- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi WandeAmond
-
Geçmiş olsun. Geç bile kalmış. Siz ilgiye âşık olmuşsunuz şimdide sevdiğinizden emin misiniz yoksa nasıl bırakır düşüncesinde misiniz acaba? Bukadar zaman boyunca ortada bir ilişki varken gerçekten sevseniz bukadar ruhsuz davranabileceğinizi sanmıyorum siz peşinizden koşulmasını sevmişsiniz
Ayrılalı 3 ay oldu. Ama şimdi istedi. Daha önce neden istemedi ki o zaman?
İyi olmuş size adama yazık kendini kurtarmış ne güzel
Msj at pişmanım de ozaman tabi kabul ederse veya git sen evlenme teklif etO kurtarmadı ki. Malesef ben böyle aptallık yapmasaydım ayrılmak istiyorum demezdi bana. 1 kez bile demedi. Hep sevdiğini hissettirdi. Malesef ben ayrıldım. O yine kabul etmedi 15 gün telefonum susmadı. En sonunda pes ettirdim. Galiba gitmeyeceğine o kadar emindim ki, pes edeceği aklıma gelmedi. Ama doğru söylüyorsunuz bu kadar siddetlisine kim dayanabilir kiMalesef gerçekten kaybettiğim anda anladım benim için ne kadar değerli olduğunu. Çünkü aklımda hep şu düşünce vardı. Nasılsa ayrılsam bile yine gelecek barışmak isteyecek. Ve yanıltmadı yine yaptı da bunları. Ama ben çok büyük hata ettim evliliğe yaklaşmışken bunşarı yaptım. Onun da canına tak etti Beni kim böyle önemser kim bu kadar nazlı birinin nazını çeker Ben de evlenmek istiyorum çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Ama o olmasa bile kim onun gibi olabilir ki artık Kaybedince anlamak ne kötüymüş. Malesef ben ona bunu hep yaşattım. Hatamın farkındayım nasıl düzeltebilirim diye soruyorum ama o yönde cevaplar alamıyorum.
ama siz ileride evlenseniz en ufak ilgisizlikte farklı sorunlar çıkartmaya başlarsınız. Hayat laylaylom değil evlilikte evcilik değil. Şuan peşinizden koşarken evlilikte daha durulacak ozaman da en ufak şeyde bitirmeye mi çalışacaksınız? Acı bir deneyim olmuş sizin için umarım duygularınızı ifade edip kendinizi affettirebilirsiniz. Yüzüğü de gönderin ama mektup yazın bence yada mesajlarla yada telefon ile konuşarak içinizdeki her şeyi anlatınBunu ben de düşündüm ama öyle değil aslında tam tersi. Onun en zor durumda bile benim yanımda olmasıyla sevgisini daha çok hissediyordum. Çünkü sadece seven insan böyle durumlarda katlanır. Ama git gide daha şiddetlisini yaptım. O git gide daha şiddetli gitme seviyorum dedi. Açıkçası böyle zamanlarda gerçekten çok sevildiğimi anlıyordum ve kendimi çok mutlu hissediyordum. Ama en son sefer abarttım galiba
Ben şöyle birkaç soru sormak istiyorum.
Eski erkek arkadaşınız ne tür bir firmada çalışıyor ki bir şehirde kolayca bayi açılıp siz ayrıldıktan sonra bayi nasıl kapatılabiliyor?Nasıl sizin ilişki durumunuza göre kolayca şekilleniyor?
Siz madem evlilik fikrinden caydınız,niye caydıktan hemen sonra yüzüğü iade etmediniz?
Kafamda deli sorular
Bunun telafisi zor bana göre,yani bunu yapın,şöyle yapın diyemem size.En adam akıllı seçenek yüz yüze gelip saçmalığa düşmeden konuşmak...Ben öyle üstünkörü anlattığım için o kısım anlaşılmamış galiba. Kolayca bayi açılmadı. Hani farklı şehirlere bayilikler verilir ya öyle düşünün. Ama bayinin açıldıktan sonra hemen kapanma durumu olmadı 2 yıl içersinde oldu bunlar. Zaten istanbul'daki firmada aranan sevilen bir insandı. Tekrar oraya dönmek isteyince seve seve kabul etmişler. Hemen caymadım ki cayma sürem bir 20 gün falandır. Hem caymadım ben. Sadece bir saçmalığa düştüm. Yüzüğü de geri nasılsa kapımda yatar diye iade etmedim. Açık açık içtenlikle anlatıyorum ki anlaşılabileyim. Kimse bu şekilde kötü bir şey yapsa böyle samimiyetle anlatmaz. Ben sadece nasıl düzeltebilirim kısmıyla ilgili danışmak için açtım ama o kısımla pek ilgilenen yok
Bunun telafisi zor bana göre,yani bunu yapın,şöyle yapın diyemem size.En adam akıllı seçenek yüz yüze gelip saçmalığa düşmeden konuşmak...
Resmen ay değil yıllarca adam peşinizden koşmuş,siz ise sürekli adamdan ayrılmışsınız.Çektirdiklerinizi kolayca unutturabileceğinizi düşünmeyin.
Ne olursunuz demeyin böyle. En çok bu beni kahrediyor.Yüzük taktıktan sonra ayrılalım dersen, adamın güveni kalmaz tabi sana. Niye devam etsin sonunu göremediği bir ilişkiye. Kaçırmışsın, başkasını bulmuştur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?