• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu çenem..

Bazi erkekler 3 yas sendromunda ki çocuklar gibiler. Yap dersen yapmaz yapma dersen yapar.

Gidecekse git tabi askim bende plan yapayim ikmizde çok eglencez diyin gulucukler sacin ne giysem diye plan yapin yani abartmadan nispet yapar gibi degil" sana bagimli değilim" mesajini vermek gerek.

Ve trip atmak yerine pat diye söyleyin surat asan kadinla bas etmek bir erkek için çok zor çünkü.

Bazi erkekler 3 yas sendromunda ki çocuklar gibiler. Yap dersen yapmaz yapma dersen yapar.

Gidecekse git tabi askim bende plan yapayim ikmizde çok eglencez diyin gulucukler sacin ne giysem diye plan yapin yani abartmadan nispet yapar gibi degil" sana bagimli değilim" mesajini vermek gerek.

Ve trip atmak yerine pat diye söyleyin surat asan kadinla bas etmek bir erkek için çok zor çünkü.

Hımm mantıklı.
Deneyeyim akşam bakalım gerçi akşam görür myüm bilmiyorum.
Teşekkrler güzel tavsiyeleriniz için.

Böyle adamlari evde elinizde telefon beklemeyin..

Ne yapin edin is cikişi eğlence gezme ayarlayin ve keyfinize bakin geç saatlere kadar...

O.gittiğinde o süper askim bende plan yapim derseniz bak bakalim nasil geri vites atiyor.

evet oda var tabii dedim bende plan yapiim arkadaşlarla bizimki aynen böyle :KK57:

Seni cok iyi anliyorum , Evlendigimden beri baska sehre geldim ve burda hemen hemen kimseyi tanimiyorum ..
Disarda kahve icebilecegim bir insan bile yok , esimde aksine burda kaldifimiz sehirde dogmus buyumus butun akraba ve tanidiklari burda.

Bende en ufak biseyde cenemi tutamiyorum , ve laf sokuyorum istemeden oluyor ama bunlar. Yinede sesini fikartmaz ama o.

Ama esinin seni yalniz birakip gitmesj hic hos degil . Ustelik hicte onemli.bir sebebi yokken...

Seni cok iyi anliyorum , Evlendigimden beri baska sehre geldim ve burda hemen hemen kimseyi tanimiyorum ..
Disarda kahve icebilecegim bir insan bile yok , esimde aksine burda kaldifimiz sehirde dogmus buyumus butun akraba ve tanidiklari burda.

Bende en ufak biseyde cenemi tutamiyorum , ve laf sokuyorum istemeden oluyor ama bunlar. Yinede sesini fikartmaz ama o.

Ama esinin seni yalniz birakip gitmesj hic hos degil . Ustelik hicte onemli.bir sebebi yokken...

Ona göre o düğüne gitmek zorunda.
Çünkü o bizim düğüne 10 saatlik mesafeden gelmiş.
Beyfendiye göre.
Benimki ben konuşsam haklı da olsam beni alt üst eder ve istemeden haksız olurum nasıl olur anlamam.
Sessiz görünür, ama beni parmağında oynattığını düşünüyorum artık.

Ona göre o düğüne gitmek zorunda.
Çünkü o bizim düğüne 10 saatlik mesafeden gelmiş.
Beyfendiye göre.
Benimki ben konuşsam haklı da olsam beni alt üst eder ve istemeden haksız olurum nasıl olur anlamam.
Sessiz görünür, ama beni parmağında oynattığını düşünüyorum artık.
Eğer arkadaşı sizin düğününüze aynı mesafeden geldiyse, eşinin de gitmesi gayet normal, normal olmanın ötesinde gerekli. Bence sen biraz rahatla, bi kendine gel. Üstündeki sinir stres yüzünden kendin sorun çıkarıp kendin üzülüyorsun. Şu eşinin yanında olmadığı günleri biraz kendine ayır. Bir mum yak, bir tütsü yak, güzel bir kitap oku, güzel bir müzik dinle, kendi kendine hoş bir yemek yap... Ne bileyim biraz rahatla. Bu davranışlarınla en çok kendine zarar vereceksin yoksa.

Eğer arkadaşı sizin düğününüze aynı mesafeden geldiyse, eşinin de gitmesi gayet normal, normal olmanın ötesinde gerekli. Bence sen biraz rahatla, bi kendine gel. Üstündeki sinir stres yüzünden kendin sorun çıkarıp kendin üzülüyorsun. Şu eşinin yanında olmadığı günleri biraz kendine ayır. Bir mum yak, bir tütsü yak, güzel bir kitap oku, güzel bir müzik dinle, kendi kendine hoş bir yemek yap... Ne bileyim biraz rahatla. Bu davranışlarınla en çok kendine zarar vereceksin yoksa.

Evet ağlamaktan başıma ağrı girdi.
Şu an iş yerinde afedersin mal gibiyim.
Ne yaparsa yapsın moduna geçmem lazım artık çok kasıyorum kendimi farkındayım.
Onuda baskılıyorum diye düşünüyor artık eşim.
Kendime mideme zarar verdim yani

bence bi erkeğin evlilikte en öneli beklentilerinden biri huzur..eşine deli divane aşık bile olsa evde huzur yoksa o iş yürümüyor ,bi de yazık ben adamda bi kabahat göremedim sadece şarzı bitmiş ki zaten bu akıllı telefonlar çıktı çıkalı kimseye şarz dayanmıyor gayet olağan bi durum, eve bi geliyor taramalı tüfek gibi saydıran bi kadın(teşbihde hata olmaz derler)

bi de neden arkadaşınız yok ben anlamadım, türkiyenin en ücra yerine de gittim iş dolayısıyla en merkezi yerlere de illaki kafa dengi biri çıkar..herkesle dost olunmaz tabii ama bence bi insan heryerde hiç değilse hafta sonu çıkıp kahve içebilecek kadar samimiyetinin olduğu bi çevre edinebilir..burdan başlayın bence kendinize özel alanlar yaratınca eşinizi de bu kadar bunaltmazsınız zaten..

Annesi arıyor diye sorun yapma bırak anneler böyle arasın,sen de kendi anneni ara akşam yemeklerinden sonra iyi geceler deme filan. takılma annesinin araması uzatılacak birşey değil, sakin olmaya bak. onun dışında da izin almayı denesene düğün içim.

bence bi erkeğin evlilikte en öneli beklentilerinden biri huzur..eşine deli divane aşık bile olsa evde huzur yoksa o iş yürümüyor ,bi de yazık ben adamda bi kabahat göremedim sadece şarzı bitmiş ki zaten bu akıllı telefonlar çıktı çıkalı kimseye şarz dayanmıyor gayet olağan bi durum, eve bi geliyor taramalı tüfek gibi saydıran bi kadın(teşbihde hata olmaz derler)

bi de neden arkadaşınız yok ben anlamadım, türkiyenin en ücra yerine de gittim iş dolayısıyla en merkezi yerlere de illaki kafa dengi biri çıkar..herkesle dost olunmaz tabii ama bence bi insan heryerde hiç değilse hafta sonu çıkıp kahve içebilecek kadar samimiyetinin olduğu bi çevre edinebilir..burdan başlayın bence kendinize özel alanlar yaratınca eşinizi de bu kadar bunaltmazsınız zaten..

Evet bana diyor huzur ver artık diyor huzur bırakmadın evde dedi.
beş karış surat her geldiğimde dedi. Haklısınız taramalı tüfek gibi konuştum durdum sürekli la havle çekti dişini sıktı zaten.
Keyfimden mi gelmedim sanki diyor, haklı ama inanın bende haklıyım canım çok sıkılıyor bu şehirde.
Alışveriş merkezi vs yerlerede gitmeyi sevmiyorum malesef. Huzur verecek eyrler lazım bana.

Hadeee nasil esleri izin vermez gun yapcektir kadin belki niye izin vermez hayret hem calisiyo hem gezemiyo dimi

Evet canım gerçekten ev hanımlarına imreniyorum yaa yemin ederim bizden rahatlar.
Benim abimin eşi vardı evi süpürmeye bile kadın alırdı ben akşam 7ye kadar çalışıyorum 5 kuruş para için bu kadr el üstünde tutulmuyorum süpürgemide kendim yapıyorum ütümüde.

Annesi arıyor diye sorun yapma bırak anneler böyle arasın,sen de kendi anneni ara akşam yemeklerinden sonra iyi geceler deme filan. takılma annesinin araması uzatılacak birşey değil, sakin olmaya bak. onun dışında da izin almayı denesene düğün içim.

Ama inan bu kadar olmaz dersin yaa bizimkini görsen.
Oğlum evden çıktım oğlum, markete geldim oğlum.
Vardım eve oğlum.
Hayır kayınbabayı arasana sanırsın kuma geldim üstüne kadının.
Normal arama olsa tabki bende hak veririrm ama evli barklı adama bu derece davranmaları tuhaf geliyor bana.

Ama inan bu kadar olmaz dersin yaa bizimkini görsen.
Oğlum evden çıktım oğlum, markete geldim oğlum.
Vardım eve oğlum.
Hayır kayınbabayı arasana sanırsın kuma geldim üstüne kadının.
Normal arama olsa tabki bende hak veririrm ama evli barklı adama bu derece davranmaları tuhaf geliyor bana.

iyi geceler deme filan yazmışım,kendi annene iyi geceler demek için bile ara yazacaktım... İnsan sinir oluyor değil mi? annesi babası hayatta olmasa çıldırırdı heralde..:KK1:

Kendi o mesafeden bizim düğüne geldi nasıl gitmem dedi bende dedim gitme diye ama ayıp olur dedi.
Eşim gitmek istemediğinin ama ayıp olur diye gittiğini söyledi :(
Eşimde gerçekten mantıklı düşünemiyor bu aralar bende :(
Canım benimm inan ki bende aynı durumdayım 1 yılı geçti evliliğimiz ama neler çektim.
Eşim içten pzarlıklı herşeyi söylemez ama ben içimde ne varsa söylerim direk tutamıyorum elimde değil.
Kalbim fesat olmadığından içimde kin tutamadığımdan.
Ama bırakıp gidiyor işte ve gönderdiğim halde geçen haftada gönderdiğim halde hala bana anlayışsız diyor buna sinirlendim.
Evet başka kimsem yok şu şehirde ona sarmış vaziyetteyim bu durumda onun şımarmasına neden oldu işte malesef :(
Nazlanarak yapmam lazım evet pat küt diye değil :(

Düğün konusunda kesinlikle gitmesi gerek diye düşünüyorum ben. Kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum çünkü. Ben gitseydim ve benim düğünüme gelinmeseydi ben çok bozulurdum. Bebek değilsiniz değil mi? Evde tek başınıza kalabilirsiniz.

Diğer konuda da ben eşinizin içten pazarlıklı olduğunu düşünmüyorum, bir çok erkek gibi bence o da "nasıl olsa söylesem de beni anlamayacak" diye düşündüğü için sizinle içindekileri paylaşmıyor olabilir. Haksız da sayılmaz sanırım :KK43:

Bence siz biraz kendinizle barışmayı deneyin, çünkü insan kendisiyle yalnız kalabilmeli, kendisiyle yalnız kaldığında kendisiyle iyi vakit geçirebilmeli :KK52:

Düğün konusunda kesinlikle gitmesi gerek diye düşünüyorum ben. Kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum çünkü. Ben gitseydim ve benim düğünüme gelinmeseydi ben çok bozulurdum. Bebek değilsiniz değil mi? Evde tek başınıza kalabilirsiniz.

Diğer konuda da ben eşinizin içten pazarlıklı olduğunu düşünmüyorum, bir çok erkek gibi bence o da "nasıl olsa söylesem de beni anlamayacak" diye düşündüğü için sizinle içindekileri paylaşmıyor olabilir. Haksız da sayılmaz sanırım :KK43:

Bence siz biraz kendinizle barışmayı deneyin, çünkü insan kendisiyle yalnız kalabilmeli, kendisiyle yalnız kaldığında kendisiyle iyi vakit geçirebilmeli :KK52:

Doğru söylüyorsun aslında.
Eşim gibi düşünmüşsün başka birşey yoktur diye düşünüyorum.
Arkadaşların olsa nolacak beni götürsen dedim sen bu kafayla gidersen 10 saatlik yolda da milletin yanında kavga ederiz dedi.

Back
X