Benimde hep hayalimdi.Erkek olursa EmirMerhaba ablalarim ve kardeslerim,
Sizlere bir sorum olacak,
5 sene oldu evleneli, ve 3 kere tup bebek tedavi sureci gecikdik, hamile kaldim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu, kaybettim...
senelerdir kizimin adi zeynep,
oglumun adini ensar koyma niyetiyle yasadim, ama olmadi.. hayatti bizim boyle bir imtihanimiz var diye kimseyi kiskanmadim veya cocuklarina imrenircesine bakmadim,
ama gorumcem 3 cocuguna hamile ve dogacak bebeginin adini ensar olacagini soyledi halbuki bizim ne cok bebek isteyip o isme niyetlendigimizi biliyordu, duydugumda aaa bizde o ismi dusunuyoruz dedim, kendisi sizde koyarsiniz ne olacak dedi..
sorum:
ben kendi bebegimi ensarim diye sevme hayali ile yasar iken simdi onun bebegine nasil oyle seslenecegim? nasil sevecegim, sizinde iciniz acirmiydi her bebege baktiginizda?
Canım boşver sen onu bunu, sen hamile kal sağlıkla inşallahbebeğin adını biz koyarız
Abla demesek olur hani, daha 26 yaşındayıminsallaaah o gunleride goruruz abla
Gecmis olsun bebegini kaybetmene üzüldüm.seni cok ii anliyorum yıllardır benimde cocuguma koymak istedigim isimleri arkadaslarim akrabalarim hep.kendi cocuklarına verdi ...en büyük hayalimse bebegim olursa eylülde dogmasiydi ben kendimde eylul dogumluyum ..ocak ayinda 6ncı tüp bebek tedavim tutsaydi eylülde dogacak diyodumMerhaba ablalarim ve kardeslerim,
Sizlere bir sorum olacak,
5 sene oldu evleneli, ve 3 kere tup bebek tedavi sureci gecikdik, hamile kaldim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu, kaybettim...
senelerdir kizimin adi zeynep,
oglumun adini ensar koyma niyetiyle yasadim, ama olmadi.. hayatti bizim boyle bir imtihanimiz var diye kimseyi kiskanmadim veya cocuklarina imrenircesine bakmadim,
ama gorumcem 3 cocuguna hamile ve dogacak bebeginin adini ensar olacagini soyledi halbuki bizim ne cok bebek isteyip o isme niyetlendigimizi biliyordu, duydugumda aaa bizde o ismi dusunuyoruz dedim, kendisi sizde koyarsiniz ne olacak dedi..
sorum:
ben kendi bebegimi ensarim diye sevme hayali ile yasar iken simdi onun bebegine nasil oyle seslenecegim? nasil sevecegim, sizinde iciniz acirmiydi her bebege baktiginizda?
Düşünceli davranmaliydilar . Bende 3. Kez tüp bebek yaptıracağım ve yıllardır koymak istediğim isim belli onu bile bile en yakınındaki biri koyarsa üzülürüm .. sana hak veriyorum . Kesinlikle canım. Düşüncesiz saygısız insan çokbeni anlamaniza sevindim, kesinlikle kizgin veya kinli degilim, alinganda degil kirgin sadece
aaaaah bidakine dememmm, benimkisi aliskanlikAbla demesek olur hani, daha 26 yaşındayım
tabiki seni cok iyi anliyorum, rabbim gonlunuze ferahlik versin, ve evlat sahibi eylesin insallah, ayni yollardan geciyoruz birbirimize dua edelim insallahGecmis olsun bebegini kaybetmene üzüldüm.seni cok ii anliyorum yıllardır benimde cocuguma koymak istedigim isimleri arkadaslarim akrabalarim hep.kendi cocuklarına verdi ...en büyük hayalimse bebegim olursa eylülde dogmasiydi ben kendimde eylul dogumluyum ..ocak ayinda 6ncı tüp bebek tedavim tutsaydi eylülde dogacak diyodum
Olmadi.........ve daha 3 ay önce evlenen kardeşimin eşinin hamile oldugunu ögrendigimde benim negatif sonuc aldigimin ertesi günüydü ..allah nasip ederse yegenimin tahmini dogum tarihi 27 eylül olan benim dogum günüm
Nasil mutluyum ve ayni zamanda nasil bi yangin var icimde anlatabiliyormuyum
Bende simdi senin üzüntüne üzuntu katmis gibimi oldu bilmiyom da seni kadar iyi anladigimi anlaman icin anlattim....
Hayirlisi olsun tez zamanda bizde kavusuruz bebeklerimize ve en güzel isimleri koyarizz arkadasim....
Düşünceli davranmaliydilar . Bende 3. Kez tüp bebek yaptıracağım ve yıllardır koymak istediğim isim belli onu bile bile en yakınındaki biri koyarsa üzülürüm .. sana hak veriyorum . Kesinlikle canım. Düşüncesiz saygısız insan çok
İnşallah. Canım inşallah biz dua edeceğiz gayret edeceğiz verirse Rabbimin lutfudur vermezse de öyle . Hayırlısı inşallah hepimiz kavusuruz yavrularimizainsallah sizinde bebeginiz olur, hersey gonlunuzce olsun
ya abla bilemedim boyle olacagina, ben herzaman insanlara onyargisiz yaklasiyorum, boyle olacagini bilemedim, yanlizim beni uyaranda olmadi keske onceden yazaymisim sizde onceden uyarsaydiniz beni, ama yasamadan bilemiyor insan
Ya allah askina siz nasil bir vicdana sahipsiniz anne misiniz siz ?İyi de isim size zimmetli değil ya? İsteyen koyar, gerekirse sülalede birden fazla aynı isim olur. Sizin durumunuzla görümcenizin durumunun hiç alakası yok. Yaşadıklarınız size bu konuda sıkıntı çıkarma hakkı vermiyor malesef. Onlar da beğenmiş ve koymaya karar vermiş. Üstünüze alınmayın.
İsim de güzel değil bence, tabii herkesin zevki farklıdır ama üzerine bu kadar sorun çıkınca 'paylaşılamayan isim bu mu' dedirtti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?