Ah! ablalarm ah!...Ne yapacam ben ?

Secret_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
2
0
86
Diğer
Merhaba Ben henüz 16 yaşında bir kızım. Size bir sorunumu anlatıp akıl danışmak istiyorum. 21 yaşında bir erkek arkadaşım var. Yaklask 1 yildir beraberiz. ilişkimiz ciddi bir ilişki. Yani her gencin bu yaşta yaşayabileceği ya da heves ettiği duygular değil bizim birbirimize hissettiklerimiz. İlişkimiz gerçekten son derece saygıyla yürüttüğümüz anlayışlı bir ilişki.Ve onun olgunlugyla birlikte cok daha ileriyide düsünüyoruz. Bunları söylüyorum çünkü dediğim gibi genç yaşta yaşanan basit bir ilişkimiz yok bizim. erkek arkadaşım karşısında ilk defa cevapsız kaldım son aylarda.

Bana bir teklifte bulundu. Bana sen benimsin evlenecegim kisisin. Okuyacagini biliyorum, ve bu yüzden önümüzde 7 yil var. ben seni kaybetmek istemiyorum ve ben sana gerçekten sahip olmak istiyorum dedi. Bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti. "Her şeyin bir zamanı var" dedim ve bu konuyu kapatmıştım. O da üstelemedi. Fakat daha sonra konu tekrar acildi, ve son zamanlarda acilmaya devam ediyor. Ben ne yapicam seviyorum, onun beni sevdiginide biliyorum ama hayatta basimiza neler gelecek belli olmaz...kisaca sonu belli olmayan bir sey...onu hic bir zaman birakmayayim diye bana sahip olmak istiyor...:1no2:

canim sakin öyle bi hata yaapma..simdi erkek arkadasin diye bisiy demek istemiyorum ama niyeti hic normal degil...evlenme vaadiyle kandirmaya calisiyo belli daha 21 yasinda bu ne zeka bune acele....yapma ömrün boyunca bunun pismanligi ile yasarsin...

16 yaşında bir kızsın.. Bence 16 yaşında bir "kız" olarak da kalmalısın..

sakın öyle bir hata yapma.eğer ciddiyse alır ailesini gelir.takarsınız bir yüzük paşa paşa beklersiniz.gerçekten dürüstse bunu yapsın.ah canım ben seninle çok ciddiyim hadi yatalım üç gün sonra ben bir hata yaptım ve terkedildim ya da hamile kalmışım diye konu açarsın.aman kardeşim sakıııııııııııııııın

sakın canım benim böyle bir şeye kalkışma ilerde çok çok çok pişman olursun
seninde dediğin gibi yarının ne getireceğini bilemeyiz
bugün aşıksın tamam ama seneye ondan nefret etmeyeceğini nerden bilebilirsin aynı şekilde onunda duyguları değişebilir
inan erkekler bu konuda çok acımasız ilerde birgün karşına geçip banane yapmasaydın silah dayamadım sana diyebilir
o yüzden sakın ama sakın diyorum

ha ha ha sadece gülerim buna neden dersen erkeklerin klaaaaasiiikkk yalanları inanma canım illa ilişkiye girincemi seni garantiliyecek sakın kanma ........

beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen

girme gönlüme girme kalbime ne dertliymiş bu diyeceksennnnn de sen ona

Erkek arkadaşın senin saflığından yararlanmak istiyor .Ne biçim sevgi bu ? Yaşın küçük olduğu için sen nasıl da sevgisinden dolayı böyle bir şey istediğine inanmışsın .Zaten sağlıklı düşünebilseydin bu insanı yaşamından hemen atardın .Bence bu erkek sevilmeyi değil nefreti hak ediyor .

canım çok küçüksün... yahu hep böylemiydi yoksa yenilerdemi başladı bilmiyorum ne kadar küçük yaşta dillendiriliyor böyle mevzular çok üzülüyorum sonunuzun ne olacağından ziyade bunları düşünmeniz için çok erken... senin şuanki önceliğin okulun derslerin olmalı burada paylaştığına göre çok kurcalıyor kafanı, kafanı kurcalayan derslerin ve geleceğin olmalı canım herşeyin bir zamanı var şimdi çocukluğunuzu yaşamalısınız...

neden boyle bır teklıf yaptıgını ona sordun mu:
ılıskınızın yıllarca devam edebılmesının kosulu senın ona kendını mecbur hıssetmen mı?
yanı cınsel ılıskı ıle o ne kazanıcak bu ılıskıde senı mı yoksa bır kac zamanlık zevk mı?
ilişkiniz eminim çok ciddidir canım herkesin ilişkisi öyledir ama erkek adam bunu sana teklif etmez.
böyle birşsey teklif dahi edilemez. ya da şöyle diyim sana bu işler çıkma teklifine benzer tekliflerle asla olmaz.
1 yıllık diyosun ilişkimiz hele bi 5 yılı devirin bakalım 1 yıl cinselliğie gelecek kadar yeterli bi zaman mı?
yaşın henüz daha çok genç böyle oyunlara gelme canım cinsellik için de önünde çok uzun zaman var.. yanlış birşsey yapma..

