ah.. bu deli gibi sevdiğim adam....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
''Sinir diye bir şey olsaydı, eşine bağırıp çağıran adam patronuna da bağırıp çağırırdı.'' der bir yazar. O zaman herkes her kızdığında bağırsın çağırsın, küfürler hakaretler etsin ''sinirliydim, pardon.'' desin affedelim. Ben hayatımda hiçkimseye küfür etmedim, hiçbir sevgilime hakaret etmedim, saygımdan ödün vermedim ayrılırken dahi.

çok doğru bi söz gerçekten...demek herkes gücü yettiğine bağırıyo :50:

canim cok uzucu birdurum senin için seni anlayabiliyorum benim eşimde boyleydi sadece kufur yoktu bi yere gittiğimiz zamn konussam gulsem gözlerini acar bana baakardi surekli konusma sen sus derdi ben konsurum derdi cay yapsana sunu getirsene derdi bubir boyle iki boyle ben bunu her seferinde uyardim bak ikide bi bana aynisini deme ben kör degilim on tanede elim yok dedim varmi yok mu sormuyorsun evde hiç dedim diye diye onu yapmiyo gözlerini acip bana bakma herkezin yanindan dedim biri gelse bi erkek konusma diyo ya adam soru soruyo ben sana cvp vermeyim mi deyim dedim anliycan sen uzulyorsun hep onlarda suc yok suclu olsalar bile hakli konuma sokarlar kendilerini sıkma canini

anneler beklentisi olmadan karşılıksız sever evlatlarını bu yüzden anne evlat ilişkisiyle karıkoca ilişkisini karıştırmamak lazım.. hiç bir karı koca yoktur ki birbirlerini karşılıksız beklentisiz sevsin bunu menfaat anlamında demiyorum ama ne demek istediğimi anlayanlar olacaktır..!

çok doğru bi söz gerçekten...demek herkes gücü yettiğine bağırıyo :50:

evet öyle canım insanın psikolojisi sağlam değilse gücü yettiğine bağırıyor bu doğru:19:karısı nazını çekiyorsa karısına kardeşine çocuğuna gücü yetiyorsa onlara bağırıyor küfür ediyor.

aynen sana katiliyorum zamaninda yasanmis olaylar sebepi sonucu olan bi sorun , bazilarin yorumlari okadar sogukki ne yani iyi gule gule bosanilimmi diyecez sorun cikti diye , millet gitmeye ne kadar meraklii.... tabiki ezdirmiceksin kendini ama birazda fedarkar olacaksinki karsiliginida alasin cogu cok bildiginden koca dan kocaya sanirim sinirlendim ya....

Bu nasıl bir terbiyesiz ifadedir ? Kocasından dayak yemeyen hakaret işitmeyen el üstünde tutulan kadın kocadan kocaya giden kadın mı oluyor.
Ben acıyorum fedakarlık diye kocasının hakaretlerine maruz kalan kadınlara bugün anlamasalar aradan 20-30 yıl geçince ömür geçip gidince ahh edecekler heba ettikleri yıllarına..
Kocadan kocaya gidene ne denir çok iyi biliyoruz da siz buradaki yorumlarla kocadan kocaya gitmeyi hangi ahlakınızla birleştirdiniz onu anlayamadım.,zira bu bağlantıyı kurmak için ahlaki çöküntü içinde olmak gerek.
Sen dayağını ye kocanın küfrünü işit buna layık görüyorsun ki kendini sabrediyorsun..
buna katlanamayana neden kocadan kocaya giden kadın diyorsun.
nasıl bir yer oldu bu forum inanamıyorum..

