Ah bu ben kendimi nerelere koysam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de inanamadım pek. Olabilecek şeyler bunlar. Böyle hisseden bir sürü kadın veya erkek olabilir. Insana elde edemediği güzel gelirmiş ya.kedi ciğer meselesi. Ama burda kendini haklı görmek başkalarına laf atmak hiç utanmamak var. Ondan dolayı inandırıcılığı kalmıyor.

Nasip degilmis diyeceksiniz ve takibi birakacaksiniz.Bazen iki taraf ayni yoğunlukta hislere sahip olmuyor iste.Sizin durumda böyle olmuş.Simdi elinizdekine bakin,sarılın.Bilinc altiniz da keskeler dönüyor rüyalariniz caninizi acitiyor haliyle aldirmayin.Sizin gerçeğiniz artik eşiniz ve eski sevgilinizi ara sira takip etmeniz,düşünmeniz bile ona haksizlik.Esiniz bu düşüncelerde olsaydi ne hissederdiniz?

Teşekkür ederim güzel cevabınız için

Başkalarına laf atma yok,gelindiği gibi yürümek var.

Çok kolay sizi görünce hatırlar mi çıkın karşısına hani gururunuzdan cevap vermemisiniz ya size attığı cevaplara şimdi eşinizi çocuklarınızı gururunuzu yok sayın çıkın karşısına

Diyorsunuz ya gururumdan diye şu yaptığınız sizce çokmu gururlu hareket

Bide atarlı giderli cevap verir bu fake üyeler genelde

Katılıyorum.
Madde madde fake konu/üye hali pekişiyor.
Alıntı yorumlara tek, bilemedin iki cümlelik kısa cevaplar vermeyi de ekleyebiliriz devamına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…