• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu çenem..

Arkadaşının düğünü olduğuna eminim işin içinde bir şeyde yok çünkü hep görüştüğümüz kişiler faceden davetiyelerden fotolardan biliyorum yani. Arabada yer olmadığından beni götüremiyor 10 saatlik mesafede ama ben cidden çok sıkılıyorum bu şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok, tek başıma da ne yapabilirim ki :(
İnanın çok sıkılıyorum :(
Gittiğinde aramayın bence. Siz de o da biraz kafanızı dinleyin. Belki merak edip o arar sizi.

valla arabada karısına yer yoksa oda gitmesin o zaman yada ikiniz birlikte otobüsle gidin. vallahi benim eşim beni bırakıp düğüne gidecek o zaman kavga çıkar işte :KK62: eşimin arkadaşları şehir dışına gidecekmiş mangala benide çağırdılar dedi. iyi git bende arkadaşlarımla gezerim dedim. çocuğuda götür bari dedim. ama öyle surat astımki. oraya gitmeyi bende isterdim ne

güzel olurdu fln. haa anladım bozuldun sen dedi. birlikte gideriz ailecek dedi:D söylücem arkadaşlara dedi. dün duydumki Amasraya kadar uzanacaklarmışmış

Evet beni götürmedi ama haftaya annemlere gidelim demeyi bilir ama gezilecek yer olunca arabada yer yok arkadaşlarım var 10 saat ne yapacaksın demeyi bilir. Arkadaşları küfürlü konuşurmuş 10 saat ne yapacakmışım bilmem ne..
Ben bozulsam da umrunda olmaz sonuçta plan yapmış bana birde anlayışsızsın der bana :(

Gittiğinde aramayın bence. Siz de o da biraz kafanızı dinleyin. Belki merak edip o arar sizi.

Evet bende öyle dedim 3 gün boyunca konuşmayalım dedim, biraz kafa dinleyelim dedim.
Bundan sonra hiç konuşmayalım tamam mı tamamen konuşmayı kes benimle yemekte yapma bana bi daha falan dedi bağırdı.
Hiç aramayacam 3 gün değil dedi.

Gece kavgalı yattık şimdi mesaj attım düğüne küs göndermeyim sizi dinleyim dedim, uyandın mı bitanem dedim uyandım yazmış sadece.. ne yaparsın bu adamla allah aşkına. Kadın gibi trip atıyor bana haklıyken hep haksız oluyorum ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum :( Ne olursa olsun hep ben hatalıyım onun göznde :(
Bence sessiz kalmalısınız. Mesaj attınız ve o sürdürüyor bu durumu. Şimdi bekleme sırası sizde.

Bence sessiz kalmalısınız. Mesaj attınız ve o sürdürüyor bu durumu. Şimdi bekleme sırası sizde.

Beklemem gerekiyor ne kadar sürdürecek bu durumu, ben gitmesem o hiç gelmez malesef 3 yıldır birlikteyiz böyle oldu hep :(
Dün sarıldım ittirdi çok gurursuz oldum çıktım çok moralim bozuluyor artık :(