Son düzenleme:
Hayır bu sinir dediğimiz şey erkeğe has mıdır?
Ne sanıyorsunuz erkek doğası gereği sinirli mi böyle bir akademik veri mi var.
Kendinizi kandırmayın erkek kadını stres topu olarak kullanıyor.
Yemek güzel değil bağır,çocuğun ayağında çorap yok bağır,anneme niye çay koymadın bağır,kıyafetin kötü olmuş azarla..
Burada kocalarını savunan arkadaşlara yazmama bile gerek hepsi ezbere biliyor bunları.
Size tek bir şey söylüyorum madem yaptığınız fedakarlık sevginizden yapıyorsunuz.
Tamam harika ve diyorsunuz ki eşlerimiz sadece öfkeli özlerinde bizi çoooooooooook seviyorlar.
O halde eşinizin size davandığı gibi azarlar,ezer,hakaret küfür eder halde tam bir gün davranın .
Bakın bir hafta demedim tam birgün..
Adam size merhaba desin sizde "kess sesini lan sinirliyim" diyebilin mesela?
Veya eve geç gelsin ne biçim adamsın,kimlerle düşüp kalktın neredesin diyebilin.
Eve getirdiği parayı beğenmeyip başkalarının yanında ezin ne biçim erkeksin bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamıyorsun sende adammısın diyerek ana-avrat küfür edin..
Bir gün tam bir gün deneyin bakalım ertesi gün o evin kadını olabilir musunuz hala?
Sizi çoooooooooooook seven kocanız size müsemma gösteriyorda susuyor mu ?
Sizi çooooooooooooook seven kocanız sizi mazur görebiliyor mu ?
Hani sevgi fedakarlıktı ?
Kendinizi kandırmayın öfke günümüzün sorunu aşikar ama erkekler bunu kullanıyor.
Eşini seven bir erkek ya ben sana bağırıp çağırıyorum yakında nefret edeceksin benden benim düzelmem lazım der.
Burada kocasını savunan hiçkimsenin kocası bu durumda değil.
Üstüne bangır bangır savulunuyor kocalar..İnanın herkes hakkettiği gibi yaşıyor.

not: bende öfkeli biriyim evvelden daha öfkeli (idim) kısmen hala öyleyim..Mesela bugun daha sofrayı kurarken tezgahın üstündeki yumurta kırıldı ve halıya düştü.bu beni delirtmeye yeter.Yumurta ve halı.Evet öfkelendim eşim vardı yanımda damağımı ısırdım sinirden.
Ama öfkemi kontrol ettim.bir kaç dk sürdü aldım temizlik malzemelerini yumurtayı temizledim.
Eşimin ne kabahati var ben bağırsam çağırsam aptal gibi görünürüm. beni öyle görmesine ne gerek var,mutfakta bana yardım ediyor eşim neden saçmasapan hareketler yapayım onun gözünde saçam bir noktaya geleyim..
Üstelik korkarım sinirlenmekten eşimin bana olan saygısı neden bitsin böyle saçma öfkelerim yüzümden vs vs..
eşini seven öfkeli biri bunları hesap edebilir sırf eşine sevgi saygısından kendini kontrol edebilir.,
adamları pohpohlaya tepenize çıkartmayın..

Yemek güzel değil bağır,çocuğun ayağında çorap yok bağır,anneme niye çay koymadın bağır,kıyafetin kötü olmuş azarla..
Burada kocalarını savunan arkadaşlara yazmama bile gerek hepsi ezbere biliyor bunları.
Size tek bir şey söylüyorum madem yaptığınız fedakarlık sevginizden yapıyorsunuz.
Tamam harika ve diyorsunuz ki eşlerimiz sadece öfkeli özlerinde bizi çoooooooooook seviyorlar.
O halde eşinizin size davandığı gibi azarlar,ezer,hakaret küfür eder halde tam bir gün davranın .
Veya eve geç gelsin ne biçim adamsın,kimlerle düşüp kalktın neredesin diyebilin.
Eve getirdiği parayı beğenmeyip başkalarının yanında ezin ne biçim erkeksin bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamıyorsun sende adammısın diyerek ana-avrat küfür edin..
Bir gün tam bir gün deneyin bakalım ertesi gün o evin kadını olabilir musunuz hala?
Kendinizi kandırmayın öfke günümüzün sorunu aşikar ama erkekler bunu kullanıyor.
Eşini seven bir erkek ya ben sana bağırıp çağırıyorum yakında nefret edeceksin benden benim düzelmem lazım der.
Üstüne bangır bangır savulunuyor kocalar..İnanın herkes hakkettiği gibi yaşıyor.

