Ah ben.. Ahh benn

Belki ikiniz de bu sekilde daha mutlu olursunuz. Sen kirmaya kiyamadigin birine asik olursun, daha olgun bir kadin gibi yasarsin iliskini. O da kendisine cok deger veren bir kadinla mutlu olur. Bu da guzel bir ihtimal. Bence iliskisi cok yipratmissin. Cok da gencsin, olan olmus sikma canini.

Ya yaşattığımı yaşar ben aşık olunca bana böyle çektirirse? Ben onu seviyorum ki ama

Hahaa anlattğndan çok yüzüğü istemesi dikkatimi çekti başkasıyla tanışnca ona mı takcak kii. Belkide o yüzktee başkasının eskisidr cnm.
Yeni bi başlangıç yapalım de. İkimznde hataları oldu de. Kabul etmezse yoluna bak cnm bu kadar basit

Yüzyüze konuşacak imkanım kalmadı. Araya 1000 lerce km girdi.

Memleketin her yerinden istanbula direk uçak var. Bahanelere sığınmazsan,o yüzüğü beklerken sen git istanbula yanına.

Anlat gerçekten ne hissediyosan içtenlikle, anlar ve hak verirse, ki inşallah vermez, sen muhtemelen 3 ay sonra eski haline dönersin, insanlar değişmez, inanırsa sana bi şans daha verir belki..

Cok naz yapmissin adami usandirmissin. Sogumus senden haliyle . simdiden sonra biseyler yapmn faydasiz. Seni uzmek icin soylemiyorum . Ama sana kul kole olan bir adama niye bu kadar cektirdin be canim. Sjmdi sen gidip yalvarsan yakarsan bos ha belki geri doner ama senin yaptiklarini sana yaparsa sen katlanabilirmisin .hic sanmiyorm .

Ayrılacağım diyince etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu diyebilen bir insan öyle saf seven birini haketmiyor zaten.. Ne zevk alıyorsunuz insanların duygularından istifade etmekten, onların acılarıyla egonuzu şişirmekten. Bilmeden iyilik etmişsiniz, kendisine insan gibi davranan birini hakediyormuş. Adam hayatını alt üst etmiş, şimdi gider yeni birine kılını bile kıpırdatmaz kız onun peşinden koşar. Verir o tek taşı, evlenir, siz de sosyal medyadan izlersiniz. Böylece bir sonraki sevgilinizin 'insan' olduğunu hatırlarsınız. Çok kızıyorum ve üzülüyorum bu durumdakilere, yazık..

O değil de yüzüğü niye geri istedi?
Seni yaptıklarınla yargılayamam benim kocam da benden çok çekti.

Sizin ki lütfen beni yanlış anlamayın ama sevgi değil ego tatmini..Adamın ilgisi pesinizde pervane olması sizi etkilemiş, , elinizden gidince de sevgi beslediginizi sanıyorsunuz şimdi. .Sevginin içinde istemedim 6 ay ayrı kaldık istemedim 3 ay gorusmedik olamaz. ..Onsuzlugun acısı içine işler insanın nefes alamaz..Yüzüğü sizden istedigine göre belli ki adam yeni hayata başlama peşinde lütfen bırakın yoluna baksın çünkü size tekrar dönse yapacağınız şey aynısı. .

Bence siz ilgisinden hoşlanıyorsunuz . Geri dönse eminim yine teredeceksiniz
Okurken ben sıkıldım . Ayrıl barış ayrıl barış . Allah o çocuğa sabır versin. Başkası doğru düzgün seven adam bulamaz siz bulup itiyosunuz . Bencilce bir hareket

Peki ona şöyle bir msj yazın
Yüzüğün maddi değerini vermeye razıyım
Senden bir şey kalsın istiyorum yüzük bende kalabilirmi?

Belki etkilenir

Seviyorum demissiniz, tabi icinizi bilemem ama seven insan kendisinin etrafinda bu kadar pervane olan, bu kadar deger veren birini üzmez, üzemez. Kiyamaz ona. Siz defalarca göz göre göre gözunuzun onunde aci cekmesine sebep olmussunuz, hatta bu durum (surekli barisma cabasi falan) hosunuza gitmiş. Bir insanin sevdigini her an kaybetme korkusuyla yasamasi, ne zaman "git" "istemiyorum" diyecek diye beklemesi vs. o huzursuzlugunu simdi kelimelerle ifade etmek bile ne kadar zor.
Yuzuk falan neyse de bence herseyden once onu seviyor musunuz gercekten bu sorunun cevabini arayin kendinizde.. Ona mi ozlem duyuyorsunuz yoksa size gosterdigi asiri ilgiye mi? Birinin hayatina onu uzmek icin girmeyin. Umarim sizin ve onun icin en dogrusu, en iyisi olur..

ben de sizin seviyor olduğunuza inanamadım pek. kaybettiğiniz içi kıymetli olmuş sadece. adam belki mutlu olabileceği birini bulmuştur. acaba yüzüğü isteyerek ayrılık konusunda ciddi görünmek isteyip blöf yapıyor olabilir mi diye düşündüm ama emin olamadım. yüzüğü neden istediğini sorun başka biri var derse de Allah yolunu açık etsin deyin bitirin. bencilliğin alemi yok. başka bir bahaneden istemişse o zaman af dilersiniz ama valla adama da acıdım aynı durumlara düşsün istemem. hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…