• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu çenem..

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Kızlar merhaba benim sorunum söylememem gerekenleri de eşime söylemem.
Ağzımı bir türlü tutamıyorum, mesela dün eğitimi vardı eğitimde şarjı bitti bende meraklandım o sırada da annesi beni aradı saat 10 gibi zaten akşam aramasına sinirleniyorum ne yaptınız ne yediniz oğlum napıyor vs... (gündüzleri 100 kere ayrı arıyor akşamları ayrı sinirlerimi tepeme çıkarıyor). Açmadım neyse o geldi eve al annen kaçtır arıyor şarjın kapalı senin için aramıştır dedim bozuk bir suratla yemeği koydum önüne ama geç gelmesine sinirlenmiştim zaten sabah 6 buçukta evden çıkıyorum eve gelince eşimi görmek istiyorum hayliyle bide telefonu şarjı bitince iyice sinirlendim dün akşam.
Yarın seninde ananı ararsam nolayım bilmem ne şu eve geldiğimde biraz huzur ver falan diye bağırmaya başladı.
Arkadaşının düğünü var bizden 10 saat uzaklıkta onlarla bu gece gidecek ve haftasonu full evde tek kalacam, geçen haftada gitti düğün vardı yine, evde tek kaldım. Üniversitesinde kızlar falan da olacak düğünde (şu eski konumda açtığım gecenin bir vakti doğumgünü için arayan kız. ) Bende çalıştığımdan gidemiyorum izinde alamam :(
Ve tüm akrabalardan arkadaşlarımdan uzak bir yerde yaşıyoruz gideceğim hiç kimsem yok sanırım sorun da burada kendimi ona şartlandırmış durumdayım.
3 gün evde olmayacaksın geçen haftada yoktun falan diyip başladım yine çene çalmaya, o da her zaman ki gibi bağırdı çağırdı. 3 gün boyunca beni arama bakalım nolacak dedim. Seviyor musun anla biraz beni dedim.
Ailem arkadaşlarım yanımda olsa belki bu kadar olmam, oturduğumuz yerde sosyalleşeceğim bir durumumda yok zaten işten geç çıkıyorum.
Ne olacak bu evlilik hiç bilmiyorum inanın, ben çenemi tutamıyorum o da sürekli hayliyle bağırıyor.
Gece yatarken arkasından sarıldım hiçbir şey olmamış gibi ittirdi yatağın diğer ucuna gitti, yüzünü görmek istemiyorum falan dedi. Sinirlendiğinde hep böyle şeyler söylüyor..
Off offf ne yapacam hiç bilmiyorum sadece dertleşmek istedim.

Hmmm kötü olmuş ya ama annesi arıyor sürekli diye bu kadar sert çıkmasaydınız keşke annesi sonuçta kırılmış demekki ama düğün meselesinde siz gidemiyormuşsunuz iş yerinden arkadaşınız falan yokmu hafta sonu onunla vakit geçirin veya anneniz uzakta değilse onu çağırın yanınıza veya kardeşiniz.. ama bence olur böyle şeyler evlilikte neler neler görüp okuyoruz kk'de düzelir bence kaç yıllık evlisiniz?

adamı bıktırmışsın sürekli böyle yaparsan soguyacak senden bilmem farkında mısın ?

3 gün beni arama bakalım seviyormusun sevmiyor musun demen komik olmuş kusura bakma, açıkçası eşinin yerinde olsam ohhh be dunya varmış bile derdim yani..

adamı çok didikliyorsun.

10 saat uzakta bir yere eşin nasıl seni tek bırakıp gidiyor ki. Eşinin evde tek kalıyor olması fazlasıyla geçerli bir bahane ya da neden.

Her hafta düğün mü olur? İşin içinde başka bir şey olmadığından emin misin? Hep de arkadaş düğünü, akraba falan da rast gelmiyor nedense..

Bence sen ne yap ne et bu düğüne git. Hem senin için de değişiklik olur.

Bu arada hafta sonu neden yalnız kalıyorsun sen de git arkadaşın da dediği gibi düğüne gidemesen de hafta sonu eşinin yanına git bence

Arkadaşının düğünü olduğuna eminim işin içinde bir şeyde yok çünkü hep görüştüğümüz kişiler faceden davetiyelerden fotolardan biliyorum yani. Arabada yer olmadığından beni götüremiyor 10 saatlik mesafede ama ben cidden çok sıkılıyorum bu şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok, tek başıma da ne yapabilirim ki :(
İnanın çok sıkılıyorum :(

adamı bıktırmışsın sürekli böyle yaparsan soguyacak senden bilmem farkında mısın ?

