- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
- Konu Sahibi misscoffee
-
Çağırma !
Ortada ilişki diye bir şey olmayacak ki zaten ama siz üzüleceksiniz bak içten içe kırgınlık olacak.
2 gün sevgili misali takılıp sonrasında bir hiç olacak.
Hatta belki ayrıldığını varsaydığınız sevgilisiyle ertesi gün el ele bile görebilirsiniz.
Onun yerine arkadaşlarınız çağırın kafa dağıtın daha iyi.
Böyle bir şey anı olarak bile kalmasın aklınızda.
Bence çağır nolcak ki herşey olacağına varır. Şu dünyada yaptığımız herşey çok mantıklı ya da kesinlikle yapılması gerekenler olmayabiliyo gayet. Ne senin sevgilin var ne de onun ve özlemişsin bence sorun yok :)
Sen şuna..onu hala unutamadım..desene canım..
Aldatılararak bitmiş bir ilişkinin ardından, o adamla hala aynı evde olmak istemen bence hala aklının onda olduğu anlama gelir..
Bence şunu yap, onu eve çağır kabul ederse..şu an birlikte olduğu kızı da aldatacağı anlamına gelir ki, o zaman adamın hala aldatma eğiliminde olduğunu anlayarak belki soğursun...
Aksi takdirde aklın onda kalmaya devam edecek..
Haaa bu arada, ..arada arar konuşuruz..demişsin..Sen istemesen arayamaz kusurabakma..
canım her türlü saçma olur çağırman ...sonrada bişeyler geçer aranızda buraya ben şimdi napacam diye bi konu açarsın!!!
Bana kalirsa takinti ama görünce ozleminiz vs gitmeyecek çünkü bi özlem yok bence arkadaslarinizi cagirin arkadaslarinizla kiz partisi yapin
İşte onu görüp "aman bumuydu be!" demeyi o kadar istiyorum ki.
Tek korkum tam tersi olması :)
Kızlar patisini yapıcaz canım,
bu üstüne tatlı niyetine
Şaka tabi o kadar edepsiz değilim
takıntı olsa ne olur olmasa ne olur..
kendınızce herşeyı goze almışsınız..
oyle canımın ıstedıgını yapayım demekle hayat gecer mı...
sıkmak ne demek...
gerekırse canımızı sıkacagız..
aglayacagız..
ınsanı ınsan yapan ..
yapamadıklarınızı yapmak mıdır..
yapamadıklarımızı yapmak ıcın..
aklın onde olması gerek..
eger aklınımızı akıllı yonde kullanamazsak..
gun gelır kendımızden nefret eder hale gelırız..
tek kendımızle kalmaz ..
sevdıklerımızıde uzer kırarız..
sıralamalar uzar gıder ..
sonuc facıa olur derım ben..
Ben de gurur ve egodan dolayı çok şey yaşayamamış biriyim. Uzun zamandır ise milletin doğrularına değil kendi doğrularıma göre yaşıyorum.
Herkes ne laflar etti durdu, yapma etmeler havada uçuştu. Ama Gittim erkek arkadaşımla ayrı eve çıktım. Hata olup olmaması önemli değil, şuan pişmanlık yaşayıp yaşamamam da. Eğer sırf yanlış olduğunu düşündüğüm için istediğim birşeyi yapmasaydım, işte o zaman pişman olurdum.
Şuan sen de bilmiyorsun ona karşı hissettiğin şeyin ne olduğunu. çağırmazsan da bilemeyeceksin.
Şimdi çağırmazsan, önündeki ilk fırsatta yine aklına o gelecek, acaba deyip duracaksın.
İkinizin de sevgilisi yok, ortada yanlış bir durum yok. Çağır gelsin, gider özlemini.
Sonra bi süre kendinle baş başa kal, tart kendini. Seviyor muymuşsun, yoksa takıntı mıymış? Hala onu istiyormusun, yoksa hevesin geçti mi? Şimdi sana eğer aşıksan adamla devam et demicem tabiki, ortada bi şerefsizlik var.. ama en azından hissettiğin şeyin ne olduğunu bilmen gerektiğini düşünüyorum.
Son bir kez sarılamamanın verdiği acıyı çok iyi bien biri olarak konuşuyorum.
Çağırırsan pişman olacaksın, çağırmazsan daha çok pişman olacaksın.
kendine böyle bi durumu yakıştırabiliyo musun seni aldattığında çektiğin acıları hatırla. Ateşle barut akadaşlarında dediği gibi bi arada durmaz. Emin ol çok pişman olursun. Ayrılmış ilişki yok diyosun ama bilemezsin ki. He vazgeçemiyorum diyosan o zaman biraz bekle zaman ver başkası yoksa gerçekten hayatında sensiz yapamıyosa affedebilirsen affeder ilişkini devam ettirirsin.
Bana kalirsa evde olmak yerine bi kafede olun iki turlude hasarsiz cikin
duygularınızın oyunu. yani hayır.
şuan alışkanlık var gittiğinde üzülmem sanıyorsunuz ama yaşadıktan sonra üzülürsünüz.. hatta çok sonraları saçmalamışım diyebilirsiniz.
yarım kalmışlık varsa doğaldır.
acısa bile hata olsa bile ben böyle bir şey yapmadan bunu net olarak anlayamam diyor böyle hissediyorsanız yapın. çünkü bazı şeyleri böyle anlayabiliyoruz hayatta.. böyle oturuyor yerine bir şeyler...
ama bence, aldatan birinin yüzüne bakmaya bile değmez... yani olmaması gereken kişidir.
Evet doğru olan bu belkide.
Ama ben onunla tekrar bir ilişkiye başlarsam yine aldatılırım.
Yapısı bu çünkü.
Bu kalıpta bir adam ve malesef ki zamanında gittim ona bağlandım.
Tekrar başa dönmek istemiyorum.
Sadece içimdeki bu özlem yada takıntı bitsin diye görmek istemiştim.
yine canın çok acıycak çağıırsan hatta daha da çok ben bunun ne iğrenç bi isan olduğunu bildiğim halde nasıl kendime bu saygısızlığı yaptım diceksin o her şeyden acı bır bende yaptım benzer hatayı telefonda özlediğim için konuşararak devam etmiycez ama bu son olsun konuşalım dedim aldatılmamıştım ama yalanları yüzünden bitti yalan söyliyen insan belkide onuda yapmıştıştır bilemem. 14 şubat 2006 konuşmaya başladığımız gündü bu gecelik konuşalım dedim ve benden bişeyler saklıyodu bunun farkındaydım. Ve ben onun yüzünden intihar ettim peki o ne yaptı biliyo musun ben hastanede ne olcağım belli değilken facede twiterda paylaşılar yaptı. konumu okuyabilirsin. yani arkadaşım bi anlık nefsine gafletine yenilipte kendine daha acı günler ekme. o karakterdeki kişi özlemeye bile değmez elefonlarınada bakma numaranı değiştir hatta.
intihar mı ettin, ah keşke yapmasaydın.
Ve onun yaptığına bak ben okurken sinir oldum.
Hiç aramadı mı peki sonrasında
Merak ettim, konuna bakıyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?