Ah bu kayinvalidelerrrr...

Ne kadar ayıp yaşlı işi o elbise denir mi hiç?

Eşim sizleri görse beni öpüp başına koyardı

Takma canım hic benim kayinvalidem 9kilo almama rağmen takmıştı bana 3aylik bebeğim vardı daha tahmin toplanmamış herkesin ortasında bana bi zayiflayamadin dedi ve ben hamile kaldığım kilonun altindaydim hepsi ayni bunlarin

saygı görmek için saygı göstermek gerekir. Karşındaki bunu anlamıyorsa yaşının bir önemi yok.

Olur mu öyle şey?Hadi anlamıyorsa büyüğe saygı yok diyelim..Eşin annesi babası???Kendi annen baban aynı şeyleri yapsa onlara saygısızlığı yine de kabullenir misin yoksa kıyamaz mısın?

ya zaten kilolarimi bir vereyim tum gardrobumu yenilicem kismetse deyin, bence o zaman kilo vermenizi istemez

Benimki çok saftır ama çok duyarlıdır da. Bana bakıyor bakıyor ama birşey demiyor, suratında aha bu da dana gibi oldu yazıyor ama üzülürüm diye demiyor biliyorum Bayramda ağzını yokladım, ay kiloda zor, ilaca başlasamda tekrar kilo verebilsem dedim evet zayıflık güzel, başlar verir benim kızım eskisi gibi olur benim kızım dedi

Bunlarla bas olmaz cok fenalar
Baş oluyoda işte .. anneme diyorum hepsi senin hatan sus kızım ayıp kızım die büyüttün yanlış yaptın, ben kızlarıma demicem diyorum.. şimdi ben takmamayı şaka usullü cevap vermeyi öğrendim oda karışmamayı öğrendi ama ebesine selam olsun çocuklarım boyumu geçti benimkide benden geçti

Sen yine iyisin. Benim kuzenim kortizon kullandı puf diye şişti 3 ay içinde. Kayınvalidesi şiştikten sonra gitti s beden tanga aldı. Oldu mu oldu mu yedi bi de kızı. Seninki az bişey dar gelmiş otur şükret.

Kimse kiloma laf edemez cevabını alır. Net. Tabi ki moralim bozulur. Geriden diyet yaparım ama içimde de kalmaz derim tepkimi

Benim kaynanamda ben dogum yaptigim andan itibaren her gun benle tartiliyodu ilk an ondan fazlaydim tabi sonra 15 kilo asagisina indim de yarisi birakti, habire diyodu nasil verdin diye bende ben sisman degildim aldigim hamilelik kilosu diye yine de diyet falan yapiyodu bende veririm sen verdiysen diye (bu arada kilo aldigim donem sadece 6 ay dogum sonrasiyla birlikte ) esim dedi ki anne cocugun yasindaki biriyle niye yarisa gidiyosun ondan beri o konu kapandi diyet falan da yapmiyor:)

kocam böyle beğeniyor anne de çekill kenara hafif de gülümse iyice patlasın kv. bozuntusu

Benim kv de öyleydi kıyafet konusunda kendi genç kız gibi giyinmeyi severdi banada yok şuran şöyle yok buran böyle diye kendimden nefret ettirirdi sallayın gitsin takmayın bile

Al o zaman bol bol efil efil sen giy hem senin yaşına daha uygun deseydin

bence sizi kızı gibi görüyor kalp kırmak istemiyor ama sağlık açısından da zararlı oldugunu bildiğinden verir benim ki zim diye motive ediyor maşallah. Bende dogum da aldığım 13 kilo 8 ay geçmesine rağmen üzerimde duruyor. Kv beni gördüğünde aaa zayıflamışsın sen dedi. Niyeyse kahkaha attım çünkü gerçekten hiç zayıf durmuyorum bu haldeyken. Ama kendince o da bana boyle moral vermek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…