"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağzında yemek varken konuşmak mide bulandırıcı yalnız tiksinirse bunu bilmeyen biri olduğun için tiksinir.

Cem Yılmaz'ın sevgiliyi tanıma testi gibibu halinizle sizden iğrenmezse uzun süreli evliliğe giden bir ilişkiniz olurmuş

Ay hadi inşallah :)

Hep de öyle insanların karşısında olur zaten olan yalnızken olmaz da

Gerçekten çok komik ama sadece komik yanı yani tiksinecek bişey değil yaşınız kaç bilmiyorum ama tiksinirse ya ergendir ya da takıntılı . :)) .Ayrıca tiksinse öyle bi tepki vermez espiri yapmaz gülmez vs

Ben 25 o 29, doğru görmezden gelse sanki çok ayıp bişeymiş gibi olurdu

Ayyy bu bdvde her şeye bir olumsuzluk bulayımcılık
Bana sordu ne yemek istersin diye açtık ben de burger istiyorum dedim oldu mu?
Sevgilim değil ayrıca görüşüyorum sadece
Yahu sanki hepimiz sevgililerimizle ultra luks yerlere mi gittik:))
Bu devirde hamburgeci bile luks bosverrr onemli olan mutly olmak

Soğumamıştır ya o da aklına getirip gülüyordur hoşuna bile gitmiştir doğallığınız:)

Amann ya insanlık hali, insanın başına neler neler geliyo bu durum ne ki!
Ben olsam soğumazdım ama baya da dalga geçerdim, samimi bile gelirdi bana bu durum :)

Adam soğumamıştır komik bir anı olmuş ama sizin aklınıza gece uyumadan önce bu olay gelecek ve uyuyamayacaksınız. Gece böyle kendi kendinize utanıp ufff yaaa ufff diye bi sağa bi sola döneceksiniz Yani en kötü bu oluyor başıma geldi oradan biliyorum

Çok güldüm yaaa

Aynen öyle oldu valla bi sağa döndüm bi sola döndüm ufladım pufladım uyumadan

Erkekler böyle şeylere sadece güler ve bol bol hatırlatır. Insan hoşlandığı birinden sırf böyle bir şey için soğumaz. Tadiniz tuzunuz olmuş gülmüşsünüz ne güzel iste :)

O anda hoş bir görüntü olmasa bile espriye bağlayıp seni kırmamış. Önemli olan da Bu.

Valla bende etiketli kiyafetle gezmistim.
Farketmis ama söylemedi.

Ikide bir gülüp duruyor birsey oldugunu anladim sürekli her yerime bakıyorum.

Ama ben yüzümde birsey var diye oraya bakıyorum. Makyajim dagildi heralde diyorum. Kiyafette birseyde yok cnku.

Sonra baska biri uyarmisti nasıl kahkaha atmıştı şapşal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…