Ah bu "ben" kendimi nerelerden atsam?

Hayatımda böyle saçma bi istek görmedim kadınlar güçlüdür akıllıdir senin yapmayi düşündüğünse tam bir ahmaklik olurr böyle bişeye hem hicvgerek yok hemde hicbir seye sığmaz bunlari belirtmk istemiyorum şimdi böyle kendinize aptalca takintilar yapmayın bütün kızlara soyluyorum bunu bu dünyanın öbür tarafida varr arada cekilcemiz hesabi düşünmek gerek!!!!

Kendi keyfin icin cocugu kullanacaksin yani ben cagriyim gelsin gulsun ben sevineyim sonrada yollayim gitsin umut vermis olursun karsindaki oyuncak degil... zaten hem sevgili olmak istemeyip hem cagirmak istemen cok sacma ve gereksiz

Onu tanısan bu kadar iyimser yaklaşmazsın ona karşı :)
Umutlanacağını hiç sanmıyorum, beni aldatan kendisi.
Çok sevse zaten aldatmazdı.
Bu ilişkide tek unutamayan taraf benim yani.
Onun araması, msj atması ne bilmiyorum
Ama bana aşık olmadığını biliyorum.

ayni fikirdeyim..

Evet tam olarak hissettiğim ve istediğim bu aslında.
Çok güzel tercüme etmişsin tşk ediyorum.
Mantığım aptalca diyor ama içimdeki his yarım kalmış olan birşeyi tamamlamak istiyor.
Çünkü geçeceği yok, 1 buçuk yıldır zaten bunun için uğraşıyorum
Umarım dediğin gibi olur.
Peki arkadaşın sonrasında ne yaptı? unuttumu tamamen?

bence takıntı yapmışsın.

ama zaten duyguların varmış, o seni aldatmış bir unutamama durumu da var yani.

bence illa görmeliyim aklımda kalır diyorsan ki özlemişsin çok normal eve çağırma.

gidin bir cafede görüşün.

neden birkaç gün gelip kalsın istiyorsun ki?

bence bu çok yanlış olur.

bir arkadaş da söylemiş, aklınız önde olmalı. olmayacak bir şeyse hele...
gerçekten mantıklı değil, gereksiz bana kalırsa.
ben şöyle düşünürüm, doğru neyse, doğrunun ne olduğunu biliyorsak üstünde fazla düşünmeden sorgulamadan bunu uygulamalıyız olabildiğince. yoksa değişebiliyor fikirlerimiz..
kestirip atarak önümüze bakmalıyız..
yapısı böyle demişsiniz bir de adam baştan aşağı gereksiz biri.

yine de, bazı şeyleri en iyi kişinin kendisi bilir bazen..
neler olabilir sonrasında bunu tartmalısınız.
ama genelde olan acıyı deşmektir.. uzun süre yoktur, gelir kalır ve gene yok olur. yine bir alışma süreci geçirirsiniz.

hem neyin hesabı olacak ki bu.. konuşamadıklarınız varsa bunu belirterek bir mesaj yazın isterseniz ya da kolayca gelebiliyorsa cafe fikri de olur eve gelmesindense, düzgünce konuşursunuz.
4 yıl önce ben de aldatıldım öncesinde zaten ilişkimiz kötü gidiyordu laçkalaşmıştı bitmiyordu bir türlü. aldatıldığımı öğrenince kestirip attım ve asla dönüşüm olmadı. hala konuşmaya çalışıyor fırsat yakaladıkça, saçma sapan şeyler 1-2 yıl akla daha sık gelebilir, özellikle anıların hissettirdikleri olur bu. ama geçiyor
yolumu çizdim, boşa çırpınıyor. tabi gerçekse.

