Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konuyu açalı baya oldu :) gördüğümde bi tuhaf oldum..
eşim eskiye göre çok daha iyii :))
çözümü ise takmadım bir süre.
e bende öyle yapınca artık ne bağırma ne çağırma
e şimdi de bebek bekliyoruzz..
çok daha mutluyuzz
eşinizin sizi sevdiğini neye istinaden söylüyosunuz
akşam eve geldiğinde 1 çift kelam etmeyen
yemeği geç hazırlasanız bile size bağıran çağıran
çocuk sevseniz azarlayan, erkeğin yanına girseniz küfreden
her tartışmada boşamayla tehdit eden bir adam..
ki bunlar sadece burada yazdıklarınız
Allah bilir daha ne çirkinlikleri var
ortaya koyduğunuz profil değil sizi, hiç bir kadını sevecek bir adam değil
sizin onun neyini deli gibi sevdiğinizi hiç anlayamadım
ama bu kadar zırvalamaya karşın hala hatayı kendinize yontup kocama çok aşığım diyosanız, normal ve sağlıklı bir sevgi olamaz sizde
yapmayın! karı koca arasına girmeyin... eşlerimizin olumsuz yanlarına değil de olumlu yanlarına bakacak olursak hayat daha yaşanası olur... hem çevremde çok fazla örnek var. evliliğinin başlarında çok sıkıntılar çeken ama birbirlerini tanıdıktan sonra huzurla yaşayan...
ben de çok sıkıntılar çektim.. deli gibi sevdiğim adam evliliğimin ilk 7 yılını zehir etti bana...kıskançlıkları mizac farklılıkları yüzünden çok yastıklar ıslattım ben de...ama hep dua ettim Rabbime...eşime güzel ahlak nasip etmesi için...şükür dualarım kabul oldu...sanki eşimin hamuru bana verildi de ben yeniden şekillendirdim istediğim kıvamda....her zaman söylüyor eşim sen bana naptın da böyle oldum diye :)))) dua en büyük silahtır unutmayın
ohooo sız kul köle olmussunuz sımdı de ne yapayım dıye soruyorsunuz. Ne yapacagınız bellı. Sızde bır bıreysınız once kendınızı saydırın bı. Ne hızmetcı ne yemekcı. Hayatı paylasmak ıcın evlendıgınızı dusunuyorum. Kulu kolesı olmak ıcın degıl.