- 12 Nisan 2013
- 142
- 56
- 123
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Canım telefon konusunda ciddi olduğunu sanmıyorum duygu sömürüsü yapmış sadece:)
Ama ben şundan eminim eşin seni seviyor bazı erkekler böyledir kendileri rahatlıyacam stres atacam derken kırıp dökerler ama sen hem kendini hem onu şefkatinden mahrum etme yine de yumuşak ol bak gör nasıl kedi gibi sokuluverecek sana yine diyorum seni seviyor ve önemsiyor sana dürüst olmasından belli canım benim evlilik dediğin budur gerçek hayat bu birbirinizin nazını çekeceksiniz ve bunları kendine dert edip üzme kendini eskilerin bir lafı var bilirsin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış her zaman bunu uygula öpüyorum seni çok tatlım:)
hangi şehirdesinizArkadaşının düğünü olduğuna eminim işin içinde bir şeyde yok çünkü hep görüştüğümüz kişiler faceden davetiyelerden fotolardan biliyorum yani. Arabada yer olmadığından beni götüremiyor 10 saatlik mesafede ama ben cidden çok sıkılıyorum bu şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok, tek başıma da ne yapabilirim ki
İnanın çok sıkılıyorum
Evet artık hangisini yapabilrsem planım var beni arama dedim bende seni aramayacam dedim..
Geldiğimde çok değişecek herşey dedi bugününü mumla arayacaksin dedi..
BU NE YAA BİRDE TEHDİTMİ EDİYOR SENİ
ahahahhaha kendimi okudum sanki kvnin surat ifadesi geldi gozumun onune sesli guldum:))))Haftasonu sehirdisindaydim aklim sendeydi merak ettim naptin diye. Ama buraya sana destek vermeye cok tatli arkadaslar gelmis seni rahatlatmislarsevindim. Bende eskiden kv den dolayi dirdir eder dururdum en sonunda o unutamadigim kotu anilari yazmaya karar verdim bilgisayarda 5 word sayfasi yazdim :) yazdikca rahatladim basligida " neler cektim" di:) birde su lafi severim " nefret etmek demek kendini cimdikleyip aciyi baskasinin hissetmesini beklemek demektir" sen kv ui aklina taktikca hem sen yipraniyorsun hem evliliginiz. Keyfine bak bu genclik yillari birdaha gelmez birbirinizin tadini cikarin. Aramayinca bakalim bensiz yapabiliyormu diyorsun ya. Vazgecilmez olmak senin elinde sensiz olabilmeside olamasida sana bagli. Onu kendine baglamana sensiz yapamaz hale getirmene bagli. Kv me gicik olurdum simdi onu gocik ediyorum esimin yanindayken hep anne anne diyorum cok yapmacik sekilde haha kotude davranamiyo ama icin icin gicik oluyor bana cok eglenceli. Mesela suram agriyo falan diyo ilgilenelim diye aaa dikkat et kendine diyorum sunu ye sunu ic dinlen falan yapmacikligimdan nefret ediyor
Ah
ahahahhaha kendimi okudum sanki kvnin surat ifadesi geldi gozumun onune sesli guldum:))))
ancak hep böleymiş. yani her düğüne tek takılıyormuş. yani bence başka bir şehirde düğüne de gittiği meçhul.Sizin yaşadıklarınızı bir çoğumuz yaşıyoruz ama bu durum bence biraz bağlılığın bağımlılıkla karıştırılmasından kaynaklanıyor. Eşiniz oraya gidiyor diye orayı size tercih etmiş olmuyor. Bu şekilde düşünmeyin sakın, kimsenin de sizi bu şekilde düşündürmesine müsaade etmeyin , bu eşinize haksızlık olur bence. Evlisiniz diye birbirinize yapışık gezmek zorunda değilsiniz. Önce siz kendi kendinize kaldığınızda huzurlu olabilmeyi başarmalısınız bence işte o zaman ona da huzur verebilirsiniz.
Bazı erkekler arkadaşsız da yapabiliyor ama eşiniz sanırım arkadaşsız yapamayanlardan. Siz onunla 24 saat birlikte olsanız dahi sıkılmazsınız ama o bu durumdan sıkılabilir, böyle olması sizi sevmediği anlamına gelmez bu sadece alışkanlık ve karakter meselesi sanırım
ancak hep böleymiş. yani her düğüne tek takılıyormuş. yani bence başka bir şehirde düğüne de gittiği meçhul.
düğüne gıdıom deyıp sevgılısylemı bulusuyormuş?
AaaYok düğüne gittiğine eminim.
Düğüne giden arkadaşları da arkadaşım, fotograflarıda görüm eminim yani.
Sevgilisiyle 2 kere bulşmuş.
Ama tarihlerini tam bilmiyorum.
hımm iyi bari.... hamilemısınız? hamıle ve enfeksıon dıye konu açmıssınızdaYok canım düğünler kesin.
Ortak arkadaşlarımız evlenenelr çünkü.
Ama ayrılacağımız daha burdan belliymiş.
Birde ihanet binince.
hımm iyi bari.... hamilemısınız? hamıle ve enfeksıon dıye konu açmıssınızda
Aaabir sevgili mi çıktı ortaya en son.. güncellemeye bakmadım da..
Nasıl buldun?
Tek yerden devam et o zaman bence.. iki konu da aktif olursa dağılır.Son konuma bak tatlım
Yorum yaparken normal bir ilişki gibi düşünmüştümancak hep böleymiş. yani her düğüne tek takılıyormuş. yani bence başka bir şehirde düğüne de gittiği meçhul.
baya baya çok.Yorum yaparken normal bir ilişki gibi düşünmüştümama çok başka şeyler varmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?