- Konu Sahibi WandeAmond
-
bence evlilik kararını askıya al, sevmiyorsun gibi geldi, seven insan senin gibi davranmaz.sen onun senin peşinde koşmasını seviyorsun sanki ve kariyerliişini, ve yalvarmalarını....kusura bakma da ben böyle hissettim, yanlış da olabilir...Hakkınızda hayırlısıSelam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.
Bundan 4 yıl önceydi Üniversitede tanışmıştık. Benden 1 sınıf öndeydi. Ben 3. sınıftayken o son sınıftaydı. Bir şekilde beni görmüş o zamanlar. Görüşmek istedi beni sevdiğini söyledi. Ben tersledim. 6 ay boyunca böyle devam etti. Daha sonra o mezun oldu. Güzel bir yerde işe başladı. Bir şekilde sosyal medyadan görüşmeye başladık bu şekilde 1 yıl sürdü. Bu 1 yıl süre içersinde arada beni görmeye gelirdi. Ama ben derslerim dolayısıyla pek yüz vermedim. Nitekim 1 yıl sonra şehir ismi vermeyeceğim doğuda bir şehre hemşire olarak atandım. Bir ilişkiye başladık. Bulunduğum şehre ayda bir beni görmeye gelirdi. Benimle evlenmek istedi. Ben ise bir türlü yanaşmadım. Böyle aylık gelmelerle 1 seneyi daha geçirdik. Yine bir gün gelip gitmelerin çok yorucu olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde ben onun yanına gitmektense ayrılmayı tercih ettim. 6 ay öyle geçti. Ama o beni çok seviyordu. O kadar ki anlatamam. Daha sonra çalıştığı firmanın bulunduğum ilde satış temsilciliği açması için ikna etmiş. Burada da bayi açtılar. Benim reddettiğim adam benim için bulunduğum şehre geldi. Benimle tekrar görüşmek istedi. Çok sevdiğini bensiz yapamadığını söyledi. Başta yine reddettim sonra bir şekilde yine oldu görüşmeye başladık sevgili olduk. Hep yan yanaydık. Çok mutluydum da o da öyle. Ama ah ben yok muyum ben. Bana evlilik teklifi etti Mayıs Çok güzel bir organizasyon yapmış. Güzel de bir tektaş almış. Kabul ettim. Sonrasına çok kızacaksınız ama ben ahhh ahhh. Daha sonra yaz aylarında burada işler durgunlaştığı için tekrar istanbul'a çağırdılar sadece yazın orada olacaktı kışın yine burada. Bu arada nişan yapmak istiordu ama ben işin içine ettim afedersiniz. Yine evlilik fikri korkutucu geldi tuttum ayrılmak istediğimi söyledim. (Ki daha önce onun söylediğine göre en az 5 kere söylemişim) Biraz da ayrılacam dediğinde etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu. Yine defalarca dil döktü yapma dedi evlenelim dedi. Ben hayır hayır. Aradan 3 ay geçti. Çalıştığı bayi kapanmış. İstanbula kalıcı olarak geri dönmüş. Ben hala bunlar blöftür diye kendimi avuturken, aldığı tektaşı geri istediği an aklım başıma geldi. Ben onu cidden çok seviyorum. Yarın yüzüğümü yollayacağım, ama çok kötüyüm. Annem kalıyor yanımda o bile farkında 1 haftadır yemek içmek gelmiyor içimden. Bana bir fikir verin nasıl düzeltebilirim. Ne olur yargılamadan cevaplarınızı bekliyorum.
Selam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.
