Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar siz deli misiniz 2 kişi sizi sevmeği olmadı diye dünyada trilyon erkek var biri de denk gelir allahım yabu nedir ya. ben sizin için çok sevinmiştim dışarıdan takip ediyordum yazmasam da. hani müge buldu, ben de şansı bulurum diye kendimle bağdaştırıyordum. kimseye güvenemeyeceğiz ben çok yoruldum.
sudacım elbette öyle ama erkek arkadaşımla arkadaşım beni aldattı en son. beraberler şimdi. müge'yi okudukça umut buluyordum eski eşinden sonra ne güzel oldu diye. şimdi bunu görünce ufak bir sarsılma yaşamam normal sanırım. algıda seçicilik başlıyor bir yerde, kötüleri cımbızlıyorsun.Kızlar siz deli misiniz 2 kişi sizi sevmeği olmadı diye dünyada trilyon erkek var biri de denk gelir allahım ya
Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)
Hepinizi seviyorum :)
Ben şok ben dumur ...yok artık yaaa bu kararı haysiyetsizmis bumu adamlik..neYS pisliği baştan görmusun sukretSelam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Şöyle düşün onlar denkmiş birbirlerini bulmuşlar senide biri sevecek çok sevecek onun için onlar zarar vermesin diye çıktılar hayatından kimse yanlış kalmıyor bir süre sonra giriyor hayatınasudacım elbette öyle ama erkek arkadaşımla arkadaşım beni aldattı en son. beraberler şimdi. müge'yi okudukça umut buluyordum eski eşinden sonra ne güzel oldu diye. şimdi bunu görünce ufak bir sarsılma yaşamam normal sanırım. algıda seçicilik başlıyor bir yerde, kötüleri cımbızlıyorsun.
yani hic yazmamıştım ama ...ne kadar sevinmistim senin adına
nasıl bi terbiyesizliktir
merak ediyorum tam olarak nasıl bi açıklama yaptı?
Ayıp be..
Ama cok merak ettim ne diyerek kıvırmaya çalıştı? Ileride ayni duruma denk gelirsek diye söylüyorum bilelim.
anlamadim ben adam senle görüsmeye geldi ama baskasiyladami görüsecek
kızımın yanına gidiyorum dedi ama başka kadının yanına mı gittiş.refziz !!!!!!! baştan hemen ortaya çıktığı iyi oldu mügişim. zaten bundan sonra birine bağlanmak yerine işine ne geliyosa onu yap cidden. o görüştüğü kız da seninle görüştüğünü de bilmiyordur. ne kadar karaktersizmiş
![]()
O görüştüğü kız sensin onlar bilmiyorlar gibi anladım. Ne dedi ki açıklama olarak? Belki yanlış anlaşılma olmuştur.
Birgün karşına biri çıkacak inanıyorum. Zorlamasız, soru işaretsiz. Birşeylerin ardından değil, yaraları sarmak için değil, kıyaslama yapacağın biçimde değil. Öylesine, yolda karşılaştığın eski bir dost gibi. Senin aklın berrak, kalbin dinlenmiş ve iyileşmiş olduğunda gelecek ve hep oradaymış gibi hissettirecek.
Üzülmedim adına. Bu ilişki gerçek gibi değildi bana göre. Daha çok pansuman gibi, yara bandı gibiydi çünkü. Dolu dolu bir aşk için ruhun hazır değildi.
Dinlen, kendini keşfet yeniden. Özlemedin mi hiç kendini? Biraz da yıllardır sana uzak kalmış mügeye zaman ayır. Onun da yeniden canlanmaya ihtiyacı var
bu nedir ya. ben sizin için çok sevinmiştim dışarıdan takip ediyordum yazmasam da. hani müge buldu, ben de şansı bulurum diye kendimle bağdaştırıyordum. kimseye güvenemeyeceğiz ben çok yoruldum.
Konununu acarken muge hatunun derdi neymis yine diye aciyorum :) ama kotu olmus gecmis olsun![]()
Bu doktorcuk hani pek beğenemdiğin ama iyi vakit geçirdiğin kişimiydi canım ne ara başladınız hızına yetişemiyorum![]()
Açıklaması şu: Benden olumsuz cevap alınca teyzesi başka bir kızla buluşma ayarlamışmış, kız yurtdışındaymış yeni dönmüş o yüzden bu haftaya (!) görüşme ayarlamış teyzesi. O da benimle olmadığını söylediği için istemiyorum diyememiş. Kızla görüşmesi ayarlandığı için ve teyzesi gitmese şüpheleneceği için yarım saat filan oturup kalkmış. Bana söylememiş çünkü zaten bir anlamı yokmuş neden söylesinmiş böyle gereksiz (!) bir ayrıntıyı... Bu arada o kızda doktormuş ve bekarmış ( kızla benim bile buluşasım gelir !! ) ..
Saçmalıyormuşum, benimle ciddi görüşüyormuş o ciddi olmayan benmişim. Beni öyle adice terkedecek olsa hiç başlamazmış, başkalarıyla (!) karıştırmayacakmışım onu :))
Kimsenin hakkına girmezmiş o, Allahtan korkarmış bla bla..
Ben bilerek geç yazdım, gitsin, yüz yüze gelmeyelim diye. O yüzdende bana bir ton saydırdı, zehir etmişim şimdiden bayramını :)) Eğer uzatırsam çıkar gelir beni istermiş :))
Ben cevap vermiyorum mesajlarına. Klasik erkek işte, dur ona da bakayım bir güzelse mügeyi şutlarım müge kimki :))
Amaaan...
Ahhaha baslamasi eglenceliydi bitisi daha bi eglenceli olmus. Onun tarafindan degil ama![]()
Son cümleniz durumun tam açıklaması.. Gitti gördü beğenmedi o yüzden de açıklama yapmak için kıvırıyor.
Yoksa beğendiği takdirde bu kadar bile uğraşmazdı açıklama için o kızla ilişkiye başlamış olurdu.
:)) şok oldu şok :)) Ne salak yaa annemle teyzesi kanka nasıl haberim olmaz bu erkekler çok mal![]()
Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Aaa ne ilişkisi! görücü usulü buluşmaymış o kıza evet dese direk evlenirmiş yani zaten böyle bir şeyi yapcaksa bile teyzesinin ayarladığı kızla mı yaparmış, başka kadın mı kalmamış ? :))
Salak sanki ben uzaydan geldim teyzesinin ayarladığı kızla ilişki yaşıyor savunması bu :))