Ah bu ben!..

Ilginc olan bir durum da su;

Bu adam zaten evlenip bosanmis cocuk sahibi meslegi olan vs vs vs.biri.

Yani toy 20 yasinda gozu acilmamis bir tip degil. Teyzesine tavir koyup gitmiycem diyemiyor mu? Illa ki sevgilim var diye aciklama yapmasina gerek yok.

Bu kisim mide bulandirici bana kalirsa.

Sonraki yaptiklari kizi getirmesi filan iyice sivamis zaten. Bir de seni teyzeme soylerim diye ustu kapali tehdit etmesi iyice irrite edici.

Adamin topladigi tum puanlar gitti bence.

Aynen, tam olarak durum bu.

Hepsi öyle değil be panpa. Tanıdığım doktor bir herif gerçekten çok efendi bir adam. Mezun olunca parayı gören kadınlar üşüşmüştü ben de tiksinmiştim demişti bana.
Tabi tabi arada aklı başında olanlar var ama onlar pek az ne yazık ki, zar zor buldum kendime düzgün bi'tane:KK53:

ya okadarda yapacağını sanmıyorum yani zannetmek istemiyorum. Kesinlikle banada öle birisi birşey yapaa yuh der bende tükürürüm kadına ondan şok geçirdim dedim ya.
Kadında sallamıyorum sizi havası vardı zaten beş on dk durdu ve gitti ay okadarda yapmamıştır umarım yaa

Annene sey diyebilirsin anne bi sor bakalm kimmis bubkiz merak ettim bi bakayim tipine falan.. ordan anlayabilirsin bence

ya doktor olayı tamamen geyik ya ciddi ciddi doktor diye bir etiket yapıştırmıyorum bir beklentiye girmişte değilim :) ben hep yazdım bunu, doktor mühendis zengin yakışıklı diye atlayacak bir tip değilim ben, bu adamdan kaç gömlek fazlasıyla evliydim ben sonucu hüsran oldu...
Bilmiyorum salakça davrandığı kesin. Komplekslerinden mi ilgiden mi beklemediği anda yakalndığından mı böyle davranıyor bilmiyorum

Senin öyle kadınlardan olmadığın gün gibi ortada zaten mügeciğim, ama bu adam öyle düşük IQ'lu kadınlarla takıla takıla gardını düşürmüş, seni ayakta uyutabileceği yanlışına düşmüş herhalde. Garip garip numaralar, gerçekten komik. Radyolog olduğu için radyasyondan mı bu hâle geldi bu adam, bilemedim...:KK12:

Muge o kiz bence baska kiz.bu adam baska kizi getirdi.bana oyle gibi geldi.
Simdi mantiken ben bir adamla tanistirilsam istersemde kabul etmemis olsam ertesi gun sevgilim var o ogrenmis beni akla dese bana adamin suratina tukururum hatta baska bir kadin kandilmasin diye gitsem bile evet bu adam tanismak icin ben kabule tmedim ama bua adam siz varken benle gorustu derdim.
Celiski var tekrar ayni seyleri yasamani istemem karar elbette senin ama bu adam hic guvenilir degil.

Ben de böyle düşünüyorum. Yani hiç kimse böyle bir şeyi kabul etmez. Sonuçta meslek arkadaşı olun diye tanıştırılmamış bunlar, evlilik için tanıştırılmış. Hal böyle olunca da hiçbir kadın gidip de evlilik niyetiyle tanıştığı adamın sevgilisiyle görüşmez, düpedüz hakarettir bu.

Sonuç olarak bu adam bana hiç güven vermedi. Karşınızdaki adam güveneceğiniz, acılarınızı dindirecek, size huzur verecek birisi gibi görünmüyor. Siz yeni boşandınız, üstelik ihanet gördünüz, acılarınız var. Bir de böyle entrikalarla uğraşıp kendinizi daha fazla yıpratmayın, kendinizi biraz dinlemeniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Acele karar vermeyin.

Ergen falan demişsiniz de çoğunuzdan akıllı bu adam, kime nasıl muamele çekeceğini biliyor. Hangi kadına nasıl muamele çekilir, nasıl elde edilir, nasıl elde tutulur hepsini. Bence siz de boş değilsiniz 2 gün sonra eriyeceksiniz bu adama hatta sizi süründürür bile bu adam avcunun içine alıp o kadar akıllı. Inşallah bu sevgi boşluğu yanlış yerlere sevk etmez, size tavsiyem dikkatli olun.

Ergen falan demişsiniz de çoğunuzdan akıllı bu adam, kime nasıl muamele çekeceğini biliyor. Hangi kadına nasıl muamele çekilir, nasıl elde edilir, nasıl elde tutulur hepsini. Bence siz de boş değilsiniz 2 gün sonra eriyeceksiniz bu adama hatta sizi süründürür bile bu adam avcunun içine alıp o kadar akıllı. Inşallah bu sevgi boşluğu yanlış yerlere sevk etmez, size tavsiyem dikkatli olun.

Valla çok katılıyorum.

Adam bildiğimiz boşanmış kadın avcısı çakal. Doktor diye kadınlar pervanedir ona da güveniyordur. Bu herif tüm kadınları kandırır bence.

Valla çok katılıyorum.