Bundan 4 yıl önceydi Üniversitede tanışmıştık. Benden 1 sınıf öndeydi. Ben 3. sınıftayken o son sınıftaydı. Bir şekilde beni görmüş o zamanlar. Görüşmek istedi beni sevdiğini söyledi. Ben tersledim. 6 ay boyunca böyle devam etti. Daha sonra o mezun oldu. Güzel bir yerde işe başladı. Bir şekilde sosyal medyadan görüşmeye başladık bu şekilde 1 yıl sürdü. Bu 1 yıl süre içersinde arada beni görmeye gelirdi. Ama ben derslerim dolayısıyla pek yüz vermedim. Nitekim 1 yıl sonra şehir ismi vermeyeceğim doğuda bir şehre hemşire olarak atandım. Bir ilişkiye başladık. Bulunduğum şehre ayda bir beni görmeye gelirdi. Benimle evlenmek istedi. Ben ise bir türlü yanaşmadım. Böyle aylık gelmelerle 1 seneyi daha geçirdik. Yine bir gün gelip gitmelerin çok yorucu olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde ben onun yanına gitmektense ayrılmayı tercih ettim. 6 ay öyle geçti. Ama o beni çok seviyordu. O kadar ki anlatamam. Daha sonra çalıştığı firmanın bulunduğum ilde satış temsilciliği açması için ikna etmiş. Burada da bayi açtılar. Benim reddettiğim adam benim için bulunduğum şehre geldi. Benimle tekrar görüşmek istedi. Çok sevdiğini bensiz yapamadığını söyledi. Başta yine reddettim sonra bir şekilde yine oldu görüşmeye başladık sevgili olduk. Hep yan yanaydık. Çok mutluydum da o da öyle. Ama ah ben yok muyum ben. Bana evlilik teklifi etti Mayıs Çok güzel bir organizasyon yapmış. Güzel de bir tektaş almış. Kabul ettim. Sonrasına çok kızacaksınız ama ben ahhh ahhh. Daha sonra yaz aylarında burada işler durgunlaştığı için tekrar istanbul'a çağırdılar sadece yazın orada olacaktı kışın yine burada. Bu arada nişan yapmak istiordu ama ben işin içine ettim afedersiniz. Yine evlilik fikri korkutucu geldi tuttum ayrılmak istediğimi söyledim. (Ki daha önce onun söylediğine göre en az 5 kere söylemişim) Biraz da ayrılacam dediğinde etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu. Yine defalarca dil döktü yapma dedi evlenelim dedi. Ben hayır hayır. Aradan 3 ay geçti. Çalıştığı bayi kapanmış. İstanbula kalıcı olarak geri dönmüş. Ben hala bunlar blöftür diye kendimi avuturken, aldığı tektaşı geri istediği an aklım başıma geldi. Ben onu cidden çok seviyorum. Yarın yüzüğümü yollayacağım, ama çok kötüyüm. Annem kalıyor yanımda o bile farkında 1 haftadır yemek içmek gelmiyor içimden. Bana bir fikir verin nasıl düzeltebilirim. Ne olur yargılamadan cevaplarınızı bekliyorum.
İnş size geri dönmez
dünden beri nedense yeni katılımcılar ve FAKE konuları çoğaldı!!!
Seviyorum. Ben de yeni fark ettim. Sadece ne yaparsam yapayım ayrılmaması düzeltmeye çalışması beni sarhoş etmiş. Şimdi kafama yeni dank etti
Aldığı tektaşı geri isteyene kadar herşey iyiydi de para işte insanın kafasını karıştırabiliyor. Ayrılsanızda sana alınmış bir hediyeyi geri istemekte nesi? Buna takıldım böyle şeylere hiç gelemem deSelam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.
Aldığı tektaşı geri isteyene kadar herşey iyiydi de para işte insanın kafasını karıştırabiliyor. Ayrılsanızda sana alınmış bir hediyeyi geri istemekte nesi? Buna takıldım böyle şeylere hiç gelemem de
Senin takılmadığının farkındayım canım mesele parasal değeri olan birşeyi geri istenesi ben şahsen hediye ettiğim bişeyi geri isteyemem. Bi keresinde eski erkek arkadaşımla para mevzusu olmuştu o zaman işsizdim zar zor geçici bir iş bulup para biriktirip ona geri göndermiştim.Evlenmem için aldı e evlenmiyorsam geri vermem gerekir. Benim takıldığım nokta bu değil. Ben olsam ben de isterdim.
Senin takılmadığının farkındayım canım mesele parasal değeri olan birşeyi geri istenesi ben şahsen hediye ettiğim bişeyi geri isteyemem. Bi keresinde eski erkek arkadaşımla para mevzusu olmuştu o zaman işsizdim zar zor geçici bir iş bulup para biriktirip ona geri göndermiştim.
Para meselesini hiç dert etmez. Aldığı onlarca hediye var hiçbirini istemedi. Ama bunu evlenmem için almıştı. Az bir meblağ da değil 3500 e almış. İşte en çok takıldığım nokta da bu. Parası için dahi istemezdi. Asıl isteme sebebinin satıp yeni yüzük alıp başkasına vermek olabileceği düşüncesi benim içimi yangın yerine çeviren
Buyüzüğü şu an başkasına vermesin gerekirse aylarca süründürsün. Bu kelimeleri o bana ederdi ne oluyor bana inanamıyorum...
Ewt üzülmeni istemem ama bende başkasına vermek için istediğini düşündümPara meselesini hiç dert etmez. Aldığı onlarca hediye var hiçbirini istemedi. Ama bunu evlenmem için almıştı. Az bir meblağ da değil 3500 e almış. İşte en çok takıldığım nokta da bu. Parası için dahi istemezdi. Asıl isteme sebebinin satıp yeni yüzük alıp başkasına vermek olabileceği düşüncesi benim içimi yangın yerine çeviren
madem bu kadar seviyosunuz ve pişmansınız o zaman kendinize bir şans verin; gidin yanına konuşun yüzyüze.
isterse yüzüğü ömür boyu çıkarmamak üzere tekrar parmağınıza takacağınızı anlatın.
samimi duygularınızla konuşun, seviyosa dayanamaz zaten; ha başkasını bulduysa da yapacak bişey yok.
ben olsam vakit kaybetmeden atlar giderdim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?