not: bende öfkeli biriyim evvelden daha öfkeli (idim) kısmen hala öyleyim..Mesela bugun daha sofrayı kurarken tezgahın üstündeki yumurta kırıldı ve halıya düştü.bu beni delirtmeye yeter.Yumurta ve halı.Evet öfkelendim eşim vardı yanımda damağımı ısırdım sinirden.
Ama öfkemi kontrol ettim.bir kaç dk sürdü aldım temizlik malzemelerini yumurtayı temizledim.
Eşimin ne kabahati var ben bağırsam çağırsam aptal gibi görünürüm. beni öyle görmesine ne gerek var,mutfakta bana yardım ediyor eşim neden saçmasapan hareketler yapayım onun gözünde saçam bir noktaya geleyim..
Üstelik korkarım sinirlenmekten eşimin bana olan saygısı neden bitsin böyle saçma öfkelerim yüzümden vs vs..
eşini seven öfkeli biri bunları hesap edebilir sırf eşine sevgi saygısından kendini kontrol edebilir.,

yazdıklarına baştan sona katılıyorum...sinir bahane hemen bişey oldumu savunmaları bu oluyo sinirlerime hakim olamıyorum napayım? dediğin gibi bende sinirliyim o zaman napıcaz her gün bağırış çağırış kavga mı etcez...eşimin mesela bazen çok ani ve gereksiz çıkışları oluyo...bende bazen aynısını ona yapıyorum mahsus...o da şaşıryo alışmamış beni öyle asabi görmeye ...yaa diyorum bak nasıl oluyomuş iyi mi diyorum..tabii anlayana:50:

yazdıklarına baştan sona katılıyorum...sinir bahane hemen bişey oldumu savunmaları bu oluyo sinirlerime hakim olamıyorum napayım? dediğin gibi bende sinirliyim o zaman napıcaz her gün bağırış çağırış kavga mı etcez...eşimin mesela bazen çok ani ve gereksiz çıkışları oluyo...bende bazen aynısını ona yapıyorum mahsus...o da şaşıryo alışmamış beni öyle asabi görmeye ...yaa diyorum bak nasıl oluyomuş iyi mi diyorum..tabii anlayana:50:

aynen anlayana kednileri yapar karşisindakide yapinca sasirirlar bazende sen bana yapamazssin derler cok dogru soylemişsiniz

anneler beklentisi olmadan karşılıksız sever evlatlarını bu yüzden anne evlat ilişkisiyle karıkoca ilişkisini karıştırmamak lazım.. hiç bir karı koca yoktur ki birbirlerini karşılıksız beklentisiz sevsin bunu menfaat anlamında demiyorum ama ne demek istediğimi anlayanlar olacaktır..!

Anneler evlatlarını karşılıksız severler evet bu bilenen bir nokta zaten de , Anne-evlat ilişkisi ile değildi benim anlatmak istediğim şey, siz bunu karıştırmışsınız.
Benim bahsettiğim, burada "sevginin" tartışılması.

Benim verdiğim örnekte, ben anneme bağırıyorum çağırıyorum diye, onu sevmiyor muyum ? Yani annemin bana olan bir tepkisi yok ki, Anneler karşılıksız sever sözünü not düşebileceğimiz.

Yani, konu sahibi buraya napacağım vs şeklinde konu açmış, kime ne eşinin onu seviyor ve ya sevmiyor oluşundan ?
Niye kadına yeni bir üzüntü yüklüyorsunuz. Belki adam seviyor kimin içini nereden bilebiliriz ki ?

Hiçbir karı-koca yoktur ki birbirini karşılıksız sevsin demişsiniz, belki bir yerlerde vardır. İnşallah vardır diyorum umut ederek.

Not: Bu arada sevmiyor diyenlere sitemim. Sadece verdiğim örneği yanlış anlamışsınız o yüzden alıntı yaptım.

o kadar güsel ifade etmişssin ki arkadaşım katılmamak mümkün deil...

kimse izin vermediği sürece kendini bu kadar ezdirmez..

benim kocamda aksidir ama benim sınırlarımı çok iyi bilir..

ezmeye kalktımı alır ağzının payını...oturur...hitap şekline bile dikkat etmek zorundadır..

özellikle de ses tonuna!!

lütfen ezilmeyelim ezdirmeyelim kendimizi kocamızın donun beyazlığına adamayalım...

hangi yüzyıldayız anlamıyorum ki??

eşimin tarafı o kadar hanımlarını o kadar eziyorlar ki ben ezdirmeyince kocamı sevmiyor oluyorum..

böle zihniyete ne diyeyim bilemedim???

