Ah bu hisler.

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Hanımlar iyi geceler,
Daha önce de burada bir konu açmıştım, eski sevgilimle alakalı. Kısaca özet geçmek gerekirse; ikimiz farklı ülkelerdeyiz, çok kısa bir süre beraberdik ama çok da güzel vakit geçirdik ayrıldık. Aramıza mesafeler de girdi. Kötü biri değil ama kalbim çok kırıldı.
Üstüne iki senedir yine de hep iletişimdeydik. Galiba kendime yaptığım en büyük kötülük bu.
Bir kaç ay evvel bana buraya geleceğini söyledi, buluşur muyuz falan dedi sizlere de danışmıştım sonradan buluşmama kararı aldım ve diyaloğumuzu da kestim. Hayatımıza başkaları girecek, kalıcı bir arkadaşlık değil bizimki dedim. Önce nasıl istersen dedi sonra şakaya vurdu falan ama üstelemedi ben de cevap vermedim koptu iletişimimiz. Süreci çok iyi yönetiyordum, sınavlara hazırlanıyorum ufak çaplı da bir iş buldum. Başvurular yapıyorum hayatımla ilgili yeni düzenlemeler yapıyorum.
Ama bugün ne olduysa oldu bir şarkı duydum ve patladım resmen. Saatlerce ağladım.
Resmen bu his hiç geçmeyecek gibi.
Üstüne bir de iletişimde kalarak kendimi çıkmaza soktum. Kendime çok kızıyorum.
Hayatımıza birileri girecek dedim ona ama biriyle tanışmaktan da ödüm kopuyor. Canım zaten yeterince yandı.
Dertleşmek istedim öylesine sizlerle, arkadaşlarıma da anlatamıyorum artık çünkü ben bile kendime akılsız diyorum. Unut gitsin ne var sanki bunda diyorum. Başkası olsa nasıl kızarım güzel canını bununla üzüyorsun diye kendime on katı fazlası kızıyorum.
Öyle işte...
Belki ilerle atlatınca bunları açıp okurum bunu da atlatmışım derim. Güç alırım diye yazmak istedim.

Yarım kalmış gibi hissettiğin için hala aşık olduğunu düşünüyorsun. iki sene geçmiş ilişki kısa sürmüş kısa süreli ilişki de bile kalbin kırılmış.
iki sene önce çekip atlatmış olan acıyı iletişimi sürdürdüğün için şimdi çekiyorsun. sık dişini.
Üstüne bir de ilk ilişkimdi. Arkadaşlarımla paylaşınca da beni üzmemek adına hep güzel şeyler söylüyorlar. Daha gerçekçi şeyler duymak, dişimi sıkmama yardım ediyor. Sıkalım bakalım dişimizi umarım sabrın sonu selamettir 😕

Hayır, ama sürekli iletişimdeydik tabi arada küçük flörtler oluyordu. Ama hiç ilişkiye dönmedi.
İyi olmuş tekrar başlamamanız, böyle kopuk ilişkiler er yada geç bitmeye mahkum , ne kadar erken yol verirsek o kadar iyi ,bence arkanıza bakmayın, inşlh daha iyisi çıkar karşınıza

İyi olmuş tekrar başlamamanız, böyle kopuk ilişkiler er yada geç bitmeye mahkum , ne kadar erken yol verirsek o kadar iyi ,bence arkanıza bakmayın, inşlh daha iyisi çıkar karşınıza
Benim çevremde var böyle ayrılıp barışan insanlar ne olursa olsun kopmuyorlar bazen diyorum ki sorun bende yani. Pek de umudum yok yeni birine dair biraz da korkuyorum artık ama inşallah öyle olur.

Üstüne bir de ilk ilişkimdi. Arkadaşlarımla paylaşınca da beni üzmemek adına hep güzel şeyler söylüyorlar. Daha gerçekçi şeyler duymak, dişimi sıkmama yardım ediyor. Sıkalım bakalım dişimizi umarım sabrın sonu selamettir 😕
Tatliiim ben seninle geyik sohbetinde konusuyordum demi ? Neden ugramiyosun uğra .silkelenirsin orada biraz

Nesine uzuluyosun goremedigin adamın Allah aşkına :( Hülya Avşar'ın İbrahim Tatlıses için ağladığı günler kadar saçma su yaptigin

Evet azcık gazlanmak istiyorum galiba 😂 kendi kendimi alıyorum karşıma o seni kaybetti diyorum ama başkasından duyunca daha etkili oluyor tabi 😅
😃😃 ruhumuzda var o gaza ihtiyac duruyoruz
Geliyor simdi gazın büyüğü 😃 birak be sen ağladığın kadar ağladımı izin ver o tanısın birilerini onlarda seni arasın bi müzikte o dinlesin ağlasın sende o arada kafandaki planları oturt sonra son surat yoluna odaklan bir bakacaksın ki tanişmaktan korktuğun x kişiyle sevgili olmuşsun oda seni izliyor uzaktan

zamana bırak diyeceğim ama böyle yarım kalan ya da başlamamış olan şeyler daha uzun sürüyor acısı

Hani başlasa kavga dövüş ayrılsan tüm kirli yüzünü gördüm nefret ediyorum benden uzak cehenneme direk olsun moduna giriyorsun ama başlamadan bitince hep bi burukluk oluyor sonunu hiç bilemeyeceğin için

