- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
- Konu Sahibi misscoffee
-
duygusal ve takıntılı davranıyorsunuz.. boş birini değmeyecek şekilde fazla düşünüyorsunuz yanimantıklı bir karar değil...
1.5 yıl aradan sonra bence görüşmeyin.. ben de başkaları da söylüyor bence acınızı deşmiş olursunuz :) yanından ayrıldıktan sonra yine bir boşluk hissiniz olabilir. bu kişi için konuşmamanız çok da büyük bir kayıp gibi gelmiyor bana.
yıllar sonra denk geldiğinizde içinizde söyleyeceklerinizin soğumamış olma ihtimali varsa, böyle düşünüyorsanız konuşun, deneyin, ama yapacaksanız da eve çağırıp gülüp eğlenmeyin derim...
dilerim silip atabilirsiniz siz de :)
"Geniş mezhep" kişiye göre değişen bir olgu olduğundan,
evet senin zihniyetine göre öyle olabilirim.
O zaman bana göre de sen bayağı dar kafalıymışsın.
İstediğin yorum bumuydu yani?
Onu eve cagırır sonra da hayatından cıkarmaya calısırsan cirkeflesecek ve seni daha cok üzecek. Hani erkeklerin pis iğrenc bir yüzleri var ya onunla karşılasacaksın. Asla unatamayacağın derin yaralar acabilir bu durum sende.
Üstelik eve cagırıp ne yapacaksın ki? Ona gereksiz bir umut yükleyeceksin, sonra da saldıracak.
At kafandan bu düşünceyi.
beni aldatan adamı annemin yokluğunu fırsat bilip evime alarak geniş mezhepli olmaktansa, ahlak, edep, gurur, akıl, fikir olgularını hayatıma ışık edinerek senin gibiler tarafından dar kafalı olarak anılmayı tercih ederim..
bunun yarım kalmıslık hissinden kaynaklandıgı konusunda tum forum hemfikir sanırım :))
fakat gorusmen bunu giderecek mi? bunun garantisi yok.
yapacaksan da hesaplasmanı yapamama durumunda daha dibe gitme ihtimalini goze alarak yapmalısın bence. hatta baglanma ihtimalini de.
bazen hayatımızda aldıgımız riskler bize buyuk mutluluklar getirebilir ama bu senin huzursuzlugunu daha da derinlestirme ihtimali olan birsey...
hele ki aynı evi paylasmak, adı konmamıs bir ilişki yasamak gibi olur, oyle cafede oturmaya benzemez.
evet evde özlemin, kafandakiler her ne ise belki 2saatlik gorusmeyle daha da heyecanlanırken aynı evde nefretini daha net anlarsın...
fakat bu yasadıgın yine de adı konmamıs bir ilişki yasamak olur ki bunu yasayan hicbir kadının mutlu bitirdigini duymadım simdiye dek.
amaaan en azından icimde kalmadı diye teselli edebilirsin kendini ve noktalaman daha sonra kolaylasır belki ama tam da sınav arifesinde sırf imkanın var" diye bu riski almaya deger mi o adam icin?
hayır o kisi icin degil kendim icin goze alıyorum dedigini duyar gibiyim ama bu durum daha cok onu tatmin edecekmis gibi geliyor.
ustelik adı konmamıs birseyden sonra barısma ihtimalini de silip atıyorsun istemedigini soyluyorsun ama icten ice istiyormussun gibi, sadece birkez daha benzer seyleri yasamaktan korktugun icin daha kotuyle karsılasmamak adına o konuyu kapatıyorsun, oyleyse bırak kapattıgın yerde kalsın, ozlem gidermene gerek yok...
desen ki uni.ye gitmeden yeni birini hayatıma girmeden onunla noktalamak yasanmamıs ne varsa gorusup sonlandırmak istiyorum... belki git gorus icinde kalmasın derdik sana. ama su an yeni bir gelecek kurma arifesindeyken o adam yuzunden tekrar planlarının bozulmasına izin verme bence.
Ben olsam çağırırdım.
Bu tarz şeylerde hiç gurur falan düşünmem. Özledim mi o an yanımda istiyor muyum. Hiçbir şey umrumda olmaz eğer reddedilmeyeceğimi biliyorsam gelsin. Çok fazla duygularımla hareket ederim ilişkilerimde. Böyle daha çok yıpranıyorsun ama hesapla kitapla uğraşmayı sevmiyorum.. Onu istiyorsam istiyorumdur 3 güzel gün geçirmenin kime ne zararı olur ki..
Eski bir ilişkimi anımsadım ergen dönemlerimdeki. 15-19 arası. :)
Eşimle sevgiliyken ayrıldığımız bir dönemde o eski erkek arkadaşımı deli gibi aramak istemiştim. En çok ona ihtiyacım var gibiydi. Bana her şeyi anca o unutturur dedim çünkü ona ben deli gibi aşık olmuştum bir daha hissedemedim o duyguyu zaten.. Aradım aradım açmıyor.