Eşim değilde bu aralar ben çok sinirliyim.
Adam ne dese bağırıyorum
Ne yapsa gözüme batıyor.
Biraz sakin olabilsem ne kadar güzel olacak herşey.
Bende öfkemi kontrol edemiyorum.
O da sinirlenince aynı.
Aramızda saygı diye bişey kalmadı.
Sevgiyi ise tam olarak bilemiyorum.
Nasıl sakinleşicem ben.
:18:

MERHABA KIZLARR.... SANIRIM KONU SAHİBİNİN KOCASIDA TRABZONLU :))) ÇÜNKÜ BENM EŞİMDE TRABZONLU ÇOK SİNİRLİ VE İNAT VE TAM Bİ TAŞ FIRIN ERKEĞİ ONA GÖRE ERKEK KADIN İŞİ YAPMAZMIŞ :ssz::ssz::ssz::ssz: TABİ ESKİDENDİ BUNLAR :)))
BENM EŞİMDE KESİNLİKLE KÜFÜR YOKTU AMA ODA EVE GELİNCE PEK KONUŞMAZDI SİNİRLİ İDİ İNAT ACAYİPTİ VE ÇOOOOKKKK AİLECİ İDİ.... AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR.. KESİNLİKLE SUYU YANINDA OLSADA ALAN BİR ADAM DEĞİLDİ AMA SON GÜNLERDE EVDE BANA YARDIM EDİYORR :))) BUDA ACAYİP MUTLU EDİYOR BENİ ESKİDEN TAM Bİ TAŞ FIRINI ERKEĞİ İDİ ASLA BABAMLARIN VEYA AİLESİNİN YANINDA BENMLE MUHATTAP OLMAZDI ŞİMDİ BABAMLARIN YANINDADA SOFRAYI KURMAYA TOPLAMAYA YARDIM EDİYOR:)) BU ÇOK GÜZEL BİR DUYGU.. UMARIM KONU SAHİBİNİN EŞİDE BİRAN ÖNCE DÜZELİR BİRAZ ZOR OLUYOR AMA EĞER ERKEĞİN İÇİNDE VARSA İNAN OLUYOR YETER Kİ SABREDİN.....

Bende Trabzonluyum :)

Şimdi akşam eve gidince terör mü estireyim :)

Hanımlar mutluysa mesele yok

Ama öyle küfür, hakaret, aşağılama falan ;valizini toplamasına fırsat vermeden pencereden paraşütsüz indiririm adamı:19: O ne demek ya, kadına küfür edilir mi, babanın evine git denir mi çok kötü şeyler :19:

Son düzenleme:
MERHABA KIZLARR.... SANIRIM KONU SAHİBİNİN KOCASIDA TRABZONLU :))) ÇÜNKÜ BENM EŞİMDE TRABZONLU ÇOK SİNİRLİ VE İNAT VE TAM Bİ TAŞ FIRIN ERKEĞİ ONA GÖRE ERKEK KADIN İŞİ YAPMAZMIŞ :ssz::ssz::ssz::ssz: TABİ ESKİDENDİ BUNLAR :)))
BENM EŞİMDE KESİNLİKLE KÜFÜR YOKTU AMA ODA EVE GELİNCE PEK KONUŞMAZDI SİNİRLİ İDİ İNAT ACAYİPTİ VE ÇOOOOKKKK AİLECİ İDİ.... AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR.. KESİNLİKLE SUYU YANINDA OLSADA ALAN BİR ADAM DEĞİLDİ AMA SON GÜNLERDE EVDE BANA YARDIM EDİYORR :))) BUDA ACAYİP MUTLU EDİYOR BENİ ESKİDEN TAM Bİ TAŞ FIRINI ERKEĞİ İDİ ASLA BABAMLARIN VEYA AİLESİNİN YANINDA BENMLE MUHATTAP OLMAZDI ŞİMDİ BABAMLARIN YANINDADA SOFRAYI KURMAYA TOPLAMAYA YARDIM EDİYOR:)) BU ÇOK GÜZEL BİR DUYGU.. UMARIM KONU SAHİBİNİN EŞİDE BİRAN ÖNCE DÜZELİR BİRAZ ZOR OLUYOR AMA EĞER ERKEĞİN İÇİNDE VARSA İNAN OLUYOR YETER Kİ SABREDİN.....

