- Konu Sahibi misscoffee
-
Kendi keyfin icin cocugu kullanacaksin yani ben cagriyim gelsin gulsun ben sevineyim sonrada yollayim gitsin umut vermis olursun karsindaki oyuncak degil... zaten hem sevgili olmak istemeyip hem cagirmak istemen cok sacma ve gereksiz
ayni fikirdeyim..Bence çağırmalısın.
Hatta kesinlikle çağırmalısın.
Gayet aklı başında ve mantıklı düşünerek söylüyorum bunu.
Herkesin düşüncesine sonsuz saygı duyarım, ama ben kim ne derse desin, nasıl mutlu olacaksan öyle davranman taraftarıyım.
Onu çağırırsan, gelirse, birkaç gün yanında kalırsa ve sonra giderse daha kötü olmazsın.
Ama çağırmazsan içinde hep bi boşluk kalacak.
Evet bi ilişki yaşamak zorunda değilsin, ama burda önemli olan nokta bunu ona söylemen.
Her özleyen barışmak zorunda değil ki.
Duygu onu isterken mantığın istemeyebilir.
Onu arayıp onu özlediğini, sadece "özlediğini" söyle ve çağır.
Ama bir ilişki umudunun olmamasını söyle.
Aksini düşüneceksen gelme de.
Sende ona doyamadan bitmiş bi ilişkinin kalıntıları var belli ki, onda da vardır muhtemelen.
Ve eğer hâlâ ona aşık değilsen, özlem giderdiğinde içindeki sana rahatsızlık veren bu duygudan da sonsuza kadar kurtulacağını düşünüyorum..
Eğer hala ona aşık değilsen bir daha onu özlemeyeceğine eminim.
Çok sevdiğim bir söz vardır, forumda bu konuya yazmak kısmet oldu :)
"Hayattaki en büyük pişmanlıklarımız, pişman olurum diye yapmadıklarımızdır."
Sevgiler
bi arkadaşımın yaşadığı duruma benziyor seninki.. o da ayrıldıktan sonra görüşmedi içindekileri dökemedi o kişiye yıllar geçti hala unutamadı en sonunda görüştü içinde aklında kalan her şeyi döktü ona ve rahatladı.. senin de ihtiyacın olan bu bence.. bize bunu neden yaptın deyip ona kızmak bağırmak sonra olanları bir an olsun unutup eski günlerinizdeki gibi ona sarılmak onu öpmek yani kısaca içinden gelenleri yapmak sonra da yoluna devam etmek istiyorsun.. eğer çok istiyorsan yap çünkü ilerde bunu yapmadığın için sürekli pişman olmak daha kötü olur senin için.. ve görüştükten sonra belki onu artık eskisi gibi sevmediğini anlar gönül rahatlığıyla devam edersin hayatına..
Çok çabaladım görüşmemek için, görüşmedim de.
Çünkü o zamanlar eğer görürsem kötü olurum gibi geliyordu.
Ama şuan gelmiyor, aksine tamamen biticek gibi geliyor içimde.
1 buçuk yıldır bitmediyse, başka türlü nasıl bitebilir bilmiyorum.
Aklıma gelen tek çare bu oldu.
Hatta görüştükten sonra hattımı değiştiricem.
Tamamen bitiricem onu.
Ondan sonraki ilişkilerimde öyle hatalar yaptımki.
Yapmaya da devam ediyorum.
Sanki onunla hesaplaşsam, düzelecekmişim gibi geliyor.
Yada kendimi kandırıyorum belki.
Nasıl anlayabilirim ki bunu?
aradı ve çıkıp gelmediği fcede dolaştığı gibi açar açmaz aşkım beni bekle abin aramamı istemedi bütün yolları kapat dedi biz biaraya gelicez dedi utanmadan. hala bile inandım biiyomusun ama içimdeki şüpheyi yüzüne vurdum zoruna gitti beyefendinin o zaman çark etti sinirle benim suçladığım şeyleri doğruladı ozman ben bilmiyodum ama facede twitteda ne yaptığını facedeki ni 2 dün sonra öğrendim twiterda yediği haltlarıda 5 martta .hala bana seni bekliycem kimse olmıycak derken önüne gelen kıza yazmış.ve ben buna varya aşık bile değildim sırf beni çok seviyo diye defalarca şans verdim.
Hayatımda böyle saçma bi istek görmedim kadınlar güçlüdür akıllıdir senin yapmayi düşündüğünse tam bir ahmaklik olurr böyle bişeye hem hicvgerek yok hemde hicbir seye sığmaz bunlari belirtmk istemiyorum şimdi böyle kendinize aptalca takintilar yapmayın bütün kızlara soyluyorum bunu bu dünyanın öbür tarafida varr arada cekilcemiz hesabi düşünmek gerek!!!!
8 yılını vermişsin ama dile kolay.
Ben biriyle 8 yılımı geçirsem ben de beter olurdum sanırım.
Eminim bir çok kadında kolay vazgeçemez bu durumda.
Ama hem sana umut verip, hem başka kızlara yazması ne yahu?
