- 27 Ocak 2019
- 61
- 43
- 3
- Konu Sahibi Blackdestiny
-
Teşekkür ederim cevap için. Doğru söylüyorsunuz.Ben zaten sürünsün mahvolsun istemiyorum ama umarım yaptığının ne kadar yaralayıcı olduğunu anlar .Milyonların ahını alanlar nasıl mutlu oluyorlarsa o da olabilir. Ama bu dünyanın bir de öbür dünyası var. Öyle düşünüp rahatlayabilirsiniz.
Olur.
Siz de ne zaman kendi mutluluğunuzu başkalarının mutsuzluğuna bağlamazsanız o zaman mutlu olursunuz.
Mutsuz olsun değil de daha çok hatasını anlasın neden yaptım bunu desin istiyorum.Yoksa onun mutsuz olması beni mutlu kılmaz zaten .Sadece gerçekten çok canım yandı.
Henüz çok yeni acısı taze ondan böyleyim sanırım.Yoksa evet böyle şeyleri takıntı eden insan kendine yapıyor.Kendi hayatına bakmak lazım ama canım ilk kez böyle yandı.Anlıyorum doğal bir istek ama bunu düşündükçe kendini olaydan koparman, yoluna devam etmen zorlaşır, kendine ediyorsun
Karma nedir? Çok merak ettim şuannKarma dediğimiz olaya ben inanıyorum. Zaten inanmasam sanırım hiç bir şeyi atlatamazdım... Ben mutsuz edenin , mutlu olduğuna da inanmıyorum.
Karma iki olduu. Peki bomerang nedir bunu da hiç duymadım:))Toprağın altına girmiyor sonuçta yer yüzünde. Hepimizin hayatı inişli çıkışlı. Karma yasası bomerang yasasını araştır seni tatmin edecektir.
Herkes yaptığını çeker.
“Beşer zulüm etse de,kader delalet eder” diye bi söz var canım... dünyanın güllük gülistanlık olmadığını görecek.. sen şimdi enerjini başka şeyler için harca. Düşünme..Herkese iyi akşamlar bundan tam 5 ay önce sevgilimden ayrıldığım için buraya konu açmıştım.İlgisiz olduğu , bazı konularda güvenimi kırdığı ve dış görünüşümü eleştirdiği için terketmiştim ama medeni bir şekilde birbirimize hakkımızı helal ederek ayrıldık.5 ay sonra ben terkettiğim halde çok pişman olduğunu değerimi anladığını söyleyerek geri döndü.Değişeceğine dair sözler verdi. Maalesef bende sevdiğim için ve sonradan niye denemedim diye pişman olmamak için bir şans daha verdim.Biliyorum hatalıyım. Ve barıştık.Ama sadece 3 gün iyi davrandı daha sonra mesaj attı ve ayrılmak istediğini söyledi.Beni o kadar inandırdı ki , sonra telefonda konuştuk ve ben çok kötü oldum .Resmen beni kandırdı , öyle bir canım acıdıki kalbim yerinden çıkacak sandım.Bu yüzden o etmesine rağmen ben hakkımı helal edemedim.Hatta ah ettim çok canım yandı çünkü.Sizce pişman olur mu ilerde.Yanlış anlaşılma olması asla geri dönmesini istemiyorum sadece bunu nasıl yaptım diye üzülsün istiyorum.İlk ayrılığımızda yaptıklarını affettim ama bu sefer beceremedim.Ümit verip sonra kırmak insanı çok yaralıyor.Cevaplayan herkese çok teşekkürler.
Şimdiden diyorum zaten iyi ki olmadı diye yoksa daha çok üzülecektim.Yoo gayette mutlu yaşanıyor. En fazla oda biri tarafından terk edilir . Hiç aklınıza bile getirmeyin inanın bazı insanlardan Allah kurtarıyor. İleride iyiki onunla olmamışta hayatıma bu kişi girmiş diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?