tatlım sen
Kızlar merhaba benim sorunum söylememem gerekenleri de eşime söylemem.
Ağzımı bir türlü tutamıyorum, mesela dün eğitimi vardı eğitimde şarjı bitti bende meraklandım o sırada da annesi beni aradı saat 10 gibi zaten akşam aramasına sinirleniyorum ne yaptınız ne yediniz oğlum napıyor vs... (gündüzleri 100 kere ayrı arıyor akşamları ayrı sinirlerimi tepeme çıkarıyor). Açmadım neyse o geldi eve al annen kaçtır arıyor şarjın kapalı senin için aramıştır dedim bozuk bir suratla yemeği koydum önüne ama geç gelmesine sinirlenmiştim zaten sabah 6 buçukta evden çıkıyorum eve gelince eşimi görmek istiyorum hayliyle bide telefonu şarjı bitince iyice sinirlendim dün akşam.
Yarın seninde ananı ararsam nolayım bilmem ne şu eve geldiğimde biraz huzur ver falan diye bağırmaya başladı.
Arkadaşının düğünü var bizden 10 saat uzaklıkta onlarla bu gece gidecek ve haftasonu full evde tek kalacam, geçen haftada gitti düğün vardı yine, evde tek kaldım. Üniversitesinde kızlar falan da olacak düğünde (şu eski konumda açtığım gecenin bir vakti doğumgünü için arayan kız. ) Bende çalıştığımdan gidemiyorum izinde alamam :(
Ve tüm akrabalardan arkadaşlarımdan uzak bir yerde yaşıyoruz gideceğim hiç kimsem yok sanırım sorun da burada kendimi ona şartlandırmış durumdayım.
3 gün evde olmayacaksın geçen haftada yoktun falan diyip başladım yine çene çalmaya, o da her zaman ki gibi bağırdı çağırdı. 3 gün boyunca beni arama bakalım nolacak dedim. Seviyor musun anla biraz beni dedim.
Ailem arkadaşlarım yanımda olsa belki bu kadar olmam, oturduğumuz yerde sosyalleşeceğim bir durumumda yok zaten işten geç çıkıyorum.
Ne olacak bu evlilik hiç bilmiyorum inanın, ben çenemi tutamıyorum o da sürekli hayliyle bağırıyor.
Gece yatarken arkasından sarıldım hiçbir şey olmamış gibi ittirdi yatağın diğer ucuna gitti, yüzünü görmek istemiyorum falan dedi. Sinirlendiğinde hep böyle şeyler söylüyor..
Off offf ne yapacam hiç bilmiyorum sadece dertleşmek istedim.
tatlım sen o kadarda sivri dilli eğilsin bence ben sendne de betrim hrealde :D ama burda eşininde kabahatı yok değil seni bırakpta 10 saatilk yere ne olursa olsun ölüm kaza haricinde gtmemesi gerekir yani bnm eşim gitmez sen burda kendini suçlama bence gurbet elde seni bırakp gtmemeli çok ii anlıyorum seni bizde gurbetteyiz ikimizde ailelerimizden uzakyız ve çevre edinilecek kadar bi yer değil öyle bi ortam yok herhangi bir aktivite yapılacak bi yer değil yani sıkılıyo insan birbirine sarıyo napalm duvarlarla mı konuşalm gezelim yani ailelerede snr oluyroum benm kaynanamda arar zırt bırt naptnz ne yedinz snane sanki ay evlilk zormuş arkdaş 1 senede bunu anladm aklı olan erkenden evlenmesin.biz neden kaybediyoruz biliyomusun içindekini direk sölediğimizden içten pazarlklı olsak değerli olurrz biraz düşncelerini sölememeye çlş kendini telkin et zamanı gelince yeri gelince söyle ama iğneler gibi değil nazlanarak :)

Evet bende öyle dedim 3 gün boyunca konuşmayalım dedim, biraz kafa dinleyelim dedim.
Bundan sonra hiç konuşmayalım tamam mı tamamen konuşmayı kes benimle yemekte yapma bana bi daha falan dedi bağırdı.

bunlar ne laflar be . hem suçlu hem güçlü . arabda arkadaşları varsa otobüsle götürsün. bahane. bekar gibi takılmak hoşuna gidiyor beyefendinin. birde trip atıyor. senin değil asıl kocanın iyi bir hizaya gelmesi lazım

çenesini tutamayan da sen değil o ayrıca. istediği yere gidiyor. istediğini yapıyor birde sana bağırıyor. şarjı bittiğindede seni başka telden arayabilirdi. çok anlayışsız çok. bence sen haklısın