Madem başkalarına yazıcaksın, sana açık açık söylesin istemiyorum diye
dengesizmiş çok
Bende bir daha şans verme asla, ki vermezsin zaten.
Bırak kendi pisliğindee boğulsun.
Eminimki seni yine arıcak zaten
Hiç yüz verme.
Bu arada kaç yaşındasın?
Evet tam olarak hissettiğim ve istediğim bu aslında.
Çok güzel tercüme etmişsin tşk ediyorum.
Mantığım aptalca diyor ama içimdeki his yarım kalmış olan birşeyi tamamlamak istiyor.
Çünkü geçeceği yok, 1 buçuk yıldır zaten bunun için uğraşıyorum
Umarım dediğin gibi olur.
Peki arkadaşın sonrasında ne yaptı? unuttumu tamamen?
bence takıntı yapmışsın.
ama zaten duyguların varmış, o seni aldatmış bir unutamama durumu da var yani.
bence illa görmeliyim aklımda kalır diyorsan ki özlemişsin çok normal eve çağırma.
gidin bir cafede görüşün.
neden birkaç gün gelip kalsın istiyorsun ki?
bence bu çok yanlış olur.
Ayrı şehirlerdeyiz, gelip gitmesi zor olur diye,
Tabi birde daha çok görebilmek için.
Aslında daha öncede gelip kalmışlığı var ilişkimiz devam ederken tabi.
Aynı zamanda cafede beni görüp gitmişliği de var tabi.
Neden yanlış olur sence?
bir arkadaş da söylemiş, aklınız önde olmalı. olmayacak bir şeyse hele...
gerçekten mantıklı değil, gereksiz bana kalırsa.
ben şöyle düşünürüm, doğru neyse, doğrunun ne olduğunu biliyorsak üstünde fazla düşünmeden sorgulamadan bunu uygulamalıyız olabildiğince. yoksa değişebiliyor fikirlerimiz..
kestirip atarak önümüze bakmalıyız..
yapısı böyle demişsiniz bir de adam baştan aşağı gereksiz biri.
yine de, bazı şeyleri en iyi kişinin kendisi bilir bazen..
neler olabilir sonrasında bunu tartmalısınız.
ama genelde olan acıyı deşmektir.. uzun süre yoktur, gelir kalır ve gene yok olur. yine bir alışma süreci geçirirsiniz.
hem neyin hesabı olacak ki bu.. konuşamadıklarınız varsa bunu belirterek bir mesaj yazın isterseniz ya da kolayca gelebiliyorsa cafe fikri de olur eve gelmesindense, düzgünce konuşursunuz.
4 yıl önce ben de aldatıldım öncesinde zaten ilişkimiz kötü gidiyordu laçkalaşmıştı bitmiyordu bir türlü. aldatıldığımı öğrenince kestirip attım ve asla dönüşüm olmadı. hala konuşmaya çalışıyor fırsat yakaladıkça, saçma sapan şeyler1-2 yıl akla daha sık gelebilir, özellikle anıların hissettirdikleri olur bu. ama geçiyor
yolumu çizdim, boşa çırpınıyor. tabi gerçekse.
buna cevap olarak beni kendisinden iğrendirmek için yaptığını söyledi. dengesizliğin hatti hesabı yok ben yine adiliğini yüzüne vurmak çin dün aradım bi önceki gün seni severek son nefesimi vericem diyen dün rahat brak beni diye mesaj attı ve twitterınada kendisinin ne kdar adi olduğunu yazdı sonra yine hayatında yeni birisi varmış twitler attı acizlik eziklik amacı bana acı çektirmeye çalışmak. ben 24 yaşındayım 25 ime gircem
Çok sinir bozucu biriymiş.
Ben olsam çıldırırdım sinirden.
Deli mi ne.
Önce sözünde durmayı öğrensin bence.
Tamamen hayatından çıkarmalısın
rica ederimbazen mantığını tamamen görmezden gelip duygularla hareket etmek gerek diye düşünüyorum.. geçeceği yok demişsin yani çabalamışsın bunca zaman geçmemiş bir de bu yolu denemek istiyorsun belki gene geçmez ama en azından denemiş olursun içinde kalmaz.. arkadaşım tamamen olmasa da unuttuğunu söylüyor ama tam olarak ne hissediyor bilemem.. ama o kişiyi gözünde çok büyütüyordu görüştükten sonra o his geçti yani bana öyle anlattı.. bu durumun bir benzerini de ben yaşadım gerçi aldatma yoktu bizde ama başka sorunlar vardı ve bittiği halde ben bir türlü bitiremiyordum içimde sonra görüştüm bir cafede ve orda ondan aslında ne kadar soğuduğumu farkettim...
Umarım bende buraya "unuttum" yada "soğudum, bitti" yazabilirim, bu olay sonunda.
Duygularımdan kurtulayım yeter zaten.
Onu hayatımdan çıkarmam kolay ama duygular zor oluyor malesef.
Umarım benim içimdeki bu histe biter sizin gbii. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?