Ah bu "ben" kendimi nerelerden atsam?

Canım illa ki görüşmek istiyorsan çık 1-2 saat dışarıda görüş.

Ama eve gelmesi bikaç gün birlikte kalmanız 1,5 yıl önceki eski sevgili için uygun bir durum değil.

O günleriniz güzel geçer ama sonrasında pişman olursun,üzülürsün.

Yine de en doğru kararı sen verirsin

umarım :)
Aslında takıntı yaptığımın farkındayım bende.
Sanırım görüşmemek en iyisi olacak.

"Geniş mezhep" kişiye göre değişen bir olgu olduğundan,
evet senin zihniyetine göre öyle olabilirim.
O zaman bana göre de sen bayağı dar kafalıymışsın.

İstediğin yorum bumuydu yani?

beni aldatan adamı annemin yokluğunu fırsat bilip evime alarak geniş mezhepli olmaktansa, ahlak, edep, gurur, akıl, fikir olgularını hayatıma ışık edinerek senin gibiler tarafından dar kafalı olarak anılmayı tercih ederim..

Aslında çirkefleşecek son insan diyebilirim.
Yani zamanında onca hakaretime, dışlayışıma rağmen yapmadıysa artık hiç yapmaz sanırım.
Ben küfür ederken, tek cevabı "lütfen böyle konuşma" olan biri.

Eve çağırdığımda muhtemelen 1 2 kızıp sonra dayanamayıp sarılıcam.
Biliyorum huyumu da.
Umut konusunda onunda beni geri istediğini sanmıyorum zaten artık.
Sadece oda genelde özler ve görüşmek isterdi ben kabul etmezdim.

Tabi şu ayrıntıda var; genelde sevgilisi varken beni arardı.
Yani o değişmedi ve değişmez.
Sadece beni aldattığı için çektiğim o acıyı, dayanma gücümü bir kenara bırakmak istedim.
1 buçuk yıldır o kadar ittim ki onu sırf doğru diye.
Yine affedemem ama sadece görmek istemiştim.

O zaman sana ahlak, edep, gurur, akıl, fikirli olgularla dolu bir hayat diliyorum.
Tabi olgular kişiden kişiye değiştiğinden,
Kendi zihniyetine göre yaşamaya devam et.
Bende öyle yapıyorum zaten.

Yalnız biraz daha zorlarsan bende çirkinleşicem.
Burda kapansın bence.

Aslında dahada bağlanıcağımı düşünmüyorum.
Beni tanıyorsun az çok, inadımla bağlanmayıda önleyebilirim
1 buçuk yıldır hiç görüşmek istemediğim adamla şimdi neden görüşmek istiyorum anlamadım.
Sanırım önceden üzüleceğimi düşünüyordum ama zaman bunu aşmamı sağladı.
Artık üzülmem gibi geliyor, belkide yüzleşme azmini 1buçuk yıl sonra buldum kendimde.
Nasıl dağılmışsam artık zamanında :)

Ama sınav zamanı olduğu için haklısın.
Der çalışmam gerekirken düşündüğüm şeylere bak
Vallahi sopalığım.

Reddetmeyeceğini biliyorum.
Yani bir şekilde bana dertlerini anlatmayı, hakaret duymayı seviyor işte bende anlamadım
Ne yaparsam yapayım böyle oldu.

Aslında belkide en başından duygularımla hareket edip yeterince yüzleşseydim onunla,
Atlatmış olurdum çoktan.
Ama sürekli çokta umrumda değilmiş gibi davranmaya ittim kendimi.
Kendime yediremedim çünkü.
Hayatımda hala bir yeri yok benim için, sadece görmek istedim.
Çoğu kişi tepki gösterdi ama eve çağırma konusunda çok katı değilim aslında :26:
"Benim hakkımda ne düşünür" diye haraket etmedim hiç o konularda.
Önem de vermedim bir erkeğin beni basit görüp görmeyeceğine.
Bana saçma geliyor onlar :)
Ama aldığım tepkiler kendimi aptal düşüncelerle dolu hissettiriyor

Bu arada eski erkek arkadaşınla olan durum çok kötüymüş gerçekten.
Şimdi ben arasam aynı şeyi duysam, kendimi yerlere atardım sanırım üzüntüden.

Lütfen sakın beni yanlış anlama ama yorumlarına denk gelen ve seni onaylayan biriyim. Gayet aklı başında ve mantıklo bir kız olduğun için bu mantıksız sorun beni sersemleştirdi. Hakaret olarak algıma saldırma amaçlı yazmıyorum küçümseme olarak da algılama. Ama benim gözümdeki senin oluşturduğun senle ilgili paradigmamı şaşırttın. Yani bence boşluktan ki kesinlikle öyle boşluktan dolayı mantıksız davranıyorsun şuanda.
İstediği kadar kibar olsun kibarlıktan kırılsın. (Burda küfretmek çok istedim)
Seni aldatan bir adamdan bahsediyorsun ve yine sevgilisi varken seni arayan bir insansan bahsediyoruz. Resmen kadınları istediği gibi şekillendiriyor. Ve sen buna rağmen ona ödül verir gibi eve çağırıp öpüp koklayacaksın öyle mi ? Zamanında senin tenine dokunmak yerine sana sarılmak yerine başka tene dokunmuş ona sarılmış bir adam bu farkında değilsin ama var lütfen. Bilmiyorum. Ayrı olsak bile ben de çağırırdım evet. Ben öyle şeylere takılmam. Hani kavga ederek ayrılmış olsak filan sorun değil. Ama karşında seni aldatmış olan bir adam var. Lütfen özlem gibi temiz bir duyguyı gurursuzluğa çevirip kendine ihanet etme. Sen o adamı evine çağırdığın gün , zamanında sana ettiği ihanetine ortak olacaksın. Ben olsam çağırmazdım. Yine de karar senin. Lütfen. Sen mantıklı kızsın. Mantığını elden bırakma.