Tatliiim ben seninle geyik sohbetinde konusuyordum demi ? Neden ugramiyosun uğra .silkelenirsin orada biraz

Nesine uzuluyosun goremedigin adamın Allah aşkına :KK43: Hülya Avşar'ın İbrahim Tatlıses için ağladığı günler kadar saçma su yaptigin
Evet geyik sohbetinde konuşuyorduk😍Bu aralar iyi hissetmiyordum o yüzden de pek uğrayamadım. :KK43:

Ne bileyim o kadar saçma ki ben de kendime kızıyorum işte. Yalnız ben bu bilgiyi bilmiyordum bana bu gecelik iyi magazin malzemesi çıktı. Bu mesele beni oyalar 😂

😃😃 ruhumuzda var o gaza ihtiyac duruyoruz
Geliyor simdi gazın büyüğü 😃 birak be sen ağladığın kadar ağladımı izin ver o tanısın birilerini onlarda seni arasın bi müzikte o dinlesin ağlasın sende o arada kafandaki planları oturt sonra son surat yoluna odaklan bir bakacaksın ki tanişmaktan korktuğun x kişiyle sevgili olmuşsun oda seni izliyor uzaktan
Ayyyy inşallahhhh 😂 Ama saf mıyım neyim, diyorum ya başkası yapsa kızım sen manyak mısın ya diyeceğim şeyleri kendim yapıyorum. Kafama patlatmak geliyor içimden. Bir şey görüyorum aaa o da severdi diyorum, film izliyorum aklıma geliyor, bir yerde bir muhabbet geçiyor aklıma ettiğimiz bir sohbet geliyor. Keşke kendi kendimi omuzlarımdan silkeleyebilsem.
Normalde ara ara tartışır küserdik bir kaç hafta ama bu sefer kafama koydum kendi hayatıma daha odaklıyım artık 💪🏻

Evet geyik sohbetinde konuşuyorduk😍Bu aralar iyi hissetmiyordum o yüzden de pek uğrayamadım. :KK43:

Ne bileyim o kadar saçma ki ben de kendime kızıyorum işte. Yalnız ben bu bilgiyi bilmiyordum bana bu gecelik iyi magazin malzemesi çıktı. Bu mesele beni oyalar 😂
😂😂😂aha aynısı sensin işte :D bak haline gül .

Ayyyy inşallahhhh 😂 Ama saf mıyım neyim, diyorum ya başkası yapsa kızım sen manyak mısın ya diyeceğim şeyleri kendim yapıyorum. Kafama patlatmak geliyor içimden. Bir şey görüyorum aaa o da severdi diyorum, film izliyorum aklıma geliyor, bir yerde bir muhabbet geçiyor aklıma ettiğimiz bir sohbet geliyor. Keşke kendi kendimi omuzlarımdan silkeleyebilsem.
Normalde ara ara tartışır küserdik bir kaç hafta ama bu sefer kafama koydum kendi hayatıma daha odaklıyım artık 💪🏻
Yaşanmışlıklar var bu normal değilmi?
Hepsini yaşa ağla,pismanol,üzül,kahkaha at vs birdaha olmuycak o sen kendine iyi gelmeyi öğreneceksin bu tartışmanın sonu küslük degil kendine yaptığın iyilik bu şekilde dusun birde

zamana bırak diyeceğim ama böyle yarım kalan ya da başlamamış olan şeyler daha uzun sürüyor acısı

Hani başlasa kavga dövüş ayrılsan tüm kirli yüzünü gördüm nefret ediyorum benden uzak cehenneme direk olsun moduna giriyorsun ama başlamadan bitince hep bi burukluk oluyor sonunu hiç bilemeyeceğin için
Evet bir de hiç öyle kavga dövüş taraftarı biri değildir. Üstüne kötü şeyler de yaşamadık. Kendi kendime, kafamda kötü senaryolar kuruyorum içim soğusun diye.

Yaşanmışlıklar var bu normal değilmi?
Hepsini yaşa ağla,pismanol,üzül,kahkaha at vs birdaha olmuycak o sen kendine iyi gelmeyi öğreneceksin bu tartışmanın sonu küslük degil kendine yaptığın iyilik bu şekilde dusun birde
Zaten kendime de diyorum bu verdiğin en doğru karar diye, yani sohbet muhabbet nereye kadar bir de bana diyor ki akışına bırak. Akışına bırakcam da senle değil yani dedim içimden. Belirsizlik çok yoruyor insanı çünkü. Umarım bir üç ay sonra çok daha iyi hissetmiş olurum.

Ayrılmanızın esas nedeni neydi? O bitirelim mi dedi? sebep olarak ne söyledi?
Bir kaç mesele oldu daha çok üçüncü kişiler ağırlıklı. Aramızda soğukluk oldu, kafamda bitirdim dedi. Ama bizim öyle çözülmeyecek problemlerimiz yoktu, bence tabi. Sonra da aramıza mesafeler girdi zaten. Vedalaşırken bile iletişimde kalalım falan dedi bu zamana kadar sürdü iletişimimiz aramızda kopukluk olsa da. Ama ben artık kendimi çok yıpranmış çok üzgün hissediyorum.

Back
X