Ah bu "ben" kendimi nerelerden atsam?

Bence cok yanlis sulardasin sen..

Adam seni aldatmis, ki su an sevgilisi var hala senle gorusuyo arada, adamda aldatmak normallesmis nerdeyse..

Sen bu adami hala unutamamissim, tamamen unutman gerekirken, onunla daha fazla anı toplama derdindesin. Unutamayacagin bi kac ozel gun daha...

Sana yarardan cok zarari olur.. Ha affedicem, yeniden sevgili olucam dersen cagir ama aldatmaya bagimli bi adamla ne kadar saglikli bi iliski olur, onu da sen dusun..

kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmış olmazsın. o hasretine dayanamadığın adamın aklında ne olarak kalacağını da tahmin ediyorsundur..
burada yazılanları dinleyeceğini hiç sanmıyorum. aklına koymuşsun, yapacaksın.. ama söylemeden edemeyeceğim bayağı geniş mezhepliymişsin..

adam seni aldatmış . daha da ne diye adamı mükafatlandırıyorsun. eve çağırmakla hayatının hatasını yaparsın. onu çağıracağına kız arkadaşlarını topla eğlenin. günlerce eğlenirsiniz.

illa ben onu çağıracağım diyorsan kafana koyduysan burdaki sözlerin hiç biri seni ikna etmeye yetmez.

adamdan 2. tekmeyi yemeğe hazırlıklı ol derim.

Seni çok iyi anlıyorum. İnsan eski dostlarına da, sevgililerine de bu tarz özlemler hissedebiliyor. Yani onunla yaşadığın ilişkiyi değil de muhabbeti, neşeyi özlüyorsun muhtemelen. Ama arkadaşların dediği gibi bence de yanlış yaparsın. Sonra pişman olursun.
Eve çağırma konusu sıkıntı olabilir yani herhangi bir cinsellikten ya da cinselliğe olan tabumdan bahsetmiyorum. Ama bilirsin ev ortamı daha sıcak ve daha özgür bir ortam. İki gün orada sevgili gibi yaşarsınız belki sonra ne olacak? Onun yerine illa görüşmek aklından geçiyorsa dışarda görüş. Bir kahve için ya da bir yemek yiyin. Daha mantıklı bence.

Bunu yapınca ne geçecek ki eline? Diyelim mutlu oldun, birkaç gün sonra normal hayatına döndüğünde napacaksın?
Ayrıca eski sevgilinle bir arkadaş gibi oturacağınızı düşünmüyorum, ya tekrar bu adama aşık olursan bu süre içerisinde? Adam gittiği zaman üzülen yine sen olacaksın.

Komşuların ne diyeceğini falan geçtim, çok da önemli şeyler değil zaten ama bu laçkalaşmış ilişkiyi devam ettirmenin ne anlamı var?

Iste boyke adamlar sizler sayesinde boyle oluyor. Zamaninda beni aldattin al bu da mukafatin beraber evde vakit gecirelim...

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamadım.
Sizi aldatmış başkalarına dokunmuş bir adamı sarılıp sevip yollayacak mısınız?
Bence sizin ona değil bir erkeğe ihtiyacınız var.
Sevgi ilgi açlığı içerisindesiniz.
Böyle bir hata yapacaksanız bile sizi aldatan o iğrenç insanla yapmayın.

Onunla tekrar bir ilişki istemiyorum.
Sadece onu görünce özlemim bitecek gibi geliyor, hepsi bu.

Aman zaten umutlanmaz o.
Hiç sanmıyorum.

E be arkadaşım, e be arkadaşım...
Ben ne diyeyim ki şimdi sana ...
Hem takrar ilişki istemiyorum diyorsun, hem de özlemden bahsediyorsun.
Çelişki yok mu sence de bu anlattıklarında?

ilişkisi varsa eski sevgilinin neden çağırıyorsun kı. sonucta onun hayatında olan kızada yazık. bencil davranmayın. sizin ilişkiniz bitmiş gitmiş. tekrardan hayatınıza almayın eski sevgilinizi. çok yüzsüzlük olur.

duygusal ve takıntılı davranıyorsunuz.. boş birini değmeyecek şekilde fazla düşünüyorsunuz yani mantıklı bir karar değil...
1.5 yıl aradan sonra bence görüşmeyin.. ben de başkaları da söylüyor bence acınızı deşmiş olursunuz :) yanından ayrıldıktan sonra yine bir boşluk hissiniz olabilir. bu kişi için konuşmamanız çok da büyük bir kayıp gibi gelmiyor bana.
yıllar sonra denk geldiğinizde içinizde söyleyeceklerinizin soğumamış olma ihtimali varsa, böyle düşünüyorsanız konuşun, deneyin, ama yapacaksanız da eve çağırıp gülüp eğlenmeyin derim...
dilerim silip atabilirsiniz siz de :)

Ciddi misin hahah
Senin hikayen çok farklı ve güzel bitmiş ozaman :)
Umarım çok mutlu olursun hep.
Ben öyle bir ihtimal olsa ve onunla evlensem sanırım tımarhaneyi boylardım

"Geniş mezhep" kişiye göre değişen bir olgu olduğundan,
evet senin zihniyetine göre öyle olabilirim.
O zaman bana göre de sen bayağı dar kafalıymışsın.

