Mesela benim sevdigimde yok hoslandigimda ama teli cogu zaman birakmam elimden.Vala hoşlanan insan o telefonu elinden düşürmez.
En azından telefonla ilgilenmeye başlar.
İlgilenen bir insan amaan telefonla işim olmaz deyip kenara atmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca o kadar aramışsınız hep telefon kenarda mıymış ne kadar saçma.
Mesela benim sevdigimde yok hoslandigimda ama teli cogu zaman birakmam elimden.
Bi tane bas belasi arkadasim varda
Aynen oyle canim, sen istediginde ona ulasamiyorsan o da her istediginde sana ulasamayacak.Üstüne düşmüyorum da mesela mesaj yazdığı zaman cevabını hemen alıyor o. Çünkü işim gereği telefonum sürekli elimde oluyor. Biraz onun gibi mi davransam acaba. Yolu bu mu yani?
Aynen oyle canim, sen istediginde ona ulasamiyorsan o da her istediginde sana ulasamayacak.
Azicik empati yapsin.
Defalarca aramissin nasil donmez? Ya onemli bisey olsaydi?
Ya da bu telefon olayini hepten es gecin siz. Ben de sevmem telde konusmayi, mesajlasmayi de, hafta sonlari yuzyuze birbirinizi taniyin, aksamlari belirli saatlerde skype falan yapin.
Evet ben de sinir olur, kafamda buyuturum.bunu yapacağım evet.. canım sıkılıyor durduk yere sonra
aynı şey idefalarca ben de kendime sordum. neden bu kadar üstüne düşüyorum ki? cevabı şu... BİLMİYORUM!onun senin msjina cevap verme aralığı suresi ne kadar diyelim bi saat sonra mi sizde aynı aralıkta cvp verin niye bu kadar ustune dusuyorsunuz
aynı şey idefalarca ben de kendime sordum. neden bu kadar üstüne düşüyorum ki? cevabı şu... BİLMİYORUM!
Ahhaahhaaa :)) Hoşlanmışsın labfaresi ondandır
dalga geçmiyoruz ama
Benzer bir durum da bende vardı.
Mesajlaşmayı,teldekonuşmayı sevmediğini iddaa ediyordu. Ama buluşmak istiyordu. İmkanımız olduğu vakitler. Ben de inat olsun diye onu reddetmiştim. Bendeki kafaya da bak sen
Kimin nesi nasıl bir insan merak ettik yaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?