- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Katılıyorum erkeğin erkek gibi davranması önemli bence.
Merhabalar..Tekrar tekrar benzer konuyu aciyorum.Cunku karar verebilmiş değilim henüz.Yardiminiza ihtiyacım var.
Konum evlilik görüşmesi yaptığım kişiyle ilgili henüz bir neticeye varamamış olmam.
Ailelerimizin tanistirsigini ve çok istekli olduklarını anlatmıştım
Beyfendi tam olmasa da benden 3 yaş küçük.Ben 27 o 25 yaslarinda.
Olumlu özellikleri;
Düzgün bir fiziği var,
Isı gücü yerinde;
Aileler sorunsalı diye bir şey yok
Insancil,
Merhametli,
Vicdanlı ki bu özellikleri yüzüne de yansımış ..Insanin karakteri yüzünden anlaşılır derler..
Bana çok değer veriyor,
Her istediğimi şartları uygunsa yapmaya hazır,
Memleketlerimiz ayni,
Maddi olarak birikimini yapmış Allah tan başka kimseye muhtaç olmadan yuvasını kurmaya hazir..
Şimdi gelelim olumsuz ozelliklerine;
Benim kadar olgun değil,
Birazcık çocuksuluk var,
Çok hevesli olması beni korkutuyor .Olumsuz bir durum olursa üstüme düşmez ama çok üzülur ve ben böyle bir insanı incitmekten korkarım..Bu sebepten ötürü hissettiğim acıma mi aşk mi ya da başka bir şey mi bilmiyorum.
Acaba hisleri çocukça mi .Bana olan sevgisi aşkı çocukça duygularindan mi kaynaklaniyor?
Onun ilki sayılırım.
Elimi tutmayı bile bilmiyor.Koluma bile giremiyor..
Çok üstüne düşüp beni sıkmasindan korkuyorum,
Giyinmeyi pek bilmiyor,
Maçoluk yok denecek kadar az..ben azıcık da olsa karşımdaki insandan böyle bir özellik beklerdim..
1 ay oldu kalbim onun kadar atmiyor.onun duyduğu heyecanı duyamiyorum..
Ailesi ve kendisi ağzımdan çıkacak bir kelimeye bakiyor..
Ve ben daha önce nisan attimm..tam tersi bir şahısla nişanlandımm.Sonuc ayrildik..Eski nisanlim despottu bu beyfendi tam tersi.
Kalbim çarpar mı?Ben de evlilik korkusu mu var?Bi çocuğa karşı ne hissediyorum Ben? YA evet deyip devam etmeliyim ya da bitirmeliyim?
Ben kuruntulu bir insanim.her güzel şeyde bir kusur bulurum bu huyum dan nefret ederim.nisanliyken de yasadim.sevgimden şüphe ettum.onunla konuşmak bile istemedim.sirf bu sebepten ayrılmak istedim.sonra bi şekilde sürdürdüm ve ondan kaynaklanan sebepten ötürü ayrıldık.1 ay cok kısa bir sure ama bu kısa surede bile bu kadar soru işareti varsa olmaz derim . eger cok hoşlansaydınız ilk zamanlarda olumsuz özelliklerini görmezdiniz.
Evet normal zamanlarda da kararsız bir insanim.benim bir anda karar vermem lazım..Erkekler zaten çocuk ruhludur kadınlar kadar olgun düşünmezler sevmenin yaşı da yok ve 3yaş çok bi fark da değil
Sen kararsız mısın her konuda hem maço istiyosun hem çok da maço olmasın istiyosun birini seveceksen olduğu gibi sev çünkü o sevilmek için değişirse bi süre sonra yine eski haline döner o zaman hayal kırıklığına uğrarsın
Öyle olduğunu dusunuyorum..dediginiz gibi olabilir..Bir de elimi tutmayı beceremiyor vs.demissiniz adam bakir olabilir.Bizim ülkemizde bu yakınlaşma olayları sıkıntılı zaten herkes evliliği bekliyor vs.dolayisiyla onlarda öğrenemiyor bir kadına nasıl davranılır vs.
Sizi çok seviyor önemsiyorsa heyecan yapıp saçmalıyor olabilir.
Zamanla fiziksel yakınlasma ogrenilecek bir durum bence aşılmayacak bir şey değil istek olsun yeter ki.
Saf ayağına yattığını sanmıyorum ama tutarken heyecanlanıyor. Birazcık detay olacak ama elimi hiç bırakmak istemiyor..surekli el eleyiz.surekli elimi öpmek istiyor.kizariyor ,bozarıyor..Ve bir şey almaya çalışsam bile elimi bırakmıyor..izin versem yanağından öpmek isteyecek..sarilmaya çalışıyor ..ya ben mi anormalim..bir şey hissedemiyor muyum?ya hissetmeyi de o kadar çok istiyorum ki..inanin artık hayatımı biriyle paylaşmak istiyorum.ya herkese karşı durum böyle olursa diye acaba ben mi sorumluyum diye buraya konu açtım zaten.Bende bikac ayda nikahi bastim ama birbirimize yeterince şeffaftik ve kisa sure icinde cok fazla vakit gecirdik ve seyahat bile ettik birlikte.