tatlım sen
tatlım sen o kadarda sivri dilli eğilsin bence ben sendne de betrim hrealde :D ama burda eşininde kabahatı yok değil seni bırakpta 10 saatilk yere ne olursa olsun ölüm kaza haricinde gtmemesi gerekir yani bnm eşim gitmez sen burda kendini suçlama bence gurbet elde seni bırakp gtmemeli çok ii anlıyorum seni bizde gurbetteyiz ikimizde ailelerimizden uzakyız ve çevre edinilecek kadar bi yer değil öyle bi ortam yok herhangi bir aktivite yapılacak bi yer değil yani sıkılıyo insan birbirine sarıyo napalm duvarlarla mı konuşalm gezelim yani ailelerede snr oluyroum benm kaynanamda arar zırt bırt naptnz ne yedinz snane sanki ay evlilk zormuş arkdaş 1 senede bunu anladm aklı olan erkenden evlenmesin.biz neden kaybediyoruz biliyomusun içindekini direk sölediğimizden içten pazarlklı olsak değerli olurrz biraz düşncelerini sölememeye çlş kendini telkin et zamanı gelince yeri gelince söyle ama iğneler gibi değil nazlanarak :KK66:

Canım benimm inan ki bende aynı durumdayım 1 yılı geçti evliliğimiz ama neler çektim.
Eşim içten pzarlıklı herşeyi söylemez ama ben içimde ne varsa söylerim direk tutamıyorum elimde değil.
Kalbim fesat olmadığından içimde kin tutamadığımdan.
Ama bırakıp gidiyor işte ve gönderdiğim halde geçen haftada gönderdiğim halde hala bana anlayışsız diyor buna sinirlendim.
Evet başka kimsem yok şu şehirde ona sarmış vaziyetteyim bu durumda onun şımarmasına neden oldu işte malesef :(
Nazlanarak yapmam lazım evet pat küt diye değil :(

tatlım sen
tatlım sen o kadarda sivri dilli eğilsin bence ben sendne de betrim hrealde :D ama burda eşininde kabahatı yok değil seni bırakpta 10 saatilk yere ne olursa olsun ölüm kaza haricinde gtmemesi gerekir yani bnm eşim gitmez sen burda kendini suçlama bence gurbet elde seni bırakp gtmemeli çok ii anlıyorum seni bizde gurbetteyiz ikimizde ailelerimizden uzakyız ve çevre edinilecek kadar bi yer değil öyle bi ortam yok herhangi bir aktivite yapılacak bi yer değil yani sıkılıyo insan birbirine sarıyo napalm duvarlarla mı konuşalm gezelim yani ailelerede snr oluyroum benm kaynanamda arar zırt bırt naptnz ne yedinz snane sanki ay evlilk zormuş arkdaş 1 senede bunu anladm aklı olan erkenden evlenmesin.biz neden kaybediyoruz biliyomusun içindekini direk sölediğimizden içten pazarlklı olsak değerli olurrz biraz düşncelerini sölememeye çlş kendini telkin et zamanı gelince yeri gelince söyle ama iğneler gibi değil nazlanarak :KK66:

hee ben öyle nazlanarak söylüyorum:D arkadaşları ile değilde bizle gidiyo önümüzdeki hafta şehir dışına:-)

Sinirle söylemiştir. Evli değilim ama bir ilişkim var. O da sinirle bu tarz şeyler söyler.
Siz arayıp sormayın, gitsin gelsin. Gayet rahat davranın. Evde de eger görüşürseniz gitmeden önce surat asmayın. Sakin kalmaya çalışın. Ve dediğim gibi arayıp sormayın. Şimdi böyle söylüyor ama sizin onu merak etmemeniz onda etki yaratacaktır.
Ve en önemlisi geldiğinde de çok samimi davranmayın. Onsuz kafa dinlemişsiniz "ohh ne güzel bir 3 gündü" modunda takılın.

bunlar ne laflar be . hem suçlu hem güçlü . arabda arkadaşları varsa otobüsle götürsün. bahane. bekar gibi takılmak hoşuna gidiyor beyefendinin. birde trip atıyor. senin değil asıl kocanın iyi bir hizaya gelmesi lazım

çenesini tutamayan da sen değil o ayrıca. istediği yere gidiyor. istediğini yapıyor birde sana bağırıyor. şarjı bittiğindede seni başka telden arayabilirdi. çok anlayışsız çok. bence sen haklısın

Sağol canım anlayışın için ama onun gözünde hep ben haksızım hep ben.
Bir türlü kafalarımız uyuşmuyor çünkü ben ne yaparsam yapayım haksızım tehditler edilende benim..
Gezen o tozan o 2 haftadır ama azarı yiyen 2 haftadır evde oturanda benim.
Geçen gün dedim uzatmaları oynuyoruz farkında değilsin dedim onun kararını sen veremezsin dedi bana bağırdı gitti.

