Ah! ablalarm ah!...Ne yapacam ben ?

ve şunuda eklemek istiyorum senin ailenin tavrı tutumu bu konud nasıl bilmiyorum ama tipik bir türk ailesi gibiyse
yarın öbür gün ilerde, benim kuzenime yapılan gibi bir tartışmanızda erkek arkadaşın bunu koz olarak kullanıp ailene söylerse kendini bir jinekoloğun odasında kapıda baban annen yada aileden senin sevgin için feda ettiğin ama insanların sana o an sana bir utanç lekeesi olarak yapıştırdığı birşeyin kontrol edildiğini senin böylesi küçük bir duruma düştüğünü kafanda hayal edebiliyormusun?
bunu hissedebiliyorumusun ? kendini 1 an o şekilde düşün
nasıl sence?

Kararimi verdim...Öncelikle sizlere cok tesekkür ederim...Bende en basindan beri biliyordum böyle biseyin imkansiz oldgunu. Biliyor musunuz benim yarin dogum günüm...Yarin ona benim dogum günümde cok güzel bir hediye verecegim. sizinde dediginiz gibi...Ben yasimin kücük oldgunu biliyorum ve önümde daha nelerr neler var. Ben hala canim skldkca cantama kitabimi koyan, elime mp3 calrimi alan, bisikletinde tepesine binip ordan oraya gezen minicik ufacik helede babasini cooook seven kücücük biseyim :) Kisaca ayrilmaya karar verdim sizlerinde yardimiyla...Ayrilmak icin sebeb gayet ortada ! Fakat bunu ona nasil söylemeliyim...söyle agir basan sucunu anlatan hatta böyle bisey teklif ettigi icin pisman olacak bir ayrilik sözü gerekli...Tekrardan Tesekkürler

Not: bir ablacigim senin bu yasta kadin sayfalarina bile girmen yanlis diye tepki göstermis...Burdan saygiyla söylüyorum:" ablacigim öncelikle tesekkür ederim fakat ben bu foruma sizlere akil danismak icin katildim. bir büyük sözü daha mantikli oldugu icin. ( ve cokda iyi yapmisim suan cok eminim ne yapmam gerektiginden).

Kararimi verdim...Öncelikle sizlere cok tesekkür ederim...Bende en basindan beri biliyordum böyle biseyin imkansiz oldgunu. Biliyor musunuz benim yarin dogum günüm...Yarin ona benim dogum günümde cok güzel bir hediye verecegim. sizinde dediginiz gibi...Ben yasimin kücük oldgunu biliyorum ve önümde daha nelerr neler var. Ben hala canim skldkca cantama kitabimi koyan, elime mp3 calrimi alan, bisikletinde tepesine binip ordan oraya gezen minicik ufacik helede babasini cooook seven kücücük biseyim :) Kisaca ayrilmaya karar verdim sizlerinde yardimiyla...Ayrilmak icin sebeb gayet ortada ! Fakat bunu ona nasil söylemeliyim...söyle agir basan sucunu anlatan hatta böyle bisey teklif ettigi icin pisman olacak bir ayrilik sözü gerekli...Tekrardan Tesekkürler

Not: bir ablacigim senin bu yasta kadin sayfalarina bile girmen yanlis diye tepki göstermis...Burdan saygiyla söylüyorum:" ablacigim öncelikle tesekkür ederim fakat ben bu foruma sizlere akil danismak icin katildim. bir büyük sözü daha mantikli oldugu icin. ( ve cokda iyi yapmisim suan cok eminim ne yapmam gerektiginden).

