Ah ben.. Ahh benn

Pişmanlığınızı anlıyorum ama bence sabrını çok denemişsiniz. Sizi kazanmak için elinden geleni yapmış ama siz hep elinizle itmişsiniz.. Çoook büyük bir şey yapmanız lazım ki aranızdaki tüm bu olanları ona unutturabilin

bence evlilik kararını askıya al, sevmiyorsun gibi geldi, seven insan senin gibi davranmaz.sen onun senin peşinde koşmasını seviyorsun sanki ve kariyerliişini, ve yalvarmalarını....kusura bakma da ben böyle hissettim, yanlış da olabilir...Hakkınızda hayırlısı

İnş size geri dönmez

dünden beri nedense yeni katılımcılar ve FAKE konuları çoğaldı!!!

Konunun başlığını ilk sayfayı okuyup sonra yazılanları okumayıp da buraya fake konu diye gelmeyin. Fake konu fake konu. Ne diye böyle bir fake konu açayım ben. Orada aksettirmek istediklerimi tam anlatamadım ama devamında ne denildiyse cevap yazdım. Böyle fake konu olduğu mu görülmüş. Saçmalamayın

Seviyorum. Ben de yeni fark ettim. Sadece ne yaparsam yapayım ayrılmaması düzeltmeye çalışması beni sarhoş etmiş. Şimdi kafama yeni dank etti

sevmiyorsun. sevseydin yanındayken kıymetini bilirdin kaybettiğinde değil. senin sevgi dediğin sadece onun gibi birisinin yanında bulunmasının hoşuna gitmesi
kısaca bu sonu hak etmişsin

Aldığı tektaşı geri isteyene kadar herşey iyiydi de para işte insanın kafasını karıştırabiliyor. Ayrılsanızda sana alınmış bir hediyeyi geri istemekte nesi? Buna takıldım böyle şeylere hiç gelemem de

Ayrıca ben olsam bende tüm yaptıklarıma rağmen şımarık çocuk gibi davranan bir kızın beni sevmediğini düşünürdüm. Gerçekten onu sevdiğin için mi yoksa bu davranışını kendine yediremediğin için mi onu istiyorsun bunu bir sorgula

Evlenmem için aldı e evlenmiyorsam geri vermem gerekir. Benim takıldığım nokta bu değil. Ben olsam ben de isterdim.

Evlenmem için aldı e evlenmiyorsam geri vermem gerekir. Benim takıldığım nokta bu değil. Ben olsam ben de isterdim.
Senin takılmadığının farkındayım canım mesele parasal değeri olan birşeyi geri istenesi ben şahsen hediye ettiğim bişeyi geri isteyemem. Bi keresinde eski erkek arkadaşımla para mevzusu olmuştu o zaman işsizdim zar zor geçici bir iş bulup para biriktirip ona geri göndermiştim.

canimm senn cevrende pervane olmasi seni mutlu eden yoksa onu sevdgnden degil..yani bugun gelse 1 ay snra yine ayni seyler olucak..bi anda hayatndan yok oldgu icin sevdgini saniyosun belkide cnku alismissn adamin ilgisine..bunun gbi bsey basima gelmisti tahmn ediyrmm hislerini..bnce birak inceldgi yerden kopsun.o da boyle sallantida nereye kdr devm edecekki.kendne bi hayat kursun sen oyle....

Para meselesini hiç dert etmez. Aldığı onlarca hediye var hiçbirini istemedi. Ama bunu evlenmem için almıştı. Az bir meblağ da değil 3500 e almış. İşte en çok takıldığım nokta da bu. Parası için dahi istemezdi. Asıl isteme sebebinin satıp yeni yüzük alıp başkasına vermek olabileceği düşüncesi benim içimi yangın yerine çeviren

madem bu kadar seviyosunuz ve pişmansınız o zaman kendinize bir şans verin; gidin yanına konuşun yüzyüze.
isterse yüzüğü ömür boyu çıkarmamak üzere tekrar parmağınıza takacağınızı anlatın.
samimi duygularınızla konuşun, seviyosa dayanamaz zaten; ha başkasını bulduysa da yapacak bişey yok.
ben olsam vakit kaybetmeden atlar giderdim yanına

Buyüzüğü şu an başkasına vermesin gerekirse aylarca süründürsün. Bu kelimeleri o bana ederdi ne oluyor bana inanamıyorum...

ben de ilk ilişkimde yaşamıştım bizimki daha kavgalıydı tabi ne zaman ilgi göstersem şımarır beni üzer ağlatırdı ben düzeltmeye normal bir ilşki yaşamaya çalıştıkça popsu havalarda gezerdi Allah'ın belası hiç unutmam o günleri gecelerce ağlardım ulaşamazdım veya sevgisizlik diz boyu ulaşsam bile. sonra ben kızardım buna hiç umursamazdım telefonlarını açmayınca kızdığımı belli edinc epeşimde köpek olmalar.. ne zaman onu süründürsem aklı başına gelir sevmekten bi hal olur peşimde dolanırdı. sen de onun gibisin o sana gelse eskisi gibi olsanız yine ona pislikmiş gibi davranacaksın bırak hak ettiği insanı bulsun. bu kadar sene psikolojisinde yeterince yara açmışsındır zaten bu zarar yeter ona

Ewt üzülmeni istemem ama bende başkasına vermek için istediğini düşündüm allah a dua et hayırlısı olsun hakkında

Önce başkasına mı verecek yoksa vermeyecekmi araştırıp öyle gitmek lazım değil mi? Onu gittiğimde başka kızla görürsem bittiğimin resmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…