Ah bu çenem..

Canım telefon konusunda ciddi olduğunu sanmıyorum duygu sömürüsü yapmış sadece:)
Ama ben şundan eminim eşin seni seviyor bazı erkekler böyledir kendileri rahatlıyacam stres atacam derken kırıp dökerler ama sen hem kendini hem onu şefkatinden mahrum etme yine de yumuşak ol bak gör nasıl kedi gibi sokuluverecek sana yine diyorum seni seviyor ve önemsiyor sana dürüst olmasından belli canım benim evlilik dediğin budur gerçek hayat bu birbirinizin nazını çekeceksiniz ve bunları kendine dert edip üzme kendini eskilerin bir lafı var bilirsin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış her zaman bunu uygula öpüyorum seni çok tatlım:)

Çok teşekkür ediyorum canım allah razı olsun yorumun için...
Umarım dediğin gibidir çünkü 1 bucuk yıldır cidden çok yoruldum..
Adet olmayı beklemiyordum oldum onun stresi de geldi bu kavganın üstüne gerim gerim gerildim yani..
Herşey olacağına varır...
Umarım orda beni üzecek davranışlar yapmadan gelir ve umarım herşey yoluna girer dediğin gibi tatlım...
Inan ki çok yoruldum artık...

Haftasonu sehirdisindaydim aklim sendeydi merak ettim naptin diye. Ama buraya sana destek vermeye cok tatli arkadaslar gelmis seni rahatlatmislarsevindim. Bende eskiden kv den dolayi dirdir eder dururdum en sonunda o unutamadigim kotu anilari yazmaya karar verdim bilgisayarda 5 word sayfasi yazdim :) yazdikca rahatladim basligida " neler cektim" di:) birde su lafi severim " nefret etmek demek kendini cimdikleyip aciyi baskasinin hissetmesini beklemek demektir" sen kv ui aklina taktikca hem sen yipraniyorsun hem evliliginiz. Keyfine bak bu genclik yillari birdaha gelmez birbirinizin tadini cikarin. Aramayinca bakalim bensiz yapabiliyormu diyorsun ya. Vazgecilmez olmak senin elinde sensiz olabilmeside olamasida sana bagli. Onu kendine baglamana sensiz yapamaz hale getirmene bagli. Kv me gicik olurdum simdi onu gocik ediyorum esimin yanindayken hep anne anne diyorum cok yapmacik sekilde haha kotude davranamiyo ama icin icin gicik oluyor bana cok eglenceli. Mesela suram agriyo falan diyo ilgilenelim diye aaa dikkat et kendine diyorum sunu ye sunu ic dinlen falan yapmacikligimdan nefret ediyor

hangi şehirdesiniz

Kendi kendime söz verdim artık telefonunu kurcalamayacağım, kendimi ezdirmeyeceğim ve kendime güvenip kendimden emin davranacağım.
Onu hem sevdiğimi belli edip hemde o olmazsa da yaşayacağımı belirten tavırlar sergiledi.
3 gün yoktum baya değişmişsin bile dedi dün gece.
Sizlerin sayesinde bayanlar çok teşekkür ederim hepinize.
Kendime güvenim yerine geldi.
Rhat rahat gezdim evimin yerini değiştim sevdiğim kitabı aldım okudum.
Onsuz da yapabileceğimi ruhuma kendime ispatladım.
Devamını getirebilirim inşallah
Beni seveni sever, beni takmayanı takmam şu saaten sonra.
Sonuç olarak bayanlar kimse bizden değerli değil, yeter ki içimizde ki bizi canlandıralım.
Beklenti sıfır olursa mutluluk o kadar çok olur derler öyle yapalım bundan sonra.

Ah
ahahahhaha kendimi okudum sanki kvnin surat ifadesi geldi gozumun onune sesli guldum:))))

ancak hep böleymiş. yani her düğüne tek takılıyormuş. yani bence başka bir şehirde düğüne de gittiği meçhul.

ancak hep böleymiş. yani her düğüne tek takılıyormuş. yani bence başka bir şehirde düğüne de gittiği meçhul.

Yok düğüne gittiğine eminim.
Düğüne giden arkadaşları da arkadaşım, fotograflarıda görüm eminim yani.
Sevgilisiyle 2 kere bulşmuş.
Ama tarihlerini tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…