Yeni sevgilisiniz ama hamburgerci mi
Yanlış tercihin sonuçları
Cem Yılmaz'ın sevgiliyi tanıma testi gibibu halinizle sizden iğrenmezse uzun süreli evliliğe giden bir ilişkiniz olurmuş
gözümde canlandı. Aşk ne kadar hoş altına kaçıran ilkokul bebesi gibi utandırıyor insanı :)
Yok kız bir şey olmaz. Beyimiz güzel süspanse etmiş, görmezden gelse bence daha sinir bozucu olurdu. “Gülelim geçelim” demiş işte, utanmanı istememiş. Bence sorun yok.
Gerçekten çok komik ama sadece komik yanı yani tiksinecek bişey değil yaşınız kaç bilmiyorum ama tiksinirse ya ergendir ya da takıntılı . :)) .Ayrıca tiksinse öyle bi tepki vermez espiri yapmaz gülmez vs
Yahu sanki hepimiz sevgililerimizle ultra luks yerlere mi gittik:))Ayyy bu bdvde her şeye bir olumsuzluk bulayımcılık
Bana sordu ne yemek istersin diye açtık ben de burger istiyorum dedim oldu mu?
Sevgilim değil ayrıca görüşüyorum sadece
Yahu sanki hepimiz sevgililerimizle ultra luks yerlere mi gittik:))
Bu devirde hamburgeci bile luks bosverrr onemli olan mutly olmak
Biz biriyle ilk buluşmada dürümcüye gitmiştik, bana eliyle turşu yedirmişti mesela, o olur mu?Yeni sevgilisiniz ama hamburgerci mi
Yanlış tercihin sonuçları
Çok güldüm yaaaYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Adam soğumamıştır komik bir anı olmuş ama sizin aklınıza gece uyumadan önce bu olay gelecek ve uyuyamayacaksınız. Gece böyle kendi kendinize utanıp ufff yaaa ufff diye bi sağa bi sola döneceksinizYani en kötü bu oluyor başıma geldi oradan biliyorum
Biz biriyle ilk buluşmada dürümcüye gitmiştik, bana eliyle turşu yedirmişti mesela, o olur mu?
Yok ikinci buluşmadan sonrası gelmedi zaten. Boşanmış kadar oldukCanım bence boşan?
Ay ama cok komik oluyor ya. Insan hem utançtan yerin dibine giriyor hem de gülmektrn yarılıyorSadece benim başıma gelmemiş demek kiEşimle sevgiliyken bir keresinde beni öyle güldürdü ki, bendende bir pırt çıktı
Hapşırırken balgam çıkması kadar iğrenç değil
Tamam sustum,deminki birkac saniyeyi unutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?