3 gün beni arama bakalım seviyormusun sevmiyor musun demen komik olmuş kusura bakma, açıkçası eşinin yerinde olsam ohhh be dunya varmış bile derdim yani..

adamı çok didikliyorsun.

Evet farkındayım ama hayatımın merkezine koydum gibi biraz onu, o nedenle yaptığım hatanın farkındayım ama elimde değil gerçekten tutamıyorum çenemi bu da yıpratıyor bizi.
Biraz susabilsem belki herşey daha iyi olacak yada hiçbirşey olmamış gibi gülsem :(

Hmmm kötü olmuş ya ama annesi arıyor sürekli diye bu kadar sert çıkmasaydınız keşke annesi sonuçta kırılmış demekki ama düğün meselesinde siz gidemiyormuşsunuz iş yerinden arkadaşınız falan yokmu hafta sonu onunla vakit geçirin veya anneniz uzakta değilse onu çağırın yanınıza veya kardeşiniz.. ama bence olur böyle şeyler evlilikte neler neler görüp okuyoruz kk'de düzelir bence kaç yıllık evlisiniz?

Canım eski konularımı okusan bilirsin, ama abartılacak şekilde çok arıyor anlatamam sana yani o da farkında ama toz kondurmuyor. 1 buçuk yılın içersindeyiz ama son zamanalrda çok kavga etmeye başladık malesef :( Annem 6 saat uzaklıkta, arkadaşım da yok öyle görüşebileceğim :(

Dedigin gibi ceneni tut once dusun sonra konus adam egitimden gelmis keyfinden gec cikmamis. Etrafinda kimse olmamasinin sosyallesememenin hirsini kocanda cikartmissin. Birde o bahsettigin kizin yanina bu sinirle gonderiyorsun. Bu evliligin halinde birsey yok sosyallesmenin yolunu bul kafani dagit o zaman adami rahat birakirsin belki. Onune yemegi sinirle koymak falan yapma boyle seyler

Canım eski konularımı okusan bilirsin, ama abartılacak şekilde çok arıyor anlatamam sana yani o da farkında ama toz kondurmuyor. 1 buçuk yılın içersindeyiz ama son zamanalrda çok kavga etmeye başladık malesef :( Annem 6 saat uzaklıkta, arkadaşım da yok öyle görüşebileceğim :(
Hmmm ama bunlar sanırım gözardı edilebilecek şeyler.. Aslında binip otobüse gidebilirsiniz eşinize sürpriz olur belki arayı yumuşatmak adına ?

eşlerinizi hayatlarınızın tam merkezine koymayın..Sadece onu sevdiginiz için hayatınızda tuttugunuza önce bir kendiniz inanın sonra da eşlerinizi inandırın..

Bu raddeye gelmende eşinin payı varsa onu bilemem.

Ama erkekler fazla bu konuda didiklenmeyi sevmiyor demek ki..

Anlayışlı olsanız birbirinize mesela ?

Sen kendine guvenirsen kendini begenirsen mutlu olursun karsindakinide mutlu edersin. Dugune gitmeden gonlunu yap. Bu sehirde sıkıldıgini bu yuzden boyle sinirli oldugunu soyle hatta biz kadinlarda cok olur adet oncesi ya annemi ararim kavga ederim yada kocamla :) gonlunu almadan dugune gonderme

eşlerinizi hayatlarınızın tam merkezine koymayın..Sadece onu sevdiginiz için hayatınızda tuttugunuza önce bir kendiniz inanın sonra da eşlerinizi inandırın..

Bu raddeye gelmende eşinin payı varsa onu bilemem.

Ama erkekler fazla bu konuda didiklenmeyi sevmiyor demek ki..

Anlayışlı olsanız birbirinize mesela ?

Evet bunu yapabilmem gerekiyor haklısınız.
Anlayışlı olmamamdan yakınır hep ama tek başına göndermem falan anlayış değil mi sizce?
Anlayışlı olmaya çalışıyorum ama işte bin de yapsam hep eski anlayışszlıklarımı gözünün önüne getiriyor :(

Sen kendine guvenirsen kendini begenirsen mutlu olursun karsindakinide mutlu edersin. Dugune gitmeden gonlunu yap. Bu sehirde sıkıldıgini bu yuzden boyle sinirli oldugunu soyle hatta biz kadinlarda cok olur adet oncesi ya annemi ararim kavga ederim yada kocamla :KK66: gonlunu almadan dugune gonderme

