bana ver neden bir de ters çeviriyorsun diye Sakin kafayla düşününce haklı ve baya gereksiz hareketler yapmışım ama o an çok mantıklıydı
Yok havadayken yakaladım öyle yetenekler geliştirdim artık sakarlıklarımı kapatmak için napayım
Açılmayınca bir de böyle deneyeyim dedimNeden ters çevirdi acaba diye okudum yarısında hahaha
Iste yakalayinca nereye soktunuz? Elinizden peceteye mi koydunuz yoksa tekrar yediniz mio ani merak ettim
Açılmayınca bir de böyle deneyeyim dedim
Yürüyen merdivene ters yönden binmeye çalışmıştım Allah'tan erken fark edip binmedim
Ahahahah hayalinizde canlandırmanız için betimleyeyim ağzımdan 2-3 cm dışarıdaydı yeminle nasıl o panikle yakaladım havada bilmiyorum
Belki baş aşağı olunca yorulup açılır
Sayılmaz bu kurtarmışsınız paçayı
Sadece benim başıma gelmemiş demek kiŞimdi benimle çok dalga geçen olacaktir. Esimle sevgiliyken sürekli simsiki sarılırdı bana. Bir gun oyle bir sarıldı ve sıktı ki bildiginiz gaz çıkardım zart diyeHala kahkahayla güleriz aklımıza gelince
Yeni sevgilisiniz ama hamburgerci miYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Gerçekten çok komik ama sadece komik yanı yani tiksinecek bişey değil yaşınız kaç bilmiyorum ama tiksinirse ya ergendir ya da takıntılı . :)) .Ayrıca tiksinse öyle bi tepki vermez espiri yapmaz gülmez vsYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?