8 yılını vermişsin ama dile kolay.
Ben biriyle 8 yılımı geçirsem ben de beter olurdum sanırım.
Eminim bir çok kadında kolay vazgeçemez bu durumda.
Ama hem sana umut verip, hem başka kızlara yazması ne yahu?
Madem başkalarına yazıcaksın, sana açık açık söylesin istemiyorum diye
dengesizmiş çok
Bende bir daha şans verme asla, ki vermezsin zaten.
Bırak kendi pisliğindee boğulsun.
Eminimki seni yine arıcak zaten
Hiç yüz verme.
Bu arada kaç yaşındasın?

Kime göre neye göre?
Aynı inançtan olduğumuzu nerden çıkardın ki konu zaten o değil.
Bu arada akıllı ve güçlü olmayı biliyorum, bilmesem burda bu konuyu açıp sormazdım.
Ayrıca aptalca takıntı dediğin malesef insanın elinde olmuyor.
Yoksa herkes mutlu mesut yaşardı değil mi?
Ve konuyu dine getirerek ahmaklık yapan sensin.

buna cevap olarak beni kendisinden iğrendirmek için yaptığını söyledi. dengesizliğin hatti hesabı yok ben yine adiliğini yüzüne vurmak çin dün aradım bi önceki gün seni severek son nefesimi vericem diyen dün rahat brak beni diye mesaj attı ve twitterınada kendisinin ne kdar adi olduğunu yazdı sonra yine hayatında yeni birisi varmış twitler attı acizlik eziklik amacı bana acı çektirmeye çalışmak. ben 24 yaşındayım 25 ime gircem

rica ederim bazen mantığını tamamen görmezden gelip duygularla hareket etmek gerek diye düşünüyorum.. geçeceği yok demişsin yani çabalamışsın bunca zaman geçmemiş bir de bu yolu denemek istiyorsun belki gene geçmez ama en azından denemiş olursun içinde kalmaz.. arkadaşım tamamen olmasa da unuttuğunu söylüyor ama tam olarak ne hissediyor bilemem.. ama o kişiyi gözünde çok büyütüyordu görüştükten sonra o his geçti yani bana öyle anlattı.. bu durumun bir benzerini de ben yaşadım gerçi aldatma yoktu bizde ama başka sorunlar vardı ve bittiği halde ben bir türlü bitiremiyordum içimde sonra görüştüm bir cafede ve orda ondan aslında ne kadar soğuduğumu farkettim...

Ayrı şehirlerdeyiz, gelip gitmesi zor olur diye,
Tabi birde daha çok görebilmek için.
Aslında daha öncede gelip kalmışlığı var ilişkimiz devam ederken tabi.
Aynı zamanda cafede beni görüp gitmişliği de var tabi.
Neden yanlış olur sence?

bu yüzden diyorum arkadaşım seni aldatmış öyle iğrenç bii yüzünden kendini kirletme bırak konuşmaya bile değmez yine de son karar senin ama kararını verirken aileni düşün kendini düşün pişman olurmuyum çağırmadım diye düşünme hayatına başkasıgirdiğinde iyikide çağırmamışım diyceksin zaten unutcaksında çağırsam mı acaba diye düşünmeyi. nefsine yenik düşme derim.

şuan sevgili değilsiniz.

sevgili de olmak istemiyorsun doğal olarak seni aldatmış biriyle.

yani seni aldatmış ama hala seni aramaya devam eden ve sevgili olmayı düşünmediğin bir erkekle aynı evde birkaç gün geçirmek bana pek mantıklı gelmedi.

unutayım derken daha çok bağlanabilirsin o senin peşini daha da bırakmayabilir.

unutman daha da zorlaşabilir.

iyi düşün derim.