Adam bildiğimiz boşanmış kadın avcısı çakal. Doktor diye kadınlar pervanedir ona da güveniyordur. Bu herif tüm kadınları kandırır bence.
Ruhsal durumunu iyi tahlil etmiş konu sahibinin, nasıl davranacağını iyi biliyor. Aslında en zeki ve güvenilmez adam tipi bu, forumu okuyun adamın yaptıklarına kimse akıl sır erdirememiş, manasız bulmuş; ama adam karşıdakinin neye nasıl tepki vereceğini bilip davranıyor, bu onu çoğu kişiden zeki yapar, ergen falan değil. Bi de yanlis anlasilmak istemem çapkınlık yapan erkekler genelde bunun karakteri iyi bu kadına yapmayım bunu demez, karakteriniz iyi kötü bi şey demiyorum konu sahibi bunu buraya not düşeyim.

Nasıl yani, şimdi kadının işi gücü yok sırf sizi ikna etmek için o kadar saat yolu gelip açıklama yapıp gitti mi? Ne yalan söyleyeyim, surda tanınan bilinen eski bir üye olmasanız fake kesin derdim. O yanında getirdiği kızın söz konusu kız olduğuna hiç inanmadım. Yok artık yani, hem adam görüşmeye gelecek benimle sonra istemiyorum sevgilim var diyecek. Ben de onunla atlayıp yol gidip sevgilisine açıklama yapacağım. Hangi aklı evvel yapar bunu? Bir iş var bu işte.

Ben farkli bi kız getirdigini dusunmuyorum. cunku ufak bi arastirmayla kizin o olup olmadigini ogrenmek cok kolay, bu riski goze almamistir bence.
Durum gercekten anlattigi gibiyse kız gercekten gelmis olabilir ben durumu da yadirgamadim bu yuzden. Yani kızla bulusmasinda ilk basta durumu aciklayip oturmus ya dedigine gore, eger oyleyse kiz adamin bu teklifini yadirgamamis yardim etmek istemis olabilir.
Bilmiyorum ya kafam karisti. Bir yandan kafamda beliren o tatlış doktor profilini yıkamiyorum bi yandan sen de mi serefsiz ciktin be diye sövüyorum:KK53:
Ne dusunecegimi bilemedim

Biraz kendinize zaman verin, nekahat dönemine girin ruhunuzu beyninizi dinlendirin.

Yeni bir ilişki yaşamak için erken, öncelikle boşanmanın travmasını atlatmalısınız.

Doktor bey de belli ki diğer kızı da göreyim hangisini beğenirsem onun ile devam ederim şeklinde düşünmüş.

Her geçen mesaj inandıcılığını yitiriyor bence...
Pek bi hikayemsi geliyor konularınız bana.. Bilemedim..

Müge burda yapılan yorumlara çok takılma derim.

Senin açtığın konularda şu oluyor, sen aksi karar verdiğini söylesende aslında olumlu karar verip burdanda destek alınca uygalamaya geçiyorsun.

Aslında mantıklı değildi, boşanmış ve çocuğu var sıkıntılıydı. Teyzesinin bulduğu adaylarlada şansını deniyor uzaktan bakınca nasıl bence bok gibi. Biz biraz hayalperest yaklaştık. Oooo olur olur hayatının aşkı olucak kafasıyla verdik gazı, senin mutlu olmanı istediğin için. Ne büyük hata aslında... şimdi hepimiz ayy inanmıyorummm diye yorum yapıyoruz saçmalığa bak. Ben böyle ağzı iyi laf yapan, işini bilen adamdanda pek haz etmem. Çıkar bi haltı.

Sen bu adamla barışıcaksın buraya yazıyorum. Ama buna iyi yada kötü yapıyosun anlamında demiyorum. Sana tavsiyem yavaş git. Zaten yorgunsun biliyosun. Bide bununla uğraşma.

Müge bi soruştursan ya sana getirdiği kız teyzesinin görüştürdüğü kız mıymış?

Canım nasıl soruşturayım işi büyütmek istemiyorum. Tutupta tiyatrocu getircek hali yoktur herhalde buraları da öyle çok bildiği ettiği yok ki akrabasını filan getirebilir en kötü e onu da yapacak kadar şizofren değildir diye düşünüyorum.

önce kı konularınızı az cok sımdı baktım ,ama bu yok artık dedirticek cinsten..

Müge burda yapılan yorumlara çok takılma derim.

Senin açtığın konularda şu oluyor, sen aksi karar verdiğini söylesende aslında olumlu karar verip burdanda destek alınca uygalamaya geçiyorsun.

Aslında mantıklı değildi, boşanmış ve çocuğu var sıkıntılıydı. Teyzesinin bulduğu adaylarlada şansını deniyor uzaktan bakınca nasıl bence bok gibi. Biz biraz hayalperest yaklaştık. Oooo olur olur hayatının aşkı olucak kafasıyla verdik gazı, senin mutlu olmanı istediğin için. Ne büyük hata aslında... şimdi hepimiz ayy inanmıyorummm diye yorum yapıyoruz saçmalığa bak. Ben böyle ağzı iyi laf yapan, işini bilen adamdanda pek haz etmem. Çıkar bi haltı.

Sen bu adamla barışıcaksın buraya yazıyorum. Ama buna iyi yada kötü yapıyosun anlamında demiyorum. Sana tavsiyem yavaş git. Zaten yorgunsun biliyosun. Bide bununla uğraşma.

Haklısın kuzum, işini biliyo bu adam benimde hoşuma gitti gazıda alınca yallah oldum ama tamam kendime bir dur demem lazımm hızlı gittim sonum kötü olcak. Yok barışmaya filan niyetim gerçekten.

Back
X