Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birgün karşına biri çıkacak inanıyorum. Zorlamasız, soru işaretsiz. Birşeylerin ardından değil, yaraları sarmak için değil, kıyaslama yapacağın biçimde değil. Öylesine, yolda karşılaştığın eski bir dost gibi. Senin aklın berrak, kalbin dinlenmiş ve iyileşmiş olduğunda gelecek ve hep oradaymış gibi hissettirecek.
Üzülmedim adına. Bu ilişki gerçek gibi değildi bana göre. Daha çok pansuman gibi, yara bandı gibiydi çünkü. Dolu dolu bir aşk için ruhun hazır değildi.
Dinlen, kendini keşfet yeniden. Özlemedin mi hiç kendini? Biraz da yıllardır sana uzak kalmış mügeye zaman ayır. Onun da yeniden canlanmaya ihtiyacı var
Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)
Hepinizi seviyorum :)