- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
Ayy bak aklıma ne geldi bunu okuyunca.gecen sene okul kahvaltısına gitmiştik.yanimdaki arkadaşla dediğiniz gibi tereyağını peynir niyetine yedik çok memnun olduk.bide üstüne masadaki arkadaşlara tavsiye ettik bu peynir çok güzelmiş diyebiz eşimle ilk kahvaltıya gidişimizde küp şeklinde tereyagını kaşar sanıp agzına atmıştı
böyle şeyleri insan hatırlayınca cok gülüyor. bence oda şakaya vurdugune gmre tiksinmemiştir..
Valla agzindan hamburger firladi diye tiksinecekse zaten hic ilerlemesin ilemesin o iliski. Dogum oncesi ve sonrasi esim ne igrencliklerime sahit oldu anlatsam sasarsin. Agizdan firmayan yemek yaninda gul bahcesi kalir.Ya lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Bence cok tatli olmus. Canim hamburger cekti o nolcakkk
Hapşırırken balgam çıkması kadar iğrenç değil
Tamam sustum,deminki birkac saniyeyi unutun
Yaa bazen masada biriyle konuşurken o tükürük fırlayıp masaya yapışıyor mesela. Ve sen sadece bakıyorsun yapıştığı yere. Karşındakinin "oldu olacak sıçsaydın" der gibi bakışına maruz kalıyorsun. Neyse ki geri hamburgeri yakalamışsın ya adamın kolasına düşseydi?? Acaba içmeye devam eder miydi
Ya hahahahahaahah peki neden havada yakalayıp geri yok ettin
çok hoş ama gezin gezin valla ben ne yaşadım hatırlamıyorum ama hamileyken altıma işemiştim onu hiç unutamam güldürüyodu beni doğurdum doğurcaktım zaten güldürme güldürme dedim tubalete gitmem lazım dedim inatla güldürdü gidemedim çok az kaçırdım ama çok utandım şimdi hep taklidimi yapıyo güldürme güldürme diyip
Bizde esimle sevgiliyken henüz, bize gelmişti yemek hazırladık. hava soğuk, hafiften nezlede varmış. O sıra mutfakta ikimiz tek kaldık, bi espri yaptım ağzı doluydu güldü burnundan koca bi balon şişti ve söndüTabi biz koptuk
Ay yok o kadar değil de ilk buluşmada otobüsten indim görür görmez kustum
Eşimde o kadar mı kötüyüm dedi bir daha kustum
Sonrası gülme krizleri
yaa ne soğuyacak dert etme.. karın gurultumuzla dalga geçeriz biz yine bir şeyler anlatmaya çalışıyor senin ki diye.. burnumuzu çekince bazen ses gelir ya hı ne dedin bişey mi dedin derizboşver takılma
biz eşimle ilk kahvaltıya gidişimizde küp şeklinde tereyagını kaşar sanıp agzına atmıştı
böyle şeyleri insan hatırlayınca cok gülüyor. bence oda şakaya vurdugune gmre tiksinmemiştir..
Havada yakalamanız iyi olmuş, yakalayamasanız sıkıntı.
ayy ne komik kadinsin ne guldum sana cok dogalsin:):):)iste boyle konu aciyorlar cok guzelim bakimliyim ama erkekler benden kaciyor cunku erkekler dogalliga onem veriyor bir sure sonra:)ilk ya da ikinci buluşmada mekanda cips yiyorduk. ben de bu tip şeylere pek takılmam rahatımdır ama nasıl bi rahatlıksa artık farkında olmadan parmaklarımı yalayıp ıslaklığı da pantolonuma silmişim. şimdi hala bunu hatırlatıp dalga geçiyor benle taklidimi filan yapıyor.
kendimi tutamayıp geğirdiğim de olmuştur.
hatta ishal maceralarımız var. geçen gün yemek yedik eve bırakıyor beni. karnım bi ağrıdı bi ağrıdı. dedim benzinliğe çabuk. neyse girdim çıktım 'yapamadım.' dedim. iyi gibiydim ama iki dk geçmeden karnıma bi ağrı girdi. çığlık atıyorum arabanın içinde altıma yapcaaaaam diye. sabret diye diye ilk benzinliğe yetiştik koşarak girdim içeri. heralde bi 10 dk durmuşumdur öyle bir ishaldim ki. çıktım, görev tamamlandı dedim. e insanlık hali.
başka başkaaaaa. kesin vardır da şu an aklıma gelmiyor.
insanlık hali burnumda benim o an doğal olarak göremediğim bişey varsa uzanır alır. artık doğal karşılıyoru,z ben de yaparım bunu.
takma yani.
Bunu çok beğendim kullanıcam
Gerçekten olay anında çok komik oluyorbenim karnım sürekli guruldar sevgiliyken çok utanırdım
Ne bileyim ortaya düşse daha mı iyiydi
Şuna ben koptum gülme krizi çok doğal bir olay olmuş riskindeki bişiy yok. Her çiftin başına gelir hahah daha neler neler yaşıycanız bundan tiksinecekse olmasınYa lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım havada ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Öksürdüğümde minik boncuk gibi tatlı sevimli bir şey fırladı ciğerlerimden
Pasaport kontrolündeyiz sırada
Sağıma baktım soluma baktım Yok
Nereye fırladı bu tatlı boncuk şeyimsi şey dedim
Zira son zamanlarda çok fırlamışlığı vardı,tanıştık boncukla
Ararken tararken sıram geldi pasaportum polisin elinde
Benim tatlı şey pasoya yapışmış
Dua ettim adamın eline falan değmesin diye
Eşim diyor “bu nasıl birşey ayıp yahu”
Ya benim suçum ne,istem dışı fırladı,sınırdan geçti ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?