özel bir çaba sarfettin mi yoksa adam kendiliğinden mi düzeldi?

işin sırrı neresinde? ne tavsiye edersin?

sen o adama bi hötlesen çok eminim o kendine gelcek böyle tipler öyle oluyor çünkü...

ben de sevgilimin üzerine çok giderim sinirlenmez alttan alır sabreder ama sinirlenince belli eder ve o olur ben üzerine gittiğimi farkederim ve susarım direkt..bi dene bence...

çünkü evden gitmeye kalktığında seni göndermemiş...

rest çek bi cazgırlık yap bakalıım ne yapıcak...

Arkadaşa katılıyorum. Çünkü benim başımda da vardı böyle bir koca. 10 yıllık evliyim evliliğimizin ilk zamanlarında aynı sizin anlattığınız gibi her şeye sinirlenen bağırıp çağıran küfür eder ve o an neye denk gelirse vurup değiriyordu. Sonra bir gün evde vantilatör vardı yine sinirliydi ve ona vurdu vantilatör yere düştü ama kırılmadı ben güzelce çok sakin bir şekilde kaldırdım tekrar sonra biraz açıldım ve bir tekme vurdum vantilatör tuz buz oldu :1::1::1: Eşya öyle kırılmaz böyle kırılır hayatım öyle uyduruktan göz korkutmak için vurmayacaksın vurdun mu paramparça olacak dedim. Sadece suratıma baktı sonra eğildi ve yerden parçaları topladı attı ertesi gün elinde yeni bir tanesiyle geldi.:27::27::27: Sinirlenme işine gelince o bağırınca bende bağırmaya başladım hatta o bağırmadığı zamanlar da ters ve yüksek sesle cevaplar verdiğim oldu niye bağırıyorsun dediğinde ise senden öğrendim üzüm üzüme baka baka kararırmış dedim. Şimdi mi nasıl 10 yılın sonunda pamuk helva gib bir adam var karşımda hatta ben sinirlendiğimde alttan alıyor seni bu hale ben getirdim habire bağır çağır vur kır sinirlerini mahvetti kendim ettim kendim buldum diyor.:1::1:

Bende Trabzonluyum :)

Şimdi akşam eve gidince terör mü estireyim :)

Hanımlar mutluysa mesele yok

Ama öyle küfür, hakaret, aşağılama falan ;valizini toplamasına fırsat vermeden pencereden paraşütsüz indiririm adamı:19: O ne demek ya, kadına küfür edilir mi, babanın evine git denir mi çok kötü şeyler :19:

özel bir çaba sarfettin mi yoksa adam kendiliğinden mi düzeldi?

işin sırrı neresinde? ne tavsiye edersin?

Arkadaşa katılıyorum. Çünkü benim başımda da vardı böyle bir koca. 10 yıllık evliyim evliliğimizin ilk zamanlarında aynı sizin anlattığınız gibi her şeye sinirlenen bağırıp çağıran küfür eder ve o an neye denk gelirse vurup değiriyordu. Sonra bir gün evde vantilatör vardı yine sinirliydi ve ona vurdu vantilatör yere düştü ama kırılmadı ben güzelce çok sakin bir şekilde kaldırdım tekrar sonra biraz açıldım ve bir tekme vurdum vantilatör tuz buz oldu :1::1::1: Eşya öyle kırılmaz böyle kırılır hayatım öyle uyduruktan göz korkutmak için vurmayacaksın vurdun mu paramparça olacak dedim. Sadece suratıma baktı sonra eğildi ve yerden parçaları topladı attı ertesi gün elinde yeni bir tanesiyle geldi.:27::27::27: Sinirlenme işine gelince o bağırınca bende bağırmaya başladım hatta o bağırmadığı zamanlar da ters ve yüksek sesle cevaplar verdiğim oldu niye bağırıyorsun dediğinde ise senden öğrendim üzüm üzüme baka baka kararırmış dedim. Şimdi mi nasıl 10 yılın sonunda pamuk helva gib bir adam var karşımda hatta ben sinirlendiğimde alttan alıyor seni bu hale ben getirdim habire bağır çağır vur kır sinirlerini mahvetti kendim ettim kendim buldum diyor.:1::1:

