- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Ne mesela? Bi vurdu mu masayı mı kırsın? Sonra da sana vursun falan? Önüne gelene sataşsın? Pis olsun? Yani bu özelliklerdeki insanı mı severdiniz?Maçoluk yok denecek kadar az..ben azıcık da olsa karşımdaki insandan böyle bir özellik beklerdim..
Tabi maço olmazsa olmaz şœyle elinin tersiyle bi varacak yoksa beğenmiyoruzAdamın maço olmaması olumsuz özellik mi? Bence bulmuş da bunuyorsunuz...
Adamın maço olmaması olumsuz özellik mi? Bence bulmuş da bunuyorsunuz...
Elimi tutmak istiyor ama beceremiyor.tutuyor ama çok tecrübesiz olduğu için benim tuhafıma gidiyor.Ne mesela? Bi vurdu mu masayı mı kırsın? Sonra da sana vursun falan? Önüne gelene sataşsın? Pis olsun? Yani bu özelliklerdeki insanı mı severdiniz?
Ayrıca elinizi tutmak istememesi kıyamadığından değil de başka bir sebepten de olabilir. Bir insan sevdiğine dokunmak ister yani hiç olmazsa elini tutmak ister.
Elimi tutmak istiyor ama beceremiyor.tutuyor ama çok tecrübesiz olduğu için benim tuhafıma gidiyor.
Valla çok teşekkür ederim tam da anlatmaya çalıştığım buydu.tam tanıyamamış olabilirim.uzatmak istememin sebebi beyefendinin bana çok çabuk baglanmasi.vebaline girmekten korkuyirym.bir yandan da kendisi de buna razı.beni beklemeye razi..olay benden çıkmış oluyor anlayacaginiz..kararsizim.ama şu ana kadar kalbimi attıran erkeklerde de hep bi sorun cikti..buyuk sorunlar hem de .cEski nişanlım da dahil olmak uzere.o yüzden bana cazip geldi bu cocuk.eski nişanlım beni olduğum gibi kabullenmedi ve bana maddi çıkarları için yaklasti. Tam bir ana kuusuydu.bence çok yanlış açıdan bakıyorsun olaya
1 ayda karar verilmez, şu anda seni karar vermen için zorlayanlar ileride mutsuz olsan mutlu olmanı sağlamayacak senin
bir ilişkiye olur-olmaz diye böyle karar verilmez
daha karşındaki insanı tanımıyorsun
öyle bir an gelir ki gördüğün küçücük bir şeyle buz gibi olursun karşındaki insana
hem hata yapmak istemiyorum deyip, hem hemen karar vermeye çalışarak en büyük hatayı yapıyorsun
açıkçası senin de çok olgun olduğunu düşünmüyorum ya da yeterince olgun diyeyim
bence karar ver diyen kimseyi dinleme
herkese "biraz daha tanımak istiyorum" de
biraz daha tanı
gez, dolaş
baksana elini tutması bile tuhaf geliyor sana
ya hiç alışamazsan? ya hiç bir zaman hoşuna gitmezse?
elini dahi tutamazken nasıl öpüşüp sevişeceksin
ben senin "biraz maço" dan kastını anladım
ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda
benim eşim merhametlidir, vicdanlıdır, sıcaktır (nedense arkadaşlar "biraz maço" olayını bunlarla bağdaştırmışlar), iyi bir eş ve iyi bir babadır ama aynı zamanda biraz da maçodur
biraz da maçodur ama bugüne kadar hiç kavga ettiğini görmedim mesela
bana karşı bugüne kadar sesi 1 veya 2 kez yükselmiştir, 3 yoktur (ki 20 seneden fazladır birlikteyiz) benimse ooo hooo
yani "şiddete meyilli olmak" ile "biraz da maço" farklı şeyler
ve mesela bence o aradığın "biraz da maço" duygusu yoksa istesen de aşık olamazsın ben sana söyleyeyim, olmaz bence
o yüzden ne yap yap kendine zaman ver
eğer sen zaman istiyorsun diye, tanımak istiyorsun diye bu iş bitecekse de bitsin
Adamın maço olmaması olumsuz özellik mi? Bence bulmuş da bunuyorsunuz...
Ne mesela? Bi vurdu mu masayı mı kırsın? Sonra da sana vursun falan? Önüne gelene sataşsın? Pis olsun? Yani bu özelliklerdeki insanı mı severdiniz?
Ayrıca elinizi tutmak istememesi kıyamadığından değil de başka bir sebepten de olabilir. Bir insan sevdiğine dokunmak ister yani hiç olmazsa elini tutmak ister.
Tabi maço olmazsa olmaz şœyle elinin tersiyle bi varacak yoksa beğenmiyoruz
Hiç sevmem despot erkeği. Vicdanlı erkek de beş adım ondedir. Ama kadınlar nedense bu tip erkekleri sevmiyor. Ya biraz aci çekmeyi seviyorlar ya karşısındakini değiştirme çabalarını ya da başka bişey var ama ben çözemedim.
+100000
Şu maço arayışını 18 yaşındaki kızlara bile yakıştıramıyorum ki 27 yaş neden böyle bir heves içinde olur anlamak zor.
kızlar bence "biraz da maço" olayını yanlış anladınız
vursun, despot olsun s demiyor konu sahibi
ben de onunla aynı fikirdeyim, gerçi yukarıda da yazdım ama yine yazayım
benim eşim merhametlidir, vicdanlıdır, sıcaktır, çok iyi bir eş ve çok iyi bir babadır ama aynı zamanda biraz da maçodur
biraz da maçodur ama bugüne kadar hiç kavga ettiğini görmedim mesela
bana karşı bugüne kadar sesi 1 veya 2 kez yükselmiştir, 3 yoktur (ki 20 seneden fazladır birlikteyiz) benimse ooo hooo
yani "şiddete meyilli olmak" ile "biraz da maço" farklı şeyler
ama bu da her kadına göre değil, herkesin istekleri aynı değil
mesela ben, eşimin benim kendi arkadaşlarımla tatile gitmemden rahatsız olmamasını istemezdim, bizde yoktur mesela ayrı ayrı tatile gitmek
eşimin, benim kız kıza bara (akşam yemeği değil, bar) gitmemi umursamamasını istemezdim, bu da yoktur bizde her yere gideriz ama birlikte gideriz
cicim, kelebeğim, aşkitom deyip sürekli elimi öpen bir erkek olmasını istemezdim mesela
tamam aşkım, tamam bebeğim deyip duran biri olmasını istemezdim mesela, kendi fikri olsun sonuna kadar da savunsun
vs vs vs vs vs vs
ben konu sahibinin yazdığından bunları anladım, gitsin herkese sataşsın, elinin tersiyle vursun değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?