afferin sanaŞeniz
tebrik ederim

hiç düşünme nasıl söyliyeceğini
dikiliceksin karşına yaptığının yanlış olduğunu senden böyle bişey isteme hakkının olmadığını cinselliğin sizi birbirinize bağlamayacağını
ne kendine nede ailene böyle bişeyi yakıştıramayacağını söyleyeceksin
sonunada işine gelirse böyle devam ederiz gelmesse herkez kendi yoluna diyeceksin

nice mutlu senelere

Süpersın canım..
Çok akıllı ve mantıklı gördum senı yasına gore..
Tüm yasamında karsılastıgın sorunlara boyle mantıklıca kararlar vermen dılegımle...
ınan pişman olmayacaksın..
Babasını cok seven kucucuk bırseyım yazmıssın ya cok duygulandım canım...
Kıyamam ya..Sakın kendıne yazık etme guzelım sakın...
Onunde ne guzellıkler senı beklıyor olacak...
Gelecek yıl hatta cok kısa bır sure sonra ıyıkı boyle bır hata yapmamısım dıyeceksın ahada buraya yazıyorum :)
Ayrılma kararınıda oyle tenha yerlerde yalnızken soyleme sakın kalabalık bı yerde soyle fıkrını ve cek gıt...Bırdaha bulusma felan ısterse sakın kanma tenha yerlerde sakın bulusma tatlım..
Kendıne dıkkat et..
Inankı kendı kardesımmıssın gıbı cok sevındım ..

Sevgıyle..

valla ben de çok sevindim ... yüzümde bir gülümseme oldu ... sırnaşık şey

güzelim karar verdiysen eğer kararlı olduğunu anlamasını sağla...
yani bilemiyorum belki o da yanlış yaptığının farkına varacak ; bir şans daha isteyecek belki vereceksin ... ama dik duruşunu ; bu konudaki tavrını sakın değiştirme ki seni kandırabileceğini düşünmesin...

ayrıca konu hassas bir konu ; sakin bir şekilde düşündüğünü anlat... onu kırmamaya çalış ; sen düzgün bir şekilde ayrıl... sakın hakaret de etme... sonra aptal erkeklik gururuyla seni incitecek şeyler yapabilir... zira yaş o yaş... erkekliğini ispatlama yaşı...

doğum günün de kutlu olsun opuyorumnanaktan

bak canım daha yasın 16 daha cok gencsın olaya bu tarafdan bak bıde.. ve okuycakmıssın ya unıversıtede baskasına asık olssan..sevgılın 21 yasında bence daha kendı kararlarını uygulayamıyodurda..sakın olakı kanma bu sekılde sozlere daha ne sozler duyrasın gelecekde bak gor eger hepsıne bukadar takılı kalırsan way halıne..senın ıcın cınsellık okadar erkenkı daha anlatamam guzelım.. ve onunde cınsellıg yasıycagn nıce gunlerın olucakdırda..eger sevgılın senı gercekdende sevıyosa 7 yıl degıl 27 yıl bekler emın ol..eger kı ısrar edersen sana dıcem tek sey su kı senle cınsellıkden sonraayrılcakdır adım gıbı emınım de..bı erkek senle bırlıkde olmak ıstıyo dıye sakın olma bırlıkde ılerde sen ıstedıgın ıcın olsun bırak..

sana sahip olduktan sonra ulaşması gereken bişey kalmazz !!!
aklını kullan akılllı bi kız ol böyle bi hataya düşmee :olmaz:
kimseninde bi anlık hevesi olma tatlım
seni gerçekten seven adam
gel sevişelimde sana sahip olayım demek yerine
adam gibi gelir ister bi söz takılır sonuna kadarda bekler :delphin:
adamın amacı belli istemediğin hade konuyu açmasına bakılırsa.....
sakın bi delilik yapmaaa tatlımm kendi sonunu düşünn :teselli:

16 yaş ve ciddi bir birliktelik
hangimizin o yaşta ciddi birlikteliği olmadı
ama hangimiz o ciddi birliktelik yaşadığımızla evlendik
erkek arkadaşını çok art niyetli buldum
uzaklaş ondan
bunu evlenmeden önce kocasıyla beraber olmuş,kadınıların cinselliğini hep destekleyen biri olarak yazıyorum

sen daha çocuksun ya canım. ne olur inanma. reşit bile değilsin.
zaten reşit olmayan bir kızdan bunu istiyorsa o yaptığı suç. kanunlarımıza göre hapis cezası bile var. 21 yaşında çünkü. o reşit.ama sen kanunlar karşısında daha çocuksun.
sakın sakın. kanma bu yalanlara....

