Ah bu "ben" kendimi nerelerden atsam?

Bu açıdan düşünmemiştim.
Bu canımı yakar mı hiç bilmiyorum.
Aldatılmaktan daha çok acıtmaz sanırım.
Bir kemik aynı yerden 2 defa kırılmazmış ya,
Üstelik bu sefer kendi isteğimle çağırıp, aklımda bir ilişki olmadan,
sadece özlediğim ve görmek istediğim için çağırmış olucam.
Ama yine de okurken bile sinirim bozuldu.
Öldüreyim ben bunu en iyisi ya en temizi valla

Yakın arkadaşım benimle kalıcak zaten.
Eski sevgilimi çağırma isteğim sadece özlem.
Belkide ukte kalmasıdır içimde.
Hislerim öyle garipki, bende anlayamıyorum amacımı.

O kadar katı tabularım var ki.
Cinsellikle alakalı değil bu.
Tamamen kendi içimde hissettiğim duygularla ilgili.
Ve yoruldum artık mantıklı davranmaktan, yüzleşmek istiyorum bununla.

Olumlu yaklaşan 2. kişisin :)

Bence ayni kemik ayni yerden 2 defa kirilir ama çok daha acili ve dönüşsüz olur...

E unutamadım zaten yahu.
Sadece eskisi kadar canım yanmıyor.
Düşünüp düşünüp kendimi yemiyorum.
Onu aştım.

Birlikte olduğu bir kız yok şuan, tabi tekrar barışabilirler orasını bilemiyorum.
Ben istemesem arar, aradı, arıyor.
Ha hattımı değiştirmedim ve terslemek, bağırmakta olsa yaptığım cvp verdim, evet.

canım her türlü saçma olur çağırman ...sonrada bişeyler geçer aranızda buraya ben şimdi napacam diye bi konu açarsın!!!

O konuda bir takıntım yok. Kendi değer yargılarıma göre yaşıyorum.
Yani "napacam ben şimdi" diye konu açacak biri değilim.

Ama saçma olduğu konusunda haklısın.

Bana kalirsa takinti ama görünce ozleminiz vs gitmeyecek çünkü bi özlem yok bence arkadaslarinizi cagirin arkadaslarinizla kiz partisi yapin

İşte onu görüp "aman bumuydu be!" demeyi o kadar istiyorum ki.
Tek korkum tam tersi olması :)
Kızlar partisini yapıcaz canım,
bu üstüne tatlı niyetine

Şaka tabi o kadar edepsiz değilim

Son düzenleme:
kendine böyle bi durumu yakıştırabiliyo musun seni aldattığında çektiğin acıları hatırla. Ateşle barut akadaşlarında dediği gibi bi arada durmaz. Emin ol çok pişman olursun. Ayrılmış ilişki yok diyosun ama bilemezsin ki. He vazgeçemiyorum diyosan o zaman biraz bekle zaman ver başkası yoksa gerçekten hayatında sensiz yapamıyosa affedebilirsen affeder ilişkini devam ettirirsin.

duygularınızın oyunu. yani hayır.
şuan alışkanlık var gittiğinde üzülmem sanıyorsunuz ama yaşadıktan sonra üzülürsünüz.. hatta çok sonraları saçmalamışım diyebilirsiniz.
yarım kalmışlık varsa doğaldır.
acısa bile hata olsa bile ben böyle bir şey yapmadan bunu net olarak anlayamam diyor böyle hissediyorsanız yapın. çünkü bazı şeyleri böyle anlayabiliyoruz hayatta.. böyle oturuyor yerine bir şeyler...
ama bence, aldatan birinin yüzüne bakmaya bile değmez... yani olmaması gereken kişidir.

Bu sözüne katılmamak elde değil.
Aslında bende biliyorum saçma ve yanlış göründüğünü.
Bana da öyle geliyor bir yandan zaten
Ama yapmazsam da içimde kalıcak gibi geliyor.
Tüm ısrarlarına rağmen 1 kere bile görüşmedim onunla.
Çünkü doğru olan oydu.
Ama şuan bu doğrular beni yoruyor.
Belkide doğru yaptığım tek şeydi.
Şimdi de onu mahvetmek istiyorum.

Aslında bende ondan ayrıldığımdan beri kendi ahlak kurallarımla yaşamaya başladım biliyomusun :)
Ona öyle tabular sunmuştum ki, her anlamda.
Sonra bir ayrıldım, onunla yaptığım herşeyin tersini yapmaya başladım.
Öyle yakmıştı canımı, onunla olan herşey yanlış geliyordu.

Bence her insan kendi yargılarını oluşturmalı.
Sonunda "üzülmem" dediği, kendinden emin olduğu şeylere kendisi karar vermeli.
Toplum baskısından, erkek egemenliğinden hep nefret ettim.
O yüzden sevdiğin bir insanla ayrı eve çıkmanda sorun görmüyorum ben.
Birgün birini gerçekten tekrar seversem, daha iyi tanımak için bir süre aynı eve yaşamayı bende düşünebilirm.

