Ah bu ben!..

Birgün karşına biri çıkacak inanıyorum. Zorlamasız, soru işaretsiz. Birşeylerin ardından değil, yaraları sarmak için değil, kıyaslama yapacağın biçimde değil. Öylesine, yolda karşılaştığın eski bir dost gibi. Senin aklın berrak, kalbin dinlenmiş ve iyileşmiş olduğunda gelecek ve hep oradaymış gibi hissettirecek.

Üzülmedim adına. Bu ilişki gerçek gibi değildi bana göre. Daha çok pansuman gibi, yara bandı gibiydi çünkü. Dolu dolu bir aşk için ruhun hazır değildi.

Dinlen, kendini keşfet yeniden. Özlemedin mi hiç kendini? Biraz da yıllardır sana uzak kalmış mügeye zaman ayır. Onun da yeniden canlanmaya ihtiyacı var

Erkenden ortaya çıkması iyi olmuş. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum.

Zaten çocuğu vardı bunun. Olmazdı.

Ama yılmayın. Doğru prensi bulmak için birden fazla kurbağa öpmemiz gerekebilir. Ama bu bizi engellememeli. Umutsuzluğa hayır!

Ben şok. :KK57:
Allahtan herşey çabucak olup bitti de, zamanını harcatmadı sana.
Bir yerlerde iyi adamlar da var ve bir gün senide bulacak bu türden adam, ben inanıyorum.:21:
Çocuk mevzusunu düşünüp kafa yormana bile gerek kalmadı, olumlu bak.:KK53:

Yanılmıyorsam bu adam size hemen romantik romantik sürprizler filan yapmıştı. Aslında
ordan bir çapanoğlu olduğu belli oluyor erkeklerde.. Neyse en başından ne halt olduğunu anlamanız
iyi olmuş çok geçmeden.

Birgün karşına biri çıkacak inanıyorum. Zorlamasız, soru işaretsiz. Birşeylerin ardından değil, yaraları sarmak için değil, kıyaslama yapacağın biçimde değil. Öylesine, yolda karşılaştığın eski bir dost gibi. Senin aklın berrak, kalbin dinlenmiş ve iyileşmiş olduğunda gelecek ve hep oradaymış gibi hissettirecek.

Üzülmedim adına. Bu ilişki gerçek gibi değildi bana göre. Daha çok pansuman gibi, yara bandı gibiydi çünkü. Dolu dolu bir aşk için ruhun hazır değildi.

Dinlen, kendini keşfet yeniden. Özlemedin mi hiç kendini? Biraz da yıllardır sana uzak kalmış mügeye zaman ayır. Onun da yeniden canlanmaya ihtiyacı var

A andromeda-80 ne güzel bir yorum, alkış alkış, yüreğinize sağlık!

mügiişş kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum ve kendim içinden bunları diliyorum mugehatun mugehatun

Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)

Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.

Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.

Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)

Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)

Hepinizi seviyorum :)

Insan insana bunu yapmamali ama bu size hic yapilmamali. Esinizle olanlari bilmiyor mu? Cok buyuk hayvanlik yapmis.

Hayirlisi. Belliydi aslinda çok hızlı ilerledi zaten. Lütfen biraz kafani dinle...:KK24:

Mugecim ya..
Cidden fiyasko hepsi.
Cidden kadın gibi erkek olmalı artık .. Bunlar böyle olmamış yani.

Hayalkirikligi evet ama görüyorum ki yaşadığın büyük hayalkirikligi ndan dolayı bu çok da etkilememiş seni.
Boşver. ..
Manyak herif :bicak::sinirli:
Bi kadın boşuna boşamiyor bi erkeği bunu yine görmüş olduk ....

Her konuna yorum yapmasamda hepsini takip ediyorum
Başka bir konunda söylemiştim ama teni bi ilişki için hiç acele etme bence şu an belki birinin ilgisi çok hoşuna gidebilir iyi hissettirebilir ama bu hats yaptırır.En iyisi o ilgiyi şimdilik arkadaşlarında ve ailende bulman

Müge nerdesin öyle niye yazdın profiline sen niye ölesin onlar ölsün tövbe ya bu kız beni kalpten görecek kız nerdesin

Dememismiydim?
Aceleli davrandin be muge.
Sana " aska sevgiye acsin, begenilmek hosuna gidiyor" demistimde hemen atlamistin " yoo sevgiye ac degilim ben " diye. Oysaki her bosanan kadin sevgiye actir ve bunu yanlis anlamana gerek yoktu.
Eger ac degilsen - sonunu tahmin ettigin- bi iliskiye neden basladin?
Neyse.
Erkeklersizde toparlanabiliriz, oz guvenli olup hayata geri donebiliriz.
Bi erkegin yarattigi yarayi, diger bi erkegin kapatabilicegini dusunmek pek saglikli degil.

Back
X