Ah bu ben!..

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)

Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.

Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.

Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)

Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)

Hepinizi seviyorum :)

Bak işte cimcimelifin konusunda aydınlandım.Doktorlara güvenmek yok! Ben de yaşım sizden çok küçük ama erkeklere hiçbir zaman güvenmedim açıkçası.Ama bu adamla mutlu olmanızı ben de istemiştim.Bu hareketi gene şaşırtmadı.Cimcimelifin konusuna yapılan doktorlar çapkındır yorumları doğru demek ki!!!

Şok oldum. Boşver sallama. İşe yaradı bir şekilde kafanın dağılmasını sağladı diye düşün. Adama bak ya terbiyesiz. Düzgün adam kalmadı memlekette neredeyse. Hakkında hayırlısı olsun. Hiçbir adam müsveddesi için kendini üzme. Hep önünr bak.

kızımın yanına gidiyorum dedi ama başka kadının yanına mı gitti :KK57: ş.refziz !!!!!!! baştan hemen ortaya çıktığı iyi oldu mügişim. zaten bundan sonra birine bağlanmak yerine işine ne geliyosa onu yap cidden. o görüştüğü kız da seninle görüştüğünü de bilmiyordur. ne kadar karaktersizmiş :olamaz:

Şimdi ilk eşinden neden ayrıldığı anlaşıldı, karakter yokmuş adam da evliliği sürdürecek. En azından erkenden gördün gerçek yüzünü, hakkında hayırlısı olsun canım.

Ben böyle şeylere şaşıramıyorum cünkü bir defasinda ozaman sevgili oldugum kisinin 3 senelik nişanlı olduğunu ögrenmistim ben şok neyseki uzatmalı bir sevgililik degildi 2. Haftasinda filan ogrenmistim sanirim tamamen tesadüf olarak.

Back
X