Merhaba ablalarim ve kardeslerim,
Sizlere bir sorum olacak,
5 sene oldu evleneli, ve 3 kere tup bebek tedavi sureci gecikdik, hamile kaldim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu, kaybettim...
senelerdir kizimin adi zeynep,
oglumun adini ensar koyma niyetiyle yasadim, ama olmadi.. hayatti bizim boyle bir imtihanimiz var diye kimseyi kiskanmadim veya cocuklarina imrenircesine bakmadim,
ama gorumcem 3 cocuguna hamile ve dogacak bebeginin adini ensar olacagini soyledi halbuki bizim ne cok bebek isteyip o isme niyetlendigimizi biliyordu, duydugumda aaa bizde o ismi dusunuyoruz dedim, kendisi sizde koyarsiniz ne olacak dedi..
sorum:
ben kendi bebegimi ensarim diye sevme hayali ile yasar iken simdi onun bebegine nasil oyle seslenecegim? nasil sevecegim, sizinde iciniz acirmiydi her bebege baktiginizda?
Zaten küsluk durum olmuş. Bence inadına o ismi koyacak o. Senin yerinde olsam hiç takmamaya çalışırım. Eğer inatla yapıyorsa o kendi kalbi herkes kalbinin ekmeğini yer der geçerim. Hem daha güzel isimler var diye düşünürdüm ki canım benim daha güzel isimler bulabilirsin üzülme. Görümceye de bir şey deme boş ver gitsin. Şimdi bu konu da bir şey söylesen seni haklı iken haksız duruma düşürür. Boş ver unut gitsin3 sene sonra yeni baristik gorumceyle, devamli sorun uretiyordu, esimde bikac ay oldu barisali desemki baska isim bulamadinmi, olmayan bebegin ismimi konulur der cikar lafi koydugu anda bende kizarim ve senelerde yine konusmayiz dedi, bende ortami bozmak istemiyorum.. haklisin demekten baska secenek bulamadim
Gorumcenizle daha once bu isim fikrini paylasmis miydiniz? Bence bu kadar takintili olmayin. Cocugunuz olsa bile belki 3 tane kiziniz olacak ve yine Ensar ismini koyamiyacaksiniz.3 sene sonra yeni baristik gorumceyle, devamli sorun uretiyordu, esimde bikac ay oldu barisali desemki baska isim bulamadinmi, olmayan bebegin ismimi konulur der cikar lafi koydugu anda bende kizarim ve senelerde yine konusmayiz dedi, bende ortami bozmak istemiyorum.. haklisin demekten baska secenek bulamadim
ensar ismini duyunca bile karamanda ki tecavüz olayı aklıma geliyor bir irkiliyorum.bence koyma o ismi zaten.
emin ol daha güzel isimler var bırak o ensar koysun.
inşallah senin de sağlıklı hayırlı bir evladın olur istediğin başka bir ismi koyarsın,üzülme.
Aranizda daha once küslük yasandigini ve bu isimleri de koymak istediğinizi bildigini belirtmissiniz. Bu sartlarda gorumceniz bana iyi niyetli gelmedi. Ama koyacaksa koyacak yapacak bisey yok bosver senin de birgun oglun olursa sende koyarsin madem cok istiyorsun hayallerinden vazgecme. Benim de oglumun ismi ensar cok da guzel bir isim seçtigin isimler rabbim nasip eder insallah. Burdaki yorumlardan etkilenmemeni istiyorum ne kadar mantiksiz seyler soylenmis tecavuzculer bilmem ne. Ne demek bu ya. Her ensar ismindekiler tecavuze yatkın mi olcak. Bir kurumun ismini neye bagladilar akil alir sey degil. Sanirsin ki hic tecavuz sucu isleyen ali,ahmet, ruzgar, bilmem ne yok. Sinan cetinin oglu ruzgar cetin de bir polisimizi sehit etti aman koymayin ruzgar ismi olur mu gereksizler!
Walla daha once bu ismi telaffuz etmediyse gorumcen senin hayalini bilmeden once fln da aklinda varsa bsey diyemeyiz ama biliyordu diyosunuz ozman gicikligina gbi bsey mi yapmis sanki eger oyleysede yazik yaniMerhaba ablalarim ve kardeslerim,
Sizlere bir sorum olacak,
5 sene oldu evleneli, ve 3 kere tup bebek tedavi sureci gecikdik, hamile kaldim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu, kaybettim...
senelerdir kizimin adi zeynep,
oglumun adini ensar koyma niyetiyle yasadim, ama olmadi.. hayatti bizim boyle bir imtihanimiz var diye kimseyi kiskanmadim veya cocuklarina imrenircesine bakmadim,
ama gorumcem 3 cocuguna hamile ve dogacak bebeginin adini ensar olacagini soyledi halbuki bizim ne cok bebek isteyip o isme niyetlendigimizi biliyordu, duydugumda aaa bizde o ismi dusunuyoruz dedim, kendisi sizde koyarsiniz ne olacak dedi..
sorum:
ben kendi bebegimi ensarim diye sevme hayali ile yasar iken simdi onun bebegine nasil oyle seslenecegim? nasil sevecegim, sizinde iciniz acirmiydi her bebege baktiginizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?