- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi misscoffee
-
Onunla tekrar bir ilişki istemiyorum.
Sadece onu görünce özlemim bitecek gibi geliyor, hepsi bu.
Aman zaten umutlanmaz o.
Hiç sanmıyorum.
Evet gereksiz biri olduğu konusunda hemfikiriz :)
Hatta sorunlu ve kompleksli de.
Hep mutsuz, hep hayatı berbat, hep diplerde
Duyan işkence görüyor sanır
Bende kıyamazdım hiç, ama gördüm sonra ebesinin dıdısını
O gelip giderse ne olacak bilmiyorum.
Unutucam diye endeksledim kendimi.
Umarım acıyı deşmek olmaz, korkum bu
Yüzüne karşı söylemek istiyorum içimdekileri.
Bir yandanda elin boş adamı için yaptıklarına bak diyorum kendime.
Ama sonra yine başa sarıyorum.
1 buçuk yıldır böyle.
Ona sorsan "beni sevmiyor" der.
Belli etmedim hiç sevgimide acımıda, doğru olan oydu.
Ne güzel silip atabilmişsin sen :26:
yalnız ben o kişiyle şu an evliyim biliyor musunhayat bu sana ne getirecek senden ne götürecek bilemiyorsun.. ama içinde kalan şeyler için ilerde keşke şöyle yapsaydım demek kadar kötüsü de yok bunu da biliyorum.. gene de iyi düşün ölç tart bu görüşmeden sonra daha kötü olurum diyorsan görüşme...
kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmış olmazsın. o hasretine dayanamadığın adamın aklında ne olarak kalacağını da tahmin ediyorsundur..
burada yazılanları dinleyeceğini hiç sanmıyorum. aklına koymuşsun, yapacaksın.. ama söylemeden edemeyeceğim bayağı geniş mezhepliymişsin..
Seni çok iyi anlıyorum. İnsan eski dostlarına da, sevgililerine de bu tarz özlemler hissedebiliyor. Yani onunla yaşadığın ilişkiyi değil de muhabbeti, neşeyi özlüyorsun muhtemelen. Ama arkadaşların dediği gibi bence de yanlış yaparsın. Sonra pişman olursun.
Eve çağırma konusu sıkıntı olabilir yani herhangi bir cinsellikten ya da cinselliğe olan tabumdan bahsetmiyorum. Ama bilirsin ev ortamı daha sıcak ve daha özgür bir ortam. İki gün orada sevgili gibi yaşarsınız belki sonra ne olacak? Onun yerine illa görüşmek aklından geçiyorsa dışarda görüş. Bir kahve için ya da bir yemek yiyin. Daha mantıklı bence.
Iste boyke adamlar sizler sayesinde boyle oluyor. Zamaninda beni aldattin al bu da mukafatin beraber evde vakit gecirelim...
Bunu yapınca ne geçecek ki eline? Diyelim mutlu oldun, birkaç gün sonra normal hayatına döndüğünde napacaksın?
Ayrıca eski sevgilinle bir arkadaş gibi oturacağınızı düşünmüyorum, ya tekrar bu adama aşık olursan bu süre içerisinde? Adam gittiği zaman üzülen yine sen olacaksın.
Komşuların ne diyeceğini falan geçtim, çok da önemli şeyler değil zaten ama bu laçkalaşmış ilişkiyi devam ettirmenin ne anlamı var?
Aslında devam ettirmek değil amacım.
Hiçbir şekilde istemiyorum bunu.
Ama bir yandan da yeni anılar eklenicek evet.
Elime geçen ya daha çok üzülmek yada tamamen unutmak olur diye düşünüyordum.
Yinede gereksiz galiba bu fikrim.
E be arkadaşım, e be arkadaşım...
Ben ne diyeyim ki şimdi sana ...
Hem takrar ilişki istemiyorum diyorsun, hem de özlemden bahsediyorsun.
Çelişki yok mu sence de bu anlattıklarında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?