Bir şekilde ulaştım. Felç geçirdiğini öğrendim bir kaza sonucu tüm vücudu felçli kalmış. O anki duygulaırmı üzüntümü şurada ifade etmem pek mümkün değil o nedenle girmeyeceğim o konulara. Bir insan çok severse ne yaşarsa yaşasın aklından gitmiyor. Hele ki kaybettiğinde daha iyi anlıyorsun.. O gün onu arayıp ulaşabilseydim ve her şey yolunda gitseydi.. Kadere inanıyorum bazen. Eşimle evlenmem gerekiyordu galiba :)
Felç olan eski sevgilim. Daha dün gece rüyamda gördüm. Hala etkisindeyim.
Alakasız bir ayrıntı verdim belki bilmiyorum. Ama özlediğini hissettim sadece senin de :)
Bence içinden ne geliyorsa onu yap.
Kızlar yine tam da benden beklenecek tarzda bir konuyla karşınızdayım
Aklım tuhaf ve absürt düşüncelerle doldu.
Fikirlerini almak istedim.
Annem 3 gün sonra yutdışına gidiyor. 1 ay kadar kalır büyük ihtimalle.
Ben de bu süreçte tek kalıcam evde.
Eski ilişkimi bilen bilir.
Aldatılarak ayrıldım 1 buçuk yıl önce.
Kendisi o günden beri sürekli arar, msj atar ben terslerim yine arar vs.
Böyle laçka bir ilişki var aramızda. Hatta ilişki denemez buna, iletişim diyelim.
Aklımdan çıkarmaya çalıştım, başardım da bir bakıma belki.
Eskisi kadar acı çekmiyorum, sadece özlüyorum. Hem de çok.
En son şubatta aradı.
Hayatının, şuanki ilişkisinin, okulunun berbat gittiğini söyledi.
Ben de "ilişkin iğrenç, hayatın iğrenç, bana bilmediğim bir şey söyle" dedim.
Ne duymak istiyorsun? dedi "hiçbirşey" dedim.
"Benim hayatım iyi gidiyor, herşey yolunda. Problemlerin senin sorunun" dedim.
(Tabi ki alakası yok)
O da sevindiğini vs. söyledi.
Çok kibardır kendisi. Küfür etsem benim adıma mutlu olur
Neyse çok uzattım sanırım.
Onu hiçbirzaman anlayamadım. Ve anlamaya da çalışmıyorum artık.
Asıl konu şu;
Şimdi annem gidince ben onu arayıp çağırsam mı diyorum :26:
Böyle bir düşünce içerisindeyim.
Bikaç gün yanımda kalmasını istiyorum.
Öyle özledim ki gülüşünü, mimiklerini, ses tonunu.
Ama onunla ne bir ilişki ne de yeniden barışmak gibi bir amacım var.
Bu saatten sonra onunda olmaz zaten ki bende istemiyorum.
Sadece birkaç günlüğüne yanında "gülmek" istiyorum.
O eski heycanı istiyorum.
Çok aptalca belki, evet.
Belkide değil, bilmiyorum.
Tek bildiğim bana çok iyi gelir bu. Yada şuan öyle hissediyorum.
Sizce böyle birşey yapayım mı?
(benim hakkımda ne düşüneceği, ne hissedeceği umrumda değil. Çağırırsam o gittikten sonra tekrar başa dönüp üzülürmüyüm? aslında sanmıyorum. İçimde ona karşı özlemden başka birşey yok. Sadece sarılayım, bağırayım, öpeyim sonra da gitsin istiyorum. Mıncıklamak istiyorum der gibi oldu budaNapayım bilemedim. Fenalık bastı valla)
Kızlar ayrılmış şuan. İlişkisi yok.
Aslında dahada bağlanıcağımı düşünmüyorum.
Beni tanıyorsun az çok, inadımla bağlanmayıda önleyebilirim
1 buçuk yıldır hiç görüşmek istemediğim adamla şimdi neden görüşmek istiyorum anlamadım.
Sanırım önceden üzüleceğimi düşünüyordum ama zaman bunu aşmamı sağladı.
Artık üzülmem gibi geliyor, belkide yüzleşme azmini 1buçuk yıl sonra buldum kendimde.
Nasıl dağılmışsam artık zamanında :)
Ama sınav zamanı olduğu için haklısın.
Der çalışmam gerekirken düşündüğüm şeylere bak
Vallahi sopalığım.
Sevgilisiyle ilgili yorum yapanlar için yazıyorum; ayrılmışlar şuan.
O kimseyi gerçekten sevebilecek biri değil.
İlişkisi olsa zaten böyle birşey düşünmezdim.
Ha sevgilisi varken çağırsam gelirmiydi? evet.
Farkındayım zaten onun karakterinin.
Tanıyorum.
Madem oyle kendini bile bile neden kullandiracaksin ona ?Onu tanısan bu kadar iyimser yaklaşmazsın ona karşı :)
Umutlanacağını hiç sanmıyorum, beni aldatan kendisi.
Çok sevse zaten aldatmazdı.
Bu ilişkide tek unutamayan taraf benim yani.
Onun araması, msj atması ne bilmiyorum
Ama bana aşık olmadığını biliyorum.
Onu da kendinizi de tanıyormuşsunuz.
İkinizin de belli değerleri önem vermediğinizi düşünüyorum, gurur, sadakat.
O zaman çağırabilirsiniz, sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?