"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güldüm yaaa İnsanlık hali bence çok tatlısınız :)

soğumamıştır merak etmeyin, önemli olan ısınmaya niyeti olması :))

biz eşimle ilk kahvaltıya gidişimizde küp şeklinde tereyagını kaşar sanıp agzına atmıştı
böyle şeyleri insan hatırlayınca cok gülüyor. bence oda şakaya vurdugune gmre tiksinmemiştir..
Ayy bak aklıma ne geldi bunu okuyunca.gecen sene okul kahvaltısına gitmiştik.yanimdaki arkadaşla dediğiniz gibi tereyağını peynir niyetine yedik çok memnun olduk.bide üstüne masadaki arkadaşlara tavsiye ettik bu peynir çok güzelmiş diye

Bende bir kek yapmıştım, kardeşimin yakışıklı bir hocası vardı. Eve ders vermeye geliyordu, kek yapayım da yesinler dedim Kek tabağı elimdeyken bir elimlede sehpayı çıkarmaya çalışıyordum. Mağlum kek koltuğa düştü, hemde çikolata sosluydu. Oturdum bir de gözü önünde sildim kırk saat. Annemler de kızım nasıl becerdin ettin bilmem ne felan uff hatırlamak bile istemiyorum

Bu konu açılınca başımıza neler geliyor öğrenmiş olduk
Bende bir seferinde hastaydım ve feci bi hapşuuuuuuuuuu yapmıştım .Allahtan o an elimde peçete vardı yoksa ....

Valla agzindan hamburger firladi diye tiksinecekse zaten hic ilerlemesin ilemesin o iliski. Dogum oncesi ve sonrasi esim ne igrencliklerime sahit oldu anlatsam sasarsin. Agizdan firmayan yemek yaninda gul bahcesi kalir.

Agzından yemek fırladi diye soğuyorsa gitsin bir robotla evlensin :/ yaşasın doğallık :)) bende eşimle sevgiliyken gittigimiz bir cafede sıcak çikolata istemiştim. Ama o sıcak çikolata degildi bildiğin kaynar çikolataydı. Ben birden boş bulunup büyük bir yudum aldım, almamda geri çıkarmam bir oldu. Çok utanmıştm o zaman. Ama eşim iyi ki içmedin, içip mideni yakmandansa böylesi daha iyi oldu demişti. Makarasini yaptık sonra.. :)

hahaha :)) bence de olayın etkisini atın üstünüzden zaten şakayla yaklaşmış gülüşmüşsünüz tatlı bir anı olarak kalır hatırladıkca gülümsersiniz :)

Bence cok tatli olmus . Canim hamburger cekti o nolcakkk

Aman ağzınızı kapatın yerken de

Hapşırırken balgam çıkması kadar iğrenç değil
Tamam sustum,deminki birkac saniyeyi unutun

Hangi balgam? Ahahaha (unuttum)

Yıkıldım gülerken

Ya hahahahahaahah peki neden havada yakalayıp geri yok ettin

Ne bileyim ortaya düşse daha mı iyiydi

Ya ben hamile değilim bana oluyor bu hamile olsam demek ki ortalık sel

İşteyim şu an kendimi nasıl tutacağımı bilmiyorum

Ay yok o kadar değil de ilk buluşmada otobüsten indim görür görmez kustum
Eşimde o kadar mı kötüyüm dedi bir daha kustum
Sonrası gülme krizleri

Adamda özgüven varmış yoksa görür görmez kussa hoşlandığım kişi bilmiyorum ne düşünülür

yaa ne soğuyacak dert etme.. karın gurultumuzla dalga geçeriz biz yine bir şeyler anlatmaya çalışıyor senin ki diye.. burnumuzu çekince bazen ses gelir ya hı ne dedin bişey mi dedin deriz boşver takılma

Bunu çok beğendim kullanıcam

biz eşimle ilk kahvaltıya gidişimizde küp şeklinde tereyagını kaşar sanıp agzına atmıştı
böyle şeyleri insan hatırlayınca cok gülüyor. bence oda şakaya vurdugune gmre tiksinmemiştir..

Ahahahahahahahahhaha kusmadı mı ya ay insanın midesi bulanır

ayy ne komik kadinsin ne guldum sana cok dogalsin:):):)iste boyle konu aciyorlar cok guzelim bakimliyim ama erkekler benden kaciyor cunku erkekler dogalliga onem veriyor bir sure sonra:)

heyecandan mı oldu konuşurken?
hamburger nasıl yiyorsun 4. buluştuğun bir insan karşısında?
samimi soruyorum.Ben yiyemem mesela!

Şuna ben koptum gülme krizi çok doğal bir olay olmuş riskindeki bişiy yok. Her çiftin başına gelir hahah daha neler neler yaşıycanız bundan tiksinecekse olmasın

Ya neden bu kadar güldümmmhsbdnnff Sanırım ayıp yahuya gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…