Evet adet oldum dün sanırım benimde sorunum bu.
Çok gergin oluyorum ama o da beni anlamıyor malesef :(
Şu bir hafta beni idare etse aslında ama aksine daha çok bağırıp çağırıyor baheneni bulmuşsun zaten diyor hormonlarını diyor :(

Adamı sıkboğaz etmeniz bir yana eşi de normal bulmadım. Arkadaşın samimi bir arkadaş mıydı? Yani iki eli kanda olsa gidilesi türden? Yakın bir yet olur tek gider anlarım da eşi kimseyi bilmez tanımazken yatılı gitmenin mantığı yok. Hoş değil. Sonra beraber ev ziyaretine gidip hediyelerini verebilirdiniz.
Eşiniz de kaçmaya çalışıyor sanırım biraz umursamaz davranın yola gelecektir. Erkeklerin mantığı, yapısı bu. Kaçanı kovalamaya programlanmışlar.

Adamı sıkboğaz etmeniz bir yana eşi de normal bulmadım. Arkadaşın samimi bir arkadaş mıydı? Yani iki eli kanda olsa gidilesi türden? Yakın bir yet olur tek gider anlarım da eşi kimseyi bilmez tanımazken yatılı gitmenin mantığı yok. Hoş değil. Sonra beraber ev ziyaretine gidip hediyelerini verebilirdiniz.
Eşiniz de kaçmaya çalışıyor sanırım biraz umursamaz davranın yola gelecektir. Erkeklerin mantığı, yapısı bu. Kaçanı kovalamaya programlanmışlar.

Kendi o mesafeden bizim düğüne geldi nasıl gitmem dedi bende dedim gitme diye ama ayıp olur dedi.
Eşim gitmek istemediğinin ama ayıp olur diye gittiğini söyledi :(
Eşimde gerçekten mantıklı düşünemiyor bu aralar bende :(

Kendi o mesafeden bizim düğüne geldi nasıl gitmem dedi bende dedim gitme diye ama ayıp olur dedi.
Eşim gitmek istemediğinin ama ayıp olur diye gittiğini söyledi :(
Eşimde gerçekten mantıklı düşünemiyor bu aralar bende :(
E başı boşmuş o ara gelebilir elbette ama siz evlisiniz yani onu geçtim yalnız bırakma durumu var. Dünyanın sonu değil ama eşiniz de çok dğşğnceli değil.

E başı boşmuş o ara gelebilir elbette ama siz evlisiniz yani onu geçtim yalnız bırakma durumu var. Dünyanın sonu değil ama eşiniz de çok dğşğnceli değil.

Evet canım haklısın :(
Düşünce sıfır Pazartesine kadar tek kalacağım bu geceden itibaren:(
Birşey dedim mi hep beni susturur hem haksız olurum :(

Sen kendine guvenirsen kendini begenirsen mutlu olursun karsindakinide mutlu edersin. Dugune gitmeden gonlunu yap. Bu sehirde sıkıldıgini bu yuzden boyle sinirli oldugunu soyle hatta biz kadinlarda cok olur adet oncesi ya annemi ararim kavga ederim yada kocamla :KK66: gonlunu almadan dugune gonderme

Gece kavgalı yattık şimdi mesaj attım düğüne küs göndermeyim sizi dinleyim dedim, uyandın mı bitanem dedim uyandım yazmış sadece.. ne yaparsın bu adamla allah aşkına. Kadın gibi trip atıyor bana haklıyken hep haksız oluyorum ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum :( Ne olursa olsun hep ben hatalıyım onun göznde :(

Arkadaşının düğünü olduğuna eminim işin içinde bir şeyde yok çünkü hep görüştüğümüz kişiler faceden davetiyelerden fotolardan biliyorum yani. Arabada yer olmadığından beni götüremiyor 10 saatlik mesafede ama ben cidden çok sıkılıyorum bu şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok, tek başıma da ne yapabilirim ki :(
İnanın çok sıkılıyorum :(

valla arabada karısına yer yoksa oda gitmesin o zaman yada ikiniz birlikte otobüsle gidin. vallahi benim eşim beni bırakıp düğüne gidecek o zaman kavga çıkar işte :KK62: eşimin arkadaşları şehir dışına gidecekmiş mangala benide çağırdılar dedi. iyi git bende arkadaşlarımla gezerim dedim. çocuğuda götür bari dedim. ama öyle surat astımki. oraya gitmeyi bende isterdim ne

güzel olurdu fln. haa anladım bozuldun sen dedi. birlikte gideriz ailecek dedi:D söylücem arkadaşlara dedi. dün duydumki Amasraya kadar uzanacaklarmışmış

Back
X