- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi cancanguness
-
Aynen, ben zorunlu sezeryana girdim. Normalden sezeryana döndü. Suyum fazlaydı. Karnım kocamandı. 37. haftada doğdu. Hastanede gelmiş birisi diyor ki kocaman karnından bu mu çıktıHamilelikte kilo almamak mumkun degil ki.. Vucut genialiyor bi kere baska turlu bir forma giriyor.. Zaten adam olan agzini acmaz kiloyla ilgili.. Dogumdan sonra gidiyor millete ne anlamadim zaten dogum sonrasi psikoloji cok kotu oluyor. Boyle abuk subuk insanlardan gina geldi. Ben ameliyattan ciktim ziyaretcilerden biri karninda bi tane daha mi kaldi nedir dedi? Sanki hic dogum yapmamislar ay deli ediyorlar insani
Zayiflarada laf ediyorlar.guzllerede kusur buluyorlar. Insanlarin cork cirkin kalpleri var kayinvalideniz en masumu inanin. Bana zayif zayif dediler bir bucuk ayda bes kilo almisim ilaclarla suruplarla zoraki yemekle. Simdi iki yas daha buyuk duruyorum.kendi ailem cok kizdi insanlarin lafina bakarak nasil sagliginla oynarsin diye yani siz kendi sagliginizi dusunun onu bunu degilKizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Bende hayatim boyunca kilolu olmadim. 50 -55 kg arasindaydim. Dogum beni etkiledi. Ve evet kilo aldim. Ben zayif oldugum donemde kimseye sende zayifla gibi bi tabirde bulunmadim. Birinin kilolu olmasi beni rahatsiz etmez. Kilo ver diyen insanlar genelde zayiflayincada aaa yuzun cokmus insalarla ayni kisilerdir. Karsisindakini uzmekten zevk alanlar.E zayıflamak için diren sende.
Doğru diyorlar bazen kırılıyor olabiliyoruz ama zayıflaman lazım diyen biri bence tamamen haklı.
Şişkoysak sahte iltifat almak istemem , gerçekleri duymak daha iyi gelir. ...
Direnip hırslanıp zayıflayın
Dedi hayatında hiç şişko olmamış biri . Gerçekleri bizde görüyoruz zaten . Emzirirken kilo vermek okadar da kolay değilE zayıflamak için diren sende.
Doğru diyorlar bazen kırılıyor olabiliyoruz ama zayıflaman lazım diyen biri bence tamamen haklı.
Şişkoysak sahte iltifat almak istemem , gerçekleri duymak daha iyi gelir. ...
Direnip hırslanıp zayıflayın
Hadi ben üç beş aya doğum kilolarımı vericem gidecek, sen ne yapıcan ? De ne olurrr
Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Ay canımKizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
ah kaynanalar.hergün var burda onlarla ilgili bi dert.Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Ay yerinde olsam, peki anne bize geldiğinizde o elbiseyi size giydireceğim. Ve oğlunuz da karar versin size bol mu dar mı olacak.Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Benim kaynanam yine oğlunun yanına yakismayayim diye mıdır nedir hep kilolu değilsin der 20 kilo fazlalığı var şuan önceden daha da kiloliydumKizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?