sen onu hayatında cıkarmak icin baya ugrastın
simdi ozledin, evde 3-4 gün vakit gecirirsen ona tekrar baglanacagını dusunuyorum
yani onu terar hayatından cıkaramayabilirsin ki tam olarak da cıkaramadın zaten
adamın ekmegine yag surme ya
duygusal boslugunu baska bir sekilde doldurmaya calıs derim

Evet..Kısa ve net. Kaostan kurtulmuşken neden yine içine girmek için uğraşıyorsun?

reddedilmek, baglanmak, onun tavrı nedeniyle daha da kotu olmak vs bunlar alacagın riskler.
ve duygusal olarak surekli bir bosluk icindeysen yuzleserek cozecegine "inanıyorsan" bir gorus rahatla, gerekirse daha da kotu ol ama sonrasında cok daha guclu devam edebilirsin belki derdim. ya da hicbir sey degismez, en kotu ihtimalle gorusmenin işe yaramadıgını deneyerek gormus olursun derdim.
aldatmıs biriyle gorusmenin -ozlesen dahi bir ilişki istemedigin konusunda net oldugun biriyle aynı evi paylasmanın- sana bir getirisi olacagını sanmıyorum.
ama bu zaten sonraki konu.

fakat su anki sürecte tekrarlıyorum, yeni bir gelecege adım atıyorken 1ay daha sık disini, gorme onu.
belki su anki stresin gectiginde gormek istemedigine karar vereceksin.
seni bunaltan veya uzerinde baskı olusturan herhangi bir seyde daha buyuk riskler almaktansa, bir konuya odaklanıp onu cozdukten sonra diger sorunlara yonelmen çöküntülerini daha agır yasamamanı, neye elimi atsam kurudu hicbir seyim yok artık vb. dusuncelere dalmamanı saglar...

yani ya planları ertele ve gecmisle hesaplasıp yoluna devam etmeyi ya da önüne koydugun programına uyup daha uygun bir zamanda yuzlesmeyi tercih et. vermeye calıstıgın karar bu aslında.
kaldı ki yuzlesmek icin kendinle konusman bile etkili olabilir, illa diger kisilere gerek yok, cunku konuyla ilgisi olsa da asıl muhattabın onun kendisi degil.

Onu da kendinizi de tanıyormuşsunuz.

İkinizin de belli değerleri önem vermediğinizi düşünüyorum, gurur, sadakat.

O zaman çağırabilirsiniz, sorun yok.

Iliski bitmis aldatilmissin ama o iliskiyi bitirmene izin vermemis , arsizlasmis, surekli aramis durmus, kufur yemis yine aramis. Bu da senin kafanda soru isaretleri olusturmus. O cocugun seni sevdigi filan yok. Istedigi zaman aramak , istedigi zaman seni kullanmak istiyor. Kendi iyiligin icin onunla olan butun baglantilarini keseceksin.

Bahar geldi kipir kipir olman hata yapmana izin vermesin. Iki gun kullanirim sonra onun yaptigi icin birakirim diyorsan da yine kendini kandiriyorsun, oyle bir sey yok. Yine uzulen sen olursun ve hayatinda bu sagliksiz kisi oldugu surece, saglikli biriyle saglikli bir iliskiye de baslayamazsin. Gururlu ol ya da gururlu olma bir erkek sana zarar veriyorsa - ki veriyor bu acikca goruluyor, gorusmeyeceksin. Iliskin bitmis sadece senin haberin yok.

Çok değişik bir düşünce tarzın var.
3 yıllık bir ilişkim vardı. Takdir edersin ki bitirmek kolay olmadı. Aldatılmadım ama canımı çok sıkıyordu.
Ama hiç buluşalım görüşelim de hasret gidereyim gibi bir düşünce geçmedi aklımdan.
İlişkide o insanın tenine,kokusuna,ellerine alışıyorsun,evet.
İlişki bittikten sonra yokluğuna alışmak zor olur,buna da evet.
Ama ayrıldığın biriyle hele hele ayrılma sebebin "aldatma" olan bir ilişkinde bunu nasıl düşünüyorsun aklım almıyor inan.
Senin düşünmen gereken o adamın boynuna sarılıp özlem gidermek değil o adamı nasıl unuturum olmalı.

Ve o eski sevgilinin yerine koyuyorum kendimi.
Erkek olsam,oldukça kibar bir erkek olsam,aldattığım eski sevgilim beni eve çağırsa "kal yanımda bir kaç gün" dese
aklıma pek güzel şeyler gelmez açıkcası.
İstediğim kadar bir ilişkim olsun,sevmeyeyim hatta o sevgilimi de, eski sevgilimle de konuşuyor durumda olayım;
"abi bu kız onu aldatmama rağmen özlüyor beni,unutamamış,giderim iki gün keyfime bakarım" diye düşünürüm.
Özür dileyerek söylüyorum; biraz gururun olsun lütfen.
Kendine yoksa annene olsun. Seni bırakıp gidiyor o kadar kadın. Yapma böyle gereksiz işler.

Unutamamışsın işte. Madem eskisi kadar acı çekmiyorsun konuşma o zaman o adamla da. Ya gerçekten çok saçma bir iş yapıyorsun.

Madem oyle kendini bile bile neden kullandiracaksin ona ?

Tamamen boşlukta kalmış olmandan kaynaklı bir durum. Saçma bir fikir olduğunun sende farkındasın. Git kendine farklı bir eğlence bul bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…