İstediğin yorum bumuydu yani?

Haklısın.
Zaten muhtemelen gördüğüm de tek yaptığım sarılmak olur.
İçimdeki acıyı ve nefreti kusabileceğimi sanmıyorum gördüğümde.
Daha kötü olma ihtimalimde var.
Sanırım ondan sonra düzgün bir ilişki yürütememden yada herkeste onu aramamdan kaynaklı bir istek bu bendeki.

arkadaşların yorumlarını okumadım ama nasıl bi düşünce tarzınız var bu anlam veremedim söylenecek çok fazla söz yok size bildiğinizi yapın

Iste boyke adamlar sizler sayesinde boyle oluyor. Zamaninda beni aldattin al bu da mukafatin beraber evde vakit gecirelim...

"Al bu da mukafatın.
Evde vakit geçirelim sonra istediğin gibi hayatına devam edebilirsin.
Benim önemim yok." gibi olur sanırım dediğin gibi.

Kızamıyorum yorumuna, haklısın.

Aslında devam ettirmek değil amacım.
Hiçbir şekilde istemiyorum bunu.
Ama bir yandan da yeni anılar eklenicek evet.
Elime geçen ya daha çok üzülmek yada tamamen unutmak olur diye düşünüyordum.
Yinede gereksiz galiba bu fikrim.

Ben olsam çağırırdım.

Bu tarz şeylerde hiç gurur falan düşünmem. Özledim mi o an yanımda istiyor muyum. Hiçbir şey umrumda olmaz eğer reddedilmeyeceğimi biliyorsam gelsin. Çok fazla duygularımla hareket ederim ilişkilerimde. Böyle daha çok yıpranıyorsun ama hesapla kitapla uğraşmayı sevmiyorum.. Onu istiyorsam istiyorumdur 3 güzel gün geçirmenin kime ne zararı olur ki..

Eski bir ilişkimi anımsadım ergen dönemlerimdeki. 15-19 arası. :)

Eşimle sevgiliyken ayrıldığımız bir dönemde o eski erkek arkadaşımı deli gibi aramak istemiştim. En çok ona ihtiyacım var gibiydi. Bana her şeyi anca o unutturur dedim çünkü ona ben deli gibi aşık olmuştum bir daha hissedemedim o duyguyu zaten.. Aradım aradım açmıyor.

Bir şekilde ulaştım. Felç geçirdiğini öğrendim bir kaza sonucu tüm vücudu felçli kalmış. O anki duygulaırmı üzüntümü şurada ifade etmem pek mümkün değil o nedenle girmeyeceğim o konulara. Bir insan çok severse ne yaşarsa yaşasın aklından gitmiyor. Hele ki kaybettiğinde daha iyi anlıyorsun.. O gün onu arayıp ulaşabilseydim ve her şey yolunda gitseydi.. Kadere inanıyorum bazen. Eşimle evlenmem gerekiyordu galiba :)

Felç olan eski sevgilim. Daha dün gece rüyamda gördüm. Hala etkisindeyim.

Alakasız bir ayrıntı verdim belki bilmiyorum. Ama özlediğini hissettim sadece senin de :)

Bence içinden ne geliyorsa onu yap.

Son düzenleme:

Onu eve cagırır sonra da hayatından cıkarmaya calısırsan cirkeflesecek ve seni daha cok üzecek. Hani erkeklerin pis iğrenc bir yüzleri var ya onunla karşılasacaksın. Asla unatamayacağın derin yaralar acabilir bu durum sende.

Üstelik eve cagırıp ne yapacaksın ki? Ona gereksiz bir umut yükleyeceksin, sonra da saldıracak.

At kafandan bu düşünceyi.

E be arkadaşım, e be arkadaşım...
Ben ne diyeyim ki şimdi sana ...
Hem takrar ilişki istemiyorum diyorsun, hem de özlemden bahsediyorsun.
Çelişki yok mu sence de bu anlattıklarında?

Aslında yok.
Özlemek ve tekrar bir ilişki istemek farklı geliyor bana.
Daha doğrusu mantığım asla onu kabul etmez, duygularımı katmıyorum.
Ama mantığımın kabul etmediği birini anlık duygularla diye çağırmakta biraz saçma sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…