- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Aaaaa Ocak başında açtığınız konu bu: Kararsızlık
Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Biz de ciddili yorum yaptık.
Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Biz de ciddili yorum yaptık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya derdinde bumu Allah aşkına adam zaten bakire değilsin diye keyfini çıkarsa bu durumun ve evlilik gözüyle bakmasa daha mı iyi olurdu ? Keşke bütün erkekler öyle olsa.Hayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum
Bakire olmadığımı dile getirmiyor ki hiç söylemedi ayrıca ben 32 yaşındayım bakire olma ihtimalim var mı basıma kakacaksa çekip gitsin sanki hatalıymışım gibiBir iki dokun bu beylik lafları hiç olur
Ayrıca şimdiden bu tarz konuşuyorsa bakire olmadığını dile getirip duruyorsa ve evlenmeden dokunmam bize yakışmaz zihniyetindeyse ilerde bu durumunu başına kakabilir yüksek ihtimal
Neden ki 32 yaşına girince bakirelik yok mu oluyor kendiliğinden?Bakire olmadığımı dile getirmiyor ki hiç söylemedi ayrıca ben 32 yaşındayım bakire olma ihtimalim var mı basıma kakacaksa çekip gitsin sanki hatalıymışım gibi
Bakire olmadığımı dile getirmiyor ki hiç söylemedi ayrıca ben 32 yaşındayım bakire olma ihtimalim var mı basıma kakacaksa çekip gitsin sanki hatalıymışım gibi
Ben bu konuda aynı fikirde değilim onunlaNeden ki 32 yaşına girince bakirelik yok mu oluyor kendiliğinden?
Ayrıca kendin yazmışsın yapmışsın bir hata artık evlenene kadar yapmanı istemiyorum demiş bu ne demek? Basbaya açık ne dediği
Neden rahatsız etti ben bunu anlayamadımKonunun gerçekliğinden şüphe ettiğim için yorum yapmaycağım ama yazdığınız şey çok rahatısız etti. Ne demek 32 yaşındayım bakire olma ihtimalim var mı?
Onun bundan haberi var mı?Ben bu konuda aynı fikirde değilim onunla
Ben onun itip kalabileceği Beni geçmişimle vurabileceği bir insan değilim insan geçmişiyle ancak pişman olduğunda vurulurOnun bundan haberi var mı?
Adam herşeyin farkında ve yarın birgün yüzüne vurması çok olası
Neden kalsın ki ne zorunluluğu olur böyle bir durumdaÇok özür dilerim bunu söylediğim için ama sizinle evlenmeyi düşünmüyor biriyle olmuşsunuz ben de olsam evlenmek zorunda kalır miyim diye korkuyor bence
Neden rahatsız etti ben bunu anlayamadım