canım sakın yanlış anlama trabzonluların elbette hepsi aynı değildir ama genel olarak erkekleri çok sinirli :)) benm eşimin babasıda abileride anneside hepsi çok asabi ve inat :))) ama bu demek diildir ki trabzonlular hepsi sinirli ben zaten latife olsun die yazdım :)) eğer kırdıysam kusura bakma....
bunun için valla tabikide çok çabaladım çok kavga ettik ama en önemlisi eşim benim yaptığım fedakarlıkları en sonunda gördü sanırım bu Mevla hepinizin eşine çektiğiniz sıkıntıları görmeyi ve anlamayı sağlayacak bir kalp gözü versin.... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN (AMİN)

selam kızlar..
sorun eşim..
onu anlamak mümkün değil.
bir gün çok iyi davranıyor bir gün çok kötü.
bazen sanki düşmanım gibi davranıyor.
her şeye bahane buluyor.
eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum her zaman...
gelmesini dört gözle bekliyorum akşama kadar.
yorgun olduğu zamanlar oluyo tamam ama insan hiç mi konuşmaz?
geldiğinde konuştuğu kelime sayısı sınırlı.
hoşbulduk eline sağlık iyi geceler...
dünkü bi olayı anlatmak istiyorum.
görümcemin çocuğu hasta olduğu için bize geldiler.
neyse o geldiğinde yemek falan hemen hazırladım.
çünkü oyalandığın zaman bile bağırıyo çabuk diye..
on tane elim yokki..
neyse görümcemin çocuğu ile oynuyorum diye kızıyo...
ters ters bakıyo.
çocuk erkek bu arada..kıskanıyo mu anlamıyorum.
ben ortamda konuştuğum zaman bile sorun oluyo.
konuşmayacakmışım.
yaptığım her şey dert oluyo sanki adama.
enişte beyle farklı odadaydılar.
5 dk gidiyim dedim yanlarına.
niye geldin gitsene içeri.
tavır bu. n e biliyim dediği her şeyi yapmaya gayret ediyorum.
ama çoğu zaman böyle her şeye kızıyo.
ne yapsam yaranamıyorum..
bişey konuşmaya kalksam boş konuşma oluyor!
sıkıldım bunaldım artık...
küfürleri zaten hiç bitmiyor..
sen böyle devam et diyorum..
ardından küfürler.....
inanın hala suçu kendimde arıyorum nerde hata yapıyorum ben...
tek başımıza olduğumuz zaman güzel davranıyo ama en ufak şeye kızdığında aradaki tüm bağlar kopuyo..
çok seviyorum onu her şeyden çok deliler gibi...
biliyorum o da beni seviyo ama bu en ufak şeyi sorun etmesi beni çok üzüyo... :(
nasıl davranmalıyım ?
yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ....

Sevginizi ne kadar güzel ifade ediyorsunuz birbirinize.
Mesela:
"Allah belanı versin"
"Ömrümü yedin salak kadın"
"kes sesini manyak"
"git lan içeri hasta etme beni"

vs vs bla bla bla

çok güzel sevgi sözcükleri. Ne diyeyim Allah mutluluğunuzu daim etsin. :51:

konuyu açalı baya oldu :) gördüğümde bi tuhaf oldum..
eşim eskiye göre çok daha iyii :))
çözümü ise takmadım bir süre.
e bende öyle yapınca artık ne bağırma ne çağırma
e şimdi de bebek bekliyoruzz..
çok daha mutluyuzz:16:

bence sen çok alttan alıyosun, iyi davranıyosun eşin de üste çıkıyor. bence sen de alttan alma, ezdirme kendini bu kadar. yazık ama sana, düşük yaptım diyosun, seni böyle üzerse allah koruun söylemek istemiyorum. eşinle konuş, olmazsa sen de alttan alma.

Onun senin kadar sevdigine inanmak zor..Allah sabır versin..Seni oldugun gibi sevebilen insan gercekten seviyor demektir nihayetinde buna göre düsünmek lazım.

Back
X