- 20 Eylül 2018
- 109
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi cancanguness
-
E sen giyseydin anne zaten sana daha çok yakışır yaşlı işi o elbise deseneeee..
ne kadar oldu doğum yapalı.
doğum kiloları zırt diye gitmez. lütfen depresyona girmeyin. ama emzikliyim ben diye de her bulduğunuzu yemeyin. süt yapacak şeyler belli başlı. bunların dışındakileri abartmayın hatta kesin.
bir anne ancak çocuk 1 yaşına girdiğinde eski haline dönebiliyor. çok kilo almışlardan bahsediyorum. ve iradeli olmak lazım tabiki.
ama bedeninizin eleştirilmesine asla müsade etmeyin.
bana da düğün sabahı senin gittiğin kuaför saçımı kaşındırdı biz başka kuaföre gideceğiz oradan yanına geliriz dediler. Bende kuaföre değilde eczaneden önce gidip bit ilacı alın dedim hahahahaha.. laf sokmasın kapak olur hepsi..analık doğurmakla olmuyor..saygı da duymuyorum
Eşim sizleri görse beni öpüp başına koyardı
valla başta agzının payını vermezsen burada bu konular dan çook olur :)
saygı görmek için saygı göstermek gerekir. Karşındaki bunu anlamıyorsa yaşının bir önemi yok.Ben büyüklerime bu şekilde saygısızlık etmem kendi anneme de edilsin istemem.
saygı görmek için saygı göstermek gerekir. Karşındaki bunu anlamıyorsa yaşının bir önemi yok.
Baş oluyoda işte .. anneme diyorum hepsi senin hatan sus kızım ayıp kızım die büyüttün yanlış yaptın, ben kızlarıma demicem diyorum.. şimdi ben takmamayı şaka usullü cevap vermeyi öğrendim oda karışmamayı öğrendi ama ebesine selam olsun çocuklarım boyumu geçti benimkide benden geçtiBunlarla bas olmaz cok fenalar
Kimse kiloma laf edemez cevabını alır. Net. Tabi ki moralim bozulur. Geriden diyet yaparım ama içimde de kalmaz derim tepkimiKizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
cancanguness ortada hicbirsey yokken siz ikiniz tek yemek.yerken kalorisi yuksek birsey sofrada varken anne yasinda gecti kilonda var ondan fazla yeme desene bir
kocam böyle beğeniyor anne de çekill kenara hafif de gülümse iyice patlasın kv. bozuntusuKizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Al o zaman bol bol efil efil sen giy hem senin yaşına daha uygun deseydinKizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Benimki çok saftır ama çok duyarlıdır da. Bana bakıyor bakıyor ama birşey demiyor, suratında aha bu da dana gibi oldu yazıyor ama üzülürüm diye demiyor biliyorumBayramda ağzını yokladım, ay kiloda zor, ilaca başlasamda tekrar kilo verebilsem dedim evet zayıflık güzel, başlar verir benim kızım eskisi gibi olur benim kızım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?