Sakin ama sakin böyle bi hataya düsme..
Emin ol yillar sonra basini taslara vurursun..
Simdiki heyecanini askini anlayabiliyorum ama zamanla
duygular zevkler bile degisiyor, hayat görüsün ufkun genisledikce
simdi istedigini zamani gelince istemeyeceksin kimbilir..
Erkek arkadasin bunun bilincinde seni bu yöntemle hem eldinde tutmus
hemde kusura bakma ama gönlünü eylemis olacak..
Akilli olmalisin canim.. duygusalliga yer yok mantikli davran..

Sakın sakın öyle bir delilik yapma..
daha yaşın kaç güzelim senin...
16 yaşında hangi ciddilikten bahsediyor karşındaki erkek...
ciddi olan kişi,hemen cinselliği ön plana çıkarmaz...
daha senin okulun var bitirmen gereken...
ayrıca aranızdaki yaş farkı fazla değil normalde ama
sen daha çok küçüksün,büyümen lazım...
peki seninle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra,
inanıyormusun seni ciddiye alacağına..bunlar tuzak güzelim,sakın kanma...
işte o tiptekiler küçük yaştaki kızları kullandıktan sonra kaybolurlar,
geride kalan kız,ya intihar eder,ya evden kaçar,sonucunuda sen düşün artık...
açıkca yazıyorum çünkü aklını başına alman lazım...
en kısa zamanda uzaklaşman gerek o adamdan,
inan hayatının hatasını yapıyorsun hala onunla birlikte olduğun için...
kendini koru ve uzaklaş...
abla sözü dinle lütfen...

sakın ha arkadaşım böyle bi işe girişme.
sevgilin neyi garantiliyo. ne saçma bi düşünce bu.
mührünü bozunca ona ait mi hissedecekmişsin sen kendini.
bu yalanlara gelme canım.
belli ki sıkıya gelmiş o 7 sene nası durucam ben diye.
çok pişman olursun.

ve hep derim yaş farkı önemli olmasa bile kuşak farkı önemlidir. o üniversite çağında sen lise çağındasın ve düşünce yapılarınız beklentileriniz ne yazık ki farklı hayattan...

Duygularını küçümsemek gibi algılama bu yazdığımı canım, ama 16 yaşında ben aşkın yaşanılıp hissedilebileceğini düşünmüyorum ben.. Benim de 16 yaşındayken vardı bir kırığım.. Allah'ım nasıl aşıktık(!) birbirimize.. Gözüme uyku girmezdi geceleri.. Her anımda onu düşünürdüm.. Okulda derste sıraya başımı koyar hayallere dalardım.. Sonra büyüdüm ve onun sadece hayranlık olduğunu anladım.. Aşkın o kadar basit bir şey olmadığını öğrendim.. Şu anda yaşadıklarıma ve hissettiklerime bakınca o günkü hislerim o kadar çocukça ve masum geliyor ki.. Ve bence hep öyle masum kalmalı o yaştaki hatıralar.. Çünkü bu yaşlar kanının deli aktığı yaşlar.. Mantıklı kararlar vermekte zorlandığımız yaşlar..
21 yaşındaki bir delikanlı 16 yaşındaki bir gençkızdan (ki bence çocuk) cinsel anlamda bir şeyler bekliyorsa bu bana göre onun da henüz olgunlaşmadığını gösterir.. Yarın dönüp baktığında arkanda pişmanlık bırakmamış olmanı dilerim...

valla güzelim sen bu yalanlara inanabilirsinn çokk normal ama bak burda bütün bayanlar tepkilii...bencede aslaa yapmaa çok pişman olursun bu işi bukadar hafife alma geri dönüşü olmnayan bişi...çok pişman olursun hayatta hiçbir şeyin garantis yokk...herşey çok güzel giderken allah göstermesin bi kaza falan çocuğu kayberedersen napcan...herşeyi dşün çok saçma bi teklif senden yararlanmak istiyor belliiii...

