Ah! ablalarm ah!...Ne yapacam ben ?

arkadaş tam iç,imden geçenleri yazmış..
unutamıacagın kendin yakıştırmadıgın yerlerde konumlarda sakın bulunma..
bir ömür gitmiycek bir kötü bir anı olarak seninle kalır ve pişmanlığını bir ömür yaşarsın canım

ki sen zaten vermen gereken kararı vermişsin..
ondan ayrılmaman için böyle birşey bu laflar hep boş..
şimdi öyle der.. bikaç sene sonra o ayrılır...
bunlar boş laf....
sakın inanma ve karşıdnaki kim olursa olsun sakın güvenme

oh be kendi cocugum gibi sevindim acikcasi..
Allah kimseye yanlis kararlar aldirmasin hele de bu yasta..
tebrik ederim arkadasim seni.

seni seviyorsa böyle beklesin ne malum ilerde duygularının değişmeyeceği erkek arkadaşının, herkez birbirini bekliyor böyle teklifmi yapılırmış hiç illaki cinsellikmi olması lazım insanların birbirini beklemesi için kesinlikle hayır hayır de aman sakın kapılma böyle şeylere seven erkek bekler madem seviyor seni bu şekilde bekler senin yaşın küçük kanma sakın böyle oyunlara duygularına kaplılıpta yanlışlık yapma

ccccccccccccccok sevindim canimmmm..a.s.

Senı kaybetmek ıstemıyosa bunun yolu cınsellıkten gecmıyor kesınlıkle.
O kadar cıddıyse gelır aılesıyle soz kesılır . Bugun evlenıceksınız dıye bı kural yok ama yapma cok pısman olursun sonrasında.

canım oncesını okumamaıstım sen en dogru kararı vermıssın hayırlı olsun canım

Tatlım yaşça senden çok büyük diilim ama inan bana 16 yaşındasın daha ve önünde senden yaşça büyük insanlarla takılacak çoooooooook zamanın olacak.Şimdi ne yapsan sevgiline çocukça geliyor,ALLAH KORUSUN istediklerini verdiğinde bu yükün altında ezilip bunu dile getirisen seni sadece küçümsemekle kalacaktır...Ve sonra ne eziyetler...Canım umarım bizi bu kadar yorup,yorum yaptırılıp bildiğini okumazsın klava: :icecream:

Tatlım çooooooooooook özür dilerim devamını okumadan bişiler yazdım az önce seni çok tebrik ediyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…