Son düzenleyen: Moderatör:
TATLIM SAKIN BÖYLE BİR HATA YAPMA.ilişkin ne olursa olsun 10 yıl bile olçsa sakın yapma.hadi yaptınız diyelim.ya ayrılırsanız 7 yıl diyosun 7 yılda neler değişir biliyormusun senin içinde hadi oldu hiçbirşey değişmedi diyelim ki öyle bir ihtimal vermiyorum ama şimdi yaptınız diyelim eve gitmeden ölmeyeceğiniz ne malum var mı garanti çocuğa birşey oldu.kime nasıl anlatacaksn bu durumu sonra çok başın ağrır eğer ilişkiniz çok ciddiyse o seni anlar ama halla istiyorsa artık ilişkiniz o kdarada ciddi değil.

canım inan ilk okuduğumda burda sinirden mahfoldum...

ama arkadaşlar okadar güzel şeyler yazmışlar ki hepsinide tek tek kutluyorum...

birkere daha çok doğru biryerde olduğumun farkına vardım....

sende burda akıl danışarak çok iyi yapmışsın...zaten vazgeçmenden anlıyoruz bunu..

çok sevindim canım ayrılma kararına..seni tebrik ediyyorum...öyle uçkuruna düşkün bir insan yüzünden

ailenin ve kendi hayatını mahfetmeye deymez canım....inş herzaman böyle doğru kararlar verirsin....

senin beklemeyeceğinden korktuğu için böyle istiyo demekki peki ya o seni bekleyecek mi 7 sene evleneceğin yaşa kadar kaç tane daha ciddi sevgilin olacak biliyor musun bırakta bundan sonraki hayatında pişmanlıkların arkasına saklanmak yerine hayatını istediğin kişilerle (sınırı aşmadan) özgürce yaşa seni gerçekten seven her şekilde bekler sen ona deki eğer beni seven sensen beklersin
bu kadar kişinin söylediği şey aynı ise vardır bi bildikleri..

bırak allah aşkına güzelım ya
asla ve asla kabul etme bırak 7 yılı 1 gün sonraya bıle çıkacağımızn garantisi yok
cahilsin daha anlamıyorsun
bana sevgilim boyle birsey teklif etse inan ayrılırım(ki etmez)
daha çok küçüksün hayatını mahfetme derim yazık olur sana

ışte budur,aklı başında,kendisini ve ailesini düşünen
bir kızımız...aldığınız karardan dolayı gerçekten çok sevindim...
sizin yaşınızdakiler küçüksün lafını pek sevmezler ama
bu tip olaylar için gerçekten küçüksünüz...
herşeyi zamanında ve değecek insanla yaşayın...
hiçbirşey için acele etmeyin...birilerini memnun etmek için
fedakarlık yapmayın sakın...ve hiç düşünmeden
karşısına geçip düşüncelerinizi kısa ve net bir şekilde söyleyin...
kendinizden emin bir şekilde,yine sizi kandırmaya çalışırsa da
hemen uzaklaşın onun yanından...ayrıca bunları söylemek için
lütfen kalabalık bir yerde buluşun,yanlız olmamaya özen gösterin ve
bize de haber verin...
Doğum gününüzü şimdiden kutluyorum..
Nice yıllar...

