Merhaba Ben henüz 16 yaşında bir kızım. Size bir sorunumu anlatıp akıl danışmak istiyorum. 21 yaşında bir erkek arkadaşım var. Yaklask 1 yildir beraberiz. ilişkimiz ciddi bir ilişki. Yani her gencin bu yaşta yaşayabileceği ya da heves ettiği duygular değil bizim birbirimize hissettiklerimiz. İlişkimiz gerçekten son derece saygıyla yürüttüğümüz anlayışlı bir ilişki.Ve onun olgunlugyla birlikte cok daha ileriyide düsünüyoruz. Bunları söylüyorum çünkü dediğim gibi genç yaşta yaşanan basit bir ilişkimiz yok bizim. erkek arkadaşım karşısında ilk defa cevapsız kaldım son aylarda.
Bana bir teklifte bulundu.
Bana sen benimsin evlenecegim kisisin. Okuyacagini biliyorum, ve bu yüzden önümüzde 7 yil var. ben seni kaybetmek istemiyorum ve ben sana gerçekten sahip olmak istiyorum dedi. Bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti. "Her şeyin bir zamanı var" dedim ve bu konuyu kapatmıştım. O da üstelemedi. Fakat daha sonra konu tekrar acildi, ve son zamanlarda acilmaya devam ediyor. Ben ne yapicam
seviyorum, onun beni sevdiginide biliyorum ama hayatta basimiza neler gelecek belli olmaz...kisaca sonu belli olmayan bir sey...onu hic bir zaman birakmayayim diye bana sahip olmak istiyor...:1no2: