• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah.. bu deli gibi sevdiğim adam....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
katılıyorum. neticede bu da bi insanın derdi.. daha net konuşmak isteyebiliriz ama net konuşmak için de kırıcı falan olmaya gerek yok bence.

aynen sonuçta çözüm aramaya çalışıyorum burda.
direk aşk yok anlayışına geçtiler resmen.
boşan diyecekler nerdeyse :(
çözüm arıyorum dedim boşanmak istesem buraya neden yazayım k
:(

Kocası kötü davranan bütün arkadaşlar. kocalarınız etrafındaki (anne, baba, kardeş, iş arkadaşı, akraba, sizin aileniz, akrabalarınız, komşularınız vs...) herkese karşımı küfürlü konuşuyor ve kötü davranıyor. yoksa onlara iyi davranıp sadece size mi kötü davranıyor??? eğer onlarada aynı şekilde davranıyorsa psikologdan başkası kurtaramaz... ama sadece size böyle davranıyorsa üzgünüm ama ne sevgi ne saygı eşiniz size karşı hiç bir şey hissetmiyor. Arkadaşlarında dediği gibi seven insan karşısındakini kırmamak için elinden geleni yapar.

konu sahibi arkadaş bir yorumda "2 defa düşük yaşadım, o yüzden mi acaba" gibi bir cümle yazmış. 2.5 yıllık evliyim ve benden kaynaklanan bir problemden dolayı çocuğum olmuyo tedavi görüyorum... o zaman eşimin beni yerden yere vurması lazım. kendinizi ezdirmeyin....

işte ben onu yapmıyorum kendimi rezil etmek istemiyorum.
o bir anlık sinirle ev iş misafir dinlemiyo malesef.

malesef bi şekilde yapman lazım. eşinin huyunu en iyi sen bilirsin ama ona bi şekilde ne hissettiğini ''hissettirmen'' lazım. başka türlü anlamayan modellerden seninki :)
he sokkakta olmaz da evde yaparsın, anlar umarım böylelikle hissettiklerini..
ne kadarlık evlisin peki?

belki size üzüldüklerinden o yorumları yapıyorlar, belki bir hemcinsleri gözünü açsın, her fedakarlığı yaptığı kocası tarafından aşağılanmasın hakaret görmesin diye uyarmaya çalışıyolar... buarada küçük bir erkek çocuktan kıskanma meselesi var ki o da ciddi bi rahatsızlığı işaret ediyor gibi...

selam kızlar..
sorun eşim..
onu anlamak mümkün değil.
bir gün çok iyi davranıyor bir gün çok kötü.
bazen sanki düşmanım gibi davranıyor.
her şeye bahane buluyor.
eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum her zaman...
gelmesini dört gözle bekliyorum akşama kadar.
yorgun olduğu zamanlar oluyo tamam ama insan hiç mi konuşmaz?
geldiğinde konuştuğu kelime sayısı sınırlı.
hoşbulduk eline sağlık iyi geceler...
dünkü bi olayı anlatmak istiyorum.
görümcemin çocuğu hasta olduğu için bize geldiler.
neyse o geldiğinde yemek falan hemen hazırladım.
çünkü oyalandığın zaman bile bağırıyo çabuk diye..
on tane elim yokki..
neyse görümcemin çocuğu ile oynuyorum diye kızıyo...
ters ters bakıyo.
çocuk erkek bu arada..kıskanıyo mu anlamıyorum.
ben ortamda konuştuğum zaman bile sorun oluyo.
konuşmayacakmışım.
yaptığım her şey dert oluyo sanki adama.
enişte beyle farklı odadaydılar.
5 dk gidiyim dedim yanlarına.
niye geldin gitsene içeri.
tavır bu. n e biliyim dediği her şeyi yapmaya gayret ediyorum.
ama çoğu zaman böyle her şeye kızıyo.
ne yapsam yaranamıyorum..
bişey konuşmaya kalksam boş konuşma oluyor!
sıkıldım bunaldım artık...
küfürleri zaten hiç bitmiyor..
sen böyle devam et diyorum..
ardından küfürler.....
inanın hala suçu kendimde arıyorum nerde hata yapıyorum ben...
tek başımıza olduğumuz zaman güzel davranıyo ama en ufak şeye kızdığında aradaki tüm bağlar kopuyo..
çok seviyorum onu her şeyden çok deliler gibi...
biliyorum o da beni seviyo ama bu en ufak şeyi sorun etmesi beni çok üzüyo... :(
nasıl davranmalıyım ?
yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ....

Ne kadar zamandır evlisiniz? Köleleştirme operasyonu gayet güzel gidiyor. Adam ne yaparsa çok seviyorsunuz. İstediği her şeyi sizi hor görerek, küçümseyerek, aşağılayarak, küfrederek yaptırıyor. Sonuç: Siz onu çok seviyorsunuz. Kendinizi suçlu görüyorsunuz, hatanızı bulmaya çalışıyorsunuz.
Zaman içinde siz iyice köle olacaksınız. Koşa koşa onun isteklerini ikiletmeden hatta hiç söyletmeden yerine getireceksiniz, hiç konuşmayacaksınız, gece de yatağını ısıtırsınız, çoooook sevmeye, kendinizi küçücük, önemsiz bir ŞEY gibi görerek yaşamınızı sürdürmeye devam edersiniz. 'BEN BİLMEM BEYİM BİLİR' demeye başlamadıysanız, bir süre sonra dersiniz.

Nasıl davranmalıyım diyorsanız, sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum. Eğitiminiz ne durumda? Çalışıyor musunuz? Sanki bunların cevabı olumsuz gibi geliyor bana? Bilgi verir misiniz?

canım burda değişik kesimlerden kadınlar var eşinin küfürü bırak bir sözü için boşanan kadınlar var herkesin hayat görüşü farklıdır o yüzden buraya birşey açıyorsan yorumları kaldırman gerek .onlar kendilerince kendilerine doğru gelen şeyi söylüyor.madem eşinin seni sevdiğini düşünüyorsun bu şekilde devam edersin kime ne ki yani ama nasıl yola getireceksin bu saatten sonra bunun bir formulü yok yani bu şekilde kabul ediceksin kocanı .

şimdi aşığım,seviyorum diyerek yutuyorsunuz..ama zamanla, yaşınız ilerledikçe zorunuza gidecek iyice bu küfürler, hor görmeler..
karşı çıkacaksınız, baş kaldıracaksınız ve şiddet görüceksiniz..
alıştırmayın, ezdirmeyin kendinizi..

şimdi aşığım,seviyorum diyerek yutuyorsunuz..ama zamanla, yaşınız ilerledikçe zorunuza gidecek iyice bu küfürler, hor görmeler..

Kocası kötü davranan bütün arkadaşlar. kocalarınız etrafındaki (anne, baba, kardeş, iş arkadaşı, akraba, sizin aileniz, akrabalarınız, komşularınız vs...) herkese karşımı küfürlü konuşuyor ve kötü davranıyor. yoksa onlara iyi davranıp sadece size mi kötü davranıyor??? eğer onlarada aynı şekilde davranıyorsa psikologdan başkası kurtaramaz... ama sadece size böyle davranıyorsa üzgünüm ama ne sevgi ne saygı eşiniz size karşı hiç bir şey hissetmiyor. Arkadaşlarında dediği gibi seven insan karşısındakini kırmamak için elinden geleni yapar.

konu sahibi arkadaş bir yorumda "2 defa düşük yaşadım, o yüzden mi acaba" gibi bir cümle yazmış. 2.5 yıllık evliyim ve benden kaynaklanan bir problemden dolayı çocuğum olmuyo tedavi görüyorum... o zaman eşimin beni yerden yere vurması lazım. kendinizi ezdirmeyin....
herkese karşı böyle malesef sadece bana değil.
annesine karşı bile böyle...
düşük konusuna gelince bana yeterince destek oluyor.
ben sadece sinirlilik konusundan bahsediyorum.

malesef bi şekilde yapman lazım. eşinin huyunu en iyi sen bilirsin ama ona bi şekilde ne hissettiğini ''hissettirmen'' lazım. başka türlü anlamayan modellerden seninki :)
he sokkakta olmaz da evde yaparsın, anlar umarım böylelikle hissettiklerini..
ne kadarlık evlisin peki?
2 yıl olacak...

belki size üzüldüklerinden o yorumları yapıyorlar, belki bir hemcinsleri gözünü açsın, her fedakarlığı yaptığı kocası tarafından aşağılanmasın hakaret görmesin diye uyarmaya çalışıyolar... buarada küçük bir erkek çocuktan kıskanma meselesi var ki o da ciddi bi rahatsızlığı işaret ediyor gibi...
haklısınızz...

Ne kadar zamandır evlisiniz? Köleleştirme operasyonu gayet güzel gidiyor. Adam ne yaparsa çok seviyorsunuz. İstediği her şeyi sizi hor görerek, küçümseyerek, aşağılayarak, küfrederek yaptırıyor. Sonuç: Siz onu çok seviyorsunuz. Kendinizi suçlu görüyorsunuz, hatanızı bulmaya çalışıyorsunuz.
Zaman içinde siz iyice köle olacaksınız. Koşa koşa onun isteklerini ikiletmeden hatta hiç söyletmeden yerine getireceksiniz, hiç konuşmayacaksınız, gece de yatağını ısıtırsınız, çoooook sevmeye, kendinizi küçücük, önemsiz bir ŞEY gibi görerek yaşamınızı sürdürmeye devam edersiniz. 'BEN BİLMEM BEYİM BİLİR' demeye başlamadıysanız, bir süre sonra dersiniz.

Nasıl davranmalıyım diyorsanız, sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum. Eğitiminiz ne durumda? Çalışıyor musunuz? Sanki bunların cevabı olumsuz gibi geliyor bana? Bilgi verir misiniz?
çok s evdiğimden dolayı gözüm görmüyor olabilir haklısınız.
çalışmıyorum evdeyim.
açıköğretimden üni.
devam ediyorum.

canım burda değişik kesimlerden kadınlar var eşinin küfürü bırak bir sözü için boşanan kadınlar var herkesin hayat görüşü farklıdır o yüzden buraya birşey açıyorsan yorumları kaldırman gerek .onlar kendilerince kendilerine doğru gelen şeyi söylüyor.madem eşinin seni sevdiğini düşünüyorsun bu şekilde devam edersin kime ne ki yani ama nasıl yola getireceksin bu saatten sonra bunun bir formulü yok yani bu şekilde kabul ediceksin kocanı .

böyle kabul edicem sanırım.
tek sorunum şu sinirlilik
yoksa bi problemim yok..

Son düzenleme:

küfür ettiği zaman genelde karşı koyuyorum zaten.
ezdirme falan yok.
el kaldırma asla yok.
tek problem sanırım öfke sorunu bunu aşsa bi sorun kalmayacak.
çünkü kendi de söylüyor her şey bi anlık.
bu sabah mesela unutmuş gibi sabah giderken özür diledi öptü defalarca ama uyuyo gibi göründüm..
sadece öfke sorununu nasıl aşıcaz onu bilmiyorum.

Kk'nın sevgili hanımları siz nasıl hür iradenizle yorum yapma hakkına sahipseniz hakaret etmeden ortalığı karıştırmadan görüşünü beyan eden herkes aynı hakka sahip.
Aksini düşünen var ise bu mesajımı değerlendirilmek üzere yönetime bildirebilir.
Aksi halde yoruma "yorum yapma" haliniz devam edecekse mesajlarınızı ben bildireceğim.

ikinci kısma gelirsek;
eşinizin size deliler gibi aşık olduğu fikrine siz sahipsiniz.
Allah ayırmasın ancak..
Ben 28yıllık kimine göre uzun kimine göre kısa yaşantımda hem deliler gibi seven hem de eşiniz gibi azarlamak için bahane arayan,küfürü diline dolamış,bir çocuktan bile karısını bence sapkın bir şekilde kıskanan bir insanın deliler gibi aşık olduğunu düşünmüyorum.
Size burada destek olan arkadaşların büyük bir kısmı aynı sizin gibi bir eşe sahip olan hanımlar.
Yani körler sağırlar ..
Olabilir kadın kadına dertleşebilir hepimiz aynı dertten muzdaribiz diyerek içini rahatlatmaya çalışabilir.
Anlıyorum bende kadının klasik kadın psikolojisi bu.
Ancak bu durumun sizin hayatınıza bir artısı olmaz.
Siz yine değer görülmemeye devam edersiniz.
Konunun başında eşinize karşı ne kadar kızgındınız ne zaman ki tek inancınız olan size deliler gibi aşık olduğuna emin misin sorusunu duydunuz.
savunmaya geçtiniz az sonra aslında ben suçluyum o haklı bile deme aşamasına geleceksiniz.
bunu da kk da defalarca deneyimledim.
ne sizi tanırım ne ferhat ve şirin misali aşkınızı bilirim.
benim bildiğim tek şey seven erkek böyle dav-ran-maz.
hee dersenizi ki ben bu yalana kendimi inandırmaya çalışıyorum o zaman özrümü dilerim susarım.
Kendinizi kandırmayın bu lafın sonu boşanmaya gitmez korktuğunuz gibi sadece benliğinizi bulun küfür işitmeyin.
Sanki namussuz bir kadınmışsınız gibi erkek çocuğundan bile sapıkça kıskanılmayın.

bir arkadaş muhteşem bir noktaya değinmiş ve demiş ki eşiniz konuya komşuya iş arkadaşına anasına babasına da küfür ediyor mu ?
bunu değerlendirin bence herşeyi çözersiniz..

Her ne hikmettir anlayamam lafım meclisden dışarı..Bu kk'da küfür edilen,dövülen,sömürülen,aldatılan,acı çektirilen kadınların hemen hemen hepsi eşlerine kör kütük aşık ! Bende mi var bir sorun bilmiyorum..

Kendinize merhamet edin..Pasifize ediyor sizi görün artık..

Çok doğru! Silkinin, gerçekleri görün. Kendinize saygı duyun lütfen.

Kk'nın sevgili hanımları siz nasıl hür iradenizle yorum yapma hakkına sahipseniz hakaret etmeden ortalığı karıştırmadan görüşünü beyan eden herkes aynı hakka sahip.
Aksini düşünen var ise bu mesajımı değerlendirilmek üzere yönetime bildirebilir.
Aksi halde yoruma "yorum yapma" haliniz devam edecekse mesajlarınızı ben bildireceğim.

ikinci kısma gelirsek;
eşinizin size deliler gibi aşık olduğu fikrine siz sahipsiniz.
Allah ayırmasın ancak..
Ben 28yıllık kimine göre uzun kimine göre kısa yaşantımda hem deliler gibi seven hem de eşiniz gibi azarlamak için bahane arayan,küfürü diline dolamış,bir çocuktan bile karısını bence sapkın bir şekilde kıskanan bir insanın deliler gibi aşık olduğunu düşünmüyorum.
Size burada destek olan arkadaşların büyük bir kısmı aynı sizin gibi bir eşe sahip olan hanımlar.
Yani körler sağırlar ..
Olabilir kadın kadına dertleşebilir hepimiz aynı dertten muzdaribiz diyerek içini rahatlatmaya çalışabilir.
Anlıyorum bende kadının klasik kadın psikolojisi bu.
Ancak bu durumun sizin hayatınıza bir artısı olmaz.
Siz yine değer görülmemeye devam edersiniz.
Konunun başında eşinize karşı ne kadar kızgındınız ne zaman ki tek inancınız olan size deliler gibi aşık olduğuna emin misin sorusunu duydunuz.
savunmaya geçtiniz az sonra aslında ben suçluyum o haklı bile deme aşamasına geleceksiniz.
bunu da kk da defalarca deneyimledim.
ne sizi tanırım ne ferhat ve şirin misali aşkınızı bilirim.
benim bildiğim tek şey seven erkek böyle dav-ran-maz.
hee dersenizi ki ben bu yalana kendimi inandırmaya çalışıyorum o zaman özrümü dilerim susarım.
Kendinizi kandırmayın bu lafın sonu boşanmaya gitmez korktuğunuz gibi sadece benliğinizi bulun küfür işitmeyin.
Sanki namussuz bir kadınmışsınız gibi erkek çocuğundan bile sapıkça kıskanılmayın.

bir arkadaş muhteşem bir noktaya değinmiş ve demiş ki eşiniz konuya komşuya iş arkadaşına anasına babasına da küfür ediyor mu ?
bunu değerlendirin bence herşeyi çözersiniz..

yorum için teşekkür ederim.
herkes kendi görüşünü yazabilir saygı duyarım tabiki...
kızdığı zaman oraya buraya küfür etme arkadaşlar arasında elbet var.
ama asla anne babaya küfür etme yok.
o da dediğim gibi sadece sinirlendiğinde bu tür hareketleri yapıyor.
yoksa çok neşeliyken dünyalar onun sanki...
sadece bi anlık kızmayla bu noktaya geliyor her şey.
ben onun beni sevdiğine inanıyorum.
tekrar söylüyorum sadece sinir kontrolsüzlüğü var.
bunu aşmamız gerekiyor.

Üzüldüm...anladığım kadarıyla 1 sene 8 aylık evlisiniz.
Daha yolun bu kadar başında yaşadığın bu mutsuzluk ve
o anlamsız muameleler öyle kötü ki.
Bir cümlene takıldım''her dediğini yapmaya çalışıyorum''
Bence sorun da sorunun çözümü de bu cümle de gizli.
Her dediğini yapmak zorunda değilsin ki!
İstemediğin bir şeyi sırf o istiyor diye yapa yapa bu noktaya gelmişsiniz işte.
Görümcenin oğluyla ilgilenmeni bile istemeyen bir adam,
ben senin gibi kıskançlık falan olduğunu sanmıyorum.
Adamın sana karşı direkt bir tahammülsüzlüğü var.
Ne yapsan gözüne batmış,neredeyse varlığın için bile öfke duyacak.
Boşanmayı düşünmediğine göre önünde iki seçenek var.
Ya kavga,tartışma,hakaret,konuşma,uzlaşma vs akla gelebilecek her yolu deneyip,
bu evlilikte senin de bir birey olduğunu,hayatınızın sadece onun isteklerine,arzularına göre gitmeyeceğini anlatıp,
kendi haklarını ve mutluluğunu söke söke alacaksın ondan,
ya da olduğu gibi kabullenip yıllar içinde seni daha çok sindirmesine izin vereceksin.
Seçim senin.

tamam hafta sonu öyle değil benim işim.
ayakkabı imalatında çalıştığı için akşama kadar makina sesiyle uğraşıyor.
eve geldiğinde dinlenmek istiyor.
3 kelime konuştu diye aşk yokmuş..
çok fazka itici ve yargılayıcı konuşuyosunuzz....
çok üzüldüm doğrusu :(

derdimiz seni yargılamak değil,kaldıki erkeklerin belki de yarısında var bu öfke kontrol sorunu.ama böyle eşi olupta hala sorunu kendinde arayan kadın çok fazla değil.benim kendi adıma anlamadığım şey insanların içinde sizi aşağılamasına izin verip ama sonra hemen gönlümü almaya çalışıyor demeniz.hani bir laf vardır RÜZGAR DALI AFFETSEDE DAL KIRILMIŞTIR BİR KERE.eşim beni bu kadar rencide etse ,sonradan ne kadar özür dilerse dilesin kendini düzeltmeye çalıştığını görmeden affedemem ve artık beni sevmediğini düşünürüm.

Çok doğru! Silkinin, gerçekleri görün. Kendinize saygı duyun lütfen.

kadınlarla erkekler arasındaki fark da bu zaten biz çoğu kadınlar saf aşık..
erkeklerse bizi köle gibi gören ne olursa olsun bırakamaz havasında olan maço türk erkeği...
benim eşimde maço elbet ama gitmeye kalktığımda olanları gördüm.
peki o zaman neden sinirlerini kontrol edemiyor..
psikolog şart sanırım.
yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar.
konu uzadıkça uzuyor.
bana umut olan olmayan...
iyiliğimiz için her şeyi apaçık söyleyen arkadaşlarıma içten teşekkür ediyorum...

Ben , eşinizin sizi "sevdiğini" düşünüyorum şahsen.
Çünkü anladığım kadarıyla, eşiniz biraz sinirli biri ve size nazı geçtiği içinde öfkesini size boşaltıyor.
Hemen celallenip parlayanlardan biri sanırım.
Hem niye hemen sevmiyor diyorsunuz , ben annemi herkesten ve her şeyden çok severim.
Ama genellikle birtek ve hep ona bağırırım, çağırırım,kızarım. Gözlerimi döndüre döndüre sinirlenirim.
Ama sorsanız, onun için canımı veririm. Yani ben anneme, aşırı agresif tutum sergiliyorum diye annemi sevmiyor muyum ?
Ha deseydi ki, vuruyor,dövüyor vs.. O zaman evet sevmiyor derdim.
Bence eşinize, size bağırdığında filan bir tutum belirleyip öyle davranın.
Konuşmasın küsün vs. Çünkü sinirli biri, engel olamıyor kendine. :50:

yorum için teşekkür ederim.
herkes kendi görüşünü yazabilir saygı duyarım tabiki...
kızdığı zaman oraya buraya küfür etme arkadaşlar arasında elbet var.
ama asla anne babaya küfür etme yok.
o da dediğim gibi sadece sinirlendiğinde bu tür hareketleri yapıyor.
yoksa çok neşeliyken dünyalar onun sanki...
sadece bi anlık kızmayla bu noktaya geliyor her şey.
ben onun beni sevdiğine inanıyorum.
tekrar söylüyorum sadece sinir kontrolsüzlüğü var.
bunu aşmamız gerekiyor.

Peki arkadaşım hani eşin sanırım eniştenle oturuyordu o odaya gittiğindeki tavrı nedir?
Niye sinirlensin ki sana,kabahatin ne ? O esnade suçun ne yani,sen oturup düşününce nasıl yorumluyorsun?
Veyaz eşine sen neden o tepkiyi verdin ki ne yapmıştım ben diye sordun mu?
Tek bir örnekten yola çıktım.
Veya erkek çocuğu dediğin kaç yaşında 15 yaşında çocukla mı oyun oynuyorsun ona neden kızıyor
Neden sana kızıymış gibi davransın ki karısı gibi bir duruş sergilenmen lazım.
Sen azarlanacak küfür yiyecek konumda değilsin iş yerindeki çalışanı ne bileyim askerlik arkadaşı değilsin ki?
Seni seviyorsa öfkesine sahip çıkacak karımı üzersem şöyle şöyle olur onu insanların içinde rencide edersem böyle böyle olur diyecek
bir de sevgi hadisesine bu kadar takılmayın tamam çook sevin şimdikindne çok çok sevin ama bunu ilişkinizde kriter olarak belirlemeyin.
yani siz onu çoook sevdiğiniz için sizi azarlayamasın.
Hiç olmadı destek alın ,tıbbi desek yani.

Ben , eşinizin sizi "sevdiğini" düşünüyorum şahsen.
Çünkü anladığım kadarıyla, eşiniz biraz sinirli biri ve size nazı geçtiği içinde öfkesini size boşaltıyor.
Hemen celallenip parlayanlardan biri sanırım.
Hem niye hemen sevmiyor diyorsunuz , ben annemi herkesten ve her şeyden çok severim.
Ama genellikle birtek ve hep ona bağırırım, çağırırım,kızarım. Gözlerimi döndüre döndüre sinirlenirim.
Ama sorsanız, onun için canımı veririm. Yani ben anneme, aşırı agresif tutum sergiliyorum diye annemi sevmiyor muyum ?
Ha deseydi ki, vuruyor,dövüyor vs.. O zaman evet sevmiyor derdim.
Bence eşinize, size bağırdığında filan bir tutum belirleyip öyle davranın.
Konuşmasın küsün vs. Çünkü sinirli biri, engel olamıyor kendine. :50:

aynen canım bu soruyu defalarca sordum kendime ben.
sevmiyor da böyle davranıyor diye ama yok öyle değil.
sinirli olmadığı zaman o kadar iyi sevgi dolu ki.
sinirli olduğu zamanlar sadece bu sorunları yaşıyoruz bizz...
kendisine de dedim sevmiyorsan bitsin dedim.
ben sana gerçekten acı veriyosam tahammül edemiyosan bana.
yüzümü görmek istemiyosan ya da sadece sinirlerini boşaltmak adına benle evlendiysen bitsin dedim.
hep aynı cevap.
kendimi kontrol edemiyorum.
asla bilerek üzmüyorum seni..

siz olsanız neye inanırdınız ?
sinirliyken söylediklerini yargılayıp sevmediğine mi..
yoksa sakinken söylediklerine mi?

yüz vermeye gelmiyo bunlara zaten şekerim..
çıkar sende sesini pasif durma dicem ama ben daha beterim çok iyi anlıyorum seni...
allah yardım etsin...
bende yüz verdim ayıya geldi etti halıya

Back
X