Son düzenleme:
cnm benim bu olgun davranışından dolayı seni tebrik ediyorum hayatım iyiki burada ablalarına danıştın güzelim en azından seni kötü bir duruma düşmeden kurtardılar allah hepsinden razı olsun sen de çok iyi bişe yaıyosun cnm ayrılarak bide babanı sevdiğinden bahsetmişsin çok duygulandım :(((( bak cnm bende lise çaglarımda bir aşk yaşadım herkes gibi ölümsüz dü o zmanlar bu aşk benim için ama ben ailemden gizliyodum bu aşkı çünkü ailem karşı çıkacaktı biliyorum onunla bir ilişkimin olmasına ben de bunu biliyodum ama kalbe söz geçmiyo o zamanlar herşeye gögüs gererim zannediyosun ben bakarım ona o çalışmasa da olur ben her şeyine razıyım diyosun ama öyle değil bana hep sevdiğini göyledi 5 yıl çıkmıştım ben onunla inanıyodum evleneceğiz biz diyodum uyurken o uyanıkken o vardı hayatımda ama ben o 5 yıl boyunca kendime bir zararı olacak bir şey yaşatmasına asla izin vermedim iyiki de vermemişim çünkü evlenemedik ben eşimle görücü usulü evlendim sevdigim kişiye (biraz da bülöftü açıkcası ama iyikide yapmışım ne oldugunu anladım)ailem beni zorla başkası ile evlendiriyo eger beni seviyosan gel beni onlardan önce ailemden iste söz takalım ne zaman istersen o zman evleniriz dedim ok dedi salı günü geleceğiz ailene durumu aç dedi ben tabi geleceklerine inanmıyorum çok seviyo olmama ragmen sebebini bilemiyorumamam inanamadım hiç ve tabikide aileme açmadım bu durumu iyikide açmamışım salı günü sevdiğim kişi gelecek perşembede diğer kişiler salı bitti gelen olmadı aradım beni arama bundan sonra dedim bana yalan söyleyenle benim işim olmaz dedim sonradan duydumki ailesine gitmeyin demiş istemeyin demiş bemn evlenmeyi düşünmüyorum demiş üzüldüm ve perşembe günü gelen eşime evet dedim çok şükür rabbime ki iyi ki de evet demişim hiç pişman değilim hayatımda yaşadığım tek pişmenlığım var oda benim 5 seneme malum oldu ve ben onun yüzünden üniversteyi okumadım çünkü huzursuzluk çıkartıyodu aman neyse cnm iyikide ayrılıyosun karşında bu kadar kötü tecrube yaşamış ablalarını örnek al ve unut derslerini bak önce altın bileziğini tak koluna sonra gerçekten aşkına sevgisine inandıgın kişi ile evlen ve evleneceğin biri iel o mutlulugu yaşa cnm
bu arada nice yıllara gülüm yeni yaşın sana hep mutluluk getirsin huzur getirsin yüzünde gülcüklerin hiç solmasın o çok sevdiğin ailen her zaman yanında grurla dursun cnm benim öpüyorum seni

Son düzenleme:
kızlar secret en doğru kararı verdi zaten ... yorumlarınızı ona göre yapın bence...
şimdi ayrılık için fikir soruyor... bu konuda yardımcı olursak daha faydalı olur diye düşünüyorum...

canım benimmmmm kendini o kadar güzel anlatmışsınki çok duygulandım başka sözede gerek yok zaten...iyikide bize danışmışsın ve şu anda gencecik bir kıza doğru bir karar verdirmenin mutluluğunu eminimki benimle beraber hepimiz yaşıyoruzopuyorumnanaktanayrılık sözüne gelince ona deki ben daha babamın ufacık kızyım sana bu zevki yaşatmıycam sana ait olma lüksünü sana vermiyorummmmm BİTTİİİİİİ de gitsin Şeniz

şunuda eklemek istiyorum kendine çok güzel bir doğum günü hediyesi verdin;ÖZGÜVENalkisalkisalkis DOĞRU KARARLA DAHA NıCE YILLARA CANIMM BENıMMM :teytey::nazar:a.s.

Back
X