ay gece gece nasıl cnım sıkıldı ya,
göz göre göre küçük kızı avlayacak adam...
lafa bakarmısınız,seni kaybetmmek için benimle birlikte ol diyor...
inanmayın lütfeennn...
ne iltifatlara,ne hediyelere,ne güzel sözlere hiçbirine inanmayın...
siz çok saf düşünüyorsunuz ama karşınızdaki tan bir cin...
ilişkim bitti diye mesajınızı okurum inşallah...
ve lütfen arkadaşlarınızı iyi seçin bakın aylardır
tv lerde işlenen cinayeti dinliyoruz hepimiz,güvenmeyin kimseye..
annenizi babanızı,kardeşlerinizi düşünün,
en başta da kendinizi düşünün...
tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama yaşıtınız olan biri...
flört sadece,sınırları olan,konuştuğunuz konularda bile
o sınırı koyduğunuz bir arkadaşlık...
ciddi bir ilişkiyi,cinselliği düşünmeniz için çok küçüksünüz...
aklınızı başınıza alın...

Canım küçüğüm benim;
Sakın yapma. Daha yaşın çok küçük, psikolojik olarak hazır değilsin. Bu yükü kaldıramazsın. Ki zaten kaldırmamalısın da. Yük diyorum çünkü bu tür bir birliktelik senin yaşına uygun değil; yaşadığın anda bu sana yük gelmeye başlayacak. Herşey zamanında ve yerinde güzel. Bunu yaşamak için yeterli psikolojik ve bedensel olgunluğa ulaşman gerek. Daha bedenin bile tam hazır değildir bu yaşta buna. Sakın yapma.
ılişkinize gelince, sen 24 yaşında olsan örneğin 5 yaş çok önemli bir yaş farkı değildir. Ama 16 yaşında bir kız için 21 yaşında bir erkek çoook büyük. 16 yaşında bir kızdan cinsel beklentisi olan biri (özür dilerim ama) biraz sanki sübyancı gibi duruyor dışardan bakınca. ıyi değerlendir bu sözlerimi bir abla olarak.
Bir de bence ilişkniziin seyri de doğru değil. Sadece cinsellik anlamında değil, anlattığın kadarıyla ilişkinizin genel seyri de yaşına göre çok fazla ve ağır. 16 yaşında sek sek oynamasan bile, dergi okuyup artistlere aşık olacak yaştasın.
Neden yaşına uygun ilişkiler yaşamayı tercih etmyiorsun ki? Yaşıtlarınla tatlı masum flörtler emin ol seni daha çok heyecanlandıracaktır. Herşeyi zamanı gelince yaşayacaksın zaten. Bu "ciddi düşünmeler" filan omuzlarını erkenden çökertir. Sokağa çık, kitap oku, ders çalış, film izle, tiyatro izle, yaşıtlarınla gez dolaş. Acelen ne? Sonra çok ararsın bu günleri. Büyümek için bu heves ne? Birgün nasılsa büyümek zorunda kalacaksın zaten; şimdiden büyük gibi davranma. Ergenliğinin tadını çıkar. Yanlış anlama ama bu site bile yaşının üzerinde. ınternette kadın sitelerine takılmaktan daha eğlenceli şeyler var hayatta senin yaşındaki fıstıklar için.
Yaşıtların neler yapıyor bir bak. Yaşının gereğini yaşa.
En önemlisi de geleceğini kurtar. Bu işlere kafa yormaya şimdiden başlarsan, o okul hayalleri filan zaten yalan olur.

ya bak sana sunu solıyım o zaman o ısı nerde yapacaksınız otel odasında ya da bır arkadasın evınde bır cekyatta mı bır daha asla gormeyecegın gururla hatırlamayacagın sana ozel olmayan bır yerde mı
omrun boyunca bu anıyla nasıl yasayacagını dusun nasıl hıssedıyosun kendını..
deger mı yani..
umarım burda yazılanları okursun.. umarım bı yanlıs yapmazsın...

abazanlığın vermiş olduğu duyguyla sana kulağına hoş gelen laflar söyleyebilir
lakin çoğunlukla bu yaşta köprüyü geçene kadardır bu laflar
sonra yapmadığı demediği kalmaz sende zırıl zırıl ağlar "ama ayrılamaam kii birlikte oldukkk" dersin çünkü ayakların yere tam sağlam basmıyordur ona mecbur olduğunu düşünürsün
hele bi reşit ol ergenliği atlatıp mantıklı düşünür hale gel o zaman yine bi bak ilişkine neydiniz ne oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…