Evet gereksiz biri olduğu konusunda hemfikiriz :)
Hatta sorunlu ve kompleksli de.
Hep mutsuz, hep hayatı berbat, hep diplerde
Duyan işkence görüyor sanır
Bende kıyamazdım hiç, ama gördüm sonra ebesinin dıdısını

O gelip giderse ne olacak bilmiyorum.
Unutucam diye endeksledim kendimi.
Umarım acıyı deşmek olmaz, korkum bu
Yüzüne karşı söylemek istiyorum içimdekileri.
Bir yandanda elin boş adamı için yaptıklarına bak diyorum kendime.
Ama sonra yine başa sarıyorum.
1 buçuk yıldır böyle.
Ona sorsan "beni sevmiyor" der.
Belli etmedim hiç sevgimide acımıda, doğru olan oydu.
Ne güzel silip atabilmişsin sen :26:

Son düzenleme:

Çok sinir bozucu biriymiş.
Ben olsam çıldırırdım sinirden.
Deli mi ne.
Önce sözünde durmayı öğrensin bence.
Tamamen hayatından çıkarmalısın

Çok sinir bozucu biriymiş.
Ben olsam çıldırırdım sinirden.
Deli mi ne.
Önce sözünde durmayı öğrensin bence.
Tamamen hayatından çıkarmalısın

çıkartıyorum zaten acı çeke çeke sindire sindire atlatmaya çabalıyorum. midemi bulandırıyo.

Umarım bende buraya "unuttum" yada "soğudum, bitti" yazabilirim, bu olay sonunda.
Duygularımdan kurtulayım yeter zaten.
Onu hayatımdan çıkarmam kolay ama duygular zor oluyor malesef.
Umarım benim içimdeki bu histe biter sizin gbii. :26:

yalnız ben o kişiyle şu an evliyim biliyor musun hayat bu sana ne getirecek senden ne götürecek bilemiyorsun.. ama içinde kalan şeyler için ilerde keşke şöyle yapsaydım demek kadar kötüsü de yok bunu da biliyorum.. gene de iyi düşün ölç tart bu görüşmeden sonra daha kötü olurum diyorsan görüşme...

bunun yarım kalmıslık hissinden kaynaklandıgı konusunda tum forum hemfikir sanırım :))
fakat gorusmen bunu giderecek mi? bunun garantisi yok.

yapacaksan da hesaplasmanı yapamama durumunda daha dibe gitme ihtimalini goze alarak yapmalısın bence. hatta baglanma ihtimalini de.
bazen hayatımızda aldıgımız riskler bize buyuk mutluluklar getirebilir ama bu senin huzursuzlugunu daha da derinlestirme ihtimali olan birsey...
hele ki aynı evi paylasmak, adı konmamıs bir ilişki yasamak gibi olur, oyle cafede oturmaya benzemez.
evet evde özlemin, kafandakiler her ne ise belki 2saatlik gorusmeyle daha da heyecanlanırken aynı evde nefretini daha net anlarsın...

fakat bu yasadıgın yine de adı konmamıs bir ilişki yasamak olur ki bunu yasayan hicbir kadının mutlu bitirdigini duymadım simdiye dek.
amaaan en azından icimde kalmadı diye teselli edebilirsin kendini ve noktalaman daha sonra kolaylasır belki ama tam da sınav arifesinde sırf imkanın var" diye bu riski almaya deger mi o adam icin?
hayır o kisi icin degil kendim icin goze alıyorum dedigini duyar gibiyim ama bu durum daha cok onu tatmin edecekmis gibi geliyor.
ustelik adı konmamıs birseyden sonra barısma ihtimalini de silip atıyorsun istemedigini soyluyorsun ama icten ice istiyormussun gibi, sadece birkez daha benzer seyleri yasamaktan korktugun icin daha kotuyle karsılasmamak adına o konuyu kapatıyorsun, oyleyse bırak kapattıgın yerde kalsın, ozlem gidermene gerek yok...

desen ki uni.ye gitmeden yeni birini hayatıma girmeden onunla noktalamak yasanmamıs ne varsa gorusup sonlandırmak istiyorum... belki git gorus icinde kalmasın derdik sana. ama su an yeni bir gelecek kurma arifesindeyken o adam yuzunden tekrar planlarının bozulmasına izin verme bence.

Beni aldatıp yerle bir eden adamın yüzünü mümkünse şeytan görsün
Çağırma bence
onun yerine bi kaç arkadışını çağır pijama partisi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…