Bu arada bende senin gibi düşünüyorum şuan.
Çağırsam pişman olucam ama çağırmassam daha da pişman olucam gibi geliyor.
1 buçuk yılda geçmediyse, kaç yılda geçer k, bu içimde ki.
Görünce geçicek gibi geliyor bana da.

Son düzenleme:

Evet doğru olan bu belkide.
Ama ben onunla tekrar bir ilişkiye başlarsam yine aldatılırım.
Yapısı bu çünkü.
Bu kalıpta bir adam ve malesef ki zamanında gittim ona bağlandım.
Tekrar başa dönmek istemiyorum.
Sadece içimdeki bu özlem yada takıntı bitsin diye görmek istemiştim.

Bana kalirsa evde olmak yerine bi kafede olun iki turlude hasarsiz cikin

Ayrı şehirlerde olduğumuz için cafede görüşüp gitmesi zor olur.
Aslında daha önce geldi.
Şuan gelirmi ki.
Birde 2 saat görebilmiş olucam en fazla.
Ama yinede mantıklı geldi banada bu.

Çok çabaladım görüşmemek için, görüşmedim de.
Çünkü o zamanlar eğer görürsem kötü olurum gibi geliyordu.
Ama şuan gelmiyor, aksine tamamen biticek gibi geliyor içimde.
1 buçuk yıldır bitmediyse, başka türlü nasıl bitebilir bilmiyorum.
Aklıma gelen tek çare bu oldu.
Hatta görüştükten sonra hattımı değiştiricem.
Tamamen bitiricem onu.
Ondan sonraki ilişkilerimde öyle hatalar yaptımki.
Yapmaya da devam ediyorum.
Sanki onunla hesaplaşsam, düzelecekmişim gibi geliyor.
Yada kendimi kandırıyorum belki.
Nasıl anlayabilirim ki bunu?

yine canın çok acıycak çağıırsan hatta daha da çok ben bunun ne iğrenç bi isan olduğunu bildiğim halde nasıl kendime bu saygısızlığı yaptım diceksin o her şeyden acı bır bende yaptım benzer hatayı telefonda özlediğim için konuşararak devam etmiycez ama bu son olsun konuşalım dedim aldatılmamıştım ama yalanları yüzünden bitti yalan söyliyen insan belkide onuda yapmıştıştır bilemem. 14 şubat 2006 konuşmaya başladığımız gündü bu gecelik konuşalım dedim ve benden bişeyler saklıyodu bunun farkındaydım. Ve ben onun yüzünden intihar ettim peki o ne yaptı biliyo musun ben hastanede ne olcağım belli değilken facede twiterda paylaşılar yaptı. konumu okuyabilirsin. yani arkadaşım bi anlık nefsine gafletine yenilipte kendine daha acı günler ekme. o karakterdeki kişi özlemeye bile değmez elefonlarınada bakma numaranı değiştir hatta.

intihar mı ettin, ah keşke yapmasaydın.
Ve onun yaptığına bak ben okurken sinir oldum.
Hiç aramadı mı peki sonrasında
Merak ettim, konuna bakıyorum hemen.

Kendi keyfin icin cocugu kullanacaksin yani ben cagriyim gelsin gulsun ben sevineyim sonrada yollayim gitsin umut vermis olursun karsindaki oyuncak degil... zaten hem sevgili olmak istemeyip hem cagirmak istemen cok sacma ve gereksiz

bi arkadaşımın yaşadığı duruma benziyor seninki.. o da ayrıldıktan sonra görüşmedi içindekileri dökemedi o kişiye yıllar geçti hala unutamadı en sonunda görüştü içinde aklında kalan her şeyi döktü ona ve rahatladı.. senin de ihtiyacın olan bu bence.. bize bunu neden yaptın deyip ona kızmak bağırmak sonra olanları bir an olsun unutup eski günlerinizdeki gibi ona sarılmak onu öpmek yani kısaca içinden gelenleri yapmak sonra da yoluna devam etmek istiyorsun.. eğer çok istiyorsan yap çünkü ilerde bunu yapmadığın için sürekli pişman olmak daha kötü olur senin için.. ve görüştükten sonra belki onu artık eskisi gibi sevmediğini anlar gönül rahatlığıyla devam edersin hayatına..

intihar mı ettin, ah keşke yapmasaydın.
Ve onun yaptığına bak ben okurken sinir oldum.
Hiç aramadı mı peki sonrasında
Merak ettim, konuna bakıyorum hemen.

aradı ve çıkıp gelmediği fcede dolaştığı gibi açar açmaz aşkım beni bekle abin aramamı istemedi bütün yolları kapat dedi biz biaraya gelicez dedi utanmadan. hala bile inandım biiyomusun ama içimdeki şüpheyi yüzüne vurdum zoruna gitti beyefendinin o zaman çark etti sinirle benim suçladığım şeyleri doğruladı ozman ben bilmiyodum ama facede twitteda ne yaptığını facedeki ni 2 dün sonra öğrendim twiterda yediği haltlarıda 5 martta .hala bana seni bekliycem kimse olmıycak derken önüne gelen kıza yazmış.ve ben buna varya aşık bile değildim sırf beni çok seviyo diye defalarca şans verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…