Lakin hem acele edip hemde bu kadar saf ayagina yatan birine asla guvenmezdim.
El ele tutusmayi bilmiyormuş. Bunakim inanir ya? Hic mi anasinin, babasinin elini tutmadi, okulda arkadaslariyla bir etkinlikte, oyunda hic mi kimsenin elini tutmamis 25ine kadar?
Hadi tutmadi gökten düşmüş diyelim bu arkadaş. El ele tutuşmak ne kadar komplike birşey ki insan tutmayi beceremesin veya tuhaf tutsun. Neyini beceremiyor? Tutarken heyecanlansa kizarsa anlarimda elini tutmayi bilmemek bakirlik filan degil. Ya senin arkadaş sorunlu bir tip ya da dupe duz saf ayagina yatiyor.
Iki kere ciddi ilişkim oldu.kisa görüşmeleri saymıyorum . Ilki ile 2 sene çıktım. Beni tanıştırmak istediği arkadaşıyla benimle görüşürken ablasmislar.Benden ayrılır ayrılmaz nişanlandı ve evlendi.Simdi macoluk istiyosun ama evlenince macoluk seni eminim ki sıkar.. Ayrica o cocuksu dedigin ask iste gercek ask belli yastan sonra -ozellikle erkekler- maddiyat ve mantik diye ortalikta dolaniyor sonu sevgi ilgi olmayan bi evlilik... Karar senin ama yas sorun degil...
Saf ayağına yattığını sanmıyorum ama tutarken heyecanlanıyor. Birazcık detay olacak ama elimi hiç bırakmak istemiyor..surekli el eleyiz.surekli elimi öpmek istiyor.kizariyor ,bozarıyor..Ve bir şey almaya çalışsam bile elimi bırakmıyor..izin versem yanağından öpmek isteyecek..sarilmaya çalışıyor ..ya ben mi anormalim..bir şey hissedemiyor muyum?ya hissetmeyi de o kadar çok istiyorum ki..inanin artık hayatımı biriyle paylaşmak istiyorum.ya herkese karşı durum böyle olursa diye acaba ben mi sorumluyum diye buraya konu açtım zaten.
Ailem sürekli bu konunun olması için ugrasiyor.onun ailesi de hakeza oyle..Babam çok afedersiniz o... çocuğu mu bekliyorsun kziim dedi..
Haklsiniz.Elimi tutmayi bilmiyor, koluma bile girmiyor diyorsun. :) simdide elimi birakmiyor elimi opmek istiyor diyorsun. Koluna giremeyen insan elini mi opmek istiyor?
Hem kizarip bozariyo hem sarilmaya, öpmeye ugrasiyor, siz izin vermiyorsunuz.Cekingen bir insan karsidan onaylama gormeden sarilmaya calişmaz.
Sen nasil gormek istiyorsan öyle goruyorsun bu kişiyi şuan. Ben anlattiklarinda tutar bulamadim. Disardan objektif olarak bakmayi dene.
Iki kere ciddi ilişkim oldu.kisa görüşmeleri saymıyorum . Ilki ile 2 sene çıktım. Beni tanıştırmak istediği arkadaşıyla benimle görüşürken ablasmislar.Benden ayrılır ayrılmaz nişanlandı ve evlendi.
Ikincisi ile nisanlandim.3 ayda evlilik kararı aldik.Ayagimi yerden kesmedi ama nişanlanana kadar her şey yolundaydı. ONDAN sonrası ise berbatti.hep maddi sebeplerden kavga ettik.1 tl nın bile hesabını yaptilar.en son ailesi kesemiz bir deyince hoppp dedim ve final...Aslinda nişanlım bitirdi..hos benim önüme de tepsiyle sunmuş gibi güzel de oldu ama çok zoruma gitti ..sevmemis dedim..
Ondan sonraki kısa görüşmelerdeki saçma sapan sorunları saymiyorum.hepsini ben sonlandirdim ama hoc biri gerçek sevgi değildi..
Şimdi bu çocuğa ne diyeceğimi bilmiyorum..ya ben bu çocuğu seviyorum ama korkudan ne hissettiğimi bilmiyorum, ,ya da gerçekten bir şey hissetmiyorum...
Inşallah gönlünüze göre istediğiniz gibi biri çıkar karsiniza..Kisa suren evliligimde sunu anladim sevdiginle degil seni sevenle evlenmelisin... Ben daha fazla seven taraftim hep o mutlu olsun diye yirtindim durdum dayaga sustum bagirma hakaret zaten sevgisi benik gibi yogun degildi ve pismanim.... Ortak kese olayina hic girme zaten bizimkilerinde ortak karti varmis dava acildiktan sonra ogrendim herkes harcar parasi olan odermis... Beyfendi beni sevmeden sadede param icin evlendiginden evlenmeden once herseyi planlamislar... bundan sonraki evliligim beni benim onu sevdigimden daha fazla sevenle olucak o kesin...
Midende kelebekler uçmadıysa, boşver..
Benim de benim de..Su kelebekler bir benim mideme girmedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?