Ben eşlerin ayrı etkinlikleri olması taraftarıyim diğer türlü heryere beraber yapışık gibi güzel değil, eşim işi dolayısıyla birkaç gün yada bir hafta olmayacagi zamanlar hemen program yapıyorum valla böyle kısa ayrılıklar çok güzel oluyor özlüyoruz birbirimizi düğüne gittiğide oldu eşimin bulunduğu yerin tadını çıkarmasını soylerim hatta bildiğim yerlerse şurayada git şunuda ye gibi tavsiyelerimde olur, bence eşini güler yüzle gönder gitmişken eğlenmesinide söyle emin ol herseyi paylasacaktir seninle ve mutlu olacaktır, sende hemen bir d&r git güzel filmler seç kendine yemek derdinde olmayacak abur cubur sevdiğin şeylerden al, yeni bir kitap olabilir sevdiğin oyunlar varsa süper özgürlüğün tadını çıkar çıkar bir yürüyüş yaparsın takarsin mp3 Ohh miss, hayatı güzelleştirmek elimizde ve hayatı dolu dolu yaşamak tek başınada olsan keyif almayi bilmek çok güzel, güzel bir hafta sonu dileğiyle yapmak istediğin erteledigin ne varsa yap

Canım benimm inan ki bende aynı durumdayım 1 yılı geçti evliliğimiz ama neler çektim.
Eşim içten pzarlıklı herşeyi söylemez ama ben içimde ne varsa söylerim direk tutamıyorum elimde değil.
Kalbim fesat olmadığından içimde kin tutamadığımdan.
Ama bırakıp gidiyor işte ve gönderdiğim halde geçen haftada gönderdiğim halde hala bana anlayışsız diyor buna sinirlendim.
Evet başka kimsem yok şu şehirde ona sarmış vaziyetteyim bu durumda onun şımarmasına neden oldu işte malesef :(
Nazlanarak yapmam lazım evet pat küt diye değil :(

işte taviz tavizi getiriyor. ablam bana kızdı sende adamı hiçbir yere göndermiyorsun gitsin arkadaşlarıyla diye. sonradan ailecek gideceğimizi öğrenince ve eşimin gayet keyifli olduğunu görünce tebrik etti beni:KK31:

hee ben öyle nazlanarak söylüyorum:D arkadaşları ile değilde bizle gidiyo önümüzdeki hafta şehir dışına:-)

Maşallah 41 kere.
Sizin taktiği uygulamam lazım benim gibi pat küt konuşmak lafın nereye gittiğini bilmemek oluyor.
Sizin gibi sakinleşince değil anında sinirli söylüyorum :(

aslında herkesin ev hayatı çok farklı. şöyle ki eşim ben olmadan kendi ailesinin yanına bile gitmeyi istemiyor. sizsiz (oğlum ve ben) tadını alamıyorum diyor. ailesi köyde oturuyor izin günlerimiz farklı oluyor. o yüzden ayda bir anca gidebiliyoruz ya da eşim tek gitmek zorunda kalıyor ki artık gitmiyor. ben kendisine git aileni gör özlersin dedim halde.

arkadaşlarıyla deseniz 2 yıldır evliyiz 1 kere pikniğe gitti hepsi erkek zaten.
ben anlamıyorum boş gününde arkadaşlarıyla takılanları der hep.
bu bizim aile düzenimiz o yüzden sizin yaşadığınız durum olsa kızabilirdim.
gelgelelim eğer her zaman böyle şeyler söz konusu olsa çok üzerinde durmam. zaten çok şükür ki büyük bir problem yok. aldatma yalan falan gibi. o yüzden birbirinizi çok kırmayın. hakaret etmeyin. yatağınızda mutlu mesut uyuyun yani :)
konuşarak halledilebilecek kadar küçük konu bence.

sakin bir dille eşinize yalnız kalmak istemediğinizi şarjı olmadığında merak ettiğini istediğin zaman sesini duymaya ihtiyacn olduğunu falan söylerseniz yumuşak dille anlayacaktır bence.

