"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sogumaz tabi canım ya. Ama agzında bısey varken ne olursa olsun konusma bence. Dışarı fırlamasa da , ağzın içi gorunmesi de hoş olmuyor. Tabi ben bunu soruyu cevaplarken , agzında hamburger parcası vardı dıye dusunerek yazdım.

Sana ne lazımdı diyerek adamı afallatabilirsin böyle bi durumda :)
İçim de kalkmadı değil bazı yorumlara.

Tiksinmemistir yada anlamıştır. Ama ağzın doluyken konuşma tatlım birdaha

İlk zamanlarda olmadı ama nişanlıyken eşimin üstün çabasıyla rezil olduydum.

Kebapçıda yemek yerken benim iştahlı panda cherry domatesi nasıl ısırdıysa suyunu direk gözüme nişan aldı.

Bir de ben yapmışım gibi gülüyordu. Ben de güldüm o ayrı
Hala cherry domates gördükçe aklımıza gelir.

Eger icin rahatlayip mutlu olacaksan yaninda kusarken bi yandan da altima isemistim.evlendik yani sorun olmuyo

vaaay güzel gelişmeler oldu demek ki konuşmayalı
bence yaptığın komik olmuş tiksinmez merak etme

Evet artık beraber kapı boyuyoruz

heyecandan mı oldu konuşurken?
hamburger nasıl yiyorsun 4. buluştuğun bir insan karşısında?
samimi soruyorum.Ben yiyemem mesela!

Ahahaha ben de öyle düşünüyordum ama çok açtım ya sabahtır yememiştim düzgün heyecandan demek ki buluşmadan önce yemek lazım biraz

Şuna ben koptum gülme krizi çok doğal bir olay olmuş riskindeki bişiy yok. Her çiftin başına gelir hahah daha neler neler yaşıycanız bundan tiksinecekse olmasın

Ay hadi inşallah yaşayalım gülelim neşemiz bol olsun

Eger icin rahatlayip mutlu olacaksan yaninda kusarken bi yandan da altima isemistim.evlendik yani sorun olmuyo

Bu sevgiliyken mi oldu ahahahah neyse hala umut var demek ki
Ya nasıl becerdiniz onu

Aynen sevgiliydik.atesim vardi oda gelip alayim bi doktora falan gidelim dedi.tam yilbasi gecesibizim buralar cok rakimli.fethiye mugla tarafi rakim yukseldikce tabii hizli da gidiyor kusucam sen bakma dedim.artik nasil olduysa cisler pacalardan asagi duden selalesi gibi akmaya basladibakma sen arabada kal dedikce dusersin diye iyice yanasti.batti balik yan going oldum yani

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar çay içiyordum mekanda deniz gözlüm şarkısı çaldı kendisine deniz gözlü olduğundan hemen şarkıyı söylemeye başladı o an mayhoş bı halde şarkıyı dinlerken çayı dokuverdim .. böyle mest ederim adamı demişti cok gulmustuk hala sakarim

Benimde çok hoşlandığım biriyle ilk buluşmamda konuşurken çocuğun yüzüne tükürük gitmişti

Romantik ilişkinin başındayken yenmesi sakıncalı gıdalar listesini dikkate almak lazım bence.
Hamburger,spagetti,browni vb çok riskli.
Sizin durumunuza gelince hamburger parçasını havada yakalamışsınız,beyfendinin yüzüne yapışmadığına göre sıkıntı yok,soğumaz sizden,merak etmeyin.

Eğer sana karşı güçlü duyguları varsa tiksinmez niye tiksinsin, kendisi insan değil mi? Bir gün ondan da birşeylerin fırlamayacağının garantisi var mı

Keşke “o kadar saygılısın ki,bunu hemen ifade edivermek için,lokmamın bitmesini bile bekleyemedim.”deseydiniz.

ileride komık ve güzel bi anı olarak kalacaktır :)

Oha:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…