Ah ben.. Ahh benn

İyi yapmışsın ya seninle mi uğraşacak adam bir ömür. İleride çok dua eder iyi ki olmamış diye.

Son düzenleme:
Bıktırmışsınız resmen. Sizle görüşmek istemediği belli. Nasıl bi ilgi gösterdiyse artık hep peşinizden koşması hoşunuza gitmiş.Onun da bi kalbi olduğunu unutmuşsunuz. Şimdi siz koşun bakalım.

Ya hem çok seviyorum ayrılmasına gitmesine dayanamam yüreğim dağlanıyor vs diyorsunuz hem de yanına gitme fikrine sıcak bakıyorum ama reddedilirsem hesapları yapıyorsunuz.... Zavallı çocuk hiç hesapsız koşmuş peşinizden. Onun yaptığının 10'da birini yapmış olsanız zaten bu durumda olmazdınız. Anneye bahane bulmak kolay evrak işi dersiniz eğitim dersiniz birşey bulunur 2 gün için nedir ki... Peşinden koşup yalvaracaksınız; reddedilme ihtimali her zaman var; siz ona nasıl sürekli terketme bırakma korkusu yaşattıysanız ve o senelerce yılmadıysa... Ama olmuyorsa kafasında bitirmişse de bu yalvarmalarınız sizi gözünde daha da düşürür sadece.... Belki de ayrılmanız daha hayırlıdır bilemedim... Denemekten zarar gelmez.

Allah o cocugun karsisina insallah sevebilecegi ve onu cok seven birini cikarir amin

Tamam peki deneyeceğim. Bakalım ne olacak sonucu. Ama şöyle bir şey var. Aradığımda evlensek bile senin tekrar bunları yapacağını düşünüyorum, O taktığım yüzük kutsaldı benim gözümde ama sen herşeyi herşeyi yıktıkn dedi ve istedi yüzüğü. Ben adım atmak istiyorum. Ama çok haddi aştım. Evliliğe çok değer veren insan. Ama benim evlilik korkumdu bana bunları yaptıran. Annem babam ayrı benim. Onu cidden çok istiyorum ama evlenmeye gelince korkularım var işte. Ama onun başkasıyla evlenmesine hiç dayanamam. Keşke bunları daha önce düşünseydim.

İvit sanki sus esyasiymis gibi bahsetmis. Valla ben kiyafetlerimi bile, konu sahibinin sevgilisini sevdiginden daha cok sevip deger veriyorum valla. Kiyafet dolabim hep katlidir. Kirliler ayri bi sepette durur. Duzenli yikarim. Kendi kiyafetlerimi baska kiyafetlerle makimeye atmam. Ama hanfendi bulmus boyle cocuu ayrildim kostu pesimdem cok hosuma gitti baristik hersey cok guzel ama ayrildim pesimden kossun egomu tatmin etsin sonra baristim cok guzel evlenme teklifi etti kabul etttim ayrildim kossun pesimden cok hosuma gidiyo

Aynen böyle madem bi tarafların dağlanıyor aynı acıları sen çek gerekirse sen koş 1 sene peşinden. Hem böylece Empati yapmış olur anlarsın belki ne zormuş böyle her dakika sevgilin gidecek mi diye beklemek. Belki de bunu yaşadıktan sonra daha insanca davranmayı öğrenirsin kim bilir?

Ya surda ilgisiz sevgilisinden, kocasindan yakinanlardan ders alin azicik. Haketmissin guzelim, umarim o tektas layigina gider.

kendi düşen ağlamaz tatlım bu bir
bir de çocuğu çok üzmüş olmalısın sen onun içinde şunu söylüyorum
acı döner gelir karması var.

halk tabiriyle "bulup da bunama sendromu" diyoruz biz buna
benim eşim tam da sizin davrandığınız gb davranıyordu bana sevgiliyken, en sonunda ayrıldık ve kararlı şekilde herşeyini sildim, 1 aydan fazla ulaşamadı bana,
sonra ne oldu paşa paşa yana döne geldi,
şimdi çok iyiyiz tabi ama sizin örnekte nasıl olur sonuç bilemem,
kimse karşısındakini bu derece bunaltmamalı,
herkes sevilmek ister
bu şekilde davranmak neden??

Hata yapmışsın önemli olan hatayı düzeltmek için bir şeyler yapman . İlk önce söz vermişsin sonra vazgeçmişsin . Kişilerin arasındaki güven bağı çok önemli. Yüzügü kendin geri ver en azından .Dürüstçe korkularını anlat .Belki herşey yoluna girer yeniden . Bir şans iste o şansı vermese bile sen en azından ben denedim deme fırsatını yakalarsın .

Ne icin agliyorsun?? Senin egonla ugrasacak hali yok guzelim.pasa pasa gonderr yuzugu guzelimm gecms olsn

Butun iletisim yollarini engellediyse ve 2.5 aydir haber alamiyorsan, maalesef bu is bitmis gibi duruyor. Yanina gitmek kar eder mi bilmiyorum. Su durumda en dogru olan yuzugu hemen geri yollamak.
bende bu adam gıbı bısey yasadım tam 9 ay ortadan kaybolduum no hersey degıstım ama affettım sonra ne oldu aynı hatayı yaptı sız de basırısrsanız aynı hataları tekrarlarsınız adam gene ayrılır. cunku gercekten pısman oldugunuz kanısuna yazdıklarınızdan ulaşamadm hala hesap pesındesınız

Hayatı kendi egonuzun çevresinde gördüğünüz sürece asla elinizdekilerle mutlu olamazsınız. Bu da kanıtı.
Bırakın adam biraz rahatlasın, kafasını dinlesin. Bu şekilde olmaz
Oda bir ana evladı. Onun da duyguları var
Kimse çekmek zorunda değil. Bana kalsa asla dönmesin sana
Çünkü sizin gibi bir arkadaşım var asla değişemiyorsunuz

Herkes sizi sevsin, etrafında pervane olsun istiyorsunuz
Bir de ayrılınca üzülmesinden zevk almışsınız
Hastalıklı düşünceler

Buyüzüğü şu an başkasına vermesin gerekirse aylarca süründürsün. Bu kelimeleri o bana ederdi ne oluyor bana inanamıyorum...

gerçekten haketmişsin
yıllarca şımarıklık etmişsin
adama tak etmiş demekki
bu saatten sonar adam yeniden dönsede yine gider bence
bir kere seni bırakmaya cesaret etmiş
,artık onun için herşey daha kolay
üzgünüm ama gerçekten haketmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…