Ben eşlerin ayrı etkinlikleri olması taraftarıyim diğer türlü heryere beraber yapışık gibi güzel değil, eşim işi dolayısıyla birkaç gün yada bir hafta olmayacagi zamanlar hemen program yapıyorum valla böyle kısa ayrılıklar çok güzel oluyor özlüyoruz birbirimizi düğüne gittiğide oldu eşimin bulunduğu yerin tadını çıkarmasını soylerim hatta bildiğim yerlerse şurayada git şunuda ye gibi tavsiyelerimde olur, bence eşini güler yüzle gönder gitmişken eğlenmesinide söyle emin ol herseyi paylasacaktir seninle ve mutlu olacaktır, sende hemen bir d&r git güzel filmler seç kendine yemek derdinde olmayacak abur cubur sevdiğin şeylerden al, yeni bir kitap olabilir sevdiğin oyunlar varsa süper özgürlüğün tadını çıkar çıkar bir yürüyüş yaparsın takarsin mp3 Ohh miss, hayatı güzelleştirmek elimizde ve hayatı dolu dolu yaşamak tek başınada olsan keyif almayi bilmek çok güzel, güzel bir hafta sonu dileğiyle yapmak istediğin erteledigin ne varsa yap

Harikasınız.
tavsiyeler süper.
Sevdiğim kitabı almak aklımda kaç zamandır gidip alabilirim yarın.
Onsuz da yaşamayı öğrenmeliyim.
Geçen hafta sesimi çıkarmadım dediğiniz gibi herşeyi anlattı bana.
Aklımı başıma almam lazım.
Bende normalde sesimi çıkarmam git biraz kafanı dinle arkadaşlarınla derim ama bu düğünler hep üstüste gelince tek kalınca sinirlendim açıkçası :(

Maşallah 41 kere.
Sizin taktiği uygulamam lazım benim gibi pat küt konuşmak lafın nereye gittiğini bilmemek oluyor.
Sizin gibi sakinleşince değil anında sinirli söylüyorum :(

cnm bak laf sokunca trip atınca veya hal ve hareketlerle gıcık davranınca daha kötü oluyor sinirleniyorlar ve kavga çıkıyor. böyle üzülmüş pozlarına girince kırılmış garip durunca kalbi sızlıyor erkeklerin. veeee sonuç :KK31:

cnm bak laf sokunca trip atınca veya hal ve hareketlerle gıcık davranınca daha kötü oluyor sinirleniyorlar ve kavga çıkıyor. böyle üzülmüş pozlarına girince kırılmış garip durunca kalbi sızlıyor erkeklerin. veeee sonuç :KK31:

Tam beni anlatmışsınız :)
Yaptığım tüm davranışları yazmışsınız. Demek ki burda hata yapıyorum dün oturdum ağladım kendine de mi acımıyon yeter dedi.
Yararı olur inşalah dediklerinizi yapmaya çalışacağım..

Böyle adamlari evde elinizde telefon beklemeyin..

Ne yapin edin is cikişi eğlence gezme ayarlayin ve keyfinize bakin geç saatlere kadar...

O.gittiğinde o süper askim bende plan yapim derseniz bak bakalim nasil geri vites atiyor.

Böyle adamlari evde elinizde telefon beklemeyin..

Ne yapin edin is cikişi eğlence gezme ayarlayin ve keyfinize bakin geç saatlere kadar...

O.gittiğinde o süper askim bende plan yapim derseniz bak bakalim nasil geri vites atiyor.

Arkadaşım olmadığını biliyor burada ne gibi plan yaptm diyebilirim.
İş yerinde ki erkeklerden çaltırmasada bana, beni çok kıskanır iş arkadaşlarıyla mı takılacağız desem yarın iş çıkışı ?

Back
X