Ah alan mutlu olur mu ?

Gönül ilişkilerinde ah'a inanmam. Sizin olayınızda ahlık bir şey yok. Fazla dram katmışsınız. Demek ki adam kendini değiştirebileceğini sandı, olmadı ve temiz temiz ayrıldı gitti. Bu kadar basit. Sanırsın 3 çocuğunuzla ortada bırakıp kaçmış sizi.

Sabah sabah aklıma geldi yazayım dedim evet ah tutuyor hatta ah etmene gerek yok kalbin çok acıdıysa aynı şekilde eden ettiğini buluyor mesela ben buldum. Bir arkadaşıma boşboğazlığımdan ötürü büyük bir kötülük yaptım benim yaptığımı bilmiyordu ağlayarak beni aradı ama nasıl ağlamak duysanız içiniz parçalanır ben teselli etmeye çalıştım ama kötülüğü yapan bendim. Sonradan çıktı ortaya falan işte benim yüzümden sevdiği adamdan oldu. Aradan iki ay geçti öyle kötü bi duruma düştüm ki ağlaya ağlaya aynı o şekilde o kızı aradım. Sevdiğim kişiyi kaybettim hastanelik oldum vb bir sürü şey. Birebir yaşadım aynısını.

Doğrudur inanmazsınız saygı duyarım, başlıkta belki biraz iddalı olmuştur en azından hatasını farketsin sonsuza kadar mutsuz olsun demiyorum.Üstelik ona defalarca sordum kendinden emin değilsen hiç başlamayalım dedim ve hiçbir sorun yokken bitirdi . Elbette 3 çocukla ortada kalmadım ama benim de çok canım acıdı kandırılmış gibi hissettim , illa 3 çocuğum mu olmalı ? Bunun dramla ne ilgisi var anlayamadım ?

Ya nasıl bu tuzağa düştün ki ilk önce sen terk ettin diye egosu incinmiş tekrar barışıp bu sefer o seni terk etmiş kendin etmiş kendin bulmuşsun ahın tutar mı bilmem ama sana iyi bir ders olmuştur bir daha gözünü dört açarsın.

Kalben ah ettiğim coook nadir insan oldu 2 en fazla 3 dür :) kalbimin temizliğinden mi bilmiyorum biri abimdi tuttu, digerlerininde mutsuz olduğunu icten ice pişman olduklarını gördüm. Ama şöyleki coooook canım yanmasa kimseye ah etmem. Allaha havale ederim o daha iyi bilir napacagni. Birini affetmedikçe aslında kendi içinden asla atamıyorsun içinde taşıyıp duruyosun buda sana zarar veriyo affetmediklerin senin zararına oluyor. At içinden kalbinden affet ki ferahla. Allaha bırak o kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz.

Çok doğru söylüyorsunuz aslında affetip Allaha havale etmek en iyisi .

Onun mutsuzluğuna ah etmek yerine
Kendi karşınıza ; sizi kirmayacak, ruhunuzda açılan yaraları onaracak, sağlam karakterli bir eş çıkması için dua edin. Enerjinizi kendinize harcayin.

Sonrası umurunuz da olmaz zaten..
İsteyen mutlu olsun isteyen mutsuz ben çok şükür iyiyim dersiniz

Çok teşekkürler ederim yorumunuz için çok haklısınız.Böyle yorumlar beni kendime getiriyor.En iyisi onun mutsuzluğuna dua edeceğime kendi mutluluğuma dua edeyim.

Pişman olmaz ve mutlu olur neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…