Ah aldım, nasıl kurtulurum? Lütfen yardım edin :(

Yagmur0155

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
9
1
1
Merhaba, ben bundan üç sene önce kuzenimin arkasından bir iş çevirdim fake bir hesaptan sevdiği çocuğa onun onu sevdiğini söyledim ve bunu aynı fake hesaptan ona da söyledim. Çocuktum o zaman ndn yaptigimi bilmiyorum cahildim. Şimdi ise mutlu olamadigim zamanlar o yaptığım şey geliyor aklıma ahını aldım kesin o yüzden mutlu olamiyorum diyorum kendime. Çok büyük vicdan azabı var içimde eğr bunu ona söylersem benimle ilişkisini keser ben buna dayanamam çok dua ettim Allaha bu bedduayı nolur üstünden kaldır diye internette araştırdım helallik istemem gerekiyormuş eğer ilişkimizi bozacak bir durumsa neden helallik istediğimi söylemesemde olurmus lutfen yardim edin bana ona söyleyemem bunu nazil kurtulurum bu ah'dan bedduadan

Hayır hiçbirsey değişmedi diyebilirim. Sade kuzenim çok üzüldü sinirlendi sevdiği çocuk hiçbirşey söylemedi ona sadece bi aralar kotu davraniyormus sanirim oda kesin o fake hesap yüzünden diyordu

Ama bedduasını aldıysam diye çok korkuyorum. Birazda olsa içime su serptin teşekkür ederim :)

Bu vicdan azabı seni daha büyük günahlardan korur bence.

Mutsuz oldum dediğin şeyin olmaması seni daha büyük bi mutsuzluktan korumuş olmAsın hem.

Bu vicdan azabı seni daha büyük günahlardan korur bence.

Mutsuz oldum dediğin şeyin olmaması seni daha büyük bi mutsuzluktan korumuş olmAsın hem.
Herşeyde bi hayir vardır mi diyorsun yani, ama ya bu beddua yüzünden hiç mutlu Olamazsam be bundan korkuyorum işte

Ama bedduasını aldıysam diye çok korkuyorum. Birazda olsa içime su serptin teşekkür ederim :)
Kötü bir sey yapmamışsınız birbirlerine sevdiklerini fake hesaptan dile getirmişsiniz (doğru anladim degil mi )
Beddua ettiyse size , konuyu biliyor sanirim ? Oyle ise hellalik almanızda da bir mahsur yok .
Dürüstlük bence her zaman kazanır...

Şimdi biraz senin için çok üzücü bir şey olabilir her şeyi de ona bağlayabilirsin ama emin ol ki çok basit küçük bir ayrıntı. Ama içini rahatlatmak istiyorsan gidip kuzeninle konuşmalısın.

Ah alıp bunu ödemek için accık yaşın küçük merak etme ahla vshla ilgisi yok. Sen hayata pozitif bakarsan bişeyler daha yolunda gidebilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…